NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Samo pametno do kraja odigrat
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
strah me odgovoriti na ovo trenutnogattuso1919 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:52Objavila je stranica na instagramu da mu nisu papiri riješeni. Ako misliš na Brankovića. Nisu njemu, Camapni i Kneževiću. Onaj Stijepić golman je ozlijeđenJuventinoBihac je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:47zna li ko gdje onaj momak iz zvezde? Protiv Sloge u pripremnoj utakmici je bio najbolji igrac
Edit: ruku bih u vatru stavio da će ove današnje utakmice biti sve 1. Na poluvremenu sve 2Baš bi nam valjalo da Vitez danas pobjedi u Gračanici i iduće kolo kod kuće uzme bod Stupčanici pa da sa 4 boda dolaze u Bihać
![]()
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 avg 2025, 17:44strah me odgovoriti na ovo trenutnogattuso1919 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:52Objavila je stranica na instagramu da mu nisu papiri riješeni. Ako misliš na Brankovića. Nisu njemu, Camapni i Kneževiću. Onaj Stijepić golman je ozlijeđenJuventinoBihac je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:47zna li ko gdje onaj momak iz zvezde? Protiv Sloge u pripremnoj utakmici je bio najbolji igrac
Edit: ruku bih u vatru stavio da će ove današnje utakmice biti sve 1. Na poluvremenu sve 2Baš bi nam valjalo da Vitez danas pobjedi u Gračanici i iduće kolo kod kuće uzme bod Stupčanici pa da sa 4 boda dolaze u Bihać
![]()

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
daj nemoj mi radost kvariti bar malo da uzivamgattuso1919 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 17:53InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 avg 2025, 17:44strah me odgovoriti na ovo trenutnogattuso1919 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:52
Objavila je stranica na instagramu da mu nisu papiri riješeni. Ako misliš na Brankovića. Nisu njemu, Camapni i Kneževiću. Onaj Stijepić golman je ozlijeđen
![]()
![]()
![]()
![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Koliko je ovo produženo već 6 minuta.
Jaoooo, prije par dan kazem ovdje da bi potpisao x u Olovu . Pa ovo je vrh 
bravo decki
Pobjedaaaaaaaa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- superFrankie
- Kontakt:
IDEEEEMOOOOO, odlican pocetak sezone, vec imamo vise bodova nego prosle sezone prvih 8 kola
Kažem ja da smo uigravali gostovanja 

E sad da cujemo one sto su nesto za Zeru imali sumnju
Svaka cast na borbi i zalaganju. Danas domacin puno vise prilika ali efikasnost 0 ! Vi sa druge strane momacki branili gol prednosti koji ste imali. Sredina jaka, kompaktna, i preborbena. Cestitke na pobjedi, sretno kuci i u nastavku prvenstva.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ja cu samo reci da je danas falilo 5 igraca 

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Hvala na realnom komentaru. Sretno i vama u nastavku prvenstva
-
- Kontakt:
Bravo decki.
Rastereceno u Konjic
Pa onda " zapaliti" boriće...
Rastereceno u Konjic
Pa onda " zapaliti" boriće...
-
- Kontakt:
Vrhunski start nakon onakvih kritika na pripremne utakmice, iz komentara kolege iz Olova, vidimo da smo se branili odlicno sto me raduje, da je vezni red koji je mozda i najbitniji odradio svoj posao, a 5 igraca nije otputovalo. Svaka cast, uprava, igraci, trener, navijaci svi .. samo nastaviti, Jedinstvo ima jedan rast u posljednjih godinu dana i samo treba nastaviti raditi, porazi ce doci, ali ovaj put koji idemo treba nastaviti.
-
- Kontakt:
Zericu, izvinjavam ti se. Sa ovim si nas zacepio sve. Naravno, treba raditi i dalje, svako kolo posebno odraditi. Mozemo dpbiti svakog. Ostati cvrstvo na zemlji.
Najbolje od svega, nije bilo previse izlezavanja, kradje vremena... Onako kao sto bi i svako da sacuva rezultat. Ali nije bilo nekog ciganluka.IstokZapad je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:15Vrhunski start nakon onakvih kritika na pripremne utakmice, iz komentara kolege iz Olova, vidimo da smo se branili odlicno sto me raduje, da je vezni red koji je mozda i najbitniji odradio svoj posao, a 5 igraca nije otputovalo. Svaka cast, uprava, igraci, trener, navijaci svi .. samo nastaviti, Jedinstvo ima jedan rast u posljednjih godinu dana i samo treba nastaviti raditi, porazi ce doci, ali ovaj put koji idemo treba nastaviti.
Bgm bas izgledate kompaktni, jaki, tvrd orah.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Stupcanica veci posjed lopte, vise suteva, ali nista konkretno, 4-5 po sredini gola koje je uhvatio Bilic lagano, i dosta suteva van okvira gola.
Jedinstvo kod 0:1 pogodilo precku i imalo jos 3-4 suta prema golu.
Dugo, ali stvarno dugo Jedinstvo nije odigralo ovako kvalitetnu i zrelu utakmicu u gostima, jos protiv ovako dobre ekipe.
Samo cu reci na kraju ovo sto je momak iz Olova napisao, sredina i odbrana su odradili strasan posao.
Zgonjanin, Fontemachi i Carlos strasni danas.
Jedinstvo kod 0:1 pogodilo precku i imalo jos 3-4 suta prema golu.
Dugo, ali stvarno dugo Jedinstvo nije odigralo ovako kvalitetnu i zrelu utakmicu u gostima, jos protiv ovako dobre ekipe.
Samo cu reci na kraju ovo sto je momak iz Olova napisao, sredina i odbrana su odradili strasan posao.
Zgonjanin, Fontemachi i Carlos strasni danas.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Hvala ti na komentaru. I ocekivali smo da mozemo igrati sa svakim, ali opet neka doza straha,pogotovo Stupcanic prvo kolo. Pobjedu nisam ocekivao sigurno, ali eto desilo se. Sretno vam u nastavku sezone, mislim da je ovo za vas samo jedan los danNazorUso je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:40Najbolje od svega, nije bilo previse izlezavanja, kradje vremena... Onako kao sto bi i svako da sacuva rezultat. Ali nije bilo nekog ciganluka.IstokZapad je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:15Vrhunski start nakon onakvih kritika na pripremne utakmice, iz komentara kolege iz Olova, vidimo da smo se branili odlicno sto me raduje, da je vezni red koji je mozda i najbitniji odradio svoj posao, a 5 igraca nije otputovalo. Svaka cast, uprava, igraci, trener, navijaci svi .. samo nastaviti, Jedinstvo ima jedan rast u posljednjih godinu dana i samo treba nastaviti raditi, porazi ce doci, ali ovaj put koji idemo treba nastaviti.
Bgm bas izgledate kompaktni, jaki, tvrd orah.
Hvala drug, sretno i vama u nastavku

Hoce li negdje biti video utakmice, sanse i tako to?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.