NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sutra istice rok za prijavu na ZDK?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Znaci i tu ga pus...o nista od love s kantona
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Danas je press, možda kažu da je deblokiran račun 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
NK ČELIK - NK TOŠK (Zenica, 07.10.2023. - 18:00 sati)
Glavni sudija: Efendić Amin (Sarajevo)
Prvi asistent: Arfadžan Adnan (Jablanica)
Drugi asistent: Aleta Senad (Goražde)
Četvrti sudija: Hadžović Ermin (Sarajevo)
Delegat: Pavljašević Zlatan (Lukavac)
Posmatrač suđenja: Gašić Luka (Odžak)
Glavni sudija: Efendić Amin (Sarajevo)
Prvi asistent: Arfadžan Adnan (Jablanica)
Drugi asistent: Aleta Senad (Goražde)
Četvrti sudija: Hadžović Ermin (Sarajevo)
Delegat: Pavljašević Zlatan (Lukavac)
Posmatrač suđenja: Gašić Luka (Odžak)
Joj šta nam je taj Amin uradio protiv Mošćanice na Ilidži
Poslije čitam po društvenim mrežama glumi nekog humanistu i vjernika

Poslije čitam po društvenim mrežama glumi nekog humanistu i vjernika

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja kad sam vidio da je on sudija, pretrazio sam objave po fb, vecina ga hvali da je posten sudija, da dobro posao odradi.
Uglavnom ove sezone imamo katastroflano sudjenje, zskinuti smo sigurno za vise bodova od strane sudije.. nismo miljrnici saveza sigurno.
-
- Kontakt:
Jel realno da će navijač Čelika konačno dočekati deblokiran račun kluba u narednih par dana?
Još dvije blokadePonosniSmogovci je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:09Jel realno da će navijač Čelika konačno dočekati deblokiran račun kluba u narednih par dana?

Predaje se i na javni poziv kantona

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Lijepo je vidjeti da trener i igrači imaju podršku upravu ali isto tako da imaju i momenat samokritike te da su svjesni da je bilo grešaka i loših odluka. Sutra je prava raja na Bilinom i idemo upisati 3 boda i očekivati mogu slobodno reći istorijaku deblokadu računa. Samo Čelik!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Ne znam sta si ti gledao, imamo sasvim korektno suđenje u sezoni gdje nemamo nikakve ambicijeprisonbreak je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:30Ja kad sam vidio da je on sudija, pretrazio sam objave po fb, vecina ga hvali da je posten sudija, da dobro posao odradi.
Uglavnom ove sezone imamo katastroflano sudjenje, zskinuti smo sigurno za vise bodova od strane sudije.. nismo miljrnici saveza sigurno.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Ovo više liči na san.Truhlo je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:13Još dvije blokadePonosniSmogovci je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:09Jel realno da će navijač Čelika konačno dočekati deblokiran račun kluba u narednih par dana?![]()
Predaje se i na javni poziv kantona![]()
Sedam godina borbe, uspona i padova, tuča, bodnjava, pucnjava, skupština, kvoruma, turčina, olguna, efeta, omića, đuguma, kasumovića, pivića, lažnih obećanja...
Sve je to grupa, momci s juga uz podršku onih pravih 500 s zapada progurala i za koji dan ćemo moći reći da smo spasili naš klub, svetinju Zeničana od gašenja.
VOLIM TE ČELIK!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nemamo. Mada ne vjerujem da je u pitanju neka instrukcija saveza vec jednostavno losija kvaliteta sudija ili sudija koji zeli nesto izvuci, citaj Deni Catibovic.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:20Ne znam sta si ti gledao, imamo sasvim korektno suđenje u sezoni gdje nemamo nikakve ambicijeprisonbreak je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:30Ja kad sam vidio da je on sudija, pretrazio sam objave po fb, vecina ga hvali da je posten sudija, da dobro posao odradi.
Celik!3,2,2.
Opet pogresno shvatanje. Nikakva smjena . Najgore kad neko razumje nesto pogresno.
Svima sansu dati ,maksimalna podrska za igrace,trenera,upravu. Nemoze nista preko noci. Ali nemoze neko napraviti igraca ako nema iskustva i znanja.
Nemoze igrac napredovati ako nema ko da mu objasni.
Nemoze neko prepoznat talenta i sklopit tim ako nije taj kapacitet. Ne moze neko prodat igraca za 10mil ako nije u tom svjetu . Ja samo to kazem .
Nikakve smjene se ne pominju.
U zadnje vrijeme po dva gola dajemo, po dva gola primamo, sad kazu imamo dvije blokade..
Hoce nas dvice.
Hoce nas dvice.
Sljedeće sedmice saznajemo novi termin Kup utakmice.
Svako pozove po jednog dva čovjeka koji razmisljaju da li ići i eto jače podrske i bolje atmosfere.
Sramota je da nas bude ispod 2000 po ovakvom vremenu i u ovakvom terminu.
A i lijepo je sto će biti i gostujućih navijaca, dugo ih nije bilo. Nesto malo od Klisa i Sarajeva u Kupu u zadnje 3-4 godine.
Idemo Zenico.
Sramota je da nas bude ispod 2000 po ovakvom vremenu i u ovakvom terminu.
A i lijepo je sto će biti i gostujućih navijaca, dugo ih nije bilo. Nesto malo od Klisa i Sarajeva u Kupu u zadnje 3-4 godine.
Idemo Zenico.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Vidi pregledao svaku pripremnu, i svaku u ligi utakmici. I sasvim objektivno kazem da imamo katastrofalno suđenje, zadnja utskmica dva cista crvena kartona nije dobila protivnicka ekipa.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:20Ne znam sta si ti gledao, imamo sasvim korektno suđenje u sezoni gdje nemamo nikakve ambicijeprisonbreak je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:30Ja kad sam vidio da je on sudija, pretrazio sam objave po fb, vecina ga hvali da je posten sudija, da dobro posao odradi.
Prije tog protiv Tomislava cist crveni karton u prvom poluvremenu je oprosten ekipi Tomislava, protiv Rudara je bilo ok. Kup utakmica portiv Buducnosti, najgore suđenje koje sam gleda u životu, a pregledao sam velik broj utskmica..
Ako SDA pobijedi u kantonu milion km ide za Čelik. Jasmin Duvnjak, Danas su preuzeli kanton pa …… nije ok da se laze
Dva penala na Karaliću nisu svirana, čini mi se protiv Goražda kući i kod Rahića u gostima.prisonbreak je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:51Vidi pregledao svaku pripremnu, i svaku u ligi utakmici. I sasvim objektivno kazem da imamo katastrofalno suđenje, zadnja utskmica dva cista crvena kartona nije dobila protivnicka ekipa.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:20Ne znam sta si ti gledao, imamo sasvim korektno suđenje u sezoni gdje nemamo nikakve ambicijeprisonbreak je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:30
Ja kad sam vidio da je on sudija, pretrazio sam objave po fb, vecina ga hvali da je posten sudija, da dobro posao odradi.
Prije tog protiv Tomislava cist crveni karton u prvom poluvremenu je oprosten ekipi Tomislava, protiv Rudara je bilo ok. Kup utakmica portiv Buducnosti, najgore suđenje koje sam gleda u životu, a pregledao sam velik broj utskmica..
Nije vicino suđenje, ali da smo oštećeni, jesmo sigurno.
@avenija tako je, pišaj nas ako ne bude 2000+ protiv toška.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.