FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Beledija
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Beledija » 15 mar 2023, 19:55

Bodove treba početi skupljati odmah. čekanja više nema. Današnja utakmica osim pobjede treba da pokaže kako ne treba da se igra.
Barkola-ja vjerujem da je dobar golman, danas je pokazao i da je nevjerovatno neinteligentan igrač
Ćorić- vidi se da je škplovan bek, šteta da ima puno godina
Radić-nije on za Tc
Gavrić-nije ni on zbog godina koje ga čine još sporijim nego što je nekad bio
Hasanbegović- danas vrlo dobar, u svakom slučaju dobar potencijal
Huso-nikad gori
Karić-borben ali nije za poziciju koju igra...ako može utrenirati ubačaje sa krila bio bi odličan bek.. brz, mlad i besprijekorna kondicija
Nukić- šteta talenta koji nije na vrjeme izbrušen
Subašić- trudio se, među boljim danas
Burić- možda nanekoj drugoj poziciji. Ovo danas je protiv tankog protivnika tanko skroz
Ivaniadze- zanimljiv tip, stalno je u ili blizu šansi... pred kraj sebičnošću pokvario dobar utisak
Od rezervi treba obratiti pažnju na broj 9 jako zanimljiv lik.
Jedanaestog iz početne postave se nemogu ni sjetiti a u subotu treba nam dobar Pantelić a nebi se ljutio da štoperski par bude Čelik i Hasanbegović U21 je problem

Tc955
Kontakt:

Post Postao/la Tc955 » 15 mar 2023, 20:39

Moze li mi ko odgovoriti do kada je potpisan ugovor sa Bošnjakovićom?

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 15 mar 2023, 21:31

Tc955 je napisao/la:
15 mar 2023, 20:39
Kakve veze to sad ima drug?? Vjerovatno do kraja sezone

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 15 mar 2023, 22:02

Hazre je napisao/la:
15 mar 2023, 21:31
Tc955 je napisao/la:
15 mar 2023, 20:39
Kakve veze to sad ima drug?? Vjerovatno do kraja sezone
Ja sam za to da ukoliko izgubimo od Širokog imamo alternativu za novog trener da malo probudi ekipu. Gledam ono danas nije to loše ali nema timske igre. Za igrace koji ne igraju moraju se osigurati kontrolne utakmice.
Ali mislim da će Milenko ukoliko osjeti da nije 100 posto siguran u opstanak sam se povući. Karakteran je on čovjek.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 15 mar 2023, 22:05

Većina igrača danas u nekom grcu što je razumljivo s obzirom na mjestu na tabeli. Super bi nam došla pobjeda u nedjelju i treba ići na pobjedu. Ako budemo čuvali x izgubit ćemo ovako ići na pobjedu nema se šta izgubiti u susretima sa ovim koji su u vrhu.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 mar 2023, 22:34

- Ivaniadze bi trebao biti starter u ekipi protiv Širokog.Karjašević trpi neopravdane kritike.On jednostavno ne može da uspostavi konekciju sa totalno "izgubljenim" Karićem.Bolje da igramo 4-1-4-1, nego što držimo Karića u ekipi.Nadam se da je Mehidić zdrav i da će igrati u Širokom.Mi se moramo pomiriti sa Šukilovićem na štoperu.Subašić nije niti može igrarti na poziciji centralnog veznog jer on to nije.Nukić i Ivaniadze danas nisu imali lopte od Subašića niti od svojih Bekova.Nije dakle, stvaran trokut niti na desnoj niti lijevoj strani.Opet se vraćamo Mešinoviću ?(45')Na žalost Mujariću se daje mala minutaža.Nije isključeno da u Širokom zaigra Diabi pa da dobijemo normalnu sredinu terena.
Po meni ekipa u Širokom:

..................................FEJZIĆ

-........ŠUKILOVIĆ..........ČELIKOVIĆ.............MEHIDIĆ(HASANBEGOVIĆ)

.................DIABI.....................KARJAŠEVIĆ

........NUKIĆ....................PANTELIĆ..........MEŠINOVIĆ(OD 45' MUJARIĆ)

...............KUZMANOVIĆ................IVANIADZE

........................................................................................................................TRENER BOŠNJAKOVIĆ.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 15 mar 2023, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 15 mar 2023, 22:38

husrefbeg je napisao/la:
15 mar 2023, 22:05
Većina igrača danas u nekom grcu što je razumljivo s obzirom na mjestu na tabeli. Super bi nam došla pobjeda u nedjelju i treba ići na pobjedu. Ako budemo čuvali x izgubit ćemo ovako ići na pobjedu nema se šta izgubiti u susretima sa ovim koji su u vrhu.
Hajde ok, al brate imas ove koji imaju iskustva, koji su trebali danas da pokazu nesto...Onako sve je bilo na ho ruk, postujem Milenka i cjenim ga, znamo se veoma dugo, ali pocinjem da sumnjam u njega, nekako imam osjecaj da ne vlada situacijom, da nam igraci nisu ni na 90% posto onoga sto mogu i znaju... Nadam se da grijesim, ali nema igre, sve nekako nazor...
Tuzla City / Sloga Simin Han

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 16 mar 2023, 05:45

tuzlac je napisao/la:
15 mar 2023, 22:34
- Ivaniadze bi trebao biti starter u ekipi protiv Širokog.Karjašević trpi neopravdane kritike.On jednostavno ne može da uspostavi konekciju sa totalno "izgubljenim" Karićem.Bolje da igramo 4-1-4-1, nego što držimo Karića u ekipi.Nadam se da je Mehidić zdrav i da će igrati u Širokom.Mi se moramo pomiriti sa Šukilovićem na štoperu.Subašić nije niti može igrarti na poziciji centralnog veznog jer on to nije.Nukić i Ivaniadze danas nisu imali lopte od Subašića niti od svojih Bekova.Nije dakle, stvaran trokut niti na desnoj niti lijevoj strani.Opet se vraćamo Mešinoviću ?(45')Na žalost Mujariću se daje mala minutaža.Nije isključeno da u Širokom zaigra Diabi pa da dobijemo normalnu sredinu terena.
Po meni ekipa u Širokom:

........................................................................................................................TRENER BOŠNJAKOVIĆ.
Tačno je da nas dosta ima negativne kritike na Karjaševićevu igru. Ti opet ne možeš smisliti Karića. Al dobro svako ima svoje mišljenje
Evo statistike do 70. min
---------------- izgubljen posjed----loš pas loš prijem-----dobro urađeno
KARJAŠEVIĆ-----5--------------------4-----------4------------------8
NUKIĆ--------------3 -----------------3------------5----------------2
karić----------------3------------------2------------1--------------
Jutros odgledao tih 70 min i vjerovatno da niije ovo 100% tačno ali jest bar približno pa tako ipak ispada da Harun nema konekciju sa Husom koji je čitavu utakmicu bio jako pasivan.Ja jesam da se mali skloni na beka da napravi mjesto Diabiu pa da vidimo Husinu konekciju. Napomena: ja ne poznajem niti jednog igrača pa mojoj subjektivnosti nema mjesta.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 16 mar 2023, 05:50

Beledija je napisao/la:
16 mar 2023, 05:45
tuzlac je napisao/la:
15 mar 2023, 22:34
Po meni ekipa u Širokom:

Tačno je da nas dosta ima negativne kritike na Karjaševićevu igru. Ti opet ne možeš smisliti Karića. Al dobro svako ima svoje mišljenje
Evo statistike do 70. min
---------------- izgubljen posjed----loš pas loš prijem-----dobro urađeno
KARJAŠEVIĆ-----5--------------------4-----------4------------------8
NUKIĆ--------------3 -----------------3------------5----------------2
karić----------------3------------------2------------1--------------
Jutros odgledao tih 70 min i vjerovatno da niije ovo 100% tačno ali jest bar približno pa tako ipak ispada da Harun nema konekciju sa Husom koji je čitavu utakmicu bio jako pasivan.Ja jesam da se mali skloni na beka da napravi mjesto Diabiu pa da vidimo Husinu konekciju. Napomena: ja ne poznajem niti jednog igrača pa mojoj subjektivnosti nema mjesta.
Promaklo mi je da je Karić pod dobro urađeno sakupio11 poena :zzz:

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2023, 14:01

NK ŠIROKI BRIJEG - FK TUZLA CITY 19.03.2023 17:00 ,nema TV prenosa.
SUDIJA.Bilbija Luka-Prijedor
A 1-Smiljanjić Aleksandar - Laktaši
A 2- Zelenika Marko - Mostar
4. - Petrović Dragan – Banja Luka

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2023, 14:03

..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
slika
Luka Bilbija

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 16 mar 2023, 14:31

Čuj nema tv prenosa Široki Tuzla
Baš smiješno a još više žalosno

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2023, 17:43

Nema više sramote kod sudija.Vidjeli smo baš na TV mali milion sudijskih lakrdija.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2023, 17:55

naknadna bosanska pamet.

.......................................FEJZIĆ

-........ŠUKILOVIĆ U-21..........ČELIKOVIĆ.............MEHIDIĆ(HASANBEGOVIĆ)

.......................DIABI..........................KARJAŠEVIĆ

...........NUKIĆ....................PANTELIĆ..............SUBAŠIĆ U-21(OD 45' MUJARIĆ)

.....................KUZMANOVIĆ..................IVANIADZE

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 16 mar 2023, 17:59

tuzlac je napisao/la:
16 mar 2023, 17:55
naknadna bosanska pamet.

.......................................FEJZIĆ

-........ŠUKILOVIĆ U-21..........ČELIKOVIĆ.............MEHIDIĆ(HASANBEGOVIĆ)

.......................DIABI..........................KARJAŠEVIĆ

...........NUKIĆ....................PANTELIĆ..............SUBAŠIĆ U-21(OD 45' MUJARIĆ)

.....................KUZMANOVIĆ..................IVANIADZE
Nikitin je stekao pravo. Cojk u odmah u prvi 11. Sukilovic klupa!! Najbolji trebaju da igraju. U21 menjaj nakon 10 minuta..grcevita borba je, tako da me ne interesuju ala karic i sukilovic!!!

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 16 mar 2023, 18:19

Pitanje je kako će se ne prenošenje na TV odraziti na rezultat. Pošto ovi Srbi sude mogli bi nam pomoći ne zbog nas već zbog Borca. S druge strane Siroki će svim silama ići na pobjedu jer smo ih izbacili iz KUP-a. A naravno da najbolji trebaju da igraju e sad ko je najbolji to je pitanje. Bodovi bi pa i jedan bili super ali ....

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 16 mar 2023, 20:50

05.04. Prva utakmica polufinala
19.04 revanš.

08.04. Liga gostujemo Želji
15.04 dolazi nam Velež

Ako izvučemo neka od ova dva kluba u kupu to bi znacilo da sa tim klubom igramo 3 utakmice u 15 dana. Biće ludilo.
Ionako nas čeka pakleni April i jedva čekam.

Sto se tiče utakmice sa Širokim njoj se također radujem i planiram ići. Iz razloga sto se tu uvijek moze sve desiti i ocekivati.
Od naše pobjede dole 0:3 kad ih je Vojo ponizio i dobio aplauz čitavog stadiona do toga da su nam dolazili s juniorima pokošeni koronom i ovde nas pobijedili.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2023, 21:00

Polufinalni parovi biće poznati nakon izvlačenja žrijeba, a isti će biti održan 23. marta u prostorijama Fudbalskog saveza BiH.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2023, 21:18

Hazre je napisao/la:
16 mar 2023, 17:59
tuzlac je napisao/la:
16 mar 2023, 17:55
naknadna bosanska pamet.

...............................................................FEJZIĆ

-..........ŠUKILOVIĆ U-21 ( od 45' ČELIKOVIĆ)..........NIKITIN.............MEHIDIĆ(HASANBEGOVIĆ)

............................................DIABI..................................KARJAŠEVIĆ

...................................NUKIĆ....................PANTELIĆ..............SUBAŠIĆ U-21

...........................................KUZMANOVIĆ..................IVANIADZE
Nikitin je stekao pravo. Cojk u odmah u prvi 11. Sukilovic klupa!! Najbolji trebaju da igraju. U21 menjaj nakon 10 minuta..grcevita borba je, tako da me ne interesuju ala karic i sukilovic!!!
Hvala ti za info.Pretpostavljam da je spreman a i na treninzima uigran sa ekipom.On na moju pamet prestavlja pravog štopera onog što se nekad zvao čistač.Samim tim treba odmah zauzeti mjesto u timu.Nebitno je da li će istjerati Šukilovića ili Čelikovića ,oni svakako ne valjaju.U ovoj postavci 3-5-2(4-5-1) ja ga stavljam u ekipu.

- Aleksey Nikitin. visok - 1,89 M- TM €500k

slika
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 16 mar 2023, 21:59, ukupno mijenjano 7 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 mar 2023, 21:31

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
16 mar 2023, 20:50
05.04. Prva utakmica polufinala
19.04 revanš.

08.04. Liga gostujemo Želji
15.04 dolazi nam Velež

Ako izvučemo neka od ova dva kluba u kupu to bi znacilo da sa tim klubom igramo 3 utakmice u 15 dana. Biće ludilo.
Ionako nas čeka pakleni April i jedva čekam.

Sto se tiče utakmice sa Širokim njoj se također radujem i planiram ići. Iz razloga sto se tu uvijek moze sve desiti i ocekivati.
Od naše pobjede dole 0:3 kad ih je Vojo ponizio i dobio aplauz čitavog stadiona do toga da su nam dolazili s juniorima pokošeni koronom i ovde nas pobijedili.
Želji se šilji ovaj kup.Pretpostavljam da će oni igrati protiv Zrinskog a mi, Veleža.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.