Jaro ova pauza u nas stvarno ostaris dok se vratePitarBordo je napisao/la:Tu je @paulus. SVI U ZAKLON!!!!
Ovo otvorite i pritisnite F11, kad istekne vrijeme.... neće biti prneos ali barem ćete znati da je počela tekma.
http://clientmarketing.ba/fks/
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma vala tek ce se znat nakon 20 min sta nam je radit dal cupat bod dal ic na 3 ovako boga mi prije tekme moze na svaku stranu prevagnut
- PitarBordo
- Kontakt:
Sretno momcima koji idu ili koji su vec otisli,nek sve prodje hairli,ne sumjnjam da cete ubit ultrase grlom i dlanom i da deremo svinjskog danas
Putem slave kreni ti,opet prvak postani 1946
0:2 lagano

Putem slave kreni ti,opet prvak postani 1946

0:2 lagano

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Kad je tek poceo ovaj sat pre 2 mjeseca,svi smo ocekivali kad ovako usitni da cemo imati ekipu sa jacom ekipom neg na jesen,ali nazalost mi smo slabiji neg sto smo bili,ali idemo sad jako podrzati ove momke i nadati se najboljemPitarBordo je napisao/la:Usitnilo.
Samo Sarajevo
Ima li neko od brace da na vrijeme napravi link...da nebi svi zadnju minutu ko kokoske pisali daj link daj link 

Izgleda da nece niko pravit braca pola otislo rego pola garant i od ovih sto imaju na poslu il nesto sumnjam da ce bitado-hz je napisao/la:Ima li neko od brace da na vrijeme napravi link...da nebi svi zadnju minutu ko kokoske pisali daj link daj link
-
- Kontakt:
hercegovina . info jel to samo siroki prenosi ?? budel zrinja ?
eee onda imamo belaj sta da radimo...ko da nam napravi...hmmbojler je napisao/la:Izgleda da nece niko pravit braca pola otislo rego pola garant i od ovih sto imaju na poslu il nesto sumnjam da ce bitado-hz je napisao/la:Ima li neko od brace da na vrijeme napravi link...da nebi svi zadnju minutu ko kokoske pisali daj link daj link
Jel kolko znam od nas je jedino Pitar baco stream i onda neko vamo baci jedino ako se ko smiluje hahahhaha
jednom je neko od komsinica bio fin pa nam napravio stream....al ko je to bio ne sjecam se 

- PitarBordo
- Kontakt:
Bit će stream, samo da bi izbjegli padobrance i ostale nepoželjne ličnosti morati ćete se potruditi da dođete do linka. 

Samo Saraj'vo.
poslat ces ti to braci na ppPitarBordo je napisao/la:Bit će stream, samo da bi izbjegli padobrance i ostale nepoželjne ličnosti morati ćete se potruditi da dođete do linka.

Ma brate samo ga ne stavit na onaj glavi sajt za streamove tu svi odma provjere i to je cuna od komarca neki lijevi sajt i cao
I KOD KUCE I NA STRANI, BORDO BJELI HULIGANI, ZARIMO IH PALIMO I POBJEDE SLAVIMO
SARAJVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ako moze ko da napravi stream u nazad I unaprijed hvala
SARAJVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ako moze ko da napravi stream u nazad I unaprijed hvala
Da hocemo pobjedit da se nafura ekipa , samo da udju muski tamo .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Imal kakav stream za danas?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- PitarBordo
- Kontakt:
stream mi posaljite nemojte bezveze da vas sanjam 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Tatamata1946 i 23 gosta.