Hvala na info. Tad će nam i biti potrebantm8782 je napisao/la:Nuspahić će biti spreman za Zrinjski.Camoranesi je napisao/la:Zna li iko kad bi Nuspahić mogao zaigrati, jel se povreda imalo sanirala?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala na info. Tad će nam i biti potrebantm8782 je napisao/la:Nuspahić će biti spreman za Zrinjski.Camoranesi je napisao/la:Zna li iko kad bi Nuspahić mogao zaigrati, jel se povreda imalo sanirala?
Obojica prijavljeni, vrijeme za sezonsko ciscenje septicke jame.amypitar je napisao/la:Ma sve dok ne zavrsi,utakmica u Foci.lafomamone je napisao/la:Kakva explozija optimizma i pozitive
hapsi svestorm_raider je napisao/la:Obojica prijavljeni, vrijeme za sezonsko ciscenje septicke jame.amypitar je napisao/la:Ma sve dok ne zavrsi,utakmica u Foci.lafomamone je napisao/la:Kakva explozija optimizma i pozitive
Zbog cegaObojica prijavljeni
tm8782 je napisao/la:Protiv Slavije volio bi vidjeti ovu ekipu na terenu:
................................Antolovic--------------------------------
--Stanić----------Zeljković--------------Kosorić------------Kvesić---
-------------------------------Hasanović--------------------------------
--------------Tomić-----------------------------Jamak-----------------
Baša---------------------------------------------------------------Bučan
---------------------------------Bajić------------------------------------
Izmejene: Baša/Memija, Jamak/Varea, Bučan/Turković s tim da Bajić i Turković zamjene mjesta nakon izmjene...
Zbog konstantnog provociranja i trollanja.lafomamone je napisao/la:Zbog cegaObojica prijavljeni
Nadam se da će Aco konačno očistiti ovaj pdf da se uvijek može pročitati zdrava zaj3bancija a ne trollanje i kompleksaški postovi napisani od iskomplekisirane djece koja je, nažalost njihovu, rasla u periodu totalne domnacije FK Željezničar u BiH.lafomamone je napisao/la:Nevjerovatno u pm120000 KM samo od te tribine![]()
pa mi danas da kamen okrenemo ispod njega bi nasli par hiljada eura
A neki ne mogu na glavu da se nasade jednu marku da hajruju
zato sto ste slagirani joj za kog sam ja navijo majko moja, igraju protiv borusije al djaba mora ovdje uci vuce ga nesto e to je kompleks ljudi. kad on mora uci u nadi da ce procitat koju losu vijest i da ce mu biti lakse, al nikad vama u glavu nece uci da cete vazda donji bitilafomamone je napisao/la:Zbog cegaObojica prijavljeni