Došao sam sebi ovo je nevjerovatno važan trofej nek sere ko hoće da je nebitan,ali ovo je jako bitno bilo
Utakmica je bila ujednačena na kraju smo mi iskoristili jednu priliku i normalno San Iker je dvije nemoguće skinuo i to je to

Mourinho je genije mislim što reći prvo motivacija,borbenost tako se jedino i može pobjediti Barca onda taktika,ali opet taktika pada u sjenu borbenosti igrača.
Marcelo je uz Moua postao najbolji lijevi bek na svijetu ovo što on igra je

Ramos nikada pametnije nije igrao bez gluposti nekih neprelazan u odbrani.Arbeloa itd. da ne nabrajam više moram odmah na Pepea preći ne mogu da vjerujem da nije dobio drugi žuti zbog toga jer je rano dobio prvi,ali eto i on počeo koristit mozak kod Mourinha
Barcelona dosadila više i sebi sa pasovima,ali jbg to je njihova igra i od toga ne odustaju samo ih treba dobro pokrivat kao što smo mi ove dvije utakmice prvo poluvrijeme je bilo perfektno,ali nemoguće je da ekipa sa majstorima poput Xavija,Inieste,Messija i ostalih ne napravi par prilika na utakmici isti slučaj je i sa Xabijem,Ronaldom,Ozilom i ostalim
Sada me zanima kako će Barca psihički podnijet ovo Primeru je nemoguće uzet,ali LP je moguće i nadam se da ćemo imati 2:1 u odnosu na njih ove godine
A Mourinho je The Special One od lijenih fudbalera koji ne bi mrdli guzom da se otkriju ili pokriju nekog on je napravio prave ratnike na terenu i pored te borbenosti ljude koji razmišljaju svojom glavom
Marcelo mi postaje najdraži u ovoj ekipi voli Real valjda što je dugo tu i najzabavniji je od svih barem prema onome što vidim na tekmama i što pročitam na netu
Btw Ronaldo 90 miliona Xabi 35 Di Maria 25 Messijev izraz lica nakon tekme neprocjenjivo
I Di Maria je najgori u
ofanzivi bio,ali eto na kraju asistent čovjek

I Sergio ne zna držat pehar

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.