BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

mma_hz
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 19:20

macahz je napisao/la:Jel moguce da vas napusti Abumeyang i da pojaca Romu... i vase misljenje o njemu, kakav je igrac ? :)
Masina..ne vjerujem da ima u tome ista jer koliko ja znam njemu je prelijepo u Dortmundu...
" onclick="window.open(this.href);return false;
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 maj 2014, 19:26

mma_hz je napisao/la:
macahz je napisao/la:Jel moguce da vas napusti Abumeyang i da pojaca Romu... i vase misljenje o njemu, kakav je igrac ? :)
Masina..ne vjerujem da ima u tome ista jer koliko ja znam njemu je prelijepo u Dortmundu...
" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar je, jako brz, a nema šanse da već nakon prve sezone ide, naklapanja i tako to uglavnom ništa od toga

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 maj 2014, 19:34

Sanse da on napusti BvB poslije jedne sezone i to sa 13 golova u Bundesligi su bas minimalne...mozda kad bi se otvorila neka prilika da se uzme Firminho ili Volland pa da njega puste ali s obzirom da ni od toga nema nista onda je jasno da Aubameyang ne ide nigdje.

Sto se tice kvalitete idealan za ekipe koje igraju nesto slicno kao BvB...znaci mali posjed i dosta kontra-napada.Na postavljenu odbranu je poprilicno nekoristan a i u kreiranju igre je dosta tanak...ima poprilicno dobro realizaciju i kretanje ali opet kazem,potrebno mu je dosta prostora da bi bio efikasan.

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 14 maj 2014, 12:03

slika
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/hurtic ... ubova/1581" onclick="window.open(this.href);return false;

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 14 maj 2014, 21:33

Thiago otpo za finale, Švajni i Riberi počinju sa klupe. :damn:

Šteta, sad imaju razloga za vađenje kad ih uzmemo, mada kad pogledamo sve koji kod nas neigraju onda im to neće pit vode. :tralala:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 maj 2014, 23:08

To što Rib i Schwein ne igraju tj. nisu 100 % spremni je veliki hendikep, al' za nas. :wave: Ona flopina Basti je jedan od najloših DM-ova lige koji mali milion važnih lopti izgubi, dok je Rib u očajnoj formi pa msm da bih ga i ja mogao čuvat'. :kafa:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 maj 2014, 00:19

Semir bvb je napisao/la:dok je Rib u očajnoj formi pa msm da bih ga i ja mogao čuvat'. :kafa:
Ti ne bi mog'o cuvat one ovce na reklami unicredit banke,a kamo li Riberya.
#miasanmia

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 15 maj 2014, 00:28

schweinsteiger je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:dok je Rib u očajnoj formi pa msm da bih ga i ja mogao čuvat'. :kafa:
Ti ne bi mog'o cuvat one ovce na reklami unicredit banke,a kamo li Riberya.
:facepalm:
Moguće... :hmmmmm:

Sigurno bi bilo teže ovce čuvat' nego očajnog Riberya... :kafa:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 15 maj 2014, 13:46

"Wir sind bereit für Bayern. Die Frage ist, ob Bayern bereit für uns ist."
● Marco Reus
:clap: :clap: :clap:

Znamo da nemamo na rasplaganju pola prvog tima (Subotić, Bender, Gundogan, Kehl, Kuba) pa zato očekujem ovakav sastav i postavu sličnu onoj kad smo ih PREGAZILI u Kravarskoj... :tralala:
slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 maj 2014, 18:13

Dede17 je napisao/la:Thiago otpo za finale, Švajni i Riberi počinju sa klupe. :damn:

Šteta, sad imaju razloga za vađenje kad ih uzmemo, mada kad pogledamo sve koji kod nas neigraju onda im to neće pit vode. :tralala:
Nece biti nikakvog opravdanja ako izgubimo,barem ne sa moje strane.Ocekujem tesku utakmicu,produzetci ili penali me ne bi nimalo iznenadili.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 16 maj 2014, 13:28

Na putu za Berlin. :thumbup:
slika
U slučaju pobjede svaki igrač dobit' će premiju od 100 000 eura. Porast finansijske moći je očit, jer za titulu kupa 2012. igrači su dobili po 75 000 eura. :thumbup:
,,Klopp postete gestern ein Video vom 5:2 Sieg 2012 in der Whatsapp-Gruppe unserer Mannschaft.''
• Sebastian Kehl
:urnebes:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 16 maj 2014, 22:36

teška su vremena i teško je pomoći drugima kada ni sami nemamo ali mi bar imamo krov nad glavom a neki su i bez toga ostali pa ne bi bilo loše da pomognemo na neki način, bilo pismom klubu da doniraju koliko mogu i mi kao navijači BVB-a da uplatimo koliko toliko u znak podrške, ljudi drž te se

što se tekme tiče neka bude dobra i neka bolji pobijedi a nadam se da ćemo to biti mi i da ćemo popiti koju u to ime sutra u ovo doba

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2014, 11:56

Izgleda da je i Alaba povrijeđen i upitno je hoće li nastupiti včrs. Postoje šanse, ali minimalne. Još 2-3 povrede kod Bauerna i bićemo izjednačeni što se povrijeđenih prvotimaca tiče. :kafa:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2014, 20:57

Loša utakmica s obje strane. Istini za volju Bauern malo bolje djeluje na terenu, a mi igramo preoprezno. Kišovita noć nad Berlinom čini svoje. :thumbdown:

Strah me izzgubljenih lopti na sredini terena. Jojić djeluje kao da je pod utiskom cijele atmosfere i važnosti utakmice. Na klupi nema nekih alternativa. Možda Mikija na njegovo mjesto, a Hofmann skroz desno. :hmmmmm:

P.S. Šteta za Lahma. :thumbdown: Vjerujem da će ipak biti na raspolaganju Elf-u u Brazilu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 maj 2014, 21:23

Nmogu vjerovati da ovo nije gol , bar metar presla liniju lopta.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 maj 2014, 21:24

čist gol :oops: :oops:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2014, 21:26

Gol je bio cist ko suza.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 maj 2014, 21:53

Bio je offsajd kod gola Hummelsa.Samo je pitanje zašto blesavi sudija nije prekinuo igru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2014, 21:55

Bilo je u liniji, a i ako je bio onda je to nemoguće vidjeti, jer su centimetri odlučivali dok su kod gola u pitanju metri. :kafa:

Idemo dalje nema veze! :thumbup:

edo07
Kontakt:

Re: Odg: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la edo07 » 17 maj 2014, 21:59

Semir bvb je napisao/la:Bilo je u liniji, a i ako je bio onda je to nemoguće vidjeti, jer su centimetri odlučivali dok su kod gola u pitanju metri. :kafa:

Idemo dalje nema veze! :thumbup:
Bio je u offside-u...tako da se nema tu sta prigoviriti..nije dosudio zaledje i nije priznao gol..na kraju niko nije ostecen..ali iskreno sudac previse sjecka igru

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.