AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
KAO što je proteklih dana najavio predsjednik Milana Adriano Galliani, Robinho će u zimskom prijelaznom roku napustiti klub.
Brazilski napadač vraća se u Brazil, a dogovor je postignut s Flamengom koji mora platiti 10 milijuna eura. Čak tri četvrtine osigurat će sponzor transfera "Adidas".
Jedino što može stati na put transferu je viša ponuda Robinhovog bivšeg kluba Santosa.
Corinthians je Milanu navodno ponudio 15 milijuna eura za Alexandra Pata, a Galliani u Brazilu pokušava završiti i taj posao.
Brazilski napadač vraća se u Brazil, a dogovor je postignut s Flamengom koji mora platiti 10 milijuna eura. Čak tri četvrtine osigurat će sponzor transfera "Adidas".
Jedino što može stati na put transferu je viša ponuda Robinhovog bivšeg kluba Santosa.
Corinthians je Milanu navodno ponudio 15 milijuna eura za Alexandra Pata, a Galliani u Brazilu pokušava završiti i taj posao.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Neshto kontam da bi najbolje bilo dovesi Drogbu do ljeta, pa vidjeti sta kasnije s njime, a Snijdera odamh dovesti, jer je moze igrati u lp + nasa sredina je kastrofalana i to svi vide osim glupe uprave i trenera...
ps: Sretan Bozic svima koji ga slave !!!
ps: Sretan Bozic svima koji ga slave !!!
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 25 dec 2012, 14:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Treba shvatiti da nemamo para niti za yebenog Strootmana ..
Odlaskom Robinha i Pata neće nikoga dovesti
SAMO TONEMO I TONEMO !

Odlaskom Robinha i Pata neće nikoga dovesti

SAMO TONEMO I TONEMO !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
procitao sam da je tottenham blizu dovodjenja snidera..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
betton je napisao/la:procitao sam da je tottenham blizu dovodjenja snidera..
A vidio sam i ja kad je MIlan postao sirotinja jedan Tottenham im otima igrace pred nosem ccc fuj, neka se oni zadovolje xy Marokancem
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Prodaju li obojicu a dovedu Balotelija fakat ce ispast glupi,ono je sranje od igraca 
Isco valjda proglasen najboljim mladim igracem

Isco valjda proglasen najboljim mladim igracem

- 10DelPiero
- Kontakt:
Kako je moguce da su tako mizerne cifre za ta dva igraca. Uredu nisu sto su nekada bili i nisu u najboljoj formi ali da jedan Pato kosta 15 mil. koji cak tek treba da dode u najbolje godine te Robinho samo 10 mi je iznenadujuce a svakakvi cirkusanti vrijedi po 20 i vise. Ipak mogu se dovesti dva sasvim zadovoljavajuca igraca a ne jedan Balotelli koji apsolutno ni u kom smislu ne bi unaprijedio ovaj Milan.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Robinha prodaju zbog velike plate + ovo max sto se za njega moze uzet, dogodine ne bi uzeli ni pola.
Eh sto se Patka tiće, ako zeli da ide..onda nek kupi prnje, mada mislim da ovi nasi vise nemaju strpljenja čekati da "ozdravi". Pitam se samo, sta fali dat sansu Paloschiju, znam da je igrao dok je Anchelotti bio trener, čak je dao i 2-3 gola. Onda ovo oko Drogbe, pa valjao bi nam godinu dana, dok Galiani poput Praskatona nesto ne iskombinira.
Kao sto je vec jedan forumas pisao, steta sto Dzeku u Milanu mozemo vidjeti putem neke igrice. Golema steta!
I da, nadam se da Balotelli NIKADA neće obući nas dres, za njega je Faraon izmislio fudbal, o ponsanju da i ne pričamo.
Sretan Bozić svim Milanistima koji slave!
Eh sto se Patka tiće, ako zeli da ide..onda nek kupi prnje, mada mislim da ovi nasi vise nemaju strpljenja čekati da "ozdravi". Pitam se samo, sta fali dat sansu Paloschiju, znam da je igrao dok je Anchelotti bio trener, čak je dao i 2-3 gola. Onda ovo oko Drogbe, pa valjao bi nam godinu dana, dok Galiani poput Praskatona nesto ne iskombinira.
Kao sto je vec jedan forumas pisao, steta sto Dzeku u Milanu mozemo vidjeti putem neke igrice. Golema steta!
I da, nadam se da Balotelli NIKADA neće obući nas dres, za njega je Faraon izmislio fudbal, o ponsanju da i ne pričamo.
Sretan Bozić svim Milanistima koji slave!
-
- Kontakt:
Evo vam jedna pjesmica.

Moj voljeni Milan, svima
strah i trepet,
Postao je sada za
podsmehe predmet.
Porazi se nižu, pitam se je l'
stvarnost,
Ne želim da verujem da je
to realnost.
Nekad Kaka, Pirlo, Maldini i
Ševa,
A na golu Dida od dosade
zeva.
Sadašnji igrači su
nedostojni dresa,
Poč'o sam da lomim
predmete od besa!
Čekam dan da Milan opet
bude snažan,
Da se kao nekad pred
svima pravim važan.
Dovedite nam Isca, opraštamo vam sve

Samo da nam ne pokvari Faraonea

- muha milanez
- Kontakt:
Ma tesko da ce nam ikog vrijednog pomena dovest, ako dovedu, to ce bit igrac bez ugovora i dovest ce ga bez obestecenja .. nisko smo totalno, molit Boga da nam podari kakve nafake 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Muti nešto ćelo a vjerujem da ima Berlusconijevu podršku. Nije ćelo budala da prodaje 2 važna igrača na polusezoni Robinha i Pata. Robi Robinho je haman gotova stvar a nešto slično je i sa Patom. Ova 2 igrača žele napustiti Italiju a uprava takve igrače nikad nije silila da ostanu. Tako da ipak očekujem znatna pojačanja u januaru.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Slazem se s tobom_forzamilan_ je napisao/la:Muti nešto ćelo a vjerujem da ima Berlusconijevu podršku. Nije ćelo budala da prodaje 2 važna igrača na polusezoni Robinha i Pata. Robi Robinho je haman gotova stvar a nešto slično je i sa Patom. Ova 2 igrača žele napustiti Italiju a uprava takve igrače nikad nije silila da ostanu. Tako da ipak očekujem znatna pojačanja u januaru.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Mislim da se ovim potezom Milan vec odrekao Lige Prvaka .... jer ako dovodili zvucno pojacanje citaj da nece moci nastupati za Milan u LP .... Vidim spominjete Balotelija - Isca ( oni vec nastupili u LP ) tako da cisto sumnjam da ce traziti neko vrhunsko rijesenje pogotovo u Januaru.
Takodjer slazem se sa natpisima da je Pato prodan prejeftino .... sve stoji da je ozljedjen bio i van forme al' 15 miliona pa to je cijena jednog Cuence ili Varanea -.-'
Uglavnom puno srece posrnulom gigantu da se digne kao Phoenix iz pepela.
Clues fan
Takodjer slazem se sa natpisima da je Pato prodan prejeftino .... sve stoji da je ozljedjen bio i van forme al' 15 miliona pa to je cijena jednog Cuence ili Varanea -.-'
Uglavnom puno srece posrnulom gigantu da se digne kao Phoenix iz pepela.
Clues fan

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- muha milanez
- Kontakt:
Pa to je problem, kako igrati protiv Barce sa ovakvim kadrom, plus bez Pata i Robinha.. Bojim se da ce to bit cisto ponizavanje.. Kad nas je Roma onako smlatila, onda kroz glavu prolaze razni scenariji, ne znam na sto ce to sve licit al nisam optimistican nikako, nego suprotno bas!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
mislim da ce biti novih igraca i kupovini pogotovo sad, a i sam tata berlo je izjavio da ce uloziti u ekipu...sacekajmo da praznici prodju pa cemo vidjeti 

Bas me zanima koga ce dovesti na januar,celo se usutio,moguce da muti nesto,te nije Drogba,nije Balo,nije Sneijder,pa ko je onda?
valjda nece biti neko razocarenje,ali sve mi smrdi na to
Iskreno,ne ocekujem neki top transfer niti nekog top igraca,ali nadam se nekom pristojnom igracu koji ce pomoci timu na najbolji nacin,posebno u odbrani i sredini(inace ce biti ka*anja od barse)
samo da ne budu neki anonimusi iz nekih znj klubova za koje prvi put cujem,znam da je kriza i da se nema para,ali mislim da jedan Milan nije spao da dovodi svakakve likove u svoje redove.

Iskreno,ne ocekujem neki top transfer niti nekog top igraca,ali nadam se nekom pristojnom igracu koji ce pomoci timu na najbolji nacin,posebno u odbrani i sredini(inace ce biti ka*anja od barse)

samo da ne budu neki anonimusi iz nekih znj klubova za koje prvi put cujem,znam da je kriza i da se nema para,ali mislim da jedan Milan nije spao da dovodi svakakve likove u svoje redove.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
moguce je i da dodje neko zvucnije ime, ocistili su se svih igraca se velikim platama, mozda je to sve bila priprema terena za nekoga vidjecemo ubrzo, a mozda jos jedan dodkaz da je milan u velikoj krizi, vidjecemo sve u narednih mjesec dana
Ma evo njih dvojica razmatraju sve najveca imena fudbala trenutno. Nema sta, lome se da plate nekog igraca. Bezveze se nadate. Vazda ista prica. Mister X, Mister Y, ovaj onaj i dodje mi igrac dzaba il tipa Pazzini a prodam 2 najbolja u ekipi. Isto tako i sad. Prodasmo Pata i Robinha, doci ce neki anonimusi ili igrac koji nema ugovora i cao. Nemojmo se previse nadati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.