Safet Sušić - Pape

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2013, 01:19

dadnan je napisao/la:cisto da se zna nije nas pape doveo do ove situacije nego igraci i to oslabljeni jer ih je pape sjebo svojom taktikom.
a kad je ciro bio samo se pisalo ciro vodi, ciro odveo, da nije cire, pjesme mu se pisale i slicno. sad odjednom igraci zaslužni, a ebo trenera

koja smo mi stoka u 3pm

reprezentaciju vodi najveca fudbalska legenda koja je ikada igrala lopte na ovim prostorima, a od samog pocetka mu se spocitava i što treba i što ne treba. ajd sve, al sad nakon jedne od najvažnijih pobjeda u istoriji, pobjede koja 95% znaci svjetsko prvenstvo, isto ono što smo svi 18 godina gledali na televiziji potajno se nadajuci da cemo tamo nekad zaigrati, selektor nevalja jer kao fula taktike i to ans može koštati u brazilu

pa da nas nema, trebalo bi nas izmisliti :roll:
nema potpisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2013, 01:20

dadnan je napisao/la:cisto da se zna nije nas pape doveo do ove situacije nego igraci i to oslabljeni jer ih je pape sjebo svojom taktikom.
Koje situacije??
Da ti Grci sa kojima meda nismo mogli u hejbet kvalifikacija non stop gledaju u djale,jel to kontas :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 01:21

pa kad niko ne moze prihvatit sasvim normalnu kritiku gdje se nijedna vulgarna riječ nije upotrijebila da vas pitam nešto :D

Zašto na kompletnom forumu nije spomenut čist pogodak slovaka koji je poništen ?
Vođa zna.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 sep 2013, 01:21

Samo pljujte po Safetu a on vas redovno samarata qurcem po celu
Kako je samo pogodio trenutak kad ce Hajrovica ubaciti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 sep 2013, 01:27

Pa ne znam sta hocete, normalno je da izgubimo od jacih ekipa nego sto je ova Slovacka. Nismo ni mi neka sila kako smo se uzdigli i umislili.
Pogledajte gdje nam sve igraju igraci i vidjecete da smo dobro pozicionirani na listi kao i na tabeli.

Mogli bi se malo radovati, bar sada kada ima razloga za to. Sta mislite o tome?

Sto se tice Papeta, ja sam ga kritikovao prije ovih kvalifikacija i da se mene pitalo sad ga nebi bilo ali, sad je tu gdje jeste i ide mu nekako. Mi smo prvi i sve su prilike da cemo i ostati.
Kiksaju i vece reprezentacije od nas. Pa Boze moj.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 sep 2013, 01:31

Dodem ovdje da cestitam i pohvalim, ono ljudi pisu neke nebuloze svasta.

Safet Susic Pape 8-)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 01:32

tyler durden je napisao/la:Dodem ovdje da cestitam i pohvalim, ono ljudi pisu neke nebuloze svasta.

Safet Susic Pape 8-)
broto da te pitam, jel pape Bosanac il Bošnjak ? Da znam smijem li ga više kritikovatt :lol:
Vođa zna.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 11 sep 2013, 01:34

Ovdje neki ocito ne shvataju danije sve do selektora nego minimum 80% do igraca i da ako je Del Boske osvojio SP sa Spanijom ne znaci da bi osvojio i sa san marinom isto sto ne znaci ni da vodi spaniju bilo ko od vas ne bi pobjedio san marino ker su spanci puno jaci. Ali ono sto jest bitno je to da dobar selektor moze dat dodatne poene a los oduzeti. A mi smo ovom pobjedom dokazali da smo puno bolje repka od njih sa losim selektorom. Da je neko drugi bio selektor sigurno bi pruzili i bolje partije i rezultate u ova zadnja dva pa i tri meca.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 11 sep 2013, 01:37

nedim1993 je napisao/la:pa kad niko ne moze prihvatit sasvim normalnu kritiku gdje se nijedna vulgarna riječ nije upotrijebila da vas pitam nešto :D

Zašto na kompletnom forumu nije spomenut čist pogodak slovaka koji je poništen ?
kakvu normalnu kritiku? kakva je to kritika nazvati gol Hajrovica "srecom" (u vezi slucajem maloprije). U **** ti. :lol:

Kakav cist pogodak? Ofsajd je APSOLUTNO opravdano sviran, bez dileme ono je bio cist ofsajd. I pored toga, faul Muhe nad Dzeko je mogau biti penal za nas, i neki drugi sudija bih ga sigurno svirao (i na Eurosportu isto su govorili).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2013, 01:38

dadnan je napisao/la:Ovdje neki ocito ne shvataju danije sve do selektora nego minimum 80% do igraca i da ako je Del Boske osvojio SP sa Spanijom ne znaci da bi osvojio i sa san marinom isto sto ne znaci ni da vodi spaniju bilo ko od vas ne bi pobjedio san marino ker su spanci puno jaci. Ali ono sto jest bitno je to da dobar selektor moze dat dodatne poene a los oduzeti. A mi smo ovom pobjedom dokazali da smo puno bolje repka od njih sa losim selektorom. Da je neko drugi bio selektor sigurno bi pruzili i bolje partije i rezultate u ova zadnja dva pa i tri meca.
:lol: :lol:
Ali, fakat :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 sep 2013, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 11 sep 2013, 01:40

dadnan je napisao/la:Ovdje neki ocito ne shvataju danije sve do selektora nego minimum 80% do igraca i da ako je Del Boske osvojio SP sa Spanijom ne znaci da bi osvojio i sa san marinom isto sto ne znaci ni da vodi spaniju bilo ko od vas ne bi pobjedio san marino ker su spanci puno jaci. Ali ono sto jest bitno je to da dobar selektor moze dat dodatne poene a los oduzeti. A mi smo ovom pobjedom dokazali da smo puno bolje repka od njih sa losim selektorom. Da je neko drugi bio selektor sigurno bi pruzili i bolje partije i rezultate u ova zadnja dva pa i tri meca.
Nemoj bolan vise.Uzivaj u rezultati,zaboravi Papeta,vidis da ti stvara probleme.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 01:42

icetea01 je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:pa kad niko ne moze prihvatit sasvim normalnu kritiku gdje se nijedna vulgarna riječ nije upotrijebila da vas pitam nešto :D

kakvu normalnu kritiku? kakva je to kritika nazvati gol Hajrovica "srecom" (u vezi slucajem maloprije). U **** ti. :lol:

Kakav cist pogodak? Ofsajd je APSOLUTNO opravdano sviran, bez dileme ono je bio cist ofsajd. I pored toga, faul Muhe nad Dzeko je mogau biti penal za nas, i neki drugi sudija bih ga sigurno svirao (i na Eurosportu isto su govorili).
pa opalit sa 25 jašta nego sreća isto kao i njihov prvi gol u zenici je sreća al je problem što su oni i tamo i vamo promašili zicere.

Ofsajd nije bio molim te budi objektivan molim te.
da je sviran penal bila bi navlakuša teška, jer je golman prvo izbi loptu pa se džeko spaleo o njega i pao.

imaju snimke pogledaj slobodno.

i šta mi je još glupo imam osjećaj da ti mene napadaš kao da ja mrzim što je Bosna pobijedila ? meni je sigurno draže nego tebi, al neću da lažem sebe

i još da kažem pored tolikih pravih kritika vezanih za taktiku formaciju DMF-a formu izmjene ti si našao kritiku "sreća" , vidiš kako si nerealan.
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 11 sep 2013, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2013, 01:42

icetea01 je napisao/la:

Slazem se sa prvim boldiranim..Ofsajd cist,ali mali da manji ne moze biti.. :mrgreen: I to je dokaz da smo postali neko i nesto u fudbalskoj Evropi jer nam ranije ovo ne bi svirali 100%..
Drugo boldirano..Buraz da se ne lazemo,ono penala nije vidjelo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 sep 2013, 01:44

Ja glupa naroda nikad im udovoljiti.
Pape nas je i doveo u ovu pozicju sjajno ovdio prosle kvale i kao nagrada dosla je ova lahka grupa koju je izdominirao desi se to sto se desilo u petak Boze moj i vecim se desi,vcrs smo pokazali pobjednicki mentalitet.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 sep 2013, 01:45

nedim1993 je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Dodem ovdje da cestitam i pohvalim, ono ljudi pisu neke nebuloze svasta.

Safet Susic Pape 8-)
broto da te pitam, jel pape Bosanac il Bošnjak ? Da znam smijem li ga više kritikovatt :lol:
Pape je Francuz :D ko kritikuje Francuza, dobije kljuc u glavu :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2013, 01:46

slika

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 01:47

Razmazio vas Pape pravo. Čim nije petarda odmah je amater :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 01:52

valjda nas i nastavi tako mazit :D .
al ipak, amater je zbog drugih stvari bio u ove 2 tekme :P
Vođa zna.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 01:58

nedim1993 je napisao/la:valjda nas i nastavi tako mazit :D .
al ipak, amater je zbog drugih stvari bio u ove 2 tekme :P
Nije da se ne slazem, bilo je propusta kao nikad dosad. Istina, bili su i Slovaci neocekivano jaki, pogotovo u odbrani, pa tenk ih ne bi probio ali opet moglo se ovo na puno laksi nacin uzeti, pogotovo u Zenici, ali ne pada mi na pamet sad kritikovati ni njega ni bilo koga. To je trenutno i vise nego suvisno. Makar ovih sedmicu dana.

Ovoliko srece kao nocas, bh. sport nam nikad nije donio, zahvaljujuci upravo Papetu i ovoj ekipi.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 sep 2013, 02:15

opet ista formacija, opet mi je ista reakcija bila .. opet sam očekivao dosta prostora između odbrane i veznog reda, očekivao sam kontre, pogotovo je što je teren bio mokar, pa je lopta brže išla

opet je taj Weiss ebao, sreća pa nije zabio za 2-0, tu bi nam kraj bio .. mogli su Slovaci i ranije da nam zabiju gol, imali su nekoliko šansi

ja sam želio defanzivnog veznog, jer takav igrač mora igrati .. kontam ja da mi imamo ofanzivno orjentisane igrače i da svako od njih može igrati u prvom sastavu, ali neko mora i na klupu jebga .. tako je to u ekipama koje imaju širi fond dobrih igrača

4-3-1-2 formacija je jako napadačka, pogotovo sa našim bekovima

ona tri vezna igrača igraju u sredini, ne uz bok .. u odbrani, pogotovo na bokovima ako Sejo, Mire ili Medo stignu pokriti, ali teško je to išlo u ove dvije tekme .. Mujdža je ofanzivan bek i on ide u napad, on sam drži desnu stranu, dok Sejo ili Lule (zavisi koji igra beka) imaju pomoć ovog drugog

dakle, tu smo 'tanki' na bokovima, a u odbrani nam puše .. Slovaci su obje tekme igrali sa 4-2-3-1, mi imamo igrače za tu formaciju, ali tu bi žrtva bio Vedo, pa tako i ne igramo

dakle, sve dok budemo na 4-3-1-2, nama će puhati pozadi preko desne strane, a i u sredini terena ako ne budemo imali defanzivnog veznog

Mujdža više nije mogao i Pape je izveo njega koji je ofanzivan igrač, a ubacio defanzivog veznog (Zahirović) na desnog beka, hvala Bogu, dobro je ispalo

onda je iz igre izvadio Seju, a ubacio Višću .. dakle ofanzivu koju je svjesno izgubio na desnom beku, dobio je ubacivanjem krilnog igrača koji btw ništa nije pokazao i opet sam se ibretio kad sam vidio da ulazi prije Hajrovića .. sve što može Višća, može i Hajrović, a sve što može Hajrović, ne može Višća

dakle, imali smo sreće zbog dva gola, jedan je sreća, gol nakon kornera, a drugi trenutak genijalnosti Izeta Hajrovića

dakle, pohvalio bih Papeta za izmjenu Mujdža-Zahirović, kao i ubacivanje krilnog igrača, samo što je to trebao odmah biti Hajrović, a ne Višća

ne bih se sad složio da je Pape nešto genijalno odradio ovu tekmu .. mogli smo lako i da izgubimo ;) za razliku od Zenice gdje je teško flopirao, danas je to napravio bolje, ali i dalje nije to to .. ali, imamo rezultat pa ćemo ga (Papeta) slaviti

čovjek nekad napravi dobar taktički potez, a nekad takav potez da se ibretiš .. to je što mogu reći o Papetu kao taktičaru .. kakav je kao motivator, to ne bih znao .. preokrenuli smo rezultat, valjda je nešto i do Papeta
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.