FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne mora on uopšte dominirati da bi nama u ovom trenutku bio pojačanje i donio neku dimenziju koju mi u ovom trenutku nemamo. dovoljno je da zna podvaliti loptu, a zna.
Re: Odg: FK Željezničar
Sa kojim pravom mozes Vareu staviti u istu recenicu sa Turkovicem i Huseinovicem, ili sa Zebom, svejedno?lolfgoptica je napisao/la:Za Vareu se znalo prije dva dana, a i za Bašu je ovaj momak što piše na fkž.ba rekao da bi Baša trebao biti u konkurenciji za meč sa Slavijom.RiverPlate je napisao/la:Braćo, papiri su gotovi za Vareu i Bašu!!!
Ja sam prvi skeptičan što se Varee tiče, ali opet kad skontam kada su Zeka Turković ili Said Husejinović sa 10ak kila viška mogli dominirati u ovoj ligi, zašto ne bi mogao i Varea koji je isto tako majstor?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
Jer je majstor za ove naše uslove.Aragon je napisao/la:Sa kojim pravom mozes Vareu staviti u istu recenicu sa Turkovicem i Huseinovicem, ili sa Zebom, svejedno?lolfgoptica je napisao/la:Za Vareu se znalo prije dva dana, a i za Bašu je ovaj momak što piše na fkž.ba rekao da bi Baša trebao biti u konkurenciji za meč sa Slavijom.RiverPlate je napisao/la:Braćo, papiri su gotovi za Vareu i Bašu!!!
Ja sam prvi skeptičan što se Varee tiče, ali opet kad skontam kada su Zeka Turković ili Said Husejinović sa 10ak kila viška mogli dominirati u ovoj ligi, zašto ne bi mogao i Varea koji je isto tako majstor?
a evo nam i poete...
Gdje je on do sad majstor bio?lolfgoptica je napisao/la:Jer je majstor za ove naše uslove.Aragon je napisao/la:Sa kojim pravom mozes Vareu staviti u istu recenicu sa Turkovicem i Huseinovicem, ili sa Zebom, svejedno?lolfgoptica je napisao/la: Za Vareu se znalo prije dva dana, a i za Bašu je ovaj momak što piše na fkž.ba rekao da bi Baša trebao biti u konkurenciji za meč sa Slavijom.
Ni priblizno kvaliteti jednog Turkovica, Zebe ili Husejnovica. Ni blizu Bekrica, Wagnera ili Stojceva. Prosjecan igrac Sirokog bio, a sad je vjerovatno jos i losiji.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
A da, svi su oni bili na vrhuncu karijere, u trenutku kad su igrali našu ligu. Osim Wagnera koji je čitav život ovdje. Stvar je u tome da je u ovoj ligi vrlo lako dominirati, bilo sa 20 kg viška, bilo sa 36 godina na leđima.
Ne znam da li ste do sada saznali. Igra se sa gledaocima u Foči protiv Slavije, za vas će biti obezbjedjeno do 300 karata. 

Odlična vijest.RiverPlate je napisao/la:Braćo, papiri su gotovi za Vareu i Bašu!!!
http://www.****/sport/fudbal/utakmic ... -tribinama" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
-
- Kontakt:
Zar nije trebala tekma bit u subotu,kako sad da je u ned.
Nama je komisija rekla nešto sasvim drugo.Head je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/utakmic ... -tribinama

Znalo se odmah da je u nedelju, jer Sutjeska u subotu dočekuje Podrinje.zeljovolim je napisao/la:Zar nije trebala tekma bit u subotu,kako sad da je u ned.
a sljedeći vikend ide u desant na drvar 

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ja sam se vise zabrinuo jer nam nema boccaccio,fale njegovi postovi posle svake tekme 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
FOTO: Sedam Željinih reprezentativaca ubilježilo nastup, sjajan gol Durakovića
http://fkzeljeznicar.ba/foto-sedam-zelj ... ica/11005/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-sedam-zelj ... ica/11005/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ultrassa1921
- Kontakt:
znaci pred praznim tribinama,ne znam zasto je bio problem zamjeniti domacinstva 

Manijaci Zeljini
Zato sto Savez onda ne moze napuniti svoje dzepove.ultrassa1921 je napisao/la:znaci pred praznim tribinama,ne znam zasto je bio problem zamjeniti domacinstva

- Camoranesi
- Kontakt:
Merak vidjeti sedam Željinih omladinaca u U-19 i U-21 reprezentaciji.. Zašto trošiti pare na neke tamo strance, kad imamo blago kao što reče Adžem 

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
- IlProfessore
- Kontakt:
Samo se nadam da će se u skorije vrijeme skupiti muda onih koji stoje za prave ideale i da se krene u obračun sa lopovima i mafijašima iz saveza...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
to cijena neće proći jer je 5-6 puta skuplja od iste tribine za domače navijače ,po ovoj logici bih borusija mogla staviti kartu za navijače sarajeva 300 euraVelahalve je napisao/la:Koliko znači play off i igranje u evropi...
Evo pitari stavili Jug 40KM,navijači Borusije najavili dolazak od 3.000 do 5.ooo navijača,eto nek dođe 4.000 x 40KM=160.000 KM bez TV prava bez sponzora bez domaćih navijača bez uefe...
Više od pola našeg duga siguran sam...
-
- Kontakt:
Ne važi u Evropi pravilo da mora biti ista cijena za domaće i gostujuće. A ispod 4000 Gladbachovi ne dolazi.extra je napisao/la:to cijena neće proći jer je 5-6 puta skuplja od iste tribine za domače navijače ,po ovoj logici bih borusija mogla staviti kartu za navijače sarajeva 300 euraVelahalve je napisao/la:Koliko znači play off i igranje u evropi...
Evo pitari stavili Jug 40KM,navijači Borusije najavili dolazak od 3.000 do 5.ooo navijača,eto nek dođe 4.000 x 40KM=160.000 KM bez TV prava bez sponzora bez domaćih navijača bez uefe...
Više od pola našeg duga siguran sam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.