Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
E moj Manchesteru.. šta ti debili uradiše!
Btw, Potter ili Dyche su idealni za selektora Engleske!
Btw, Potter ili Dyche su idealni za selektora Engleske!
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 26 sep 2020, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
gonite se u pm svi kolektivno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Svaka cast za Brighton, steta sto nisu uzeli i 3 boda ovim nasim manekenima
Picko jedna, hajd se jos malo brani, **** li te onaj ko te dovede u klub... Od legende ce postati mrska osoba...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pa ljudi moji Brighton je unistio United u ovih 95 minuta.
Kako ih nije sramota od prvog do posljednjeg?
Norveski uhljebljeni klaun treba da se sam povuce dok jos uvijek nije izgubio sav kredibilitet kod navijaca.
Kako ih nije sramota od prvog do posljednjeg?
Norveski uhljebljeni klaun treba da se sam povuce dok jos uvijek nije izgubio sav kredibilitet kod navijaca.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- King_James
- Kontakt:
Realan rezultat je jedno 5:2 za Brighton... Stidi se Ole, još se zadovoljno smije na kraju... Presmješno
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Kod mene ne, ali kod velikog broja navijača najvećeg kluba na planeti zemlji ćeš sve ovo usrati nastaviš li ovako. Što je i razumljivo..
Meni žao ljudi, pojeli nas realno
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hvala drug! Trebao sam na prvu boldirati!
Pojačanja očigledno trebaju, ali opet imaš dovoljno kvaliteta u ekipi i bez pojačanja da ne šilje Brighton i Palace qrac na tebi. Dakle ovo je Oleova krivica jer ako će izgovor biti da ti treba lupam Sancho, Koulibaly da te Palace i Brighton ne izdominiraju onda ne znam šta bih rekao.
O odbrani je suvišno govoriti, u prva 2 kola si već primio 5 golova i to od ekipa koje po kvaliteti pripadaju donjem dijelu tabele.
O odbrani je suvišno govoriti, u prva 2 kola si već primio 5 golova i to od ekipa koje po kvaliteti pripadaju donjem dijelu tabele.
Problem je sto si u prva dva kola trebao primiti realnih i nimalo pretjeranih 12 golova. To je strašno.
Ovaj tim mora promijeniti: Vlasnika, Menadžera, 4 igrača zadnje linije, najmanje jednog u sredini, jedno krilo i napadača. Sve te zamjene moraš pogoditi da bi stvari funkcionisale. Pošto se to ne može napraviti niti na igrici, zaključujemo da nam slijedi barem 5 godina ovakvog Uniteda.
Ovaj tim mora promijeniti: Vlasnika, Menadžera, 4 igrača zadnje linije, najmanje jednog u sredini, jedno krilo i napadača. Sve te zamjene moraš pogoditi da bi stvari funkcionisale. Pošto se to ne može napraviti niti na igrici, zaključujemo da nam slijedi barem 5 godina ovakvog Uniteda.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pobgu zamjenit Van de Beekom,Tellesa kupit za **** 20 miliona jer Shaw hodat ne moze,kupit stopeta il stavit Bailya,kupit Sancha a Masona stavit na 9 jer pun mi ke qrac Martialovog hodanja. Sve je to nekih 140 mil(bez stopera) ne previse a sigurno ces dobit nesto
Zeljeznicar! 1921 !
Puno je 5, no tu je to negdje.AlanSmith14 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:49Problem je sto si u prva dva kola trebao primiti realnih i nimalo pretjeranih 12 golova. To je strašno.
Naglasak je na ovom "prva dva kola". Debilno zvuči, ali ima još da se igra. Prošlu sezonu smo završili najkasnije od svih ekipa u PL. To je ostavilo traga i sigurno je da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji.
Ja stvarno ne bih mijenjao Olea. Ne zato što ga gotivim, nego primarno zbog prošlogodišnje izjave da "opet pravi ekipu kojom ćemo se svi moći identificirati". Naravno da treba otjerati Eda i sve one klošare oko njega, ali to će već biti dosta komplikovanije. Odatle proizilazi da nam fakat fali 4-5 igrača, minimum - i to na više različitih pozicija na terenu!
Opasno sam patetičan, znam, ali ****. Nije pametno praviti radikalne rezove, barem ne u ovako jakoj konkurenciji, jer u suprotnom nikoga od njih u dogledno vrijeme nećemo dostići.
Once a Red, always a Red!
I halalite što perem postovima!

- King_James
- Kontakt:
Jel' po vama Wan-Bissaka dobro riješenje za desnog beka? Meni realno on nimalo ne miriše... K'o izdižemo ga radi defanzive, al on sem onih startova veoma loše pokriva teren. Uvjek je njegov igrač sam na centaršutu, jer se loše kreće i čita igru. O ofanzivi neću ni pričati jer je vjr u top tri najgora ofanzivna beka lige!
I vidim svi priželhkujete lijevog beka, al po meni desna strana odbrane je poprilično lošija.
I vidim svi priželhkujete lijevog beka, al po meni desna strana odbrane je poprilično lošija.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Napisao sam čim je Bissaka došao da neće puno proći prije nego ga počne forum pljuvati, počelo je sa lošom ofanzivom, a sada je krenulo i na defanzivu. Lik jednostavno nema s kim igrati za ofanzivu na desnoj strani, dok je nazad čitava koherentnost odbrane preloša. Lik se samo vremenom uklopio u sivilo ekipe. Kao što i Bruno nije dobar ko na samim počecima.
-
- Interni moderator
- Kontakt:

Taj Bissaka je takav jednodimenzionalan igrač da je pitanje gdje bi on starter bio....lik je tako predvidljiv da je to strašno za nivo Uniteda...i što se tiče norveške prevare....jel zadovoljan bio....jel se opet kezio...hvala dragom Bogu pa nisam OVO gledao....poslije milana velikan koji je najviše potonio u 21. VijekuKing_James je napisao/la: ↑26 sep 2020, 17:31Jel' po vama Wan-Bissaka dobro riješenje za desnog beka? Meni realno on nimalo ne miriše... K'o izdižemo ga radi defanzive, al on sem onih startova veoma loše pokriva teren. Uvjek je njegov igrač sam na centaršutu, jer se loše kreće i čita igru. O ofanzivi neću ni pričati jer je vjr u top tri najgora ofanzivna beka lige!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
AWB je odigrao baš lošu utakmicu, ali nema potrebe odmah sumnjati u njega i njegov izbor za desnog beka. Očigledno je da još nije bio spreman za igru prošlo kolo pa sad je gurnut jer tu nema boljih opcija. Potrebno je još malo vremena da pronađe svoju formu i generalno da odbrana odigra stabilnije, jer od ovog teško da može gore. Em je zadnja linija nestabilna, em nema nikakvu podršku veznog reda i krila. Naravno sve se to veže od samog napada gdje je potreban adekvatan presing i trka. Mi ništa od toga nismo imali danas i fakat ovo se ne smije više ponavljati jer bi nas svaki ozbiljiniji protivnik napunio do vrha.
Izgleda da je već postalo uobičajeno da katastrofalno otvaramo sezonu i pravimo veliki broj kikseva. Danas je taj kiks bio očigledan, ali se uzelo 3 boda što inače rijetko radimo kad imamo lošu igru. Ekipa mora dizati formu i pojednici što prije dići nivo igre, jer danas su skoro svi izgledali očajno. Sad nam ide teži raspored i ovo mora biti bolje. Pogba, Martial, AWB, Mason..., svaki od njih mora puno, puno bolje da bi igra ličila na nešto.
Izgleda da je već postalo uobičajeno da katastrofalno otvaramo sezonu i pravimo veliki broj kikseva. Danas je taj kiks bio očigledan, ali se uzelo 3 boda što inače rijetko radimo kad imamo lošu igru. Ekipa mora dizati formu i pojednici što prije dići nivo igre, jer danas su skoro svi izgledali očajno. Sad nam ide teži raspored i ovo mora biti bolje. Pogba, Martial, AWB, Mason..., svaki od njih mora puno, puno bolje da bi igra ličila na nešto.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, biće to bolje sigurno, ekipa je praktično u fazi priprema još, ali činjenica je da se sa ovim rosterom ne može očekivati nešto više od grčevite borbe za top 4, kako god, a ove godine će to svakako biti i dodatno teže, obzirom da drugi nisu škrtarili na transferima ovo ljeto.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Kako će biti najveći na planeti ako ni u Engleskoj nisu najveći ?scholsey je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:40Hvala drug! Trebao sam na prvu boldirati!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.