Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
ne mogu da vjerujem da se ovoliko raduju sto su osvojili KUP..stvarno mi nije jasno..izgubice prvenstvo i opet nece osvojit LP i oni se raduju..pa dobro,makar jedan pehar u 5 godina..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahha kako zveknu pehar od asfalt, jadno majko nisu odavno nista proslavili pa se pogubili i ispade pehar, ovo se jedino arsenalu i vama moglo desiti hah
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa šta to fali osvojiti jedan od najboljih kupova i tako se radovati pritom, pa nismo u finalu Almeriu dobili nego Barcelonu, još u 103. minuti.. Nemože slađejasko_juve je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se ovoliko raduju sto su osvojili KUP..stvarno mi nije jasno..izgubice prvenstvo i opet nece osvojit LP i oni se raduju..pa dobro,makar jedan pehar u 5 godina..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Romariooo je napisao/la:hahha kako zveknu pehar od asfalt, jadno majko nisu odavno nista proslavili pa se pogubili i ispade pehar, ovo se jedino arsenalu i vama moglo desiti hah

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ama nije pregazio, samo pao, vidiš da je vraćen odmah gore ČITAVSaltCityAttack je napisao/la:evo kako nije bus pregazio trofej mozes da vidis
http://www.telegraph.co.uk/sport/sportv ... f-bus.html
FORZA MILAN!!!!!!!!!!

[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945
Hala Madrid !! !! !!!! !!
Odem u klub gledati utakmiu naas 4 naivjamo za real a svi ostalli za luzere
i jos mi pobjedimo a oni psuju CR-u majku sestru sve sto znaju
ali ljudi ne bojte se na nasoj su strani bile sudije
Odem u klub gledati utakmiu naas 4 naivjamo za real a svi ostalli za luzere

i jos mi pobjedimo a oni psuju CR-u majku sestru sve sto znaju

ali ljudi ne bojte se na nasoj su strani bile sudije

Hala Madrid !
U mene je bila slična situacija, ja i jaran sami u kafiću za Barcu, sve ostalo RealovciBlanco je napisao/la: Odem u klub gledati utakmiu naas 4 naivjamo za real a svi ostalli za luzere![]()

bravo real
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvi put da čujem da je negdje bilo više Realovih navijača..mandraX je napisao/la:U mene je bila slična situacija, ja i jaran sami u kafiću za Barcu, sve ostalo RealovciBlanco je napisao/la: Odem u klub gledati utakmiu naas 4 naivjamo za real a svi ostalli za luzere![]()

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Ma sve protiv nasToxicity je napisao/la:Prvi put da čujem da je negdje bilo više Realovih navijača..mandraX je napisao/la:U mene je bila slična situacija, ja i jaran sami u kafiću za Barcu, sve ostalo RealovciBlanco je napisao/la: Odem u klub gledati utakmiu naas 4 naivjamo za real a svi ostalli za luzere![]()

Fobija od Barcelone

Džaba bi vas prebili da ste pobjedilimandraX je napisao/la:U mene je bila slična situacija, ja i jaran sami u kafiću za Barcu, sve ostalo RealovciBlanco je napisao/la: Odem u klub gledati utakmiu naas 4 naivjamo za real a svi ostalli za luzere![]()

Čelik Zenica 1945
Onaj Ramos je strasan igrac, kakva hrabrost i odlucnost u duelima, a tek Pepe. Pepe je zivot ostavio na terenu i on je mozda i ponajbolji igrac Reala u ove dvije utakmice.
Farsa je providna ko staklo, samo zatvori messija i no sikiriki, ostali jadnici ne mogu nista.
Htio bi samo nesto reci u vezi komentatora "Bahe", on je toliko navijao za farsu da je postalo muka slusati ga. On govori Pepeu u prvom "pa ohladi malo covjece" i onda u produzetcima kaze: "zar je moguce da je Pepe izdrzao 110 minuta da ne dobije crveni?" Pa halo... ima jos puno primjera gdje je pokazivao svoju pristrasnost farsi, ali na kraju odjavi tekmu ko popisan...
Farsa je providna ko staklo, samo zatvori messija i no sikiriki, ostali jadnici ne mogu nista.
Htio bi samo nesto reci u vezi komentatora "Bahe", on je toliko navijao za farsu da je postalo muka slusati ga. On govori Pepeu u prvom "pa ohladi malo covjece" i onda u produzetcima kaze: "zar je moguce da je Pepe izdrzao 110 minuta da ne dobije crveni?" Pa halo... ima jos puno primjera gdje je pokazivao svoju pristrasnost farsi, ali na kraju odjavi tekmu ko popisan...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
I ja sam to primijetio. Kakva neprofesionalnostHarrison je napisao/la: Htio bi samo nesto reci u vezi komentatora "Bahe", on je toliko navijao za farsu da je postalo muka slusati ga. On govori Pepeu u prvom "pa ohladi malo covjece" i onda u produzetcima kaze: "zar je moguce da je Pepe izdrzao 110 minuta da ne dobije crveni?" Pa halo... ima jos puno primjera gdje je pokazivao svoju pristrasnost farsi, ali na kraju odjavi tekmu ko popisan...

Čelik Zenica 1945
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To je jednostavno Mourinho. Onaj tko je sumnjao sta ce donijeti i znaciti Realu je smijesan, vec ima trofej, a Barcu ce izbaciti i iz lige prvaka.
...Život za Široki...
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Kup kralja je nebitan trofej, u odnosu na prvenstvo ili ligu prvaka.
Sinocnje finale imalo je tezinu samo jer su se sastali Real i Barcelona. I nije mi bas jasno cemu tolika euforija oko osvajanja kupa.
Da su igrala bilo koja dva druga kluba u finalu, ne bi se ni znalo za to finale.
Sinocnje finale imalo je tezinu samo jer su se sastali Real i Barcelona. I nije mi bas jasno cemu tolika euforija oko osvajanja kupa.
Da su igrala bilo koja dva druga kluba u finalu, ne bi se ni znalo za to finale.
MENI MOJE, A VAMA VASE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
osvojili neki kup kralja, koji je skoro pa nista naspram Spanske lige i Lige sampiona, slave kao da su sve moguce i nemoguce osvojili
Da navijas za Real razumio bi nas, ovo je nesto posebno..
ja vas u potpunosti razumijem, hebiga, vas najveci uspjeh je dobit barcelonu 1-0 ...L_blancos je napisao/la:Da navijas za Real razumio bi nas, ovo je nesto posebno..
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Prvenstveno ja, vjerovatno i ostali fanovi Reala vole ovaj klub.. Ne znam sta je to,al ja sam na neki nacin povezan za njega iako nisam bio blizu Madrida nit imao kakve veze sa Realom.Od utakmice do utakmice brojim minute,pratim svaku mogucu vijest i zivim za ovakve dane.. Jbg, navijati za Real i ostale klubove nije isto..Dushi_Rob je napisao/la:ja vas u potpunosti razumijem, hebiga, vas najveci uspjeh je dobit barcelonu 1-0 ...L_blancos je napisao/la:Da navijas za Real razumio bi nas, ovo je nesto posebno..
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.