FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 20:10

boccaccio je napisao/la:Od svih komentara najgore mi je sto mnogi obracaju paznju na glumu golmana koja je evidentna,sve je to u redu,ne treba zapostaviti tu totalnu glumu...isto tako jedino je Odovic spasio da njihovi ne odu sa terena,da je drugi trener bio sigurno bi izasli...tacno je i to da su tamo sve same seljacine i brdzani..
Ali ono sto meni neda spavati je ogromna kolicina seljakluka u nasim redovima,sreca pa je nasih ljudi ovde vise pa se mogu izabrati i normalni medju papcima i to nas malo odvaja od njih...hajde sto je kreten izletio na teren pa smo svi vidjeli kako nas to moze kostati mnogih stvari,ali nisam jos dozivio ni vidio nigdje na svijetu da neki navijaci koji se kunu u svoj klub i zive za njega kidaju stolice svog najmilijeg kluba i direktno time stete i pljuju po klubu...kidaju oni stolice i bacaju ko sretni...pa to je van svake pameti,to je krkanluk za koji mi fale rijeci da ga opisem...ne vole oni ZELJU,njima nista nije sveto...a trebam da ocekujem da se sve ostale navijacke grupe ponasaju kako treba,treba da ocekujem da pitar ne baci stolicu ili neka grupa koja dodje iz nekih sela...o pjesmama i povicima koje se pjevaju necu da komentarisem nista osim toga da me je stid,da mi koji se furamo da smo iz glavnog grada i foliramo se kako smo drugaciji od one seljadije koja nam je dosla prosli vikend,dajemo drugima a prije svega sebi do znanja kakvi smo...nista drugaciji od svih ostalih...zato nema potrebe da se uzdizemo i da pricamo o tome kakvi su drugi,dovoljno je samo da pogledamo u svoju avliju...
E ako smo bar malo zreli i normalni,treba da kao navijaci izadjemo sa pismom,da se to neko nase udruzenje oglasi i osudi sve sto se desilo,a sigurno ima onih koji su znali koji su to likovi sto su bacali nase stolice,pa i njima fino racun ispostaviti...a to sto se njihov golman krivio i sto pada u nesvijest na nagovor njihovih igraca,to je ono sto je bilo za ocekivati,to je javnost vidjela i sta nas briga za to,necemo mi biti kaznjeni sto je golman glumio,ali smo osramoceni sto imamo takve u nasim redovima
Od rijeci do rijeci, ko da si mene pitao ... !
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 mar 2010, 20:11

harinjo je napisao/la:pojedinci jedva čekaju da ŽELJU kazne sa praznim tribinama jer znaju da smo 12 _sti igrač i najbolji navijači al nek se ne nadaju previše jer je delegat susreta upisao----da je navijač želje uletio na teren i odgurnuo golmana slavije a da bi golman slavije teatralno pao nakon 20 sec na sugeriranje klupe gostiju---a on je vidio bio do klupe slavije :!: znači novčana kazna zbog propusta osiguranja :!: podmetanja iz slavije da je povraćao ,mučnina pa to je i :mrgreen: i :oops: :!: :!: :!:
drug zasto niko ne objevi da je navijaca koji je gurnuo golmana uvela policija na teren

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 29 mar 2010, 20:11

1921 je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:sve utakmice koje je trebala igrati i koje je odigrala registruju se sa 3/0
to znaci da oni klubovi koji su izgubili od Modrice, dobivaju po 3 boda na guzove ?
Ne nego se uzimaju bodovi onima koji su ih osvojili. E sad ni to njie pravedno tako da ce modrica igrati do kraja u to budite uvjereni.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 29 mar 2010, 20:13

je li sigurno igraju Zeljo-travnik u 18:00?

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 mar 2010, 20:14

Ako modirca istupi oduzimaju se bodivi svim ekipama koje su osvojili bodove protiv njih i igra se dalje, sto bi zelji i odgovaralo mogu reci, mi ne bi nista izgubili time a neki pratioci bi sto bi bilo dobro ali svejedno :D
Mes Que Un Club

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 29 mar 2010, 20:14

ja sam cuo da je utakmica u 19 00

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 mar 2010, 20:15

Stole iz Bora je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Od svih komentara najgore mi je sto mnogi obracaju paznju na glumu golmana koja je evidentna,sve je to u redu,ne treba zapostaviti tu totalnu glumu...isto tako jedino je Odovic spasio da njihovi ne odu sa terena,da je drugi trener bio sigurno bi izasli...tacno je i to da su tamo sve same seljacine i brdzani..
Ali ono sto meni neda spavati je ogromna kolicina seljakluka u nasim redovima,sreca pa je nasih ljudi ovde vise pa se mogu izabrati i normalni medju papcima i to nas malo odvaja od njih...hajde sto je kreten izletio na teren pa smo svi vidjeli kako nas to moze kostati mnogih stvari,ali nisam jos dozivio ni vidio nigdje na svijetu da neki navijaci koji se kunu u svoj klub i zive za njega kidaju stolice svog najmilijeg kluba i direktno time stete i pljuju po klubu...kidaju oni stolice i bacaju ko sretni...pa to je van svake pameti,to je krkanluk za koji mi fale rijeci da ga opisem...ne vole oni ZELJU,njima nista nije sveto...a trebam da ocekujem da se sve ostale navijacke grupe ponasaju kako treba,treba da ocekujem da pitar ne baci stolicu ili neka grupa koja dodje iz nekih sela...o pjesmama i povicima koje se pjevaju necu da komentarisem nista osim toga da me je stid,da mi koji se furamo da smo iz glavnog grada i foliramo se kako smo drugaciji od one seljadije koja nam je dosla prosli vikend,dajemo drugima a prije svega sebi do znanja kakvi smo...nista drugaciji od svih ostalih...zato nema potrebe da se uzdizemo i da pricamo o tome kakvi su drugi,dovoljno je samo da pogledamo u svoju avliju...
E ako smo bar malo zreli i normalni,treba da kao navijaci izadjemo sa pismom,da se to neko nase udruzenje oglasi i osudi sve sto se desilo,a sigurno ima onih koji su znali koji su to likovi sto su bacali nase stolice,pa i njima fino racun ispostaviti...a to sto se njihov golman krivio i sto pada u nesvijest na nagovor njihovih igraca,to je ono sto je bilo za ocekivati,to je javnost vidjela i sta nas briga za to,necemo mi biti kaznjeni sto je golman glumio,ali smo osramoceni sto imamo takve u nasim redovima
kada ti neko gadja dijete kamenjem i ventilima, ti ces mirno stajati i cekati da se specijalac nakani , te da digne pendrek na njihove navijace ?
svi znamo koliko djece bude na sjeveru....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 20:16

nebesko plavi orao je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:Evo Modrica istupa i PL kako to ide hoce li nam dati one bodove sto smo izgubili protiv njih ili kako to vec ide?
Ma brisu se sve utakmice modrice sto su igrali i svi koji su osvojili bodove protiv modrice bit ce izbrisani...
Ne bih rekao da se brisu sve utakmice. Da su istupili prije pocetka drugog dijela sezone onda bi se ponistili svi bodovi osvojeni u susretima sa Modricom. Ovako, mislim da ce do kraja svi dobiti 3 boda u susretu sa njima i to je to. Naravno, samo u drugom djelu sezone a prva polusezona ostaje kako je i bila.
AMAR OSIM

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 29 mar 2010, 20:20

Dao Bog pa da ponište sve tekme što je Modriča odigrala
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 29 mar 2010, 20:21

Ne brisu se vec osvojeni bodovi od modrice...ako klub odigra polusezonu ili vise od polusezone i onda istupi iz lige onda se za svakog protivnika registruje tekma za 3:0
u slucaju da su u 14 kolu istupili iz lige svako ko je uzeo bodove modrici, ti bi se bodovi brisali...ZNACI NISTA OD BRISANJA BODOVA!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 20:23

1921 je napisao/la:
kada ti neko gadja dijete kamenjem i ventilima, ti ces mirno stajati i cekati da se specijalac nakani , te da digne pendrek na njihove navijace ?
O cemu ti pricas? Ko je govorio o bacanju kamenja i cesmi? Boccaccio je dao naglasak na lomljenje stolica od strane NASIH navijaca i one raznorazne povike i pjesme u kojima se psuje jednom narodu. Ako su oni gadjali nase ljude na sjever a znam da jesu jer sam bio veoma blizu onda im treba uzvratiti gadjanjem i uzvratilo im se. Koja je bila svrha razvaljivanja stolica? Cije su to stolice? Ko ce platiti te stolice?
Sto se tice pjesama u kojima se psuje jedan narod o cemu je covjek gore pisao, reci mi kome to treba sad. Bez obzira sto kod nas u ekipi ima 5-6 igraca iz reda srpskog naroda i sto ih je u tom momentu u ekipi bilo cetvorica, cini mi se, sta je svrha svega toga? Proslo je 15 godina od rata i to se i dalje pjeva u Sarajevu koje se predstavlja kao multinacionalna sredina i sredina koja se nekako uzdize od ostalih gradova u kojima se desavaju takve stvari. I onda se desi to sto se desi. Ne kazem ja da navijaci Slavije nisu prvi poceli sa pjevanjem one poznate "kad si bio djete malo .. " ali zar ne bi ispali veci ljudi da smo presutili to i nastavili pjevati NASE pjesme.
AMAR OSIM

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 mar 2010, 20:29

1921 je napisao/la:
O cemu ti pricas? Ko je govorio o bacanju kamenja i cesmi? Boccaccio je dao naglasak na lomljenje stolica od strane NASIH navijaca i one raznorazne povike i pjesme u kojima se psuje jednom narodu. Ako su oni gadjali nase ljude na sjever a znam da jesu jer sam bio veoma blizu onda im treba uzvratiti gadjanjem i uzvratilo im se. Koja je bila svrha razvaljivanja stolica? Cije su to stolice? Ko ce platiti te stolice?
Sto se tice pjesama u kojima se psuje jedan narod o cemu je covjek gore pisao, reci mi kome to treba sad. Bez obzira sto kod nas u ekipi ima 5-6 igraca iz reda srpskog naroda i sto ih je u tom momentu u ekipi bilo cetvorica, cini mi se, sta je svrha svega toga? Proslo je 15 godina od rata i to se i dalje pjeva u Sarajevu koje se predstavlja kao multinacionalna sredina i sredina koja se nekako uzdize od ostalih gradova u kojima se desavaju takve stvari. I onda se desi to sto se desi. Ne kazem ja da navijaci Slavije nisu prvi poceli sa pjevanjem one poznate "kad si bio djete malo .. " ali zar ne bi ispali veci ljudi da smo presutili to i nastavili pjevati NASE pjesme.
upravu si, proslo je 15 godina, ali neki su izgubili obitelj u tom ratu!
samo je jedna stolica doletila na njihov dio tribine, jer nije bilo kamenja, i svi znamo da sjevernu tribinu popunjavaju ljudi koji su dosli da gledaju utakmicu, a ne da budu dio sukoba.

psovanja je bilo, ali nije bilo vrijedjanja na nacionalnoj osnovi kao sto ti kazes, i ako je bilo.. nije to pjevala cijela tribina kao sto smo pjevali protiv cetnika. ne vidim razloga zasto biti mlohav, i dopustati da te neko vrijedja a ne uzvratiti... da je tako bilo 90ih, vjerovatno bi sada "zivio" u Great Serbia.
tamo je sve što je moje.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 20:31

Željezničaru samo novčana kazna?

Ne branim nikoga, ali ovo je izolovani incident, koji se desio u sekundi. Suspenzija stadiona bila bi prerigorozna kazna, tvrdi naš izvor

Sjednica Disciplinske komisije Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bit će održana u srijedu sa početkom u 12 sati, a glavna tema sastanka „disciplinaca“ bit će incident na sradionu Grbavica u 20. kolu Premijer lige BiH.

Podsjetimo, u finišu susreta jedan navijača Želje sa sjeverne tribine utrčao je na teren i u s leđa gurnuo gostujućeg golmana Ratka Dujkovića, koji se nakon više od pola minute srušio na teren, kao „pokošen“. Nakon što mu je ukazana pomoć, iznesen je s terena, a umjesto njega u igru je ušao Mladen Lučić.

Prema saznanjima .... , ekipa sa Grbavice bit će novčano kažnjena.

„Zbog propusta u organizaciji Željezničar će snositi sankcije, koje će biti novčane prirode. Sigurno je da će kazna biti rigoroznija i da će to osjetiti i finansije Željezničara“, potvrdio nam je jedan od članova Disciplinske komisije koji nije želio da pominjemo njegovo ime.

Špekuliše se kako iz FK Borac, ekipe koja se sa Željom bori za titulu šampiona BiH, vršiti pritisak da Sarajlije snose sankcije u vidu igranja predstojeće dvije utakmice na Grbavici bez publike. Naime, Banjalučani će u 23. kolu gostovati kod Želje, pa žele učiniti sve da igraju pred praznim tribinama.

„Ne branim nikoga, ali ovo je izolovani incident, koji se desio „u sekundi“. Suspenzija stadiona bila bi prerigorozna kazna“, tvrdi naš izvor.
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 20:34

@1921

Sve ja tebe shvatam ali u Sarajevu, medju navijacima naseg Zelje ima i drugih a ne samo bosnjaka i to se jednostavno NE SMIJE pjevati na utakmicama naseg kluba. NE SMIJU se vrijedjati pripadnici drugih naroda.
AMAR OSIM

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 mar 2010, 20:36

Stole iz Bora je napisao/la:@1921

Sve ja tebe shvatam ali u Sarajevu, medju navijacima naseg Zelje ima i drugih a ne samo bosnjaka i to se jednostavno NE SMIJE pjevati na utakmicama naseg kluba. NE SMIJU se vrijedjati pripadnici drugih naroda.
Shvatam i ja tebe, ali ti moras shvatiti da Srbin i cetnik nije jedno te isto.
Ne mozes mijesati Dragana Vikica, i Slobodana Milosevica, zar ne ?
tamo je sve što je moje.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 29 mar 2010, 20:38

normala buraz ;)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 mar 2010, 20:38

Jusuf Pušina kandidat za Izvršni odbor NS BiH

Jusuf Pušina, nekedašnji predsjednik Nogometnog saveza BiH, novi je predsjednik Nogometnog saveza Kantona Sarajevo. Pušina je na današnjoj sjednici koja je još u toku, dobio 26 glasova, dok je njegov protukandidat Mensud Bašić, aktuelni potpresjednik FK Sarajevo, dobio 13.

Izabrana su i četiri potpredsjednika, a to su Miladan Vidaković, Miro Pandžić, Fuad Čolpa i Nijaz Brković, javlja portal s...ba.

Jusuf Pušina je automatski, izborom za prvog čovjeka FS KS, kandidovan od Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo za člana IO NS BiH.
tamo je sve što je moje.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 29 mar 2010, 20:49

1921 je napisao/la:

sta se pravdate,jug je vasa sveta strana po islamu odabrana ;)
a presmijesan je onaj golman slavije bas je maloprije bilo na tv-u,al djaba vam jer ako ovo prodje ko taj neki izolovani incident,svi ce se od sad vadit i pozivat na to

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 mar 2010, 20:57

burek pita je napisao/la:
1921 je napisao/la:

sta se pravdate,jug je vasa sveta strana po islamu odabrana ;)
a presmijesan je onaj golman slavije bas je maloprije bilo na tv-u,al djaba vam jer ako ovo prodje ko taj neki izolovani incident,svi ce se od sad vadit i pozivat na to

cuj ovog boja fesa boja dresa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2010, 21:01

1. Gori je lik koji je iščup'o našu stolicu od onog koji je uletio! Zapravo tu su negdje!
2. Likovi na jugu, 5-6 njih mlađih, imaju ful opremu, kackete, bedzeve, odgovarajuce hlace, patike, sjede na sredini juga i ne navijaju. U pola utakmice, jedan se kao iznervirao zbog propuštene šanse i polomi nogom stolicu. Ukaza mu nekih par likova(jedan od njih im'o dužu kosu), i onda ovi mangupi se fol deru nešto usred utakmice, sakriveni "Čupo, moj te... i sl." Ne treba se zavaravati, Grbavica vrvi od brilijantnih umova.
3. Jedan igrač mi kaže da nije prošla nijedna jedina utakmica, a da neko sa sjevera ne opsuje Šehiću mrtvu sestru. I svi to igrači čuju! Svaki put!
Definitivno je vrijeme da se žešće reaguje prema idiotima koji ponašanjem štete "svom" klubu!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], LondonBlues, OzmoodPinglewood i 16 gostiju.