BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 10 maj 2014, 22:49

Lewa prvi poslije 2002.-e i Amorosa koji je prvi strijelac iz redova BvB-a.

71 osvojen bod je treci najbolji rezultat u historiji kluba...rekoh ja davno da se previse sezona u Bundesligi gleda kroz prizmu Bayerna...inace ne bi pojedinci pljuvali sve sto stignu.

Predsjednik Torina se navodno zalio jer nisu znali da BvB i Juventus pregovoraju oko Imobilea :facepalm: ...sutra igraju vazan mec pa cemo vjerovatno poslije saznati nesto vise.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 maj 2014, 11:20

Moze li mi neko reci zbog cega je Levat lijepo ispracen? Nije mi jasno nikako. Sramota za Dortmund.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LouNe14
Kontakt:

Post Postao/la LouNe14 » 11 maj 2014, 11:35

De mi reci zašto si ti glup?

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 11 maj 2014, 12:00

Greivis je napisao/la:Moze li mi neko reci zbog cega je Levat lijepo ispracen? Nije mi jasno nikako. Sramota za Dortmund.
To ti je kad jedan lik "otme"drugom curu koju ovaj voli a njegova reakcija na to, sretno, nadam se da ce vam bit super i jos ono kulturno poljubi svoju curu u obraz , pozeli joj sve najbolje, patetika :lol: :opaopa:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 maj 2014, 12:25

IlCapitano je napisao/la:E sad, što se samog njega tiče. On sigurno nije nikakva velika klasa, 20+ golova je zabijao i Borriello pa nikad od njega nije ništa bilo. Svakako da ima određeni kvalitet i ne bi ga Klopp htio kod sebe da nije prepoznao to nešto. Vjerujem da će biti vrlo dobar u Kloppovom sistemu gdje će imati puno lopti, a da li će ikad biti sposoban sam riješiti meč Lige Prvaka, ne bih rekao.
Imobile dolazi kao igrac koji je prvi strijelac Serije A i kao takav vec ima prilicno dobru reputaciju i dobru podlogu, tako da nema sumnje da ce od njega Klopp napraviti jos boljeg i ubojitijeg igraca i napadaca. Ako je od lewe, koji nije dao golova u poljskoj ligi koliko je ovaj u italijanskoj, uspio napraviti masinu, sta ce tek biti Imobile za 2-3 godine.
Ja sam puno puta do sada napisao na ovom forumu da je lewa fantastican poluspic, a da kao napadac nije nista posebno. Cak bih volio da ima negdje statistika koliko je puta u zadnje 2-3 sezone sam izasao na golmana i koliko je golova dao, a koliko puta je uprskao cist zicer. Vjerujem da bi se svi iznenadili koliko mu je mizerna statistika u zavrsnici 1 na 1 :oops:
Imobilea nisam nikada gledao, ali po onome sto sam citao o njemu mislim da ovaj put u BVB-u idu na to da dovedu igraca koji je sidras koji ce zicere pretvarati u golove. Vezni igraci ce mu servirati lopte, a njegovo ce biti samo da iz guzve pred protivnickim golom poentira ;) . Mislim da nam to treba, posebno kada pravimo pritisak i kada se lopta napucava pred protivnicki gol. Uostalom zato je i doveden Ramos koji je slican lewi, tako da cemo sada imati puno vecu sirinu u napadu jer ce se igra moci prilagodjavati: sa Ramosom ce to biti brza tranzicija i kontre dok ce se sa Imobileom ici protiv ekipa koje se brane i gdje ce biti puno ubacaja u 16!
Sa ovakvim Borusijinim veznim redom, mislim da ce Imobile moci dati 20+ golova u Bundesligi iduce sezone :thumbup:

Nego, ima jos jedna stvar koja mi se zadnjih dana provlaci kroz glavu, a to je: Da li je Jojic nas novi Kagawa? Nesto me strasno posjeca na Kagawu - dosao za malo love, nikakva velika ocekivanja od njega - a on igrama pokaze da se ozbiljno moze racunati na njega!
Cini se da je ovu polusezonu Klopp odlucio da mu dadne mjesto u timu da se prilagodi sto je ovaj prilicno dobro iskoristio. Po meni mu je jedina mana to sto je nekakav mekan u duelima i slabo se gura i gradi, ali se to lako nauci sa nekoliko casova kod KG :mrgreen: . Ipak 4 gola u BL u polusezoni nije malo i cini se da je nasa skauting sluzba opet odradila pravi posao :thumbup:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 11 maj 2014, 12:43

Šta je ovo niko ne spominje Lewin slobodnjak juče :D Majstorija :clap: :clap:
Željezničar
Borussia Dortmund

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 maj 2014, 13:01

raaymoon je napisao/la:Šta je ovo niko ne spominje Lewin slobodnjak juče :D Majstorija :clap: :clap:
Kaze Klopp da je od nekih 8000 pokusaja na treningu,2 puta pogodio :lol:

"Von den 8.000, die er im Training geschossen hat, waren maximal zwei drin. Kein Witz. Auf den letzten Drücker nimmt er auch noch diese Qualität mit."

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 11 maj 2014, 15:36

raaymoon je napisao/la:Šta je ovo niko ne spominje Lewin slobodnjak juče :D Majstorija :clap: :clap:
Sramotan je faul koji je dosuđen iz kojeg je izveden slobodnjak

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 maj 2014, 16:38

Immobile se golom i crvenim kartonom oprašta od Torina... :kafa:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 11 maj 2014, 19:18

uđe nam filijala u bl. :)
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 12 maj 2014, 05:17

Bez Reufa (Reus-a) sljedece subote u Berlinu..protiv kravara.
Bice skroz zahebano .. mada lopta je okrugla i sve je moguce.
Volio bih da uzmemo kup,ali bice teska tekma...BVB <3

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 12 maj 2014, 15:23

edobvb je napisao/la:Bez Reufa (Reus-a) sljedece subote u Berlinu..protiv kravara.
Igrat će Reus...
Željezničar
Borussia Dortmund

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 12 maj 2014, 16:34

raaymoon je napisao/la:
edobvb je napisao/la:Bez Reufa (Reus-a) sljedece subote u Berlinu..protiv kravara.
Igrat će Reus...

Good luck ;)
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 12 maj 2014, 18:06

Švajni lagano povrijeđen. :facepalm: Nadam se da će bit spreman za subotu jer neigranje tog flopa bi bio veliki hendikep za nas. :pray: :pray: :pray:

:opaopa:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 12 maj 2014, 20:10

Ponovo imamo najsposjećeniji stadion na svijetu. :kafa:
U 17 ligaških utakmica prosjek gledalaca bio je 80 291. Ukupno gledajući na 24 utakmice u Dortmundu uključujući CL (5), kup(1) i Superkup (1) je broj od 1.855.156 gledalaca :tokralju: :bow: :tokralju:

Piše se da je Atletiko poslao 22 mil. za Immobilea :hmmmmm: , što i nas dovodi u nezgodnu situaciju, jer je naša ponuda bila oko 18 mil. (15 + 3). :shh: Ako klubovi iz Torina nisu prihvatili našu ponudu ostaje nam samo da izjednačimo ponudu Atletica i nagovorimo Ćiru da dođe nama. :wave:

Treba sve uzeti s oprezom, jer sjećam se mnogo slučajeva gdje su igrači bili pred potpisom u BVB, a onda prešli u drugi klub. Posljednji primjer je bio De Bruyne. Također i van Bommel još dok je trener BVB-a bio njegov punac, a prije njega De Jong koji je bio sve dogovorio s nama, a onda otiš'o u HSV! :damn:

P.S.
Nema brige :arrow: Schweini će biti spreman u subotu... :mrgreen: :njanjanja:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 maj 2014, 20:24

Ma nije kraj svijeta i ako ode u Atletico...mi prakticno imamo tim za sljedecu sezonu,samo je jos ostalo da dovedu tog napadaca a s obzirom da je ljeto tek pred nama imaju sasvim dovoljno vremena da nadju kvalitetnog igraca...nije Immobile jedini koji je zanimljiv.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 12 maj 2014, 20:51

Naravno da nije jedini, ali kako je već (navodno) dogovorio sve uslove s BVB-om bilo bi mi krivo da nam opet propadne transfer, jer se nekom čelniku u klubu dig'o racKu... :twisted: .

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 maj 2014, 00:31

kraljttbvb je napisao/la:
Imobilea nisam nikada gledao, ali po onome sto sam citao o njemu mislim da ovaj put u BVB-u idu na to da dovedu igraca koji je sidras koji ce zicere pretvarati u golove. Vezni igraci ce mu servirati lopte, a njegovo ce biti samo da iz guzve pred protivnickim golom poentira ;) . Mislim da nam to treba, posebno kada pravimo pritisak i kada se lopta napucava pred protivnicki gol. Uostalom zato je i doveden Ramos koji je slican lewi, tako da cemo sada imati puno vecu sirinu u napadu jer ce se igra moci prilagodjavati: sa Ramosom ce to biti brza tranzicija i kontre dok ce se sa Imobileom ici protiv ekipa koje se brane i gdje ce biti puno ubacaja u 16!
Sa ovakvim Borusijinim veznim redom, mislim da ce Imobile moci dati 20+ golova u Bundesligi iduce sezone :thumbup:
Igra ekipe Torina se uglavnom zasniva na kontrama tako da ce on biti vrlo koristan u oba slucaja.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 13 maj 2014, 09:38

Ja bih radije Bonyja umjesto Immobilea.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 13 maj 2014, 18:56

Jel moguce da vas napusti Abumeyang i da pojaca Romu... i vase misljenje o njemu, kakav je igrac ? :)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.