Oni su ipak igrali na centralnom terenu. Na drakuli pisalo court 1. Ne znam onda hoće li biti. Ako je ko gled'o dubl Mektić / Delić vs Sijsling / Muller, neka potvrdi je li bio stream.badel62 je napisao/la:Jesu prenosili ,ja sam gledaoUnofficialpage je napisao/la:Ja ipak mislim da će biti. Na drakuli piše da ima. Zaboravio provjerit jesu li prenosili meč Seppija u dublu.onda znači da ima ?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nema kamera na Damirovom terenu sigurno...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sad pit'o na croarian tennis i oni mi kažu da imaju kamere i da je bio stream za ovog dubl meča.shminka je napisao/la:Nema kamera na Damirovom terenu sigurno...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E sef si pravi 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali opet ja neću moći gledat.
Kod bude gled'o neka snima. Treba @vedatora zadužit da ovo snima. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Valjda je red da padne i prva ATP pobjeda 
Ne vjerujem da ce biti stream, osim ako ne bude nesto amaterski odrađeno.
Teren 1 je onaj na clipu Basica koji sam stavio.. To je inace dvorana KK Cedevite. Jucer nije bilo postavljeno mjesto za kamere.. I glupo su napravili jer se u dvoranu ne moze uci normalno, vec su slozili kao nekakav tunel ispod tribina centralnog terena, tako da dosta ljudi ne razumije da se i tamo igraju mecevi. Sve u svemu, na taj teren stavljaju meceve koji su im manje atraktivni i ne vjerujem da ce pokrivati kamerama..
BTW Razlika u terenima definitivno postoji, em je manja dvorana em je centralni teren u takozvanoj ledenoj dvorani gdje igra Medvescak, tako da je inace ispod terena bio led, dok je ispod terena 1 parket.. Jedinica je brza po mom dojmu, doduse dojam dosta vara kad covjek sjedi blizu terena.
Teren 1 je onaj na clipu Basica koji sam stavio.. To je inace dvorana KK Cedevite. Jucer nije bilo postavljeno mjesto za kamere.. I glupo su napravili jer se u dvoranu ne moze uci normalno, vec su slozili kao nekakav tunel ispod tribina centralnog terena, tako da dosta ljudi ne razumije da se i tamo igraju mecevi. Sve u svemu, na taj teren stavljaju meceve koji su im manje atraktivni i ne vjerujem da ce pokrivati kamerama..
BTW Razlika u terenima definitivno postoji, em je manja dvorana em je centralni teren u takozvanoj ledenoj dvorani gdje igra Medvescak, tako da je inace ispod terena bio led, dok je ispod terena 1 parket.. Jedinica je brza po mom dojmu, doduse dojam dosta vara kad covjek sjedi blizu terena.
Trpala raja na Berrera, kako je pala kvota 
Kad ima prenos Bachingera, a tu igra Damir odmah poslije (court 1), bit ce i za naseg igraca.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sinoć mi kaže čovjek sa croatian tennis da imaju kamere i da je bio prenos dubl meča. 
EDIT: Izgleda da nema stream-a, nema za meč Soeda - Bachinger. Zaebali me ovi sa croatian tennis.
Ili možda bude samo za njihove igrače.
EDIT: Izgleda da nema stream-a, nema za meč Soeda - Bachinger. Zaebali me ovi sa croatian tennis.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bogme, izgleda nema!
Bas sam volio da odgledam dzumija danas ccc valja se patit na betu... Kad smo vec kod beta ogromna kvota na dzumhura jbt pa nije bas sad tolko da ne zna igrat u dvorani 3,4 xD
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jos nije poceo, ali sretno Damire, idemo proci Berera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tako je, samo hrabro
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
subcoccinela
- Kontakt:
ima li neko link za prenos 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.