AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Cassano2024
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Cassano2024 » 26 okt 2025, 22:28

Gledam Lazio - Juve, kakva je ciganska ekipa Lazio. Gurbetska prava. Samo se svađaju, vrište, skaču, mlate rukama. A Guendouzi je najgori ubedljivo.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 okt 2025, 22:31

Bit ce ovo odlicno kolo za nas ako juventus ne okrene nekako. +4 od le 👋🏻
embrace the chaos

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 27 okt 2025, 01:45

Dobra utakmica danas, ovi osim onog šuta na pocetku nisu ništa napravili.... Nas golovi nejdu nikako ove sezone, u 8 kola imamo 8:3 gol razliku i djelimo prvo mjesto, ludilo... Wesly je dobro odigrao, ne bi rekao da je Bruno Perez novi, Cristante osim što trci ne daje baš nesto, jos danas promasi 2 zicera, kod prvog dobro da je Paulo pratio, Pelegrini mi isto ne pokazuje znakove zivota osim kad se s Laziom igra.... Dovbyk je danas dobar bio za promjenu, osvojenim duelima i dodavanjima gurnuo je 3 puta u stopostotne šanse, a to što mašimo čuda i moramo na iglama bit zadnjih 5 min jbg... Da je dobit Parmu pa na derbi u Milano u dobroj atmosferi..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 okt 2025, 22:54

Meni je ok Pellegrini sa ovom sporednijom ulogom, a moze biti jos bolji, ceka taj novi ugovor jer mu se ne ide iz Rima. I dunno, volio bih da produzi al uz rezanje plate. Imao je i povredu nije bas nesto mnogo ni igrao od starta.
Artem dobar jucer moram priznati, dvije dobre sanse je namjestio gradjenjem i pasom, valjda nastavi. Proslu je izvizdan na Olimpicu, sad u gostima bas Pellegrini i jos neko su ga odvukli pred navijace i dobio je aplauz.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 29 okt 2025, 11:24

Gledam Štutgrat bacio šapu na pozajmicu Endrika :nene: . Šteta, jer mislim da bi nama godio.

Razmišljam, ako do januara ostanemo u borbi za titulu, mogli bi privući neka odlična imena da se upišu u istoriju.
Commando Ultrà Curva Sud

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 29 okt 2025, 16:11

Opet koliko je nebulozno spominjati nas i tutulu u istu recenicu ove sezone imamo tako dobar raspored da ga sam bolje ne bi napravio....Imamo slj.kolo Milana vani kojem je ozljedeno skoro pol momcadi, krajem 11 mjeseca Napoli kuci i krajem 12 mjeseca Juve vani.. Ako nastavimo rješavati ove manje tekme kao do sad, pogotovo pod Gaspom je forma vani porasla, malo pala kuci kao i sto je Atalantu hebalo da se bori za titulu... Mozemo izdrzati do Januara sigurno tu negdje ili -6 i onda dovesti nekoga...
Vjerovatno budu vratili natrag Fergusona vec u Januaru, jos jedan pogodak našeg Sd-a.....
I danas protiv parme, s nostalgijom se malo stariji forumaši sjecaju dvoboja protuv Parme jer bas je tada osvojen zadnji scudeto.. Tada su bili strijelci Totti,Montella i Bati gol, da sad imamo barem jednoga od njih naprijed gdje bi nam bio kraj...
Bilo kakva pobjeda i onda slj. kolo na Milan pa da vidimo jel i šta možemo....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 okt 2025, 19:06

Opet ista igra.Ova Parma se mora dobiti kako znamo i umijemo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 29 okt 2025, 19:23

Kakvo je ovo mucenje kuci protiv ovih levatskih momcadi... Nama od svih bekova igraju desni bekovi na ljevoj strani a Celik na desnoj, jos sjebe onaj gol.. Kakvo drvo je Dovbyk bez napadaca nejde, ovaj Baely isto nist posebno, ajmo jedan krumpir al ovo lose izglesa baš, sam da ga ne gutnemo
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 okt 2025, 19:27

Parma je kandidat za ispadanje.Uz Pisu mozda i najgora ekipa ali mi se i sa njima mucimo nazalost.Koliko nam fali napadac pa to su price.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 29 okt 2025, 19:51

Miriše mi na kiks koji ćemo godinama spominjati. Ljudi su loši a mi ko dlake igramo.
Commando Ultrà Curva Sud

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 okt 2025, 19:55

Hermosoooooo idemooo

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 29 okt 2025, 19:56

Sad da ga ne primimo i super. Bravo čupko.
Commando Ultrà Curva Sud

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 okt 2025, 20:03

Od Naingolana nismo imali igraca koji ovoliko trci i pokriva teren.Na svakoj je poziciji.Ne bih ga prodao ni za 100 miliona.Bravo Kone kakva zvjer sta je ovo.

Zadnja linija odlicna nema sta.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 okt 2025, 20:13

Bravo Arteme to je to.Kako vazna pobjeda.

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 29 okt 2025, 20:33

Kao što rekoh ovaj Dovbyk je drijevo al svojim pasom i zadržavanjem lopte moze otvoriti nekog i zabiti... Uh kako važna pobjeda... Ali pojačanja su nam majko mila osim Weslya koj se ne snalazi na krivoj strani... Ajmo sad u Milano igrati pa da vidimo...
Jbg zbog gol razlike se ne može pjevati capolista se ne va ali i ovako je top.. U borbi smo za naslov nakon 9 kola, tko je to predvidio :)
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 30 okt 2025, 07:38

Tri po tri. Sve nekako izgleda "uz pomoć konopca i štapa" ali zasad funkcioniše. Spomenušte Wesleya. Nije mi jasno to silovanje momka na drugoj poziciji. Neću hvaliti Dovbyka jer je prilično zakazao ove sezone i razočarao mene koji sam govorio da ga ni slučajno ne smijemo prodati jer tek sad će da eksplodira. A on učinkovit koliko i ja. Ovo mu je posao i pohvalit ću ga kada ga bude redovno obavljao. Mile opet dvije vrhunske odbrane. Zadnja linija odlična. Mancini igra i nazad i gore, baš se kreće. Kone i Cris vrlo dobro. Dybala :tokralju: . Kad sam vidio spremnog Artema mislio sam da La Joya izlazi i popizdio sam. Ali srećom nije se desilo. Bio je vrhunski raspoložen. Žao mi je što u usporenom snimku nije bilo onog poteza uz aut liniju. Suole je pravi naslednik Dybale. Samo ga moramo zadržati od aždaja koje će na ljeto navaliti. Zasad toliko. Forza Roma.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 31 okt 2025, 11:03

From Spain: Real Madrid linked with Celik in aftermath of Carvajal’s injury
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 31 okt 2025, 11:43

Zna li neko šta je sa odnosom između Tottija i kluba? Ja ne znam kada sam ga vidio na tribini.
Commando Ultrà Curva Sud

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 nov 2025, 10:28

Evo fine prilike da se malo odvojimo večeras, te da sedmicu dana gledamo Romu na pravom prvom mjestu.

Koliko je to realno? Apsolutno nije, ali ne treba izgubiti nadu.
Utakmice protiv Milana su nekako obično haotične. Siguran sam da će opet, kao i do sada, njihovi mrtvi igrači proigrati baš protiv nas. Ono što može radovati jeste Dybala koji je potpuno spreman, Dovbyk koji je eto prošlo kolo zabio gol, ali i dodatna karta Bailey-a sa klupe. Ne sviđa mi se to što Wesley igra lijevo, pogotovo to nije dobra odluka kad igraš protiv Milana.

Ne vjerujem da će Allegri ići po pobjedu, tako da ih treba iznenaditi presingom i ofanzivnim pristupom. Samo bez ofsajd zamki, nadam se.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 nov 2025, 21:09

Dobra igra, trebali smo voditi do sad.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.