AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

enzo777
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la enzo777 » 25 avg 2023, 07:11

Ma za mene je najjači trener Carletto i kraj. Ja Sacchija ne volim radi Azzurra, jer je tamo pravo katastrofalno odradio. Al da je ikona, to stoji. Svaka mu čast na radu.

Sta ovo Origi ostaje jer nema ponuda za njega??? Svako ko ima 2 noge i igrao je u ligi 5ice ode u Arabiju, a ovaj ko nema mjesta tamo?
E vidiš, ovdje je kriv Maldini, on ga je hvalio i tražio. Pusti priču jeftino tamo vamo, za ovog Origija smo svi znali prije nego će doc da je već odavno otpadak u Engleskoj, i Maldini je vidio čudo da će on bas kod nas proradit??? Uvalio nam igrača koji nam ne treba i koji ne želi da ide jer je lijepo primat 4 Milke u Milanu.ta Etikita nemam pojma za malog, al iskreno ne vidim suštinu ovoga. Dovodimo nekog nepoznatog iz PSG koji se nije naišao a šaljemo naše dijete Colomba koji se pokazao i zatvaramo mjesto Okaforu. De nek mi neko objasni ovu ideologiju, jer ja je ne kontam.
Guraj Okafora I Colomba a nek ti Giroud bude zvijezda. Sta znaci ako Giroud ne igra mi ne možemo pobijedit ekipu? Pa sto ce ti onda Leao Pulisic Reijnerds i ostali????
Ja vise mislim da celava budala nema pojma kako objasnit igraču poziciju i sta treba da radi, pa se zato dovode već kompletni napadači da ovaj moron na klupi ne moze da ga unakazi.
Jadan je Čuka gdje je došao, ne bude li psihički jak i odlučan u svojim idejama, ovaj ćelavi debil će mu uništit karijeru

S poštovanjem prema Pioliju, al je on za mene ispod prosječan trener, koji ne zna pročitat protivnika, ne zna pripremit ekipu, ne zna reagovat na promjene protivnika, i ne zna radit sa omladincima. I dalje tvrdim za Scudetto je odgovoran Ibra a ne Pioli, on je napravio ovu ekipu pobjednikom jer im je promijenio mentalitet. Pioli je samo bio tu, da se dere kraj linije i pravi se ko fole pametan.

I sta ste opleli po Krunicu, tip je odličan. Za kolko igra i kakvi je tekmi odigrao, je po meni klasa. Ja ga jos ni jednom nisam vidio da se žalio u novinama, da je razgovarao sa drugima, i da mu se nesto ne sviđa. Bio starter ili uđe s klupe, uvijek odradi cijelu sredinu. Nema na kojoj poziciji nije igrao. Bolji je od Ambrosinija i Montoliva kolko hoćeš puta. Neka nam Radeta, trebaju nam ovakvi igrači koji mogu pokrit svaku poziciju.

Druga stvar, subota 72.000 soll out. Pa nama obavezno treba stadion od 80.000 jer bi i to rasprodali. Nadam se da to Red Bird ima u planu i da nam pruža stadion koji je dolican Milanu, i nipošto dijelit sa Interom, jer sta ce ti toliki stadion za 40.000 gledaoca?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 avg 2023, 07:47

milanist je napisao/la:
24 avg 2023, 12:12
muxa je napisao/la:
24 avg 2023, 12:04
Kojom logikom ovi u Juventusu kontaju da parmak Kean vrijedi 40 mil
Njihove knjige su malo drugacije od ostali :mrgreen:
Jedino to :D
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2023, 14:34

6 dana do kraja mercata. Pioli kaze da uprava zna sta im treba i da ce reagirati na pravi način ako bude bilo prilike. Dakle u prijevodu čekamo zadnje dane mercata i da vidimo za napadača. Mislim da je ludost ući u sezonu sa Colombom kao jedinom zamjenom za Girouda. Ali hajde da vidimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 avg 2023, 15:02

Prate kaze situaciju sa Lakakom :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 25 avg 2023, 15:15

A sta je Okafor? Napadac, krilo, amc?
Nije li on doveden da igra napadaca?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 avg 2023, 15:26

koraj je napisao/la:
25 avg 2023, 15:15
A sta je Okafor? Napadac, krilo, amc?
Nije li on doveden da igra napadaca?
Doveden je da pokrije vise ofanzivni pozicija. Prvenstveno je to pozicija Rafe, ali moze odigrati u napadu kao drugi napadac. Medjutim ono sto nama treba je pravi spic, da ima sa kim Ziru da se mijenja.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 avg 2023, 15:27

Okafor je valjda primarno zamjena za Leaoa lijevo, a moze i na napadaca ici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 25 avg 2023, 15:34

enzo777 je napisao/la:
25 avg 2023, 07:11
Ma za mene je najjači trener Carletto i kraj. Ja Sacchija ne volim radi Azzurra, jer je tamo pravo katastrofalno odradio. Al da je ikona, to stoji. Svaka mu čast na radu.

Sta ovo Origi ostaje jer nema ponuda za njega??? Svako ko ima 2 noge i igrao je u ligi 5ice ode u Arabiju, a ovaj ko nema mjesta tamo?
E vidiš, ovdje je kriv Maldini, on ga je hvalio i tražio. Pusti priču jeftino tamo vamo, za ovog Origija smo svi znali prije nego će doc da je već odavno otpadak u Engleskoj, i Maldini je vidio čudo da će on bas kod nas proradit??? Uvalio nam igrača koji nam ne treba i koji ne želi da ide jer je lijepo primat 4 Milke u Milanu.ta Etikita nemam pojma za malog, al iskreno ne vidim suštinu ovoga. Dovodimo nekog nepoznatog iz PSG koji se nije naišao a šaljemo naše dijete Colomba koji se pokazao i zatvaramo mjesto Okaforu. De nek mi neko objasni ovu ideologiju, jer ja je ne kontam.
Guraj Okafora I Colomba a nek ti Giroud bude zvijezda. Sta znaci ako Giroud ne igra mi ne možemo pobijedit ekipu? Pa sto ce ti onda Leao Pulisic Reijnerds i ostali????
Ja vise mislim da celava budala nema pojma kako objasnit igraču poziciju i sta treba da radi, pa se zato dovode već kompletni napadači da ovaj moron na klupi ne moze da ga unakazi.
Jadan je Čuka gdje je došao, ne bude li psihički jak i odlučan u svojim idejama, ovaj ćelavi debil će mu uništit karijeru

S poštovanjem prema Pioliju, al je on za mene ispod prosječan trener, koji ne zna pročitat protivnika, ne zna pripremit ekipu, ne zna reagovat na promjene protivnika, i ne zna radit sa omladincima. I dalje tvrdim za Scudetto je odgovoran Ibra a ne Pioli, on je napravio ovu ekipu pobjednikom jer im je promijenio mentalitet. Pioli je samo bio tu, da se dere kraj linije i pravi se ko fole pametan.

I sta ste opleli po Krunicu, tip je odličan. Za kolko igra i kakvi je tekmi odigrao, je po meni klasa. Ja ga jos ni jednom nisam vidio da se žalio u novinama, da je razgovarao sa drugima, i da mu se nesto ne sviđa. Bio starter ili uđe s klupe, uvijek odradi cijelu sredinu. Nema na kojoj poziciji nije igrao. Bolji je od Ambrosinija i Montoliva kolko hoćeš puta. Neka nam Radeta, trebaju nam ovakvi igrači koji mogu pokrit svaku poziciju.

Druga stvar, subota 72.000 soll out. Pa nama obavezno treba stadion od 80.000 jer bi i to rasprodali. Nadam se da to Red Bird ima u planu i da nam pruža stadion koji je dolican Milanu, i nipošto dijelit sa Interom, jer sta ce ti toliki stadion za 40.000 gledaoca?

Svaka cast za opis Krunica!
Stvarno je zasluzio da bude u ekipi.
Ovakvih igraca nema dosta sto se ne zali ha igro ha neigro!
Opis ti je u svemu na mjestu
Kapa dole!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2023, 15:39

Okafor je doveden da Leao može kad odmoriti i da povremeno uskače i na druge pozicije, uključujući i poziciju napadača. Ali Milan treba pravu devetku da pomogne Giroudu. Pa lik ima 37 godina i Pioli će ga "spaliti" do oktobra.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 avg 2023, 21:03

Znači panjina Lukača najbliži da se dovede. Aferim

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 25 avg 2023, 21:49

Veratti je dobio nogu u PSG. Da li bi bio dobar izbor za Milan? Kakvo je mišljenje forumaša
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2023, 22:02

Bio bi dobar da ne traži platu od 10-ak miliona

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 avg 2023, 22:59

meecko je napisao/la:
25 avg 2023, 21:49
Veratti je dobio nogu u PSG. Da li bi bio dobar izbor za Milan? Kakvo je mišljenje forumaša
Bio bi on ok rjesenje cak i oko plate bi se moglo dogovoriti jer jbg vec je 30+ ne mozes traziti bas 10 miliona po sezoni.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 avg 2023, 09:12

Ma tesko da mi uopste gledamo na Verattija, a kako se pise on je blizu ili Galate ili ce u Arabiju, on u italiji tesko moze dobiti pare koje trazi

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 26 avg 2023, 09:27

Ramos?? Ja bi pokusao sa njim, kratkorocno rjesenje 1+1 ugovor....mada i on trazi ogromnu cifru vjerovatno....ta nam je pozicija kriticna, 7 mil e platu bi mu ponudio....

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 avg 2023, 09:33

Koji bre Ramos?
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 26 avg 2023, 09:36

muxa je napisao/la:
26 avg 2023, 09:33
Koji bre Ramos?
Onaj koji kaze VAMOS....hahahahaha

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 26 avg 2023, 10:48

Mogao bi se i Ozil dovesti. 34 godine , bez kluba, trazio bi samo 4 miliona euram :mrgreen: Usput mozda Pippa izvaditi iz naftalina. Gledao sam ga ne tako davno u nekoj utakmici humanitarnog karaktera jos u njemu ima kuveta :mrgreen:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 avg 2023, 16:17

Fenerbahce have made a fresh €10M+€1M bonus for Krunic. Fenerbahce chairman Ali Koç has stepped in personally and is trying to finalize the deal thanks to his good relationship with Milan managers

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 avg 2023, 16:41

Ne vjerujem ja da će ga prodati, premalo je vremena da se nađe zamjena. A i Pioli ga baš gotivi, siguran sam da ne bi bio sretan da mu prodaju Krunića :mrgreen:

A ne znam ni šta Krunić misli o tom transferu, čovjek legitimni prvotimac Milana koji će klinac u Feneru. Okej, veća plata pretpostavljam al' ne može ni to biti neka velika razlika, ne ide mi u glavu da bi zbog par miliona završio sa ozbiljnim nogometom :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.