I to kao losa vizijasva vasa vizija se svela da uleti bakir sa malezijcem

Ako aludiras na politiku pogledaj kako je vama usla na mala vrata u klub i ti politicki piljari ce vam glave doci, ako je vec uvodis neka to bude sa stilom i lovom

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I to kao losa vizijasva vasa vizija se svela da uleti bakir sa malezijcem
Drugarice slazem se donekle s tobom , medjutim nemoj da ga branis ne znam da li si bila na jugu ili uopste na Grbavici pa ljudi dragi zar se nije culo kad se par puta proziva nas dragi direktor ?likusa je napisao/la:Rizzla
Bezveze pljujes po covjeku ,svi mi znamo kakvo je stanje na jugu zadnjih godina...nije ovo od juce
Bila sam,tu sam stalno zadnjih 10-ak godina ..domacu utakmicu mozda 1-2 propustila..Ni meni to nije bilo jasno, kasnije skontam da to ima veze sa rahmetlijom ..neki su previse bili vezani sa njim,ne kazem ja da je lose navijanje i sve to (treba covjeka da mu dusa odmori),ali sinoc se 1-2 puta spomenuo željo za 90minutaRizzla je napisao/la:Drugarice slazem se donekle s tobom , medjutim nemoj da ga branis ne znam da li si bila na jugu ili uopste na Grbavici pa ljudi dragi zar se nije culo kad se par puta proziva nas dragi direktor ?likusa je napisao/la:Rizzla
Bezveze pljujes po covjeku ,svi mi znamo kakvo je stanje na jugu zadnjih godina...nije ovo od juce![]()
Po cemu je on to zasluzio takvu ljubav navijaca ? Sta je to on uradio do sada da ga prozivas citavu utakmicu pored rahmetli Cate , a ne spominjes jednu osobu kao sto je Amar Osim ili pak nekog od nase djece tipa Rijad Bajic itd itd ? Nemoj ljubavi , respektovo sam Siljka sve do prije par dana kad sam cuo sve ovo! ****
Lijepo objasnjenoLetach je napisao/la:Mi Zeljovci sada trazimo milion malih i velikih razloga zasto nam se sve ovo oko Kluba deseva. Shvatam da se iz sve nase ljubavi prema Klubu nekada moze roditi i veliko razocarenje, kriza rezultata, lose igre, milioni maraka duga, itd, isl... Ja imam dovoljan broj godina i staza na Grbavici da neka stvari mogu i napisati, bez obzira sto se mozda nekim ljudima nece svidjeti. Prije svega, cisto da se razumijemo, moja raja, i ja zajedno sa njima i danas dolazimo na utakmice, idemo na sjever, i taj Ultra stil smo davno profurali. Nasu ljubav smo pokazivali i kad smo se tukli sa Dedicem na Kosevu, i kad smo u Zenicu krenuli pjesice jedne godine, i kad nas je 15 momaka dijelilo 3 sendvica u Tuzli, itd... Bili smo tu kad nas je protiv Travnika bilo 250 na cijelom stadionu, i kada nas je znalo biti i po 10000 na utakmicama. Sve ovo pisem jer hocu da kazem da je to sport, i da su usponi i padovi normalni. Boli me i kada cujem da nemamo para, da zbog toga igraci strajkuju, da nam uzimaju igrace jer ne mozemo da ih zadrzimo, da nemamo rezultata u Evropi, da smo kanta za nabijanje... Igrom slucaja juce sam prije utakmice bio u nasim svlacionicama, poslije toga me boli glava. Potisten sam zbog stanja u hodnicima, u svlacionicama, na stepenistu, dodje mi da placem od muke, JER JE TO MOJ KLUB, MOJA LJUBAV, MOJ OSMJEH I MOJE SUZE... Ja mogu shvatiti da je stanje u zemlji gadno, da nikome ne pada na pamet da ulaze u sport, i zbog toga je i takva situacija, i kad sam sve to vidio, shvatio sam koliko mi taj Zeljo znaci... Ljudi, jednom ce doci i ljepse vrijeme, i uci ce neciji kapital u Klub, ili cemo ga sami zaraditi. Imali smo 5 godina srece, radosti, veselja, i sada kada vremena nisu toliko dobra, nema potrebe za nekom dramom. Sve stvari budu i prodju, neke generacije su gledale Zelju i u Drugoj ligi, i da gubi od nekog Zmaja od Bosne po 10 razlike, neke su ga gledale i u polufinalu Kupa EUFA, neko je gledao i Zelju koji je igrao protiv Santosa i legendranog Pelea... Niko nije rekao taj Klub mora biti uvijek sampion, jer je Bogom dan, vec se za nase mjesto moramo i boriti. Lagano je biti navijac kada meljes sve pred sobom, a sada kada skripi treba pokazati ljubav i odanost. Taj sat i po na utakmici, a prije toga dolazak do stadiona, i onaj osjecaj da necemu pripadamo, meni ne moze zamijeniti nista. Kada te "krene", onda te bas krene, pa i nas, i sa rezultatima, i sa posjetom, i sa parama kojih eto sad nemamo... A niko ne garantuje da se oz ove sadasnje situacije nece izroditi nesto dobro i veliko, kako za nas, toliko i za Klub u cjelini. i bilo kako bilo, imali 50 miliona eura na racunu, ili neku sicu, niko nas nece moliti da subotom odvojimo 2 sata za utakmicu, vec se na to moramo sami naviknuti. Nazalost, ovaj nas danasnji Zeljo je, htio neko priznati ili ne, spao na to da ga vode dva, eventualno tri covjeka, koji svu energiju trose na to da igracima obezbijede i ono malo para sto dobiju, da se stvore minimalni uslovi da Klub funkcionise, ostalo su "gospoda" koja sluze da se pojave na skupstini Kluba, i da se pohvale kako kod nas vedre i oblace. Znam takvih par primjera. Najbolji nacin da pomognemo u ovoj situaciji je da dolazimo na utakmice u sto vecem broju, da animiramo raju, prijetelje, poznanike da i oni pocnu dolaziti, da tim igracima damo aplauz kad odigraju neki potez lose, a ne samo kad sve "cvjeta"... Mi, pravi navijaci Zelje smo uvijek bili mangupi, momci koji su poznati po tome sto vole svoj Klub, a tako i sada treba da bude. Mislim da se u ovom moze pronaci svaki navijac u drzavi, i onaj sto navija za Borac, i za Velez, i za slobodu, itd, isl...
Sto se tice baklji ja sam bio za ...Nas drug Haris Selman zivio je za zelju...i nek se nije navijalo 23 minute u znak postovanja momku ...al nisam za to da neke psuje i da neko prijeti po jugu a taj dodje samo na neki jacu utakmicu..a vidjet cemo da li ce biti tih momaka protiv drine i sl...i bio sam blizu kad je covjek otisao sa djetetom ...mislim da niko ne zelida dodje na utakmicu a da se osjeca nesigurno a tako je sinoc bilo..meni je zao momaka koji ginu za zelju..predju toliko puta...mnogo toga se odrekli zbog zelje,navijanja...gostovanja nisu propustili i dodje 2,3 momka i oni im odredjuje sta i kako..tuzno nazalost...znam da nije ovo rasprava za foruma al takva nam je situacija...i nadam se da ce se vratiti stari navijaci i srediti neke stvari na tribini jer mi smo zeljo..mi smo manijaci...sad najvise treba da pruzamo podrsku igracima..da budemo svi ko jedan...V T Žlikusa je napisao/la:Bila sam,tu sam stalno zadnjih 10-ak godina ..domacu utakmicu mozda 1-2 propustila..Ni meni to nije bilo jasno, kasnije skontam da to ima veze sa rahmetlijom ..neki su previse bili vezani sa njim,ne kazem ja da je lose navijanje i sve to (treba covjeka da mu dusa odmori),ali sinoc se 1-2 puta spomenuo željo za 90minutaRizzla je napisao/la:Drugarice slazem se donekle s tobom , medjutim nemoj da ga branis ne znam da li si bila na jugu ili uopste na Grbavici pa ljudi dragi zar se nije culo kad se par puta proziva nas dragi direktor ?likusa je napisao/la:Rizzla
Bezveze pljujes po covjeku ,svi mi znamo kakvo je stanje na jugu zadnjih godina...nije ovo od juce![]()
Po cemu je on to zasluzio takvu ljubav navijaca ? Sta je to on uradio do sada da ga prozivas citavu utakmicu pored rahmetli Cate , a ne spominjes jednu osobu kao sto je Amar Osim ili pak nekog od nase djece tipa Rijad Bajic itd itd ? Nemoj ljubavi , respektovo sam Siljka sve do prije par dana kad sam cuo sve ovo! ****
![]()
Uprava nije duzna obilaziti djenaze navijacima i simpatizerima,pa svake sedmice umre neko ko navija za ŽeljuKada se ne daj Boze desi nesto na stadionu za vrijeme utakmice ok ali ostalo
![]()
Za Šiljka znam da okolo kumi i moli za Želju 100%,samo da se ide naprijed ,radi se punom parom al mozda covjek nije imao izbora..
Zakazujemo kad Želji najvise trbamo,pa sinoc covjek sa djetetom trci sa juga ode kaze nikad vise nece doc djete se prepalo..to nam ne teba, al ni ja ni ti to ovdje ne možemo promijeniti
Kao da si citao moje misli a i vecine onih koji vole Želju.Letach je napisao/la:Mi Zeljovci sada trazimo milion malih i velikih razloga zasto nam se sve ovo oko Kluba deseva. Shvatam da se iz sve nase ljubavi prema Klubu nekada moze roditi i veliko razocarenje, kriza rezultata, lose igre, milioni maraka duga, itd, isl... Ja imam dovoljan broj godina i staza na Grbavici da neka stvari mogu i napisati, bez obzira sto se mozda nekim ljudima nece svidjeti. Prije svega, cisto da se razumijemo, moja raja, i ja zajedno sa njima i danas dolazimo na utakmice, idemo na sjever, i taj Ultra stil smo davno profurali. Nasu ljubav smo pokazivali i kad smo se tukli sa Dedicem na Kosevu, i kad smo u Zenicu krenuli pjesice jedne godine, i kad nas je 15 momaka dijelilo 3 sendvica u Tuzli, itd... Bili smo tu kad nas je protiv Travnika bilo 250 na cijelom stadionu, i kada nas je znalo biti i po 10000 na utakmicama. Sve ovo pisem jer hocu da kazem da je to sport, i da su usponi i padovi normalni. Boli me i kada cujem da nemamo para, da zbog toga igraci strajkuju, da nam uzimaju igrace jer ne mozemo da ih zadrzimo, da nemamo rezultata u Evropi, da smo kanta za nabijanje... Igrom slucaja juce sam prije utakmice bio u nasim svlacionicama, poslije toga me boli glava. Potisten sam zbog stanja u hodnicima, u svlacionicama, na stepenistu, dodje mi da placem od muke, JER JE TO MOJ KLUB, MOJA LJUBAV, MOJ OSMJEH I MOJE SUZE... Ja mogu shvatiti da je stanje u zemlji gadno, da nikome ne pada na pamet da ulaze u sport, i zbog toga je i takva situacija, i kad sam sve to vidio, shvatio sam koliko mi taj Zeljo znaci... Ljudi, jednom ce doci i ljepse vrijeme, i uci ce neciji kapital u Klub, ili cemo ga sami zaraditi. Imali smo 5 godina srece, radosti, veselja, i sada kada vremena nisu toliko dobra, nema potrebe za nekom dramom. Sve stvari budu i prodju, neke generacije su gledale Zelju i u Drugoj ligi, i da gubi od nekog Zmaja od Bosne po 10 razlike, neke su ga gledale i u polufinalu Kupa EUFA, neko je gledao i Zelju koji je igrao protiv Santosa i legendranog Pelea... Niko nije rekao taj Klub mora biti uvijek sampion, jer je Bogom dan, vec se za nase mjesto moramo i boriti. Lagano je biti navijac kada meljes sve pred sobom, a sada kada skripi treba pokazati ljubav i odanost. Taj sat i po na utakmici, a prije toga dolazak do stadiona, i onaj osjecaj da necemu pripadamo, meni ne moze zamijeniti nista. Kada te "krene", onda te bas krene, pa i nas, i sa rezultatima, i sa posjetom, i sa parama kojih eto sad nemamo... A niko ne garantuje da se oz ove sadasnje situacije nece izroditi nesto dobro i veliko, kako za nas, toliko i za Klub u cjelini. i bilo kako bilo, imali 50 miliona eura na racunu, ili neku sicu, niko nas nece moliti da subotom odvojimo 2 sata za utakmicu, vec se na to moramo sami naviknuti. Nazalost, ovaj nas danasnji Zeljo je, htio neko priznati ili ne, spao na to da ga vode dva, eventualno tri covjeka, koji svu energiju trose na to da igracima obezbijede i ono malo para sto dobiju, da se stvore minimalni uslovi da Klub funkcionise, ostalo su "gospoda" koja sluze da se pojave na skupstini Kluba, i da se pohvale kako kod nas vedre i oblace. Znam takvih par primjera. Najbolji nacin da pomognemo u ovoj situaciji je da dolazimo na utakmice u sto vecem broju, da animiramo raju, prijetelje, poznanike da i oni pocnu dolaziti, da tim igracima damo aplauz kad odigraju neki potez lose, a ne samo kad sve "cvjeta"... Mi, pravi navijaci Zelje smo uvijek bili mangupi, momci koji su poznati po tome sto vole svoj Klub, a tako i sada treba da bude. Mislim da se u ovom moze pronaci svaki navijac u drzavi, i onaj sto navija za Borac, i za Velez, i za slobodu, itd, isl...
zato sto je jedini dosao na dzenazu cati i to privatno ne ispred klubaCamoranesi je napisao/la:Jugoistok majka, pogled ko sa Wembley-aŠalu na stranu, hajde što su Šiljka prozivali, znao sam odmah da im je dao neku kintu, ali ako neko zna što su prozivali Jamaka?
TeaM87 je napisao/la:ne opravdavam nikoga ni na koji nacin, ali kad ti se suprotstavi taj kojeg spominjes, vjeruj mi da tad nemas izbora, moras mu udovoljit
Hvala na info. Lijep gest od Nermina, i dalje mi nije jasno zašto Adžem izvadi njega a uvede Hasanovića, to je uveliko pridonijelo lošijoj igri u nastavku.Alleenn je napisao/la:zato sto je jedini dosao na dzenazu cati i to privatno ne ispred klubaCamoranesi je napisao/la:Jugoistok majka, pogled ko sa Wembley-aŠalu na stranu, hajde što su Šiljka prozivali, znao sam odmah da im je dao neku kintu, ali ako neko zna što su prozivali Jamaka?
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hrasno15 i 51 gost.