FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lafomamone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lafomamone » 11 avg 2014, 13:24

sva vasa vizija se svela da uleti bakir sa malezijcem
I to kao losa vizija :?:
Ako aludiras na politiku pogledaj kako je vama usla na mala vrata u klub i ti politicki piljari ce vam glave doci, ako je vec uvodis neka to bude sa stilom i lovom :kafa:

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 13:34

:silent:
Zadnja izmjena: Camoranesi, dana/u 11 avg 2014, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 11 avg 2014, 13:34

Nijedan igrac nama sinoc nije falio niti bilo sta na taj nacin...Znate sta je falilo da bi dobili glat Listicu? Huk juzne tribine , nazalost nas dragi direktor Mirsad Siljak je mislio da ce parama nesto ublazit , a napravio je goru situaciju da odavno nije bila gora. Za sinocnji poraz krivite iskljucivo njega! Mirsada Siljka sisu jednu malu. Kada je prije 7 dana grupa momaka na celu sa izvjesnim B.D usla u prostorije kluba i ispred svih navijaca Zeljeznicara pocela sve da demolira pa cak i naseg kapitena Srdjana!!! Povod za to je bio neodlazak nikoga iz kluba na dzenazu nasem drugu Harisu Selmanu , ruku na srce krajni bezobrazluk da se niko ne pojavi ispred kluba na dzenazi , ali opet s druge strane mi smo profesionalni klub i nas dragi rahmetlija Haris Cata nije umro/pogino na utakmici ili nesto na taj nacin te tako niko nije bio ni duzan doci! Za ovaj belaj u klubu od prije 7 dana sve je dobro zataskano do te mjere da se vodja-kolovodja nakon razgovara sa Mirsadom Siljkom izgrlio i izljubio sa doticnim gospodinom - CITAJ - klub je ili obecao pare ili cak odmah dao pare tim krimosima i klosarima! Dok se pravi navijaci i ostali ultrasi na tribini ostali zateceni jer niko nije spreman da ih otjera sa tribine. Klasicna agentura koja ZIVI OD ZELJEZNICARA , A PRAVA RAJA STO ZIVI ZA ZELJEZNICAR samo nijemo posmatra situaciju i nemoze da vjeruje sta se desava. Dragi direktore sta si trazio to si i dobio!!! Manijaci ce uvijek biti neprofitna organizacija i vratit ce se nekada prava raja na jug KAD-TAD , a ti ces onda da dobijes pedalu picko jedna! duboko duboko razocaran....UPRAVA NAPOLJE!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 avg 2014, 13:41

ne opravdavam nikoga ni na koji nacin, ali kad ti se suprotstavi taj kojeg spominjes, vjeruj mi da tad nemas izbora, moras mu udovoljit
FKŽ !

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 11 avg 2014, 13:45

Mi Zeljovci sada trazimo milion malih i velikih razloga zasto nam se sve ovo oko Kluba deseva. Shvatam da se iz sve nase ljubavi prema Klubu nekada moze roditi i veliko razocarenje, kriza rezultata, lose igre, milioni maraka duga, itd, isl... Ja imam dovoljan broj godina i staza na Grbavici da neka stvari mogu i napisati, bez obzira sto se mozda nekim ljudima nece svidjeti. Prije svega, cisto da se razumijemo, moja raja, i ja zajedno sa njima i danas dolazimo na utakmice, idemo na sjever, i taj Ultra stil smo davno profurali. Nasu ljubav smo pokazivali i kad smo se tukli sa Dedicem na Kosevu, i kad smo u Zenicu krenuli pjesice jedne godine, i kad nas je 15 momaka dijelilo 3 sendvica u Tuzli, itd... Bili smo tu kad nas je protiv Travnika bilo 250 na cijelom stadionu, i kada nas je znalo biti i po 10000 na utakmicama. Sve ovo pisem jer hocu da kazem da je to sport, i da su usponi i padovi normalni. Boli me i kada cujem da nemamo para, da zbog toga igraci strajkuju, da nam uzimaju igrace jer ne mozemo da ih zadrzimo, da nemamo rezultata u Evropi, da smo kanta za nabijanje... Igrom slucaja juce sam prije utakmice bio u nasim svlacionicama, poslije toga me boli glava. Potisten sam zbog stanja u hodnicima, u svlacionicama, na stepenistu, dodje mi da placem od muke, JER JE TO MOJ KLUB, MOJA LJUBAV, MOJ OSMJEH I MOJE SUZE... Ja mogu shvatiti da je stanje u zemlji gadno, da nikome ne pada na pamet da ulaze u sport, i zbog toga je i takva situacija, i kad sam sve to vidio, shvatio sam koliko mi taj Zeljo znaci... Ljudi, jednom ce doci i ljepse vrijeme, i uci ce neciji kapital u Klub, ili cemo ga sami zaraditi. Imali smo 5 godina srece, radosti, veselja, i sada kada vremena nisu toliko dobra, nema potrebe za nekom dramom. Sve stvari budu i prodju, neke generacije su gledale Zelju i u Drugoj ligi, i da gubi od nekog Zmaja od Bosne po 10 razlike, neke su ga gledale i u polufinalu Kupa EUFA, neko je gledao i Zelju koji je igrao protiv Santosa i legendranog Pelea... Niko nije rekao taj Klub mora biti uvijek sampion, jer je Bogom dan, vec se za nase mjesto moramo i boriti. Lagano je biti navijac kada meljes sve pred sobom, a sada kada skripi treba pokazati ljubav i odanost. Taj sat i po na utakmici, a prije toga dolazak do stadiona, i onaj osjecaj da necemu pripadamo, meni ne moze zamijeniti nista. Kada te "krene", onda te bas krene, pa i nas, i sa rezultatima, i sa posjetom, i sa parama kojih eto sad nemamo... A niko ne garantuje da se oz ove sadasnje situacije nece izroditi nesto dobro i veliko, kako za nas, toliko i za Klub u cjelini. i bilo kako bilo, imali 50 miliona eura na racunu, ili neku sicu, niko nas nece moliti da subotom odvojimo 2 sata za utakmicu, vec se na to moramo sami naviknuti. Nazalost, ovaj nas danasnji Zeljo je, htio neko priznati ili ne, spao na to da ga vode dva, eventualno tri covjeka, koji svu energiju trose na to da igracima obezbijede i ono malo para sto dobiju, da se stvore minimalni uslovi da Klub funkcionise, ostalo su "gospoda" koja sluze da se pojave na skupstini Kluba, i da se pohvale kako kod nas vedre i oblace. Znam takvih par primjera. Najbolji nacin da pomognemo u ovoj situaciji je da dolazimo na utakmice u sto vecem broju, da animiramo raju, prijetelje, poznanike da i oni pocnu dolaziti, da tim igracima damo aplauz kad odigraju neki potez lose, a ne samo kad sve "cvjeta"... Mi, pravi navijaci Zelje smo uvijek bili mangupi, momci koji su poznati po tome sto vole svoj Klub, a tako i sada treba da bude. Mislim da se u ovom moze pronaci svaki navijac u drzavi, i onaj sto navija za Borac, i za Velez, i za slobodu, itd, isl...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 avg 2014, 13:47

Rizzla

Bezveze pljujes po covjeku ,svi mi znamo kakvo je stanje na jugu zadnjih godina...nije ovo od juce :stop:
Željeznicar za život cijeli !

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 11 avg 2014, 13:53

likusa je napisao/la:Rizzla

Bezveze pljujes po covjeku ,svi mi znamo kakvo je stanje na jugu zadnjih godina...nije ovo od juce :stop:
Drugarice slazem se donekle s tobom , medjutim nemoj da ga branis ne znam da li si bila na jugu ili uopste na Grbavici pa ljudi dragi zar se nije culo kad se par puta proziva nas dragi direktor ? :roll: :roll: Po cemu je on to zasluzio takvu ljubav navijaca ? Sta je to on uradio do sada da ga prozivas citavu utakmicu pored rahmetli Cate , a ne spominjes jednu osobu kao sto je Amar Osim ili pak nekog od nase djece tipa Rijad Bajic itd itd ? Nemoj ljubavi , respektovo sam Siljka sve do prije par dana kad sam cuo sve ovo! ****

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 11 avg 2014, 14:01

sto se tice utakmice, x protiv sirokog i nije lose kad se uzme u obzir da su prosli put ovdje uzeli 0-3.
nek se pofajtaju sa slavijom u foci i sa 7 bodova bi zeljo i dalje bio u vrhu, to je dobar start.

lagano je rijesiti problem oko benje d. i njegovih pajdasa, zabranis im ulazak na stadion i gotovo..
eh sad sto su u upravi zelje nesposobni i ljudi koji ne rade u interesu kluba je druga stvar.
zelji trebaju sposobni ljudi koji ce uvuci pare u klub, koji mogu dovesti sponzore a onda ce sve ici lakse, bolji rezultati, nova istocna tribina, manje klosara a vise familija na grbavici..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 avg 2014, 14:02

Rizzla je napisao/la:

Drugarice slazem se donekle s tobom , medjutim nemoj da ga branis ne znam da li si bila na jugu ili uopste na Grbavici pa ljudi dragi zar se nije culo kad se par puta proziva nas dragi direktor ? :roll: :roll: Po cemu je on to zasluzio takvu ljubav navijaca ? Sta je to on uradio do sada da ga prozivas citavu utakmicu pored rahmetli Cate , a ne spominjes jednu osobu kao sto je Amar Osim ili pak nekog od nase djece tipa Rijad Bajic itd itd ? Nemoj ljubavi , respektovo sam Siljka sve do prije par dana kad sam cuo sve ovo! ****
Bila sam,tu sam stalno zadnjih 10-ak godina ..domacu utakmicu mozda 1-2 propustila..Ni meni to nije bilo jasno, kasnije skontam da to ima veze sa rahmetlijom ..neki su previse bili vezani sa njim,ne kazem ja da je lose navijanje i sve to (treba covjeka da mu dusa odmori),ali sinoc se 1-2 puta spomenuo željo za 90minuta :oops:

Uprava nije duzna obilaziti djenaze navijacima i simpatizerima,pa svake sedmice umre neko ko navija za Želju :crazy: Kada se ne daj Boze desi nesto na stadionu za vrijeme utakmice ok ali ostalo :yawn:

Za Šiljka znam da okolo kumi i moli za Želju 100%,samo da se ide naprijed ,radi se punom parom al mozda covjek nije imao izbora..

Zakazujemo kad Želji najvise trbamo,pa sinoc covjek sa djetetom trci sa juga ode kaze nikad vise nece doc djete se prepalo..to nam ne teba, al ni ja ni ti to ovdje ne možemo promijeniti :sick:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 11 avg 2014, 14:09

Letach je napisao/la:Mi Zeljovci sada trazimo milion malih i velikih razloga zasto nam se sve ovo oko Kluba deseva. Shvatam da se iz sve nase ljubavi prema Klubu nekada moze roditi i veliko razocarenje, kriza rezultata, lose igre, milioni maraka duga, itd, isl... Ja imam dovoljan broj godina i staza na Grbavici da neka stvari mogu i napisati, bez obzira sto se mozda nekim ljudima nece svidjeti. Prije svega, cisto da se razumijemo, moja raja, i ja zajedno sa njima i danas dolazimo na utakmice, idemo na sjever, i taj Ultra stil smo davno profurali. Nasu ljubav smo pokazivali i kad smo se tukli sa Dedicem na Kosevu, i kad smo u Zenicu krenuli pjesice jedne godine, i kad nas je 15 momaka dijelilo 3 sendvica u Tuzli, itd... Bili smo tu kad nas je protiv Travnika bilo 250 na cijelom stadionu, i kada nas je znalo biti i po 10000 na utakmicama. Sve ovo pisem jer hocu da kazem da je to sport, i da su usponi i padovi normalni. Boli me i kada cujem da nemamo para, da zbog toga igraci strajkuju, da nam uzimaju igrace jer ne mozemo da ih zadrzimo, da nemamo rezultata u Evropi, da smo kanta za nabijanje... Igrom slucaja juce sam prije utakmice bio u nasim svlacionicama, poslije toga me boli glava. Potisten sam zbog stanja u hodnicima, u svlacionicama, na stepenistu, dodje mi da placem od muke, JER JE TO MOJ KLUB, MOJA LJUBAV, MOJ OSMJEH I MOJE SUZE... Ja mogu shvatiti da je stanje u zemlji gadno, da nikome ne pada na pamet da ulaze u sport, i zbog toga je i takva situacija, i kad sam sve to vidio, shvatio sam koliko mi taj Zeljo znaci... Ljudi, jednom ce doci i ljepse vrijeme, i uci ce neciji kapital u Klub, ili cemo ga sami zaraditi. Imali smo 5 godina srece, radosti, veselja, i sada kada vremena nisu toliko dobra, nema potrebe za nekom dramom. Sve stvari budu i prodju, neke generacije su gledale Zelju i u Drugoj ligi, i da gubi od nekog Zmaja od Bosne po 10 razlike, neke su ga gledale i u polufinalu Kupa EUFA, neko je gledao i Zelju koji je igrao protiv Santosa i legendranog Pelea... Niko nije rekao taj Klub mora biti uvijek sampion, jer je Bogom dan, vec se za nase mjesto moramo i boriti. Lagano je biti navijac kada meljes sve pred sobom, a sada kada skripi treba pokazati ljubav i odanost. Taj sat i po na utakmici, a prije toga dolazak do stadiona, i onaj osjecaj da necemu pripadamo, meni ne moze zamijeniti nista. Kada te "krene", onda te bas krene, pa i nas, i sa rezultatima, i sa posjetom, i sa parama kojih eto sad nemamo... A niko ne garantuje da se oz ove sadasnje situacije nece izroditi nesto dobro i veliko, kako za nas, toliko i za Klub u cjelini. i bilo kako bilo, imali 50 miliona eura na racunu, ili neku sicu, niko nas nece moliti da subotom odvojimo 2 sata za utakmicu, vec se na to moramo sami naviknuti. Nazalost, ovaj nas danasnji Zeljo je, htio neko priznati ili ne, spao na to da ga vode dva, eventualno tri covjeka, koji svu energiju trose na to da igracima obezbijede i ono malo para sto dobiju, da se stvore minimalni uslovi da Klub funkcionise, ostalo su "gospoda" koja sluze da se pojave na skupstini Kluba, i da se pohvale kako kod nas vedre i oblace. Znam takvih par primjera. Najbolji nacin da pomognemo u ovoj situaciji je da dolazimo na utakmice u sto vecem broju, da animiramo raju, prijetelje, poznanike da i oni pocnu dolaziti, da tim igracima damo aplauz kad odigraju neki potez lose, a ne samo kad sve "cvjeta"... Mi, pravi navijaci Zelje smo uvijek bili mangupi, momci koji su poznati po tome sto vole svoj Klub, a tako i sada treba da bude. Mislim da se u ovom moze pronaci svaki navijac u drzavi, i onaj sto navija za Borac, i za Velez, i za slobodu, itd, isl...
Lijepo objasnjeno :clap:
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 11 avg 2014, 14:13

likusa je napisao/la:
Rizzla je napisao/la:

Bila sam,tu sam stalno zadnjih 10-ak godina ..domacu utakmicu mozda 1-2 propustila..Ni meni to nije bilo jasno, kasnije skontam da to ima veze sa rahmetlijom ..neki su previse bili vezani sa njim,ne kazem ja da je lose navijanje i sve to (treba covjeka da mu dusa odmori),ali sinoc se 1-2 puta spomenuo željo za 90minuta :oops:

Uprava nije duzna obilaziti djenaze navijacima i simpatizerima,pa svake sedmice umre neko ko navija za Želju :crazy: Kada se ne daj Boze desi nesto na stadionu za vrijeme utakmice ok ali ostalo :yawn:

Za Šiljka znam da okolo kumi i moli za Želju 100%,samo da se ide naprijed ,radi se punom parom al mozda covjek nije imao izbora..

Zakazujemo kad Želji najvise trbamo,pa sinoc covjek sa djetetom trci sa juga ode kaze nikad vise nece doc djete se prepalo..to nam ne teba, al ni ja ni ti to ovdje ne možemo promijeniti :sick:
Sto se tice baklji ja sam bio za ...Nas drug Haris Selman zivio je za zelju...i nek se nije navijalo 23 minute u znak postovanja momku ...al nisam za to da neke psuje i da neko prijeti po jugu a taj dodje samo na neki jacu utakmicu..a vidjet cemo da li ce biti tih momaka protiv drine i sl...i bio sam blizu kad je covjek otisao sa djetetom ...mislim da niko ne zelida dodje na utakmicu a da se osjeca nesigurno a tako je sinoc bilo..meni je zao momaka koji ginu za zelju..predju toliko puta...mnogo toga se odrekli zbog zelje,navijanja...gostovanja nisu propustili i dodje 2,3 momka i oni im odredjuje sta i kako..tuzno nazalost...znam da nije ovo rasprava za foruma al takva nam je situacija...i nadam se da ce se vratiti stari navijaci i srediti neke stvari na tribini jer mi smo zeljo..mi smo manijaci...sad najvise treba da pruzamo podrsku igracima..da budemo svi ko jedan...V T Ž

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 11 avg 2014, 14:15

Letach je napisao/la:Mi Zeljovci sada trazimo milion malih i velikih razloga zasto nam se sve ovo oko Kluba deseva. Shvatam da se iz sve nase ljubavi prema Klubu nekada moze roditi i veliko razocarenje, kriza rezultata, lose igre, milioni maraka duga, itd, isl... Ja imam dovoljan broj godina i staza na Grbavici da neka stvari mogu i napisati, bez obzira sto se mozda nekim ljudima nece svidjeti. Prije svega, cisto da se razumijemo, moja raja, i ja zajedno sa njima i danas dolazimo na utakmice, idemo na sjever, i taj Ultra stil smo davno profurali. Nasu ljubav smo pokazivali i kad smo se tukli sa Dedicem na Kosevu, i kad smo u Zenicu krenuli pjesice jedne godine, i kad nas je 15 momaka dijelilo 3 sendvica u Tuzli, itd... Bili smo tu kad nas je protiv Travnika bilo 250 na cijelom stadionu, i kada nas je znalo biti i po 10000 na utakmicama. Sve ovo pisem jer hocu da kazem da je to sport, i da su usponi i padovi normalni. Boli me i kada cujem da nemamo para, da zbog toga igraci strajkuju, da nam uzimaju igrace jer ne mozemo da ih zadrzimo, da nemamo rezultata u Evropi, da smo kanta za nabijanje... Igrom slucaja juce sam prije utakmice bio u nasim svlacionicama, poslije toga me boli glava. Potisten sam zbog stanja u hodnicima, u svlacionicama, na stepenistu, dodje mi da placem od muke, JER JE TO MOJ KLUB, MOJA LJUBAV, MOJ OSMJEH I MOJE SUZE... Ja mogu shvatiti da je stanje u zemlji gadno, da nikome ne pada na pamet da ulaze u sport, i zbog toga je i takva situacija, i kad sam sve to vidio, shvatio sam koliko mi taj Zeljo znaci... Ljudi, jednom ce doci i ljepse vrijeme, i uci ce neciji kapital u Klub, ili cemo ga sami zaraditi. Imali smo 5 godina srece, radosti, veselja, i sada kada vremena nisu toliko dobra, nema potrebe za nekom dramom. Sve stvari budu i prodju, neke generacije su gledale Zelju i u Drugoj ligi, i da gubi od nekog Zmaja od Bosne po 10 razlike, neke su ga gledale i u polufinalu Kupa EUFA, neko je gledao i Zelju koji je igrao protiv Santosa i legendranog Pelea... Niko nije rekao taj Klub mora biti uvijek sampion, jer je Bogom dan, vec se za nase mjesto moramo i boriti. Lagano je biti navijac kada meljes sve pred sobom, a sada kada skripi treba pokazati ljubav i odanost. Taj sat i po na utakmici, a prije toga dolazak do stadiona, i onaj osjecaj da necemu pripadamo, meni ne moze zamijeniti nista. Kada te "krene", onda te bas krene, pa i nas, i sa rezultatima, i sa posjetom, i sa parama kojih eto sad nemamo... A niko ne garantuje da se oz ove sadasnje situacije nece izroditi nesto dobro i veliko, kako za nas, toliko i za Klub u cjelini. i bilo kako bilo, imali 50 miliona eura na racunu, ili neku sicu, niko nas nece moliti da subotom odvojimo 2 sata za utakmicu, vec se na to moramo sami naviknuti. Nazalost, ovaj nas danasnji Zeljo je, htio neko priznati ili ne, spao na to da ga vode dva, eventualno tri covjeka, koji svu energiju trose na to da igracima obezbijede i ono malo para sto dobiju, da se stvore minimalni uslovi da Klub funkcionise, ostalo su "gospoda" koja sluze da se pojave na skupstini Kluba, i da se pohvale kako kod nas vedre i oblace. Znam takvih par primjera. Najbolji nacin da pomognemo u ovoj situaciji je da dolazimo na utakmice u sto vecem broju, da animiramo raju, prijetelje, poznanike da i oni pocnu dolaziti, da tim igracima damo aplauz kad odigraju neki potez lose, a ne samo kad sve "cvjeta"... Mi, pravi navijaci Zelje smo uvijek bili mangupi, momci koji su poznati po tome sto vole svoj Klub, a tako i sada treba da bude. Mislim da se u ovom moze pronaci svaki navijac u drzavi, i onaj sto navija za Borac, i za Velez, i za slobodu, itd, isl...
Kao da si citao moje misli a i vecine onih koji vole Želju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

AmaRTM87
Kontakt:

Post Postao/la AmaRTM87 » 11 avg 2014, 14:22

Molim vas aludirajte na rođake, braću, sestre, drugove, dajdže, amidže, komšije nije bitno više da ne idu više u taj kop, Eno juga okolo, čak je i ljepši pogled sa strana. Ali isto tako aludirajte na te iste da dolaze na tekme, dovodite ih za uho ako treba jer to treba Želji, a ne traženje krivaca po tribini i u klubu. Sve će to biti i proći samo Željo ostaje jedan i jedini. Najveći!
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 avg 2014, 14:22

@Letach svaka cast za napisano :thumbup:
Mnogi mozemo nauciti kako se navija za voljeni klub.
Iskreno vam zelim da sto prije nadjete rijesenje za sve sto vas muci :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 avg 2014, 14:23

@adi93

:thumbup:

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 11 avg 2014, 14:26

Cuj otac sa djetetom krenuo na navijacku tribinu , pa to je problem kod vas imate dvije tribina od kojih jedna skupa a druga jeftina tj. prihvatljiva a ujedno i ultra-mafijaska.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 14:27

Jugoistok majka, pogled ko sa Wembley-a :D Šalu na stranu, hajde što su Šiljka prozivali, znao sam odmah da im je dao neku kintu, ali ako neko zna što su prozivali Jamaka?

1921

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 11 avg 2014, 14:35

Camoranesi je napisao/la:Jugoistok majka, pogled ko sa Wembley-a :D Šalu na stranu, hajde što su Šiljka prozivali, znao sam odmah da im je dao neku kintu, ali ako neko zna što su prozivali Jamaka?
zato sto je jedini dosao na dzenazu cati i to privatno ne ispred kluba

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 11 avg 2014, 14:35

TeaM87 je napisao/la:ne opravdavam nikoga ni na koji nacin, ali kad ti se suprotstavi taj kojeg spominjes, vjeruj mi da tad nemas izbora, moras mu udovoljit

Što je najtužnije jeste to da si u pravu.

Zadnjih par godina najlošiji dio kluba su navijači, naravno mislim one sa juga. Đaba nama i trpljenje ove mladost (mislim na igrače), ako se ovaj dio kluba ne riješi, nemojte očekivati nikakav napredak. A do prije par godina najviše sam na Grbavicu dolazio zbog predivne slike sa juga. Ja kada čujem navijački repertoar pjesama zadnje dvije godine to je isto kao da slušam pjesme Tereze Kesovije i Ive Robića. Amar bi trebao izači sa sumom koja je od rata do danas plačena na ime kazni, pa da vidimo je li se na taj način mogla sagraditi tribina, a ne da pojedinici ovdje za to što nemamo stadion krive isključivo Koldžu. I ne vidim zašto se o ovome ne treba pričati na forumu. Mislim da svi mi koji mislimo dobro klubu, da baš samo o ovome do daljnjeg treba da pričamo.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 11 avg 2014, 14:37

Alleenn je napisao/la:
Camoranesi je napisao/la:Jugoistok majka, pogled ko sa Wembley-a :D Šalu na stranu, hajde što su Šiljka prozivali, znao sam odmah da im je dao neku kintu, ali ako neko zna što su prozivali Jamaka?
zato sto je jedini dosao na dzenazu cati i to privatno ne ispred kluba
Hvala na info. Lijep gest od Nermina, i dalje mi nije jasno zašto Adžem izvadi njega a uvede Hasanovića, to je uveliko pridonijelo lošijoj igri u nastavku.

1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hrasno15 i 51 gost.