FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajd pitari ne s.eri.te oko suđenja ovaj rezultat samo vama ide na ruku i ako su bile namjerne sudijske greške onda tu treba tražiti korijen. Željo trenutno nije kandidat za titulu i to je svima jasno. Široki je bolja ekipa i oni jesu kandidat i oni su spriječeni da dobiju tri značajna boda na teškom gostovanju. Ovo je bilo klasično suđenje na x kao i u zadnjem derbiju u režiji Jakupa diva zbog višeg cilja.
Ako je već svirao Antoloviću ruku van 16 (nekoliko puta sam gledao i ne mogu da skontam gdje je uhvatio - ko može svaka mu čast) onda mu je trebao dati crveni, a ne kalkulisati i dati žuti. Da je Željo vodio ne bi bio poništen go bez obzira na offside (bio ne bio) jer nam nije prvi put da primimo go iz offside pa ni protiv Širokog. Mislim da je bilo još sumnjivih offside-a na štetu Širokog koji su suđeni naravno kod neriješenog rezultata. Po meni je ovo bilo tipično tzv adaptivno suđenje zbog viših ciljeva, a ne u korist ili štetu trenutnih aktera. Ekipe nisu bile toliko efikasne i ubjedljive da uvale tri komada pa onda sudija može samo halu adaptirati, a ne tekmu.
Nažalost, Željo trenutno nema mogućnosti da se od ovih stvari zaštiti i to je već počelo od prošle sezone. To u praksi znači da će nam ovoga biti tokom cijele sezone. Nekad na štetu nekad u korist zavisno od potreba i viših ciljeva. Dokaz za to je i tekma protiv Olimpika kad nam se ne sude dva penala kod 0:0 kada se lomi tekma i kad je svima bilo jasno da ako Željo povede da dobija. Da se je Želju htjelo tu pogurati komotno se moglo svirati jer su svirani penali prošle sezone samo puno manje ili da ne kažem sa nikakvim argumentima za sviranje. Sjetimo se samo vaših penala (pošto vi najviše ser.et.e) protiv Zvijezde i Radnika prošle sezone, a čini mi se i protiv Olimpica.
Dakle, mi nismo kandidati jer nismo konkurentni ni igrački, ni finansijski ni sudački ni medijski niti ni na koji način ove sezone i s tim se treba pomiriti. Što dušmani uvijek imaju strah od Želje pa taman sa 11 pionira igrao to je druga stvar. Što uspjeh dušmana nije potpun samo zbog njihovog dobrog rezultata ako istovremeno Željo nije zgažen u svakom pogledu i to je druga stvar.
Ako je već svirao Antoloviću ruku van 16 (nekoliko puta sam gledao i ne mogu da skontam gdje je uhvatio - ko može svaka mu čast) onda mu je trebao dati crveni, a ne kalkulisati i dati žuti. Da je Željo vodio ne bi bio poništen go bez obzira na offside (bio ne bio) jer nam nije prvi put da primimo go iz offside pa ni protiv Širokog. Mislim da je bilo još sumnjivih offside-a na štetu Širokog koji su suđeni naravno kod neriješenog rezultata. Po meni je ovo bilo tipično tzv adaptivno suđenje zbog viših ciljeva, a ne u korist ili štetu trenutnih aktera. Ekipe nisu bile toliko efikasne i ubjedljive da uvale tri komada pa onda sudija može samo halu adaptirati, a ne tekmu.
Nažalost, Željo trenutno nema mogućnosti da se od ovih stvari zaštiti i to je već počelo od prošle sezone. To u praksi znači da će nam ovoga biti tokom cijele sezone. Nekad na štetu nekad u korist zavisno od potreba i viših ciljeva. Dokaz za to je i tekma protiv Olimpika kad nam se ne sude dva penala kod 0:0 kada se lomi tekma i kad je svima bilo jasno da ako Željo povede da dobija. Da se je Želju htjelo tu pogurati komotno se moglo svirati jer su svirani penali prošle sezone samo puno manje ili da ne kažem sa nikakvim argumentima za sviranje. Sjetimo se samo vaših penala (pošto vi najviše ser.et.e) protiv Zvijezde i Radnika prošle sezone, a čini mi se i protiv Olimpica.
Dakle, mi nismo kandidati jer nismo konkurentni ni igrački, ni finansijski ni sudački ni medijski niti ni na koji način ove sezone i s tim se treba pomiriti. Što dušmani uvijek imaju strah od Želje pa taman sa 11 pionira igrao to je druga stvar. Što uspjeh dušmana nije potpun samo zbog njihovog dobrog rezultata ako istovremeno Željo nije zgažen u svakom pogledu i to je druga stvar.
Ne znam zasto mislite dq ce sezona biti teska.
Zato sto smo navikli osvajati trofeje,a ove sezone tesko da cemo pored objektivno kvalitetnijih I iskusnijih Sarajeva I Sirokog.
Kad u kombinaciji budu ova 3-4 igraca,mislim da mi.mozemo fino izgledati.
Nismo najjaca ekipa ali smo sigurno najpotentnija,zbog kvalitetne mladosti.
Evo Bajic jos jedan primjer.Kad neko zna.vidi se to,vidjelo se I prije godinu a **** su mu sve.price kako je njemu cejf samo da je jednom opali lijevom I to je to.
Sada Bajic izrasta uu odlicnog igraca.
Ja se osipam kad vidim koliko kritikuju Sadikovica.
Ljudi momak ima 19 godina,da je ober los a nije,milina mi vidjet da ima kao I Rijad,jak sut ,jaku loptu u dodavanju,a ne ko Eldar,Tomic I Jamak,kad dodaju loptu brzi igrac od lopte bude.
Djeca igrqju brze dinamicnije.Koliko je Dado dao golova tim jakim udarcem,koliko puta je opasno prijetio.
Ostalo je rutina I doce vremenom.
Vidite Dadine greske,a ne vidite ostale sta rade.
Juce mi pirke prica o Tomicu,ma sta me briga ba sta je bilo.
Ove sezone nije partije odigrao kako treba.
Pricaju da Adzem unistava ,Zeljkovica,Stanica....
Ma to je smijesno,prvo nasa odbrana je smijesna,a ako ke sjecanje dobro sluzi,ovaj kako ga se naziva najborbeniji igrac nas,je imao jako puno kikseva I prosle godine.
Golman I kompletna odbrana su u zestokom kurcu I too je cinjenica.
Stanic se gubi cisto zbog sebe,a ne zbog trenera.Ja njega nikad nisam volio previse,I mislim da se isforsirao kao neko nase najopasnije rijesenje u ekipi,bez obzira na moje misljenje,cinjenica je da smo uveliko zavisili od njega.
Ali kad ga ne ide,jedva cekam vidjet Nuspahica,Vareu I Memiju.
Kao nekad kod Rijada,I kod malog Amira se u 2 poteza moze vidjeti da zna,jedva cekam daa taj mali bude ubprvih 11.
Treba vremena ali jedva cekam,jer znam da ce veza tad biti puno dinamicnija I kreativnija.
Volio bih vidjeti I Basu I Kolcica,mislim da ne mogu biti losiji od Nede.
Strpljrnja uglavnom,imamo potencijal,fali iskustva,mene ne nervira kad djeca grijese,vec kad ovi iskus
Zato sto smo navikli osvajati trofeje,a ove sezone tesko da cemo pored objektivno kvalitetnijih I iskusnijih Sarajeva I Sirokog.
Kad u kombinaciji budu ova 3-4 igraca,mislim da mi.mozemo fino izgledati.
Nismo najjaca ekipa ali smo sigurno najpotentnija,zbog kvalitetne mladosti.
Evo Bajic jos jedan primjer.Kad neko zna.vidi se to,vidjelo se I prije godinu a **** su mu sve.price kako je njemu cejf samo da je jednom opali lijevom I to je to.
Sada Bajic izrasta uu odlicnog igraca.
Ja se osipam kad vidim koliko kritikuju Sadikovica.
Ljudi momak ima 19 godina,da je ober los a nije,milina mi vidjet da ima kao I Rijad,jak sut ,jaku loptu u dodavanju,a ne ko Eldar,Tomic I Jamak,kad dodaju loptu brzi igrac od lopte bude.
Djeca igrqju brze dinamicnije.Koliko je Dado dao golova tim jakim udarcem,koliko puta je opasno prijetio.
Ostalo je rutina I doce vremenom.
Vidite Dadine greske,a ne vidite ostale sta rade.
Juce mi pirke prica o Tomicu,ma sta me briga ba sta je bilo.
Ove sezone nije partije odigrao kako treba.
Pricaju da Adzem unistava ,Zeljkovica,Stanica....
Ma to je smijesno,prvo nasa odbrana je smijesna,a ako ke sjecanje dobro sluzi,ovaj kako ga se naziva najborbeniji igrac nas,je imao jako puno kikseva I prosle godine.
Golman I kompletna odbrana su u zestokom kurcu I too je cinjenica.
Stanic se gubi cisto zbog sebe,a ne zbog trenera.Ja njega nikad nisam volio previse,I mislim da se isforsirao kao neko nase najopasnije rijesenje u ekipi,bez obzira na moje misljenje,cinjenica je da smo uveliko zavisili od njega.
Ali kad ga ne ide,jedva cekam vidjet Nuspahica,Vareu I Memiju.
Kao nekad kod Rijada,I kod malog Amira se u 2 poteza moze vidjeti da zna,jedva cekam daa taj mali bude ubprvih 11.
Treba vremena ali jedva cekam,jer znam da ce veza tad biti puno dinamicnija I kreativnija.
Volio bih vidjeti I Basu I Kolcica,mislim da ne mogu biti losiji od Nede.
Strpljrnja uglavnom,imamo potencijal,fali iskustva,mene ne nervira kad djeca grijese,vec kad ovi iskus
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Re: Odg: FK Željezničar
Nema to kod nasromeo je napisao/la:Zar onaj Delalic nije u zatvoru ?
Mi tribine nemamo evo sad ce 5 godina
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 11 avg 2014, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno što se tiče papirolgije. Njemu i Baši koji će nam baš pomoći fali još radna dozvola, a to ide ove hefte.champions1921 je napisao/la:Hoce li Varea moci protiv Slavije?
- champions1921
Haj hvala Bogu.. Ja sam se bio trzno da cemo ga mozda citavu polusezonu cekati.. Valjace nam i jedan i drugi, pogotovo Varea, pa kad bi mogli i poluvrijeme odigrati na visokom nivou..fkzeljeznicarba je napisao/la:Vrlo vjerovatno što se tiče papirolgije. Njemu i Baši koji će nam baš pomoći fali još radna dozvola, a to ide ove hefte.champions1921 je napisao/la:Hoce li Varea moci protiv Slavije?
BUDI ŽELJO !!!
hajde ti momak fino otidji umij se gdje, pa onda napisi nesto i pokusaj biti pametan, ovdje je samo u pokusaju... ti ne znas ni sta si htio reci, al' ovdje je zakljucak da je FKS krivo sto je sinoc bio x na vasoj utakmici... znaci prica ti je nigdje veze, okreni se u svoju avliju gledaj i pisi o njoj, pusti se FKS...rodom s Mejtaša je napisao/la:Hajd pitari ne s.eri.te oko suđenja ovaj rezultat samo vama ide na ruku i ako su bile namjerne sudijske greške onda tu treba tražiti korijen. Željo trenutno nije kandidat za titulu i to je svima jasno. Široki je bolja ekipa i oni jesu kandidat i oni su spriječeni da dobiju tri značajna boda na teškom gostovanju. Ovo je bilo klasično suđenje na x kao i u zadnjem derbiju u režiji Jakupa diva zbog višeg cilja.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jug je postao smece da tako kazem ... svi neku svoju furku imaju, a ustvari pojma nemaju. Adzem nije za trenera ima btuku razloga kao prvo od najboljeg igraca Stanica napravio je izgubljenog igraca koji ne moze da se snadje na ovoj poziciji. Izjaviti da nemamo snage za 90min je ludost ... ko je zaduzen za kondiciju kao i trener motaju snositi odgovornost. I koja je svrha Amara vise da stoji u tunelu i gleda tekma, zar nije logicnije da sjedne na zapad u lozu.
Jedva cekam da Varea zaigra. Pomoce to i Bajicu dosta da ima jednog takvog igracinu iza sebe da mu daje lopte. JA neznam sta je plan sa Stanicem ali izgleda da kupca nema i da ce on ostat u klubu. Podrzavam Stanu kao i svakog naseg igraca ali sinoc smo fakticki igrali sa 10 igraca.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Samo cu vam reci nesto, mada se vecini nece svidjeti...
Sami ste sebi krivi za sve.
Ti "stariji" momci koji su sada na zapadu ili sjeveru, su sami zovnuli i uveli na tribinu BD kako bi dobili na mudima, medjutim nisu slutili da ce se razviti sukob tu izmedju njega i pekara zapravo su ga i zvali da se rijese pekara ali su pogresno procijenili situaciju, pekar nije odustao sto se pretvorilo u revolveraski sukob a BD dobio apetit da zagospodari jugom... Isto su vasi pokusali bracu Zulice uvuc na tribinu ali ovima ocigledno nije interesantno... nek mi se niko ne odgovara kako pisem nebuloze jer znam licno i ko ih je pokusao uvuc ko ih je zvao...
Sami ste sebi krivi za situaciju na tribini... Isto kao sto ste sami sebi krivi i za stanje u klubu.
Donekle razumijem kada je u pitanju podrska Osimu, jer realno ako on ode ko ce doci, u sustini vi nemate iole ozbiljnu opozijiciju, a kamo li neku spremljenu alternativu koja ima viziju.
Glupo mi je da se hvalim na vasoj temi, ali samo cu vam dati primjer, HZ kad su krenuli u ofanzivu protiv korumpiranog mahalsko-lopovskog vodstva FKS, su imali i viziju i nacin, a prva misija na tom putu je bilo formiranje BP i dalja borba i plan koji je predocen na papir u vidu biznis plana "Sarajevo 2010 2014". Vi nemate na vasu zalost trenutno nikoga za kvalitetnu alternativu, nikoga ko ima plan i program. Mozda ova sezona rezultatski i premasi vasa ocekivanja mozda ovi omladinci polude i zavrse drugi ali to nije to... Kljuc je napraviti samoodrziv sistem gdje ne ovisi sve od jednog covjeka, sistem koji ce mjenjati ljude, a ne da imate ljude koji ce mjenjati sisteme.
Na kraju krajeva to i pokazuje trenutno vase stanje, jer da ste imalo imali vizije i ozbiljnosti u planiranju za buduci period, da ste akcenat stavili na sistem rada i upravljanja klubom, sada bi situacija bila mnogo drugacija i pare koje su vam prosle kroz klub bi bile drugacije ulozene itd itd... i sami se zalite na milion i jednu stvar od godisnjih, fan shopa, organizacije utakmica, press sluzbe zimus i neadekvatnog izvjestavanja sa priprema, znaci od tih nekih pratecih sticnica pa trenutno do rezultata vi imate problema... Da li ce se Osim dohavizati i krenuti reorganizaciju, temeljitu reorganizaciju kluba ne znam, ali mislim i da krene treba mu neko od ekonomski obrazovanijih ljudi koji ce biti posveceni iskljucivo klubu, a ne Gredic koji 8 sati provodi u banci, a za Zeljeznicar kad se bude imalo vremena.
Ti "stariji" momci koji su sada na zapadu ili sjeveru, su sami zovnuli i uveli na tribinu BD kako bi dobili na mudima, medjutim nisu slutili da ce se razviti sukob tu izmedju njega i pekara zapravo su ga i zvali da se rijese pekara ali su pogresno procijenili situaciju, pekar nije odustao sto se pretvorilo u revolveraski sukob a BD dobio apetit da zagospodari jugom... Isto su vasi pokusali bracu Zulice uvuc na tribinu ali ovima ocigledno nije interesantno... nek mi se niko ne odgovara kako pisem nebuloze jer znam licno i ko ih je pokusao uvuc ko ih je zvao...
Sami ste sebi krivi za situaciju na tribini... Isto kao sto ste sami sebi krivi i za stanje u klubu.
Donekle razumijem kada je u pitanju podrska Osimu, jer realno ako on ode ko ce doci, u sustini vi nemate iole ozbiljnu opozijiciju, a kamo li neku spremljenu alternativu koja ima viziju.
Glupo mi je da se hvalim na vasoj temi, ali samo cu vam dati primjer, HZ kad su krenuli u ofanzivu protiv korumpiranog mahalsko-lopovskog vodstva FKS, su imali i viziju i nacin, a prva misija na tom putu je bilo formiranje BP i dalja borba i plan koji je predocen na papir u vidu biznis plana "Sarajevo 2010 2014". Vi nemate na vasu zalost trenutno nikoga za kvalitetnu alternativu, nikoga ko ima plan i program. Mozda ova sezona rezultatski i premasi vasa ocekivanja mozda ovi omladinci polude i zavrse drugi ali to nije to... Kljuc je napraviti samoodrziv sistem gdje ne ovisi sve od jednog covjeka, sistem koji ce mjenjati ljude, a ne da imate ljude koji ce mjenjati sisteme.
Na kraju krajeva to i pokazuje trenutno vase stanje, jer da ste imalo imali vizije i ozbiljnosti u planiranju za buduci period, da ste akcenat stavili na sistem rada i upravljanja klubom, sada bi situacija bila mnogo drugacija i pare koje su vam prosle kroz klub bi bile drugacije ulozene itd itd... i sami se zalite na milion i jednu stvar od godisnjih, fan shopa, organizacije utakmica, press sluzbe zimus i neadekvatnog izvjestavanja sa priprema, znaci od tih nekih pratecih sticnica pa trenutno do rezultata vi imate problema... Da li ce se Osim dohavizati i krenuti reorganizaciju, temeljitu reorganizaciju kluba ne znam, ali mislim i da krene treba mu neko od ekonomski obrazovanijih ljudi koji ce biti posveceni iskljucivo klubu, a ne Gredic koji 8 sati provodi u banci, a za Zeljeznicar kad se bude imalo vremena.
Zadnja izmjena: Dzanelemi, dana/u 11 avg 2014, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja jesam u svoj avliji. To ti reci ovoj svojoj balavurdiji koja nas ovdje smara mjesecima da ne kažem godinama.
Mi se svama nismo nikad ni zanimali jer smo igrali i dok vas nije bilo već vi ne možete bez nas ni nastati. Čitava je vaša ideologija kako sj.eb.at Želju jer je dokaz protiv kopileta.
Mi se svama nismo nikad ni zanimali jer smo igrali i dok vas nije bilo već vi ne možete bez nas ni nastati. Čitava je vaša ideologija kako sj.eb.at Želju jer je dokaz protiv kopileta.
- SimkeSamke
- Kontakt:
indijanci win
champions1921 je napisao/la:Haj hvala Bogu.. Ja sam se bio trzno da cemo ga mozda citavu polusezonu cekati.. Valjace nam i jedan i drugi, pogotovo Varea, pa kad bi mogli i poluvrijeme odigrati na visokom nivou..fkzeljeznicarba je napisao/la:Vrlo vjerovatno što se tiče papirolgije. Njemu i Baši koji će nam baš pomoći fali još radna dozvola, a to ide ove hefte.champions1921 je napisao/la:Hoce li Varea moci protiv Slavije?
Sta je sa Josijem??

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Nije ovo tifo-forum tako da nema potrebe da spominjes desavanja na tribini i to sto licno znas.Kakva vizija o cemu pricas,kakvi BP dok nisu pare legle mog'o si kurcu svirat,viziju ima svaki prosjecno inteligentan navijac,ali zna se sta sve pokrece i mi toga nemamo,pa ce trpiti rezultat i ekipa sto je logicno zato treba smanjit apetite i dati podrsku,a davalo se kad je puno gora situacija bila.Ide nam vazna utakmica protiv Slavije koju moramo dobitiDzanelemi je napisao/la:Samo cu vam reci nesto, mada se vecini nece svidjeti...

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
o cemu ti pricas kakav sukob sa pekarom... idi bolan u svoju avliju i uzimaj od selimovica pare da ne pjevate himnu jednu jedinu... jer smeta vasim zvjezdama...Dzanelemi je napisao/la:Samo cu vam reci nesto, mada se vecini nece svidjeti...
-
- Kontakt:
da odgovorim ovom pitaru u vezi vizije, neću oko tribine jer sam to prerastao i ne interesuje me taj ultra fol koji se na balkanu lako izmanipuliše i postane organizovani kriminal. dakle, viziju osim ima i zbog toga nije na klupi (kada je prepoznato da nema organizacijskih pomaka unatoč dobrim rezultatima) i napokon se počinje čistiti. a kad se krene u tako nešto - očekuj iz svake rupe "dobronamjerne" kritike parazita kluba koji su ostali bez talova i pozicija, očekuj dobronamjerne savjete pitara, očekuj razne pritiske preko medija, saveza i ulice. nama ne treba alternativa već strpljenje, upornost i hrabrost. dosta se radi da se nađu ozbiljni partnerui za naredne godine ali to više neće saznavati preko raznih dobronamjernika iz kluba i sl - već kad sve bude gotovo. ako ovo sve izdržimo i sve prođe kako treba (ovaj period do 2 g konsolidacije) mi ćemo izaći nemjerljivo jači nego smo bili ikad. u odnosu na npr komšije mi imamo neke komparativne prednosti (naravno oni u ovom trenutku bolju startnu poziciju) koje ćemo nadam se iskoristiti za veliki rast u narednim godinama.abD
Sve si upravu, ali kako mozes reci da smo mi obicni navijaci krivci ? Zar je covjek koji dodje sa djetetom od 10 godina na utakmicu i kojem se tresu noge 90 minuta kriv za stanje na tribini ? ne valjaj glupostiDzanelemi je napisao/la:Samo cu vam reci nesto, mada se vecini nece svidjeti...
FKŽ !
- champions1921
TOJEMOJTIM je napisao/la:da odgovorim ovom pitaru u vezi vizije, neću oko tribine jer sam to prerastao i ne interesuje me taj ultra fol koji se na balkanu lako izmanipuliše i postane organizovani kriminal. dakle, viziju osim ima i zbog toga nije na klupi (kada je prepoznato da nema organizacijskih pomaka unatoč dobrim rezultatima) i napokon se počinje čistiti. a kad se krene u tako nešto - očekuj iz svake rupe "dobronamjerne" kritike parazita kluba koji su ostali bez talova i pozicija, očekuj dobronamjerne savjete pitara, očekuj razne pritiske preko medija, saveza i ulice. nama ne treba alternativa već strpljenje, upornost i hrabrost. dosta se radi da se nađu ozbiljni partnerui za naredne godine ali to više neće saznavati preko raznih dobronamjernika iz kluba i sl - već kad sve bude gotovo. ako ovo sve izdržimo i sve prođe kako treba (ovaj period do 2 g konsolidacije) mi ćemo izaći nemjerljivo jači nego smo bili ikad. u odnosu na npr komšije mi imamo neke komparativne prednosti (naravno oni u ovom trenutku bolju startnu poziciju) koje ćemo nadam se iskoristiti za veliki rast u narednim godinama.abD

BUDI ŽELJO !!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Dzanelemi je napisao/la:Samo cu vam reci nesto, mada se vecini nece svidjeti...
sva vasa vizija se svela da uleti bakir sa malezijcem
bp ne spominji to je skup efendijca i nista vise
- IlProfessore
- Kontakt:
Tek sada vidim koliko na ovom forumu ima indijanaca, za ne povjerovati. Što sa naše strane (što me iskreno boli), što sa anamo one (što je za očekivati).
Što se tiče tekme vidi se da fali neki borac koji bi pokrivao tu sredinu terena, a što se tiče Stane, on je sinoć baš podbacio...
Što se tiče tekme vidi se da fali neki borac koji bi pokrivao tu sredinu terena, a što se tiče Stane, on je sinoć baš podbacio...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, DinGospo21, Ferroviere1987 i 33 gosta.