Malo da se vratim na tekmu sa Širokim,svakog igrača cu prokomentarisati
Antolovic:nesiguran,i odbrana djeluje nesigurno kad je on na golu,krivac za gol i sreća pa je dobio samo žuti kod one situacije,volio bih da Kjosevski dobije šansu,da ga vidimo na djelu,mali je bio zvjerka u omladinskim kategorijama..
Kvesa-ne znam šta da kažem,ocekujem više od njega uglavnom u budućim tekmama
Zeljković-bar meni on nije za stopera,lagano ga svako može pretrcati,vrlina mu je što je u duelu dobar,i što se postavlja dobro,njegove duge lopte ce me doci života
Kosorić-krivac za gol,kasnije se iskupio golom,ni tamo ni vamo,imao je par dobrih poteza pa onda napravi grešku pa tako u krug
Benjo-prvo poluvrijeme katastrofalan,dok se u drugom baš popravio,solidno je odigrao,mada može i mora još bolje..
Sadiković-boji se duela,isto maneken,ima 19 godina a teško mu da potrci,pa kad ceš crni Dado trcati ako neceš sad kad si u cvijetu mladosti, ima odličan pregled igre,eto upisao je asistenciju,ali je igračima Širokog namjestio 3 kontre ..
Tomo-meni je bio jedan od najlošijih veceras,puno trke malo koristi od toga,van forme,ali nikad mu neću zaboraviti da je igrao povrijeđen neko vrijeme i pod injekcijama igrao neke važne tekme prošle sezone..
Jamak,dok je imao snage bio je dobar kasnije katastrofa
Memija-borben pravo,nek Dado ode na časove borbenosti kod Memije,nek mu pokaže Kerim kako se bori za sveti dres, mislim da mu ona pozicija ne odgovara,na kojoj je igrao,mada se dobro nosio sa iskusnim igračima Širokog
Stana-katastrofalan,i evropske je odigrao tako,kao i tekmu protiv Olimpica,totalno pao u formi ..
Bajić-kakva igra

sa kakvom se lakocom hrvao sa štoperima Širokog,kakvu tehniku ima Baja

pretrcao je puno,pokrivao prostor,po meni igrač utakmice,imao je i onu 100% šansu koju nije iskoristio,ali mu to nisam zamjerio jer se borio do zadnjeg atoma snage,nadam se da će nastaviti sa ovakvim partijama,a biće mu i lakše kad pored njega tu bude i Varea..
Protiv Slavije očekujem našu pobjedu mada trebaju igrači da ostave srce na terenu jer danas svi znaju igrati fudbal..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.