FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 11 avg 2014, 01:20

pile87 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Jel neko gledao na tv meni je izgledalo kao da je jedan igrac sirokog igrao rukom ? Situacija nakon nsseg kornera kad njihov golman promasi loptu
Po reakciji vasih igraca i publike, pomislio sam da je u pitanju igranje rukom, medjutim
u ponovljenom snimku jasno se vidi da je igraca Sirokog lopta pogodila u rame. Cisto 100%
A sitacija u prvom kad igraca cini mi se pogadja lopta u ruku
Meni su rekli (naši simpatizeri) da su obje situacije bile čiste, a i meni se učinilo isto.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

KontraNogama
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KontraNogama » 11 avg 2014, 01:23

invincible1921 je napisao/la:sto prije sami sebi priznamo da nemamo neke igrae kao prijasnjih godina to ce nam lakse bit i manje cemo se nervirat...dzaba i borbenost i sve kad ti nemas kvalitet. Pa eo i ja cu se borit grist imat kondicije najvise u ligi stavi me u prvih 11, dal to znaci da cu bit dobar.Znaci al u k....
Ama drug to je tacno da imamo druge igrace i da nije sve u kondiciji ali ako imas talenat a ne mozes trcati kako ces pokazati svoje kvalitete kad su ti noge teske. Odmah je sve teze , ne mozes driblat, sut ti odmah za 50% slabiji i neprecizniji .... Znam treniro sam nake sportove. Kad si pun snage i mentalno si bolji.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 avg 2014, 01:31

Mozda sam ja jedini (a ne vjerujem da jesam) sto mislim da bi ove sezone se trebalo polahko uigravati sto vise mladji igraca u tim pa makar eto i ne izasli u Evropu iduce godine.. Ne mislim sad da se igra sa juniorima ali naprimjer dati sto vise prostora Kjosevskom, Sadikovicu, Nuspahicu, Bajicu, Memiji, Hadziahmetovicu etc i ostalim momcima. Pa kad se vec prica o nekom podmladjivanju... :kafa:

Moram se nadovezati za Dadu. Kao i ostali dosta ga znam kritikovati i mislim da mora proraditi dosta toga, pogotovo, na sebi da bi uradio nesto vece od karijere ali mislim da neki pretjeravaju sa kritikama. Eto naprimjer danas, za mene je bio dosta solidan. Bolji nego Tomic naprimjer od kojeg se ocekuje da napravi razliku. Ja od Dade ne ocekujem ove sezone da nam postane igrac odluke. Ali ocekujem da odradjuje dobar posao i da dobija na rutini. A ne sumnjam da ce i ostale stvari doci na svoje mijesto. Bice on dosta solidan igrac. A na njemu je da odluci hoce li da postane vrhunski igrac jer kapacitet ima.

Prije nego sto kritikujete nekog igraca, bilo kojeg igraca, prvo pogledajte malo kako igra. Kako se krece po terenu. Kako obavlja svoj zadatak. I pogledaj ga nekoliko puta prije nego sto doneses veliku odluku o kakvom se superstaru ili panju radu. Nekad su i o Dzeki govorili da od njega nema hljeba ni u pekari, a danas gdje je.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 11 avg 2014, 01:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 avg 2014, 01:33

0
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 11 avg 2014, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 avg 2014, 01:34

dosta i bod , s obzirom kako smo igrali zadnjih pola sata

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 11 avg 2014, 01:35

GIO

Možeš li mi reći Šta je bilo na jugu sa tim preuzimanjem može na pp bio bih ti zahvalan!!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 11 avg 2014, 01:39

Slučajno završih večeras na sjeveru. Sjever i večeras na visini zadatka. Oni bi trebali pjevati: "I da vodiš 10:0, sa sjevera bi se psovka čula." Kakvih tu likova ima, majko mila. Treba o njima dokumentarac napraviti, neki ozbiljan, naučni, antropološko istraživanje kako se čovjek s početka 21. stoljeća i dalje ne razlikuje puno od životinje.

Ali eto, vidio sam sa sjevera da je na jugu opet nekakav belaj bio. Vjerovatno Likusa to spominje. Neko je, čini mi se, trčao s upaljenom bakljom i ganjao nekoga po tribini, a bilo je tu još trkača za njima, vjerovatno spremnih da nogama u glavu izudaraju bjegunca, ako ovaj padne. Ne znam šta je razlog, nit' me zanima. Nagledao sam se takvih sra.nja na jugu, par puta sam mislio da će neko glavu izgubiti. Zato se odavno nadam da će se nekad osposobiti istok, i da lijepo idem na istok. Para za zapad nemam, a na ovakav sjever neću. A na Želju moram ići. ;)

Marijan večeras izašao lijevom nogom na teren. Za onu nebulozu sa izlijetanjem je trebao dobiti crveni karton, jer da nije uzeo loptu, igrač Širokog bi išao sam prema praznom golu. Kod primljenog gola je zaplivao u prazno i ostao ni tamo ni ovamo. (Naravno, dobronamjerni sjever nije propustio da mu na to skrene pažnju, psujući mu familiju.) Za njihov poništen gol, ne znam, sa sjevera to nisam mogao vidjeti, a nisam nigdje još našao snimak sa TV-a. Da je Marijan dobio ondje crveni, vjerovatno ništa od nas ne bi bilo. Isto tako da smo primili tu kod ofsajda gol, ne znam kako bismo se uspjeli vratiti, najvjerovatnije nikako.

Široki je bio bolji, ali ovo su jednostavno morali dobiti. Bukvalno smo im se nudili velikim dijelom drugog poluvremena. Sjetio sam se jedne moje partije šaha od nekidan. Lik je igrao skroz loše, napravio nekoliko amaterskih grešaka, potpuno suludo rasporedio figure po tabli. Jedva sam ga nekako dobio koliko je bio haotičan. :D

Dobro, nismo bili baš toliko loši. Loše smo ušli u utakmicu, brzo smo gol primili, ali smo uspjeli da se dignemo, odigrali smo dosta dobrih dvadesetak minuta u prvom poluvremenu, izjednačili i imali odličnu šansu i da povedemo. Široki je onda u bio bolji u drugom poluvremenu i bio je bliži pobjedi.

Biće ovo akobogda bolje već kad počnu igrati Varea i Nuspahić.
FK Željezničar 1921

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 avg 2014, 01:41

Treba nam zadnji vezni! Mozda nam je Svrale tu potencijalno rjesenje.
Sto se tekme tice,do (amaterski) primljenog gola smo stojali prilicno fino i svi znaju da je zafrkano ganjat rezultat.
Znaci,nedostatak zadnjeg veznog,rano primljen gol i slabija kondicija i dobijes ovaj rezultat. Uzimajuci u obzir da smo lani popusili kod kuce ovo je napredak.
Mislim da ce ovo biti sve bolje i bolje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 avg 2014, 01:44

gio10 je napisao/la:Mnogo raje više neće dolaziti na Jug zbog večerašnjih dešavanja i "preuzimanja" Juga. Očekujem milju i po' max protiv Zrinjskog
Biće to sve udure valjda. ;)
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 12 avg 2014, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 avg 2014, 01:51

0
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 11 avg 2014, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 11 avg 2014, 01:52

Ma ja, pisite po forumu o tome, slobodno ...
Volim te Željo !

Baske11
Kontakt:

Post Postao/la Baske11 » 11 avg 2014, 01:54

gio10 je napisao/la:Najviše mi je žao ovih momaka koji nose plavi dres, jer će biti uskraćeni za gromoglasnu podršku onda kada im je najviše potrebna.
Zadnja izmjena: Baske11, dana/u 11 avg 2014, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 avg 2014, 01:54

Samo ne kontam kako ovaj gio može spominjati ove stvari na ovom forumu ne razmišljajući niti 1% o eventualnim posljedicama nakon istih napisanih samo kako bi dokazao da je bio na Jugu. Garantujem da je makar još 5-10 aktivnih članova ovog foruma bilo na Jugu (JI-JZ) i ne iznose takve stvari i onda ti dođeš kao padobranac sa ovakvim postom da se dušmani naslađuju. Loše ti je to Boga mi.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 avg 2014, 02:02

Ne znam u cemu je Gio pogriješio,to treba javno da se kaže,da se nekim budalama koje misle da su veći i od kluba i od grupe stane u kraj,dokle cemo više šutjeti ? narkoman glumi mangupa,konta otac mu je bio manga,e to ce biti i on,.. :puke: nadam se da ce ga neko dobro izmlatiti da ga doktori više neće moći sastaviti..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 11 avg 2014, 02:14

manite se suplje sunce vas ozarilo, sranje je i bez vase price o tome na javnom forumu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 avg 2014, 02:15

slika

Kaze se nista vidio ,nista cuo,nista ne znam ;)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 avg 2014, 02:18

Željooooo je napisao/la:Ne znam u cemu je Gio pogriješio,to treba javno da se kaže,da se nekim budalama koje misle da su veći i od kluba i od grupe stane u kraj,dokle cemo više šutjeti ? narkoman glumi mangupa,konta otac mu je bio manga,e to ce biti i on,.. :puke: nadam se da ce ga neko dobro izmlatiti da ga doktori više neće moći sastaviti..
Pa eto, ako tebi smeta i takvog si mišljenja zašto mu ti ne staneš u kraj???
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 avg 2014, 02:21

IlProfessore je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Ne znam u cemu je Gio pogriješio,to treba javno da se kaže,da se nekim budalama koje misle da su veći i od kluba i od grupe stane u kraj,dokle cemo više šutjeti ? narkoman glumi mangupa,konta otac mu je bio manga,e to ce biti i on,.. :puke: nadam se da ce ga neko dobro izmlatiti da ga doktori više neće moći sastaviti..
Pa eto, ako tebi smeta i takvog si mišljenja zašto mu ti ne staneš u kraj???
zašto mu ja ne stanem u kraj ? zato što sam ja navijač,nisam ubica,ni narkoman,ni kriminalac..i da, smeta mi taj de.bil na svetoj tribini..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 avg 2014, 02:25

Pa ako ti je već toliko stalo do tribine onda se ne iznosi njen prljavi veš na javni forum i pokša se doći do riješenja u saradnji sa grupom/klubom ili posegni za nekim radikalnijim stvarima, javnim blaćenjem po forumu i hranjenjem dušmanskog ega nam u globalu činiš jednu medvjeđu uslugu.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 11 avg 2014, 02:29

sad bi svi redom guzice dali da imamo vodju od prije 4-5g koji je bogove krsio na mikrofon pred 10k ljudi. to je brate bio rahatluk.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.