FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
2 godine trubim, 2 jeb.ene godine. Fizička sprema je majka, bez nje nemoj ni počinjati jeb.eno prvenstvo. Pa nisu valjda toliko retardirani da na najjeftinijem dijelu ne mogu poraditi. Neka se roknu levati nesposobni
NO PYRO NO PARTY
Meni još pred očima slab šut Bajića kada je imao sve vrijeme ovog svijeta da zategne svoju ljevicu. Ono kad je okrenuo ona njihova 2 igračaa 

Ja te volim, volim Željo..
ne znam, meni se čini da vi niste imali snage za više od jednog poluvremena u nekom ozbiljnijem ritmu. Bar pola ekipe... možda i griješim, al tako je meni djelovalodimitrijevic je napisao/la:nije to problem bio,nego smo povuceni bili kao da dole igramoVanBasten je napisao/la:Životavam ko vam radi kondiciju?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ja sam je već vidio u golu al jbg nismo u toj situaciji imali srece,al biće boljegio10 je napisao/la:Meni još pred očima slab šut Bajića kada je imao sve vrijeme ovog svijeta da zategne svoju ljevicu. Ono kad je okrenuo ona njihova 2 igračaa

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- storm_raider
- Kontakt:
Zar ti nisi izgubio opkladu i rekao da vise ne pises? Kakav lazov, pa i magarac ima vise obraza.aS_Roma je napisao/la:Antolovic cist crveni karton
Čist gol ljudima poništen
Da ne bude sudije vam ne pomazu

Sport je lijek za tijelo i duh.
mi sami sebe umaramo na utakmici,puno griješimo u predaji pa pola utakmice trčimo da branimo kontranapade.Buu je napisao/la:2 godine trubim, 2 jeb.ene godine. Fizička sprema je majka, bez nje nemoj ni počinjati jeb.eno prvenstvo. Pa nisu valjda toliko retardirani da na najjeftinijem dijelu ne mogu poraditi. Neka se roknu levati nesposobni
storm_raider je napisao/la:Zar ti nisi izgubio opkladu i rekao da vise ne pises? Kakav lazov, pa i magarac ima vise obraza.aS_Roma je napisao/la:Antolovic cist crveni karton
Da ne bude sudije vam ne pomazu![]()

- storm_raider
- Kontakt:
Hajde dobro je znati da ne mozes stati iza svojih rijeci.aS_Roma je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Zar ti nisi izgubio opkladu i rekao da vise ne pises? Kakav lazov, pa i magarac ima vise obraza.aS_Roma je napisao/la:Antolovic cist crveni karton
Da ne bude sudije vam ne pomazu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kakav lazov.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Jel neko gledao na tv meni je izgledalo kao da je jedan igrac sirokog igrao rukom ? Situacija nakon nsseg kornera kad njihov golman promasi loptu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
fakat je ljudima ponisten cist gol
ono nije vidjelo ofsajda...
sve u svemu prosjecna utakmica gdje su oba kluba bili zadovoljni remijem...

sve u svemu prosjecna utakmica gdje su oba kluba bili zadovoljni remijem...
Varea umjesto Sadikovica i Nuspahic umjesto Memije, to ce odma bolje izgledati
FKŽ !
-
- Kontakt:
Nije ovo do spreme ovo je do kvalitete. Uvijek sprema može biti bolja, ali nije to večeras bio problem. Široki jednostavno ima bolje igrače. Skoro niko naš kod njih nema mjesta u prvih 11, kažem skoro i to dovoljno govori.
Sprema može nadoknaditi kvalitet kad su ekipe tu negdje pa ti sprema donese prevagu ili kad se postaviš totalno defanzivno (što mi nikad nismo u zadnjih 5 godina ni protiv jačih ekipa od Širokog) pa ih onda sačekaš kad padnu.
Odbrana (ne mislim samo na odbrambene igrače već i na veznjake koji su bili nazad kad je bio napad Širokog) je toliko griješila na čelu sa golmanom da jednostavno ne možeš odigrati ništa naprijed jer gubi se samopouzdanje i bojiš se da pogriješiš jer ti prijeti go. Puno je bilo loših pojedinaca da se je mogla očekivati pobjeda.
Ne bih poimenice da prozivam igrače jer nema od toga ništa. Kakvi su takvi su i naši su. Koliko para toliko muzike to je jasno.
Ja sam bodom prezadovoljan. Mogli smo fasovati samo tako. Onakav go se ne smije ni na treningu primiti.
Ima li gdje snimak da se vidi gdje je Antolović uhvatio onu loptu kao i onaj offside kod njihovog poništenog gola. U momentu upučivanja lopte nije bio u offside-u. Prije toga jeste sigurno i izvukao se samo nisam upratio je li mu svirano što se aktivirao. Treba pogledati cijelu akciju. Čak nisam siguran kod našeg gola da je bio korner, meni se učinilo da je Kvesa sa zemlje zadnji igrao loptom prije nego što je ista izašla.
Idemo dalje, ne treba crnjačiti, ovo može samo bolje. Ima 7-8 ekipa u ovoj ligi koje treba dobiti i kući i na strani i to su bodovi. Tu se napet i to treba da bude naša glavnica.
Opet ponavljam da je trenutni kapacitet ove ekipe 50-55 bodova. Očekujem 30-ak domaćih bodova i 20-ak sa gostovanja. Da li će to biti dovoljno za Evropu vidjet ćemo. Ko zna, možda se pojačamo na pauzi pa na kraju sve ispadne odlično.
Posjeta solidna.
Sprema može nadoknaditi kvalitet kad su ekipe tu negdje pa ti sprema donese prevagu ili kad se postaviš totalno defanzivno (što mi nikad nismo u zadnjih 5 godina ni protiv jačih ekipa od Širokog) pa ih onda sačekaš kad padnu.
Odbrana (ne mislim samo na odbrambene igrače već i na veznjake koji su bili nazad kad je bio napad Širokog) je toliko griješila na čelu sa golmanom da jednostavno ne možeš odigrati ništa naprijed jer gubi se samopouzdanje i bojiš se da pogriješiš jer ti prijeti go. Puno je bilo loših pojedinaca da se je mogla očekivati pobjeda.
Ne bih poimenice da prozivam igrače jer nema od toga ništa. Kakvi su takvi su i naši su. Koliko para toliko muzike to je jasno.
Ja sam bodom prezadovoljan. Mogli smo fasovati samo tako. Onakav go se ne smije ni na treningu primiti.
Ima li gdje snimak da se vidi gdje je Antolović uhvatio onu loptu kao i onaj offside kod njihovog poništenog gola. U momentu upučivanja lopte nije bio u offside-u. Prije toga jeste sigurno i izvukao se samo nisam upratio je li mu svirano što se aktivirao. Treba pogledati cijelu akciju. Čak nisam siguran kod našeg gola da je bio korner, meni se učinilo da je Kvesa sa zemlje zadnji igrao loptom prije nego što je ista izašla.
Idemo dalje, ne treba crnjačiti, ovo može samo bolje. Ima 7-8 ekipa u ovoj ligi koje treba dobiti i kući i na strani i to su bodovi. Tu se napet i to treba da bude naša glavnica.
Opet ponavljam da je trenutni kapacitet ove ekipe 50-55 bodova. Očekujem 30-ak domaćih bodova i 20-ak sa gostovanja. Da li će to biti dovoljno za Evropu vidjet ćemo. Ko zna, možda se pojačamo na pauzi pa na kraju sve ispadne odlično.
Posjeta solidna.
-
- Kontakt:
Hajdemo biti realni.
Da bi neko bio pravi igrac treba Talenat,Kondicija, Zelja,
Tesko ce mo naci da i jedan nas igrac ima sve troje. Svi znamo da u danasnjem fudbalu ako ne mozes trcati svih 90min. nemas sta traziti. Pa j.... sve u danasnje vrijema i na internetu mozes da nadjes stotinu programa kako poboljsati kondiciju da nepricamo da postoje ljudi koji su zavrsili nake fakultete za to. Pa ako nemamo takvih uradi ko sto je Milan Ribar radio ,Zavezi im gumu od auta za pojas pa trci uz sljivik gore dole dok ne crknes.
Da bi neko bio pravi igrac treba Talenat,Kondicija, Zelja,
Tesko ce mo naci da i jedan nas igrac ima sve troje. Svi znamo da u danasnjem fudbalu ako ne mozes trcati svih 90min. nemas sta traziti. Pa j.... sve u danasnje vrijema i na internetu mozes da nadjes stotinu programa kako poboljsati kondiciju da nepricamo da postoje ljudi koji su zavrsili nake fakultete za to. Pa ako nemamo takvih uradi ko sto je Milan Ribar radio ,Zavezi im gumu od auta za pojas pa trci uz sljivik gore dole dok ne crknes.
- invincible1921
- Kontakt:
sto prije sami sebi priznamo da nemamo neke igrae kao prijasnjih godina to ce nam lakse bit i manje cemo se nervirat...dzaba i borbenost i sve kad ti nemas kvalitet. Pa eo i ja cu se borit grist imat kondicije najvise u ligi stavi me u prvih 11, dal to znaci da cu bit dobar.Znaci al u k....
=\_1921_/=
Pa kako sad to zar nije priča 'kupovali ste dok ste imali para' pa kako sad opet stimamo ccc hahaaS_Roma je napisao/la:Antolovic cist crveni karton
Da ne bude sudije vam ne pomazu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- molotovljev
Po reakciji vasih igraca i publike, pomislio sam da je u pitanju igranje rukom, medjutimpile87 je napisao/la:Jel neko gledao na tv meni je izgledalo kao da je jedan igrac sirokog igrao rukom ? Situacija nakon nsseg kornera kad njihov golman promasi loptu
u ponovljenom snimku jasno se vidi da je igraca Sirokog lopta pogodila u rame. Cisto 100%
F.K.SARAJEVO
Kilavo pravo, vjerovatno ćemo se nagledati ovog ove sezone ali polako tek je drugo kolo, ja vjerujem u ove momke!
Kad je teško nemoj da se predaš!
Kad je teško nemoj da se predaš!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ukratko bod ko kuca..Prvo poluvrijeme i nesto,drugo nista..Slazem se sa ovim sto kazu da Sadikovic nije bio los,mozda i prvi put kad sam bio zadovoljan njegovom partijom..Kosoric i Antolovic imali i dobrih i losih stvari veceras,a takav ucinak je meni najgori kod igraca nekog,to se ne smije desavati u narednim kolima..Ostali tu i tamo..Kod Stane izgleda nastupio pad forme jer je i poritv Olimpica bio dosta rezervisan..
Idemo dalje,sa igracima koji nam fale borba za Evropu cini se realnom zasad..
Idemo dalje,sa igracima koji nam fale borba za Evropu cini se realnom zasad..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Šta reci nego cirkus i gore i dole ...
**** ga, volim te Željo !
**** ga, volim te Željo !
Volim te Željo !
Re: Odg: FK Željezničar
A sitacija u prvom kad igraca cini mi se pogadja lopta u rukumolotovljev je napisao/la:Po reakciji vasih igraca i publike, pomislio sam da je u pitanju igranje rukom, medjutimpile87 je napisao/la:Jel neko gledao na tv meni je izgledalo kao da je jedan igrac sirokog igrao rukom ? Situacija nakon nsseg kornera kad njihov golman promasi loptu
u ponovljenom snimku jasno se vidi da je igraca Sirokog lopta pogodila u rame. Cisto 100%
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.