BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
jojjj meni je Ćiro zvjerka...ako ga dovedete to je pun pogodak
A.F.C. Bournemouth!
Veli Ćiro da sljedeće sezone igra u BVB-u."Ich weiß jetzt schon wo ich nächstes Jahr spiele, allerdings werde ich den Namen nicht verraten, aber ich werde ab dann im besten Stadion in Europa auflaufen"
● Ciro Immobile

Zvanična potvrda nedostaje pa da zaokružimo pojačanja što se tiče napada. Prošle sezone dogovor smo imali i sa De Bruyneom, pa znamo kako to završi, zato ćemo sačekat' zvaničnu potvrdu.

Ji će vjerovatno ostati u Augsburgu na posudbi što znači da mi dovodimo još jednog OM-a. Najviše bih volio Firminha ili Calhanoglua, a ne bi im'o ništa protiv Hazarda.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Semir bvb je napisao/la:Calhanoglua

Šuška se da Bajo pokazao interes

stoga podvijte rep, jer bi mogli dobiti po gujici, po ko zna koji put.

Puno igrača mladih na toj poziciji, biće već nešto i za vas.
Ma Ciro je već vaš, meni se sviđa profil Talijanskih napadača,
imaju sigurno najbolju školu na svijetu što se toga tiče, bar ja tako mislim.
Zabio je Ciro prije 2 godine u Seriji B 28 komada, prošle godine 5 za Genovu, a ove 21,
što ipak govori da se radi o igraču koji sezonu za sezonom napreduje i igra na visokom nivou.
I Ginter je siguran,
mene muči pitanje

odakle vam pare?

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Čestitke na sjajnom transferu. Gledao sam ga par puta na Arenama, sila od igrača.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ciro + 15mil = REUS

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
lijepo 2-0 na poluvremenu, lewa 19.gol i joja bravo momci
Mali ofsajd Lewata, ali nećemo se žalit'
Drugi gol Jojić
kulerski... 

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Ima li neko stream da mi javi.
Hummels wie Maradona, kakvi pasovi i igra u polju.
Lewa po obicaju zabija na Olympiastadionu u Berlinu. Zeka majstorski pogodio.

Lewa po obicaju zabija na Olympiastadionu u Berlinu. Zeka majstorski pogodio.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Nisam gledao prvo ali vidim Hummels dijeli lopte k'o Gundogan
Ja sam nasao ovaj stream...nije nesto al' eto,posluzit ce.
http://www.rojadirecta.me/goto/up4free. ... height=600" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam nasao ovaj stream...nije nesto al' eto,posluzit ce.
http://www.rojadirecta.me/goto/up4free. ... height=600" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko su pojedinci ovde bili skeptici po pitanju Jojića kada je stigao, a da ga pritom nikada nisu ni gledali... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
nije nešto ali bolje nego ništa, malo kasni slikaopel je napisao/la:Ima li neko stream da mi javi.

http://www.gofirstrow.eu/watch/259257/1 ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportlemon.tv/20140510/vv536 ... 17455.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije loš
Nije loš

Lewa odlazi kao prvi stijelac lige sa stilom nema sta 

Iako navijam za Inter, Lewa mi je bio jedan od najdrazih igraca ali nakon po meni super supackog poteza i odlaska u mrtvi Bayern mi se totalno ogadio, jednostavno ne mogu to da shvatim niti da odobrim, svaka cast navijacima Dortmunda na onakvom oprostaju kakav su mu priredili..
Nego moze li pasti jos jedan go na utakmici, cekam jos to za pare
?
Bravo Lewa majstore, sad si mi opet drag

Nego moze li pasti jos jedan go na utakmici, cekam jos to za pare

Bravo Lewa majstore, sad si mi opet drag

Ni ovo zadnje kolo nije moglo bez povreda...i to bas Hummels i Reus
Odlicna igra i jos bolji rezultat iako treba reci da su 3 od 4 gola neregularna
Lewa prvi strijelac lige

Odlicna igra i jos bolji rezultat iako treba reci da su 3 od 4 gola neregularna

Lewa prvi strijelac lige

Sta je sa Hummiem i Reufom..jel sta ozbiljno..hoce li biti spremni za finale sljedece Subote protiv kravara?!
- madridistaforever
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:
Bravo majstore.
Svaka cast sto ga i sada postuje,da naprimjer Benz prede u Barcelonu (ne dao Allah) ,meni bi se gadilo na njega,a i svi drugi bi ga vjerovatno pljuvali.Oprostaj vrhunski.Kapa do poda.

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Reus najbolji igrač lige, Lewat prvi strijelac lige, Berlin "razmontiran" u odličnoj generalnoj probi pred finale.
Evo golova:
Sada ako Bog da pobijediti Jajern, uzeti kup i zaokružiti veoma uspješnu sezonu.
Naredne sezone uz 10 "pojačanja" krenuti na sve titule... 

Sada ako Bog da pobijediti Jajern, uzeti kup i zaokružiti veoma uspješnu sezonu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.