Vec nema Gombosashminka je napisao/la:Imat ce sansu protiv svih, ali ce u svakom mecu protivnik biti favorit...nesto kontam da je Gombos najbolji...iako ga je razbio zadnji put u dvorani

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vec nema Gombosashminka je napisao/la:Imat ce sansu protiv svih, ali ce u svakom mecu protivnik biti favorit...nesto kontam da je Gombos najbolji...iako ga je razbio zadnji put u dvorani
Tako... Berrershminka je napisao/la:Šteta, onda je Berrer najbolja opcija
HeraklitMracni je napisao/la:Dzumi ovog trese hladno , danas je aldin par puta pravio break a dzumi ce to znati jos bolje , samo molig boga sto vecoj kvoti na damir da ulozim pare
Ma i ja se nadam da će dobiti...nisam bio ironičanHeraklitMracni je napisao/la:Zapamti sta sam rekao , Coric razvali rafu pa meda ne može , to nije mjerilo , nadal da je Htjeo ovaj berrer ne bi gema uzeo ..dzumi ga je uzeo na jesen kad je bio u katastrofalnoj formi i na brzoj podlozi od ove u ZG na terenu 1
Jesu prenosili ,ja sam gledaoUnofficialpage je napisao/la:Ja ipak mislim da će biti. Na drakuli piše da ima. Zaboravio provjerit jesu li prenosili meč Seppija u dublu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.