FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pojest ce vasa djeca Široki veceras 

Nadam se da će te ih rastaviti (lišticu). pozz od komšija
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Sta se Vi brinete za nas ... a nedavno navijali za Siroki u kupu
i da izgubimo od njih nije steta

misli na finale kupa iz prošle godinesasistika je napisao/la:Kakva si ti dalabu kakvom kupu ?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
5 milja duga??? Znaci otprilike imamo jos 4 miliona duga i onda se neki pitaju sto je dug prema poreskoj i dalje oko 2 miliona.. Po ovome ispada da u narednih godinu ipo otprilike 100.000KM mjesecno moramo vracat ako cemo uspjet vratit tih preostalih 1.4 miliona sto smo duzni za plate i drugo a tu dodaj jos nekih 50-60.000KM mjesecno za plate igraca.. Njima svaka cast ako im ovo podje za rukom.Southboy je napisao/la:Evo sad gledao reflex emisiju na obn repeiza bila,a emisija je bila u petak..ugl tema klubovi u bih i gostovali su Greda i neki iz Ze,Tz i jos dva tri gosta..Uglavnom Mimo pita Gredu za dugove a ovaj govori..
Ukupno je bilo 5 mil i nesto..2,6 mislim da rece ono za poreskuu(i ono kad se kamate plate ostace pola duga),i rece 3,1 mil za igrace,plate,bivse zaposlenike,troskove dugovanja itd..
E sad od 3,1 kaze od kad je poceo ovaj proces vracanja od decembra pretprosle godine kaze da je vraceno 1,7 mil i da ostaje 1,4 koji imaju cilj vratiti do decembra naredne godine..Svaka cast izaslo se sa ciframa dokazali su da uprava radi pravi posao..Izgurat sezonu ovu pokusat nekako 4. zavrsit izac u EL i onda lagano 1.polusezonu sljedece godine odigrat e onda abd 2.pol sljedece godine da bude nasa![]()
Dobro rade zasad ja im skidam kapu i ova mladost na terenu od 18/11 je iz nase skole ce ginuti na terenu..Danas svi na GRBAVICU gledati mlde ratnike!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Re: Odg: FK Željezničar
I vasa su djeca odlicnaaS_Roma je napisao/la:Pojest ce vasa djeca Široki veceras
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nije baš tako crno. glavnica prema poreznoj je "samo" malo više od miliona, u najgorem slučaju se zaključuje reprogram na 10 godina i opraštaju se kamate. a na kraći reprogram se oprašta i dio glavnice.zeljocity je napisao/la:5 milja duga??? Znaci otprilike imamo jos 4 miliona duga i onda se neki pitaju sto je dug prema poreskoj i dalje oko 2 miliona.. Po ovome ispada da u narednih godinu ipo otprilike 100.000KM mjesecno moramo vracat ako cemo uspjet vratit tih preostalih 1.4 miliona sto smo duzni za plate i drugo a tu dodaj jos nekih 50-60.000KM mjesecno za plate igraca.. Njima svaka cast ako im ovo podje za rukom.Southboy je napisao/la:Evo sad gledao reflex emisiju na obn repeiza bila,a emisija je bila u petak..ugl tema klubovi u bih i gostovali su Greda i neki iz Ze,Tz i jos dva tri gosta..Uglavnom Mimo pita Gredu za dugove a ovaj govori..
Ukupno je bilo 5 mil i nesto..2,6 mislim da rece ono za poreskuu(i ono kad se kamate plate ostace pola duga),i rece 3,1 mil za igrace,plate,bivse zaposlenike,troskove dugovanja itd..
E sad od 3,1 kaze od kad je poceo ovaj proces vracanja od decembra pretprosle godine kaze da je vraceno 1,7 mil i da ostaje 1,4 koji imaju cilj vratiti do decembra naredne godine..Svaka cast izaslo se sa ciframa dokazali su da uprava radi pravi posao..Izgurat sezonu ovu pokusat nekako 4. zavrsit izac u EL i onda lagano 1.polusezonu sljedece godine odigrat e onda abd 2.pol sljedece godine da bude nasa![]()
Dobro rade zasad ja im skidam kapu i ova mladost na terenu od 18/11 je iz nase skole ce ginuti na terenu..Danas svi na GRBAVICU gledati mlde ratnike!
-
- Kontakt:
Gledajte na ukupan dug bez porezne. To je završeno, 10 godina po 11 hiljada mjesečno se plaća.
Ma kakav široki i navijanje za njih nikadSchwarz je napisao/la:misli na finale kupa iz prošle godinesasistika je napisao/la:Kakva si ti dalabu kakvom kupu ?
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Vakat je da se krene
Valjda cemo veceras bit svi sretni i puni hvale

Valjda cemo veceras bit svi sretni i puni hvale

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
+1PlaviSaJUGA je napisao/la:Hoće li biti link za prijenos utakmice?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: basasa, dana/u 10 avg 2014, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
+1GradKamena je napisao/la:+1PlaviSaJUGA je napisao/la:Hoće li biti link za prijenos utakmice?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ajde nek neko postavi link tekme, za nas koji nismo u mogucnosti otici na Grbavicu.
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
-
- Kontakt:
Trebalo bi biti na Areni tekma 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako mi je samo krivo sto nisam tu... :/ FORZA ŽELJO!!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
Bice vam ovdje stream.
Bice vam ovdje stream.
1946
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Austinpowers, Levin i 67 gostiju.