FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 10 avg 2014, 10:32

Otiso čovjek na terme, da se odmori
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 avg 2014, 10:34

fcsforever je napisao/la:pravite stadion ..milion %...od 96 ga pravite, biće to ok neke 2156 g
Prijavljen si pa ako admin bude dosljedan ode ti u vjecna lovista gdje si i zasluzio.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 avg 2014, 10:45

Al kakva osoba (ili osobe) trebas biti da zelis komsiji nesto lose? Pa da Bogdo svi klubovi mogu i napravit stadione,i dovodit dobre igrace, i skolovat trenere i imat jake sponzore i sve ostalo. Ne gradi se sreca na tudjoj nesreci.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 avg 2014, 10:59

Daj zaigraj i zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica :opaopa:
Ja te volim, volim Željo..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 10 avg 2014, 11:52

gio10 je napisao/la:Daj zaigraj i zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica :opaopa:
ko je dotična? :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 avg 2014, 11:54

Daj nek neko javi na p.m. kakva je to prica za Osima. Hvala unaprijed.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 10 avg 2014, 11:58

neroazzuro je napisao/la:Daj nek neko javi na p.m. kakva je to prica za Osima. Hvala unaprijed.
Ma neće niko da kaže brateee, levatine teške

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 10 avg 2014, 12:06

neroazzuro je napisao/la:Daj nek neko javi na p.m. kakva je to prica za Osima. Hvala unaprijed.
ma pusti to

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 avg 2014, 12:07

I bolje sto se ne zna, jer nije sigurno. Ni u jednom ozbiljnom klubu se ne zna dok se ne realizuje. Ako ispadne dobro - dobro je, ako ne ispadne - onda ni ne treba znati. Znace se sve u sljedecih par dana. Sramota je da Ivica u ovim godinama mora ici i moliti za pomoc, pored Mese, i ostalih "legendi" koji su tu samo kad treba pametovati. Ivica umjesto da je u penziji i da ima spomenik i ulicu u ovom gradu, mora se maltretirati i ici na noge, kamciti pare.
Sport je lijek za tijelo i duh.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 avg 2014, 12:08

Ne vjerujem da postoji uopce ikakva prica jer od svih mogucih opcija do sada sto su postojale ona sa slovencima je bila najskuplja i to debelo najskuplja.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 10 avg 2014, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2014, 12:09

Ja sam cuo da ima neka Slovenska agencija koja ce neke dugove rijesiti a ona uzeti lovu od evrope, sad je li u tom fazon ne znam. :kafa:
1946

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 avg 2014, 12:11

Veceras moramo igrati brze i konkretnije.Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 avg 2014, 12:40

AsharaK je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Daj zaigraj i zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica :opaopa:
Sa stranice Casual Girls :mrgreen:

Pustite tu priču o Osimu, saznaće se kad tad, i što je otišao i sa kakvim se rezultatima vratio. Okrenimo se današnjoj utakmici.

Antola
Čolić-Kosorić-Zelja-Kvesa
Hasanović
Memija-Tomić-Dado-Stanić
Bajić

:opaopa:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 10 avg 2014, 12:42

gio10 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Sa stranice Casual Girls :mrgreen:

Pustite tu priču o Osimu, saznaće se kad tad, i što je otišao i sa kakvim se rezultatima vratio. Okrenimo se današnjoj utakmici.

Antola
Čolić-Kosorić-Zelja-Kvesa
Hasanović
Memija-Tomić-Dado-Stanić
Bajić

:opaopa:
Ti si momčiluko na pravom putu :rol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 avg 2014, 12:45

Svi mi koji navijamo za Želju smo na pravom putu. Elhamdulillah :opaopa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 avg 2014, 12:45

Vjerovatno ce poceti isti sastav kao protiv Olimpika :)
Memiju ne bih nakon jedne utakmice stavio u prvih 11 jer svi znamo kako je mladim igracima kad dobro odigraju jednu utakmicu ako odmah u sljedecoj podbace da im padne moral pa bolje nek opet udje s klupe :)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 avg 2014, 12:48

Nekako mi Stanić i Benjo i nemaju baš razvijenu komunikaciju. Guše jedan drugog, ne pomažu jedan drugom, Stanić ne pomaže u odbrani, Benjo se ne priključuje napadu. Ne znam jel do Adžema ili do njih 2 ali nešto se po desnoj strani mora mjenjati. Kada se Stana prebacio lijevo, odmah se Benjo uključio u napad i proigrao Memiju koji je majstorski oštro ubacio u 16. Da su tu Nuspahić, Baša ili Varea sve bi lakše bilo, ali ovako se još moramo krpiti.

Po meni bi najbolje bilo Bučana ubaciti u 70toj, nekako mi je on pravi joker igrač, brz a još svjež kad uđe može napraviti dosta toga.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 10 avg 2014, 12:53

samo Dado KLUPA
Manijaci Zeljini

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 avg 2014, 12:55

storm_raider je napisao/la:I bolje sto se ne zna, jer nije sigurno. Ni u jednom ozbiljnom klubu se ne zna dok se ne realizuje. Ako ispadne dobro - dobro je, ako ne ispadne - onda ni ne treba znati. Znace se sve u sljedecih par dana. Sramota je da Ivica u ovim godinama mora ici i moliti za pomoc, pored Mese, i ostalih "legendi" koji su tu samo kad treba pametovati. Ivica umjesto da je u penziji i da ima spomenik i ulicu u ovom gradu, mora se maltretirati i ici na noge, kamciti pare.
Glupo je stavljati Mesu u isti koš sa tim "ostalim legendama" koji neće da pomognu klubu koji je od njih napravio igrače,za razliku od Meše koji je pomogao,e sad da može još više pomoći možda i može..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 avg 2014, 13:08

Željooooo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:I bolje sto se ne zna, jer nije sigurno. Ni u jednom ozbiljnom klubu se ne zna dok se ne realizuje. Ako ispadne dobro - dobro je, ako ne ispadne - onda ni ne treba znati. Znace se sve u sljedecih par dana. Sramota je da Ivica u ovim godinama mora ici i moliti za pomoc, pored Mese, i ostalih "legendi" koji su tu samo kad treba pametovati. Ivica umjesto da je u penziji i da ima spomenik i ulicu u ovom gradu, mora se maltretirati i ici na noge, kamciti pare.
Glupo je stavljati Mesu u isti koš sa tim "ostalim legendama" koji neće da pomognu klubu koji je od njih napravio igrače,za razliku od Meše koji je pomogao,e sad da može još više pomoći možda i može..
Jos je gluplje Svabu ovako maltretirati. Mesa moze mnogo vise i u istom je kosu. Svi imamo neku svoju prosudbu, tebi tvoje - meni moje.

Eh da, i Dzeki svaka cast sto nasu djecu izvlaci u City, a niko ni da iskomentarise. Tako se to radi Edine!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bablaz1, Napaceni87, Stanceski, TefalTava i 64 gosta.