AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ovaj Bojan bi trebao pocinjati vise utakmica,jer on igra sa mozgom i ne napucaje loptu bezveze
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nadam se da je uprava napokon shvatila kako nam ocajno fale neki igraci i da ako ne dovedu neko pojacanje,mozemo se pomiriti sa 3. mjestom i bilo kakvim pozitivnim ishodom na kraju sezone.Mazali smo oci pobjedom nad Torinom,Pescarom,Cataniom,ali kada ti dodje neki iole dobar tim uvidis stvarno stanje i kakve rupe imamo u ekipi.
Bekovi solidno odigrali,Bojan fino iskorisio pruzenu sansu,ostali nula,sve u svemu ovo je elhamdulilah rezultat za nas,moglo je biti i gore,sa ova 2 gola smo bar donekle smanjili sramotu.
Ne znam kakvo je stanje bilo na pocetku ali ovo malo sto sam gledao faraon je potvrdio svoju klasu,kako se samo lako oslobadja igraca i lopte,pa i ona ubacena lopta za panja,svaka mu cast.Nimalo ga ne krivim za ovu veceras losiju partiju,nije mali kriv sto nema podrsku suigraca i sto niko ne moze poslati normalnu i upotrebljivu loptu.
Romi svaka cast,imaju strasan tim,posebno sredinu i ako nista,bar mi je drago zbog pjane.
Bekovi solidno odigrali,Bojan fino iskorisio pruzenu sansu,ostali nula,sve u svemu ovo je elhamdulilah rezultat za nas,moglo je biti i gore,sa ova 2 gola smo bar donekle smanjili sramotu.
Ne znam kakvo je stanje bilo na pocetku ali ovo malo sto sam gledao faraon je potvrdio svoju klasu,kako se samo lako oslobadja igraca i lopte,pa i ona ubacena lopta za panja,svaka mu cast.Nimalo ga ne krivim za ovu veceras losiju partiju,nije mali kriv sto nema podrsku suigraca i sto niko ne moze poslati normalnu i upotrebljivu loptu.
Romi svaka cast,imaju strasan tim,posebno sredinu i ako nista,bar mi je drago zbog pjane.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme očajno , bezidejno i tromo s naše strane . Stoperski duo k'o iz najgorih horor filmova !rope11 je napisao/la:Nadam se da je uprava napokon shvatila kako nam ocajno fale neki igraci i da ako ne dovedu neko pojacanje,mozemo se pomiriti sa 3. mjestom i bilo kakvim pozitivnim ishodom na kraju sezone.Mazali smo oci pobjedom nad Torinom,Pescarom,Cataniom,ali kada ti dodje neki iole dobar tim uvidis stvarno stanje i kakve rupe imamo u ekipi.
Constant i De Sciglio još jednom pokazali da su fantastični po bočnim stranama , "nabili" su kilometara i kilometara i pritom fino zatvrili bokove . Problem su bile lopte koje bi ušle u 16 metara , jer očigledno imamo nesposobne stopere odnosno Allegri forsira taj dvojac , dok Zapata i Acerbi dobijaju šansu s vremena na vrijeme. Još Bonera se oporavio pa ću samo reći nek' nam je Bog na pomoći . Odsustvo De Jonga u sredini se drastično osjeti , jer Monto i Nigel su se sjajno nadopunjavali . Nocerino izgubljen totalno , Urby ja mislim zaslužuje da bude u prvih 11 na toj poziciji . Shaarawy se trudio , zaslužan je i kod jedno gola iako nije direktni asistent . Ostaje žal za onom situacijom jedan na jedan koju nije iskoristio .
Bojan ponovno pokazao da je bolji igrač od Boatenga pa i Robinha . Momak igra mozgom i nema napucavanja lopti .
Definitivno dovesti jednog veznog koji će pomoći Montolivu i nešto mjenjati na stoperskim pozicijama .
Što se tiče golmana , nemam komentara . Nije mi jasno kako golman može da primi 4 gola iz 5-6 ozbiljnih šuteva .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
_____________Gabriel
_DeSciglio_Zapata_Mexes_Constant
_______Montolivo_Muntari
_____________Bojan
_____Robinho_______El-Shaarawy
_____________Pazzini
trenutno nemaš bolje igrače na raspolaganju, u januaru bi bilo lijepo dovesti armera,naingolana i štopera
_DeSciglio_Zapata_Mexes_Constant
_______Montolivo_Muntari
_____________Bojan
_____Robinho_______El-Shaarawy
_____________Pazzini
trenutno nemaš bolje igrače na raspolaganju, u januaru bi bilo lijepo dovesti armera,naingolana i štopera
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
mislim da smo trenutno najlosija ekipa na planeti po pitanju prekida,kako samo jadno izgledamo kod kornera i faulova to nije humano
Ambrosini treba da sam skonta da je njegovo zavrseno,Nocerino jos gori,bolje bi ja odigrao od njega veceras.Ne znam sto ne stavi Urby-a umjesto jednog od ova dva da pokusa nesto,garant bi bolji bio kako god da odigra.
Boateng nula cista.
Soliddne ocjene De Scigliu,Constantu,Sharaawy-u i Krkicu.
Cekat mercato i sta dragi Bog da ,samo me strah da nas Barca ne obruka

Ambrosini treba da sam skonta da je njegovo zavrseno,Nocerino jos gori,bolje bi ja odigrao od njega veceras.Ne znam sto ne stavi Urby-a umjesto jednog od ova dva da pokusa nesto,garant bi bolji bio kako god da odigra.
Boateng nula cista.
Soliddne ocjene De Scigliu,Constantu,Sharaawy-u i Krkicu.
Cekat mercato i sta dragi Bog da ,samo me strah da nas Barca ne obruka

Jest da statistika izgleda katastrofalna sto se tice Amelie
,ali kada pogledas sazetak,vidis da ni za jedan gol nije mogao nista uraditi.Mozda je jedino kod ovog zadnjeg mogao bolje reagovati,ali taj jedan gol ionako ne bi nista promijenio.
Daleko da je Amelia cudo od golmana,ali zaista ga ne krivim za ovo veceras.
Po meni je odbrana glavni i jedini razlog ovog rezultata,tacno se na ovom videu vidi sve o cemu sam napisao.
[youtube][/youtube]

Daleko da je Amelia cudo od golmana,ali zaista ga ne krivim za ovo veceras.

Po meni je odbrana glavni i jedini razlog ovog rezultata,tacno se na ovom videu vidi sve o cemu sam napisao.
[youtube][/youtube]
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sad bi im **** sve po spisku al necu, dzaba da zivce kidam, romi svaka cast i n jihovim igracima, odigrali su maestralno, dok ovi nasi invalidi ne mogu da se sastave. treba ovo sve gasulit. dvojica mogu ostat i milanu. ostalo bi ja protjero u zimbabve nek tamo igraju mamicu im manekensku... kad sam se ponadao da mozemo se jos pribliziti oni me **** u mozak, ambro da si sto godina igro u Milanu, ne zasluzujes vala vise da si mi od matere otpo. ne mozes da trcis a ti bi da igrac. pa ovi mladici iz rome ne staju, dok nasi kospe jedu tokom utakmice, sreca pa ce sad pauza nek malo vide gdje su. ali cini mi se da je 3 mjesto sve dalje i dalje. ima jos puno da se igra ali ako ovako nastave dabogda kceri...
bojan bi trebao da igra ispred pola ovih igraca al et... emanuelson klupa? allegri degenu jedan..
bojan bi trebao da igra ispred pola ovih igraca al et... emanuelson klupa? allegri degenu jedan..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
[youtube][/youtube]
KoreA koreA sve si ti kriva
ne kontam, nema logike 
KoreA koreA sve si ti kriva

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Lakrdija ziva..........pocijepali nas ljudi ko kesu...........
- Prescritto
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Vrijeme je da i ja "odmorim " malo od foruma i svega ovoga .
Tako da dragi moji rossoneri i ostali članovi foruma koji navraćaju na ovu temu , uživajte u predstojećim praznicima . Onima koji slave Božić , želim im sve najbolje i lijep provod. I naravno svima vam želim sve najbolje za Novu Godinu , lijep provod , puno zdravlja i veselja u sljedećoj godini aBd , da vam bude bolja nego prethodna .
Forza Milaaaaaaan !! I čujemo se ako Bog da za 15-20 dana . Uživajte
Tako da dragi moji rossoneri i ostali članovi foruma koji navraćaju na ovu temu , uživajte u predstojećim praznicima . Onima koji slave Božić , želim im sve najbolje i lijep provod. I naravno svima vam želim sve najbolje za Novu Godinu , lijep provod , puno zdravlja i veselja u sljedećoj godini aBd , da vam bude bolja nego prethodna .
Forza Milaaaaaaan !! I čujemo se ako Bog da za 15-20 dana . Uživajte

-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi@ druze gdje ides da nisi sta ljut ili imas obaveze 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
i tebi dobar provod ako se provodis i cestitke za praznike ako ih slavis
nadam se da te nije vecerasnji nastup u potpunosti razocarao
bit ce nekad nesto od njih jbg
nadam se da te nije vecerasnji nastup u potpunosti razocarao

lose lose, vezni red totalno los protiv puno jaceg i kreativnijeg veznog reda protivnika, odbrana nam je kriminalna... i da pohvalim golmana rome, sta je lek sve skidao i branio svaka mu cast...10 odbrana je skupio
cestitke i od mene za sve koje sta slave da ne nabrajam... to beli neke obaveze. vrati nam se sto prije. i nemoj biti puno razocaran. bice bolje 

- francobaresi
- Kontakt:
Ma kakvi ljut , već brate lagano dolazi kraj godine pa idem malo na zimovanje .Yucca je napisao/la:francobaresi@ druze gdje ides da nisi sta ljut ili imas obaveze
Plan je da odem malo do Švedske kod rodbine , zvali me da dođem makar da budem 20-ak dana .
Još ništa nisam definitivno odlučio ali bit' će ovo lijepi zimski praznici . Ako Bog da planiram biti ponovno aktivan na forumu tek od polovine Januara .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Prescritto
- Kontakt:
i tamo imaju internet, snaci ces se ti vec, al lijepo se provedi i nek' bude sta po belegiji, dobre su plavuse tamo

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Truhla ekipa sa vecinskim polovnjacima, kod prvog gola nigdje nikoga na stativi a golu je prethodila Ambrina peta iako sam misljenja da je ono bila situacija za 0-1 a na kraju ispade obratno zatim Sarafovo neiskustvo se najbolje vidjelo kod one prilike ali dobro vrijeme je pred njim i to je rijedak slucaj koji je pozitivan u Milanu. Mislite sta hocete ali za mene je Montolivo i dalje jedan prosjecan igrac to se pokazalo i veceras, golmane bi bilo bolje da nemamo jer ova dva kloca su odron zivi a najvise me nervira mrtvi alegri samo cekam njegovu pedalu. Ja da se pitam forsiro bi Nianga zajedno sa Saravijem momak je zvijer jbo ga Pacini zajedno sa Robinjom a Pata da ne spominjem, jbg ne valja ovo nista treba ovde otjerati jos barem pola ekipe i dovesti prava pojacanja jer sa ovim kadrom LS se nece izboriti sigurno.
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Prescritto je napisao/la:crudeli u akciji
[youtube][/youtube]
joj lud je ko struja.Sto bi ovaj gore reko "smak svijeta....ne kontam"

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Prescritto je napisao/la:i tamo imaju internet, snaci ces se ti vec, al lijepo se provedi i nek' bude sta po belegiji, dobre su plavuse tamo![]()
Ko ce drugi o zenama nego Prescritto@

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.