Bio je on i prije nekoliko sezona među najboljim igračima PLBiH.rodjak je napisao/la:bogami se vi Vukovi pojacavate pravo.Sve premijerligaska imena dovodite,bit ce nam pravo gusto.Zeba je recimo prije 15 godina bio najbolji igrac PL.Moramo se mi pripremiti dobro ako mislimo ostati tu gdje jesmo inace ce nas djavo odnijeti .Uglavnom bice zanimljivo
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sta ce nam stariji igraci, ocigledno vama vasi nista ne pomazu.ImbecilniLudak je napisao/la:Ovaj mali olimpik još samo mom rahmetli djedju nije ponudio ugovor,a ima taman godina za njih.
Da. Imas ljudi od 80 godina koji su uradili manje u zivotu nego nekih koji su tek 18 napunili. Po tvojoj logici bi starac mog'o biti beba a golobrad biti metuzalem.nekoIzMostara je napisao/la:A vrijeme neaktivnosti, jer nisu bili aktivni, nisu se takmicili, nisu imali nikoga. I to se ubraja u tematoku ko je stariji???
Bruce Jenner je promjenio ime u Caitlyn Jenner, sto znaci da su to 2 osobe.Malo bolje procitaj sta je gore napisano. Prije su osnovani ( mada nisu oduvijek imali isti naziv) sto znaci da su to 2 tima. Ako ne vjerujes pogledaj vrijeme osnovanja Bosna Ase u kosarci koja je pripojena ekipi Royala. Da li pise godina osnivanja Bosna Ase ili Royal. Al et nek vam bude da su prije osnovani, ali nisu bili aktivni, znaci nisu postojali. Njihovo djelovanje i funkcionisanje je samo 56 godina, i tu je kraj nase rasprave sa moje strane. Velez 96, Olimpik 23.
E pa priznajes da ste osnovani u 1922. Sad malo bolje procitaj ovo:
2018 - 1922 = 96
2018 - 1907 = 111
Pitanje za 1 mil ojra: dali je 111
A: > 96
B: < 96
C: = 96
D: Zavisi dali ti pomaze u raspravi priznati
Steta pa vam se kolektivni penis ne mjeri po godinama. Istovremeno niste ni najstariji u svom gradu, a to vam je k'o fol neko oruzje protiv nas, dok je nama naivno i banalno. Da ste uspjesni, pricali bi o uspjehu. Ne mora znaciti da je Zrinjski bolji od vas sto je stariji, niko vas ne tjera na ove selektivne kalkulacije, ali ne mozes sad priznati jbg, izgubili bi protiv Zrinjskog. A i protiv mene, a to boli.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Cestitam Devlicu na golu i Osmanovicu na gol i Man of The Match u zadnjoj utakmici.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Da. Imas ljudi od 80 godina koji su uradili manje u zivotu nego nekih koji su tek 18 napunili. Po tvojoj logici bi starac mog'o biti beba a golobrad biti metuzalem.nekoIzMostara je napisao/la:A vrijeme neaktivnosti, jer nisu bili aktivni, nisu se takmicili, nisu imali nikoga. I to se ubraja u tematoku ko je stariji???
Citaj bolje sta pisem: PRIJE SU OSNOVANI, ALU VELEZ JE STARIJI JER NIKAD NISU PRESTAJALI SA DJELOVANJEM. ZNACI VELEZ FUNKCIONISE(AKTIVAN) 96 GODINA, ZRINJSKI JE PREKIDAM SA RADOM, ZNACI NIJE AKTIVAN. EVO PRIMJER IZ REALNOG ZIVOTA. ZALEDI COVJEK SVOJ RADNI STATUS U FIRMI U KOJOJ RADI NA 1 -2GODINE. KADA GA AKTIVIRA DA LI MU S4 RACUNAJU TE 2 NEAKTIVNE GODINE U RADNI VIJEK ILI NE?
Bruce Jenner je promjenio ime u Caitlyn Jenner, sto znaci da su to 2 osobe.
E pa priznajes da ste osnovani u 1922. Sad malo bolje procitaj ovo:
2018 - 1922 = 96
2018 - 1907 = 111
Pitanje za 1 mil ojra: dali je 111
A: > 96
B: < 96
C: = 96
D: Zavisi dali ti pomaze u raspravi priznati
Steta pa vam se kolektivni penis ne mjeri po godinama. Istovremeno niste ni najstariji u svom gradu, a to vam je k'o fol neko oruzje protiv nas, dok je nama naivno i banalno. Da ste uspjesni, pricali bi o uspjehu. Ne mora znaciti da je Zrinjski bolji od vas sto je stariji, niko vas ne tjera na ove selektivne kalkulacije, ali ne mozes sad priznati jbg, izgubili bi protiv Zrinjskog. A i protiv mene, a to boli.[/quote]
Ti me nmzs dobiti u diskusiji, nemas argumenata, a pokusavas uvinu raspravu sto znaci da si GLUP ko ****. Ili bolje da te ne poredim sa kurcem, jer on ima neku svrhu u zivotu, a ti nemas.
Ja nemam problema da priznam da je u ovom trenutku Zrinjski jaci od Veleza, i da bi nas pobjedili. To niko pri zdravoj pameti nmz negirati, ali isto tako nmzs porediti VElez i Olimpik, jer smo u svim segmentima bolji od vas. Trofejniji, stariji, vise navijaca, i sto je u ovom trenutku najbitnije ispred vas na tabeli.
Da sumiramo ukratko:
A) Velez je stariji od Zrinjskog
B) Nmzs izaci na kraj sa mnom, jer si glup
C) Zrinjski je trenutacno jaci od Veleza
D) Velez je bolji od Olimpika u svim segmentima.
Budi pozz.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pa jednostavno pitanje , ko je vise sezona odigrao i to je to ...
Igracki kadar u nk plastika prosjek godina 44
Umislio si se da su starost i vrijeme provedeno u nekoj aktivnost ista stvar.nekoIzMostara je napisao/la:Citaj bolje sta pisem: PRIJE SU OSNOVANI, ALU VELEZ JE STARIJI JER NIKAD NISU PRESTAJALI SA DJELOVANJEM. ZNACI VELEZ FUNKCIONISE(AKTIVAN) 96 GODINA, ZRINJSKI JE PREKIDAM SA RADOM, ZNACI NIJE AKTIVAN. EVO PRIMJER IZ REALNOG ZIVOTA. ZALEDI COVJEK SVOJ RADNI STATUS U FIRMI U KOJOJ RADI NA 1 -2GODINE. KADA GA AKTIVIRA DA LI MU S4 RACUNAJU TE 2 NEAKTIVNE GODINE U RADNI VIJEK ILI NE?
Racunaj ti naglavacke kako god hoces, vrijeme ne staje ni za koga.
I veca vam je sramota da ste u vise godina rada postigli manje od njih.
Vi mislite k'o kuponom odbijati vrijeme nekome jer vam smeta realnost.
Popravio sam ti B.Ti me nmzs dobiti u diskusiji, nemas argumenata, a pokusavas uvinu raspravu sto znaci da si GLUP ko ****. Ili bolje da te ne poredim sa kurcem, jer on ima neku svrhu u zivotu, a ti nemas.
Ja nemam problema da priznam da je u ovom trenutku Zrinjski jaci od Veleza, i da bi nas pobjedili. To niko pri zdravoj pameti nmz negirati, ali isto tako nmzs porediti VElez i Olimpik, jer smo u svim segmentima bolji od vas. Trofejniji, stariji, vise navijaca, i sto je u ovom trenutku najbitnije ispred vas na tabeli.
Da sumiramo ukratko:
B) Nmzs izaci na kraj sa mnom, jer s̶i̶ sam glup
Budi pozz.
Evo da probamo jedan segment: koliko reprezentativaca ima Velez u reprezentaciji sad? Ili evo nesto lakse: koliko pokala(i kojih) je Velez osvojio u bosanskohercegovackim takmicenjima?
Ja rekoh ne znaci da je Zrinjski bolji samo sto je stariji, posra ti casno sam svoj klub. Nema sta, divim se tvom intelektu.
Sta vam kaze teta u matematici, koliko je 1907 - 1922? Jeste li uopste stigli do matematike ili se jos ucite pisati? Ima li uopste skolovanje kod vas u tom famoznom pleistocenu o kojem brujis?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Je li lose biti stariji?MUSVDG je napisao/la:Igracki kadar u nk plastika prosjek godina 44
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Ipak si dokazao da si glup. I t nenormalno glup, al bije ni cudo kad dolazis sa otoke. Mokroguz, i si mjerna jedinica za Velez. Zrinjski nije stariji, 30tak godina nisu postojali. Bili su ugaseni, skroz ugaaeni, tako da ako cemo vec racunati, onda im se pika vrijeme od ponovnog pocetka aktivnoati. Ti nemoj nikome da drzis pridike drzi se svoje plastike, sramio bi se da navijam za klub koji je osnovan poslije rata. Nemate kome sta peicati, ali istopicete se i ugasiti cim se Sarajevu i Zelji digne ****. Sluzili ste im u PL da se naguzite i prodate bodove. Sad posto niste u lugi, i necete nikad vise ni biti jer ste jadan klub ugasice Vas jer uzimate pare od Saveza koji Sarajevo i Zeljo mogu podjeliti. A nema potrebe da znamo matematiku, upalis digitron, od ukupnog zbroja godina oduzmes godine nepoatojanja i gotovo. Plastika se topi i smrdi uzas.Mokroguz je napisao/la:Umislio si se da su starost i vrijeme provedeno u nekoj aktivnost ista stvar.nekoIzMostara je napisao/la:Citaj bolje sta pisem: PRIJE SU OSNOVANI, ALU VELEZ JE STARIJI JER NIKAD NISU PRESTAJALI SA DJELOVANJEM. ZNACI VELEZ FUNKCIONISE(AKTIVAN) 96 GODINA, ZRINJSKI JE PREKIDAM SA RADOM, ZNACI NIJE AKTIVAN. EVO PRIMJER IZ REALNOG ZIVOTA. ZALEDI COVJEK SVOJ RADNI STATUS U FIRMI U KOJOJ RADI NA 1 -2GODINE. KADA GA AKTIVIRA DA LI MU S4 RACUNAJU TE 2 NEAKTIVNE GODINE U RADNI VIJEK ILI NE?
Racunaj ti naglavacke kako god hoces, vrijeme ne staje ni za koga.
I veca vam je sramota da ste u vise godina rada postigli manje od njih.
Vi mislite k'o kuponom odbijati vrijeme nekome jer vam smeta realnost.
Popravio sam ti B.Ti me nmzs dobiti u diskusiji, nemas argumenata, a pokusavas uvinu raspravu sto znaci da si GLUP ko ****. Ili bolje da te ne poredim sa kurcem, jer on ima neku svrhu u zivotu, a ti nemas.
Da sumiramo ukratko:
B) Nmzs izaci na kraj sa mnom, jer si jako glup
Budi pozz.
Evo da probamo jedan segment: koliko reprezentativaca ima Velez u reprezentaciji sad? Ili evo nesto lakse: koliko pokala(i kojih) je Velez osvojio u bosanskohercegovackim takmicenjima?
Ja rekoh ne znaci da je Zrinjski bolji samo sto je stariji, posra ti casno sam svoj klub. Nema sta, divim se tvom intelektu.
Sta vam kaze teta u matematici, koliko je 1907 - 1922? Jeste li uopste stigli do matematike ili se jos ucite pisati? Ima li uopste skolovanje kod vas u tom famoznom pleistocenu o kojem brujis?
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Sve sto ima veze sa vama je lose, a sa nama VELEZOVCIMA je dobro. Da Bog da se ugasili i nikad vise ne postojali, da klubovi u Federalnoj ligi mogu posteno se takmiciti, a ne ovako znaju da ste kupili utakmicu. Istopicete se.Mokroguz je napisao/la:Je li lose biti stariji?MUSVDG je napisao/la:Igracki kadar u nk plastika prosjek godina 44
Ima li kakvih vijesti sa Otoke? Dolasci-odlasci?
Rečeno je da bi moglo biti još pojačanja ako bude zanimljivih igrača na tržištu.semcho je napisao/la:Ima li kakvih vijesti sa Otoke? Dolasci-odlasci?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne moras, imas svog Veleza za kojeg se mozes sramiti. Nek' se izvine Olimpik javnosti sto nije bio prisutan u prvobitnoj supi.nekoIzMostara je napisao/la:Ipak si dokazao da si glup. I t nenormalno glup, al bije ni cudo kad dolazis sa otoke. Mokroguz, i si mjerna jedinica za Velez. Zrinjski nije stariji, 30tak godina nisu postojali. Bili su ugaseni, skroz ugaaeni, tako da ako cemo vec racunati, onda im se pika vrijeme od ponovnog pocetka aktivnoati. Ti nemoj nikome da drzis pridike drzi se svoje plastike, sramio bi se da navijam za klub koji je osnovan poslije rata.
Objasni mi, ja sam nenormalno glup. Ne pravim se da je sve po tvome pa sad ne mozes sam sebi doci, zato si ovdje. Neces ni dobiti to sto trazis, a neces ni odyebati jer te boli.
Pika li se vrijeme kad ste bili podrumasi i skupljali skembu izbjegavajuci izlazak na sunce? Koje je to prvenstvo i dokle ste dogurali u njemu, jeste li osvojili duplu krunu na pola baterije? Niste valjda nestali sto vam okolnosti nisu dozvoljavali normalan rad. Kako se to vrijeme racuna, je li to snizeno Velezovo godiste za 66%, je li potpuno obnovljeno, nisam upoznat sa tom cupavom matematikom.
Sreca pa imaju vas.Nemate kome sta peicati, ali istopicete se i ugasiti cim se Sarajevu i Zelji digne ****. Sluzili ste im u PL da se naguzite i prodate bodove.
I sta pise na tvom digitronu, koliko je 1905 - 1922? Na mom pise -17. Vjerovatno mi je i digitron velenavijac Olimpika, glup k'o qrac isto k'o i ja. Koje dugme trebam da pritisnem da racuna u Velezovoj vremenskoj zoni?Sad posto niste u lugi, i necete nikad vise ni biti jer ste jadan klub ugasice Vas jer uzimate pare od Saveza koji Sarajevo i Zeljo mogu podjeliti. A nema potrebe da znamo matematiku, upalis digitron, od ukupnog zbroja godina oduzmes godine nepoatojanja i gotovo. Plastika se topi i smrdi uzas.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobro, ali treb'o si mi odgovoriti sa onog svog drugog racuna. Zaboravio si se odjaviti.nekoIzMostara je napisao/la:Sve sto ima veze sa vama je lose, a sa nama VELEZOVCIMA je dobro. Da Bog da se ugasili i nikad vise ne postojali, da klubovi u Federalnoj ligi mogu posteno se takmiciti, a ne ovako znaju da ste kupili utakmicu. Istopicete se.Mokroguz je napisao/la:Je li lose biti stariji?MUSVDG je napisao/la:Igracki kadar u nk plastika prosjek godina 44
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
nekoIzMostara je napisao/la:Sve sto ima veze sa vama je lose, a sa nama VELEZOVCIMA je dobro. Da Bog da se ugasili i nikad vise ne postojali, da klubovi u Federalnoj ligi mogu posteno se takmiciti, a ne ovako znaju da ste kupili utakmicu. Istopicete se.Mokroguz je napisao/la:Je li lose biti stariji?MUSVDG je napisao/la:Igracki kadar u nk plastika prosjek godina 44
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Dobro, ali treb'o si mi odgovoriti sa onog svog drugog racuna. Zaboravio si se odjaviti.[/quote]
Nismo mi bola prceni vucici da pravimo 10 profila za svakog navijaca pa da izgleda kako vas ima vise. To si ti vjerovatno mislio Manciniji (ili ti ga BluSeveru) napisati.
Nismo mi bola prceni vucici da pravimo 10 profila za svakog navijaca pa da izgleda kako vas ima vise. To si ti vjerovatno mislio Manciniji (ili ti ga BluSeveru) napisati.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
I sta pise na tvom digitronu, koliko je 1905 - 1922? Na mom pise -17. Vjerovatno mi je i digitron velenavijac Olimpika, glup k'o qrac isto k'o i ja. Koje dugme trebam da pritisnem da racuna u Velezovoj vremenskoj zoni?[/quote]
Digitron kaze onako kako bi ti volio, ali cinjenice kazu drugacije, 50 -60 godina ljudi nisu postojali, i sad da se pravimo kao da su vazda bili aktivni? Nemojmo se lagati. Al et ako nista stariji su od vas smrdljiva plastiko. Idite brati pecurke po sumama, i povedite te dedare sto ste doveli kao pojacanja.
Digitron kaze onako kako bi ti volio, ali cinjenice kazu drugacije, 50 -60 godina ljudi nisu postojali, i sad da se pravimo kao da su vazda bili aktivni? Nemojmo se lagati. Al et ako nista stariji su od vas smrdljiva plastiko. Idite brati pecurke po sumama, i povedite te dedare sto ste doveli kao pojacanja.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Ne moras, imas svog Veleza za kojeg se mozes sramiti. Nek' se izvine Olimpik javnosti sto nije bio prisutan u prvobitnoj supi.
Objasni mi, ja sam nenormalno glup. Ne pravim se da je sve po tvome pa sad ne mozes sam sebi doci, zato si ovdje. Neces ni dobiti to sto trazis, a neces ni odyebati jer te boli.
Pika li se vrijeme kad ste bili podrumasi i skupljali skembu izbjegavajuci izlazak na sunce? Koje je to prvenstvo i dokle ste dogurali u njemu, jeste li osvojili duplu krunu na pola baterije? Niste valjda nestali sto vam okolnosti nisu dozvoljavali normalan rad. Kako se to vrijeme racuna, je li to snizeno Velezovo godiste za 66%, je li potpuno obnovljeno, nisam upoznat sa tom cupavom matematikom.
1) Velez je oduvijek bio ponos svih nas u Mostaru , Hercegovini, BiH pa i sire, tako da nema razloga da ga se stidimo. Trebaju se stiditi oni koji su ga doveli u situaciju u kakvoj je bio do prije 2 godine.
2) Ti se ne mozes praviti, jer si intelektualno prelimitiran. Ti i svi koji pisu na forumu protiv Veleza su mi nebitan faktor u zivotu, sto se tice sportskog aspekta. Raspravljam se sa tobom, jer ne volim kad neko generalno iznosi neistine i kalja ugled kluba koji to nikad i nikako nije zasluzio.
3)Ako je Velez bio podrumas, onda su i ostali klubovi sirom bivse SFRJ bili podrumasi.
4) Osvojili smo 2 kupa Marsala Tita kada su liga i kup bili u top 5 -6 u Evropi. Igrali smo evropske utakmice protiv velikana evropskog fudbala, kakve nikad nece u danasnje vrijeme niko dovesti. Stvorili smo fudbalske legende i prije i poslije rata koji su bili reprezentativci BiH. I u ovom trenutku najbitnije imamo Fajica koji vam ga stavi u cmar, a u grlu vam stane.
4) Pomiri se sa tim da si retardiran i glup. Necu se vise sa hajvanima raspravljati.
Ziv bio!
1) Velez je oduvijek bio ponos svih nas u Mostaru , Hercegovini, BiH pa i sire, tako da nema razloga da ga se stidimo. Trebaju se stiditi oni koji su ga doveli u situaciju u kakvoj je bio do prije 2 godine.
2) Ti se ne mozes praviti, jer si intelektualno prelimitiran. Ti i svi koji pisu na forumu protiv Veleza su mi nebitan faktor u zivotu, sto se tice sportskog aspekta. Raspravljam se sa tobom, jer ne volim kad neko generalno iznosi neistine i kalja ugled kluba koji to nikad i nikako nije zasluzio.
3)Ako je Velez bio podrumas, onda su i ostali klubovi sirom bivse SFRJ bili podrumasi.
4) Osvojili smo 2 kupa Marsala Tita kada su liga i kup bili u top 5 -6 u Evropi. Igrali smo evropske utakmice protiv velikana evropskog fudbala, kakve nikad nece u danasnje vrijeme niko dovesti. Stvorili smo fudbalske legende i prije i poslije rata koji su bili reprezentativci BiH. I u ovom trenutku najbitnije imamo Fajica koji vam ga stavi u cmar, a u grlu vam stane.
4) Pomiri se sa tim da si retardiran i glup. Necu se vise sa hajvanima raspravljati.
Ziv bio!
nekoIzMostara je napisao/la: Nismo mi bola prceni vucici da pravimo 10 profila za svakog navijaca pa da izgleda kako vas ima vise. To si ti vjerovatno mislio Manciniji (ili ti ga BluSeveru) napisati.
- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav,
Moze li neko da mi nesto napise o Enveru Bekticu, koji je igrao za vas a koji je na probi kod nas.
Zahvaljujem se unaprijed i lijep pozdrav
Moze li neko da mi nesto napise o Enveru Bekticu, koji je igrao za vas a koji je na probi kod nas.
Zahvaljujem se unaprijed i lijep pozdrav
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.