NK Zvijezda Gradačac

Zuk3E
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zuk3E » 26 jun 2013, 09:46

astra1922 je napisao/la:zanimljivo ce biti savez donio odluku da u svakom klubu moze igrati 6 stranaca u prvoj postavi dok je do sada moglo 8 igrati.ako uzmemo u obzir da kod nas u prvoj postavi igraju mirkovic,mus,ponjevic,susic,diatta,i adam onda se moze zakljuciti da smo vjerovatno ispunili kvotu stranih fudbalera.posto je domace trziste vec probrano neznam kakva onda pojacanja mozemo ocekivati

Ta odluka je bila na snazi i u ovoj sezoni.
U prošloj sezoni, odnosno polusezoni, u našem Klubu je bilo prijavljeno 7 stranaca, i to: Mirković, Stančeski, Diatta, Adam, Mus, Đurđević i Kovačević (koji je otišao odmah po početku polusezone). Ponjević i Sušić imaju naše državljanstvo.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 26 jun 2013, 09:50

Benjo_AFC86 je napisao/la::lol: :lol:

slika

Lijepo od tebe, ali se ostavi nas i naših problema, okreni se svojoj Gradini. Kakav je - takav je ali je naš direktor i mi ćemo sa njim voditi bitku.....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2013, 09:55

Zuk3E je napisao/la:
Lijepo od tebe, ali se ostavi nas i naših problema, okreni se svojoj Gradini. Kakav je - takav je ali je naš direktor i mi ćemo sa njim voditi bitku.....
izvini sto sam kopirao sliku koju sam na netu nasao :D kod nas nema problema, sta cu se nama okretati :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 26 jun 2013, 10:27

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:
izvini sto sam kopirao sliku koju sam na netu nasao :D kod nas nema problema, sta cu se nama okretati :lol:
Nisam ni rekao da vi imate problema, nego da se ostaviš naših.... Ionako malo fali mnogim našim forumašima samo da se spomene Mustafa i odmah se počne sva šta pisati..... Sorry, ali mislim da sam u pravu....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jun 2013, 12:34

ako ponjevic i susic imaju nasa drzavljanstva onda je dobro.ne bi valjalo da neki stranac sjedi na klupi zato sto vec 6 stranaca igra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jun 2013, 13:23

nego sta bi sa slikara nema vise ni slika sa treninga sigurno je potjeran i on

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 jun 2013, 13:24

astra1922 je napisao/la:nego sta bi sa slikara nema vise ni slika sa treninga sigurno je potjeran i on
Slikar je na hladjenju do daljnjeg :lol:

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 26 jun 2013, 13:45

Bosanski zmaj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nego sta bi sa slikara nema vise ni slika sa treninga sigurno je potjeran i on
Ima čovjek svog posla..... biće fotografija, samo polako......
Nego Astra, otkud tebi to da je Mustafa zabranio praćenje treninga?

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 26 jun 2013, 13:57

Zuk3E je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:
Ima čovjek svog posla..... biće fotografija, samo polako......
Zuk3E ja bio i čuo kad je Mustafa reko Asimu ekonomu da ide zaključat kapije nema ulaza nikom da gleda trening

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 26 jun 2013, 14:02

Vjerujem ti da je tako rekao, ali on je sproveo odluku Upravnog odbora od prije više od godinu dana kada je, ako se sjećaš, bio problem između navijača i Kuntića - kada su navijači ušli u teren. Od tada ta odluka nikada nije stavljena van snage. Bilo je pozitivnih naznaka rješavanja tog slučaja, ali nikada nije došlo do realizacije, odnosno do promjene odluke. Varamo se svi kada mislimo da je to čisto Mustafina odluka - govorim stvarno realno.....

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 26 jun 2013, 14:28

Nabijem ih na **** dole u klubu mogu komotno da mi zabrane domace utakmice da gledam al ja cu ici na stranu u sarajevo, mostar, banja luku, i. sarajevo prijedor itd.. Dok oni sjede u kuci privatizirali ste klub mafijo jedna, a problem nikad nije bio s navijačima i kunticem, nego prave se kao da im je babovina, a sutra kad ispadnemo zanima me samo gdje ce svi ti ljudi biti... Navijačima i ljudima u Gradu jedina je atrakcija Zvijezda i ništa više a oni se tako ponašaju prema nasoj svetinji. A kad je bio slučaj sa navijačima tada smo još iz udruzenja "RED DRAGONS" poslat dopis na sastanak s upravom, nikada nije odrzan niti je se neko oglasio povodom tome.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 26 jun 2013, 15:08

ciro_ciro je napisao/la:Nabijem ih na **** dole u klubu mogu komotno da mi zabrane domace utakmice da gledam al ja cu ici na stranu u sarajevo, mostar, banja luku, i. sarajevo prijedor itd.. Dok oni sjede u kuci privatizirali ste klub mafijo jedna, a problem nikad nije bio s navijačima i kunticem, nego prave se kao da im je babovina, a sutra kad ispadnemo zanima me samo gdje ce svi ti ljudi biti... Navijačima i ljudima u Gradu jedina je atrakcija Zvijezda i ništa više a oni se tako ponašaju prema nasoj svetinji. A kad je bio slučaj sa navijačima tada smo još iz udruzenja "RED DRAGONS" poslat dopis na sastanak s upravom, nikada nije odrzan niti je se neko oglasio povodom tome.
Klub nije privatizovan, i ti to vrlo dobro znaš. Niko od sponzora, a ti znaš ko su, sve što se unese u Klub tu i ostaje, odnosno ostaje našem Gradu, neće niko od njih to sa sobom da ponese.
Evo ti reci, je li bolje doći na ovakav stadion ili na ono što je bilo prije nekoliko godina?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 jun 2013, 16:00

ciro_ciro je napisao/la:Nabijem ih na **** dole u klubu mogu komotno da mi zabrane domace utakmice da gledam al ja cu ici na stranu u sarajevo, mostar, banja luku, i. sarajevo prijedor itd.. Dok oni sjede u kuci privatizirali ste klub mafijo jedna, a problem nikad nije bio s navijačima i kunticem, nego prave se kao da im je babovina, a sutra kad ispadnemo zanima me samo gdje ce svi ti ljudi biti... Navijačima i ljudima u Gradu jedina je atrakcija Zvijezda i ništa više a oni se tako ponašaju prema nasoj svetinji. A kad je bio slučaj sa navijačima tada smo još iz udruzenja "RED DRAGONS" poslat dopis na sastanak s upravom, nikada nije odrzan niti je se neko oglasio povodom tome.
Zadnja izmjena: Tkanton, dana/u 26 jun 2013, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 26 jun 2013, 16:00

daj nam bgt reci ako to nije privatizovano zasto se sve radi u tajnosti nigdje ne mozes procitat sta Zvijezda ima u cilju ove sezone dal je to broba za opstanak, sredina tabele ili vrh dal se ima sta u planu radit na stadionu nigdje nista ne mozes nac pa ni na oficijelno stranici zasto nedadne te nekom da je uredjuje kad sve mozete placat mozete nac i zato nekog pa da makar malo budemo inforimisani a nije sve rekla kazala pa na kraju su drugi krivi sto se siri ne istina

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jun 2013, 16:17

kao sto ciro rece istinskim navijacima nije bitno ko vodi zvijezdu ko je u upravi ko su igraci koji je rang.mi volimo zvijezdu i volili smo je od kad znamo za sebe.

NE TRAZIMO PUNO HOCEMO DA SE KLUB IZJASNI O OVOME I GOTOVO JA CU PRVI POSTOVATI SVAKU ODLUKU KLUBA AKO JE ZA DOBROBIT SVIJU. zalosno je sto ce navuci gnijev na sebe jer ce cijeli stadion negodovati mustafi cim se desi kiks na domacem stadionu.neznam samo sta je problem napisati naprimjer za sencija.jel na probi jel potpisao ,hocel se vratiti hocemol sta zaraditi hocemol mu dovesti zamjenu pa ljudi to je normalno u svijetu.oni koji prate klub zanimaju ih bar osnovne stvari

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 26 jun 2013, 17:59

astra1922 je napisao/la:kao sto ciro rece istinskim navijacima nije bitno ko vodi zvijezdu ko je u upravi ko su igraci koji je rang.mi volimo zvijezdu i volili smo je od kad znamo za sebe.

NE TRAZIMO PUNO HOCEMO DA SE KLUB IZJASNI O OVOME I GOTOVO JA CU PRVI POSTOVATI SVAKU ODLUKU KLUBA AKO JE ZA DOBROBIT SVIJU. zalosno je sto ce navuci gnijev na sebe jer ce cijeli stadion negodovati mustafi cim se desi kiks na domacem stadionu.neznam samo sta je problem napisati naprimjer za sencija.jel na probi jel potpisao ,hocel se vratiti hocemol sta zaraditi hocemol mu dovesti zamjenu pa ljudi to je normalno u svijetu.oni koji prate klub zanimaju ih bar osnovne stvari
Ko ti može išta garantovati danas (mislim na prethodni post). Niko sa sigurnošću ne može reći kakvo će stanje biti, odnosno kako će se odigravati situacija u budućnosti (osim dragog Allaha dž.š.). Cilj svakog Kluba je što bolji plasman na tabeli i za takve situacije ne treba press-konferencija da bi se to reklo. Sve što bi se izgradilo na stadionu zavisi od sponzora i od para koje od njih dolaze - a svi znamo kakva je trenutna situacija u Klubu, a i u društvu u cjelini. Ovo je samo moje mišljenje i mislim da ga dijelim sa većinom forumaša.
Za Senčija sam čuo da je juče potpisao ugovor i da ostaje u Mađarskoj i da će Klub vjerovatno dobiti neka sredstva, ali ne znam koliko - a nije ni bitno, bitno je da će dobiti. Logično je da kada neko ode da se na njegovu poziciju traži drugi igrač pa će vjerovatno doći neko ko će ga zamijeniti na njegovoj poziciji (mada znate da se nešto nije izigrao u ovoj polusezoni i da mali Ponjević nije bio loš kao zamjena). Upravo sam dobio potvrdu informacije za Senčija.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 26 jun 2013, 18:06

Zaboravih i ovo da kažem. Razgovarao sam sa jutros sa Zoranom (kako ga zovete) u vezi sa klupskom stranicom. Od prije 5-6 dana imaju problem sa serverom, da li je slučajno ili je neka diverzija u pitanju, ali se on ne može konektovati na oficijelnu stranicu kao administrator i da je to jedini problem što stranica nije ažurirana ovih dana.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jun 2013, 18:20

Zuk3E je napisao/la:Zaboravih i ovo da kažem. Razgovarao sam sa jutros sa Zoranom (kako ga zovete) u vezi sa klupskom stranicom. Od prije 5-6 dana imaju problem sa serverom, da li je slučajno ili je neka diverzija u pitanju, ali se on ne može konektovati na oficijelnu stranicu kao administrator i da je to jedini problem što stranica nije ažurirana ovih dana.
nadam se da ce se oglasiti cim je napravi,ipak smo mi ozbiljan klub

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2013, 19:32

BiberBiber je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:
Zuk3E ja bio i čuo kad je Mustafa reko Asimu ekonomu da ide zaključat kapije nema ulaza nikom da gleda trening

Upravu je astra, čuo sam se sad sa momkom koji trenira dole. Zabranjeno je gledati svima koji nisu članovi kluba jer kao ''remete mir''.. a kadeti juniori pioniri, oni mogu prisustvovati. Tribine su zaključane
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jun 2013, 22:48

izgleda nema pojacanja dok se fadil i nurdo ne vrate sa bare ;)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.