AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Surreal
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Surreal » 18 okt 2025, 22:43

Šta smisleno reći? Prvo poluvrijeme nula, ništa nismo uradili. Drugo poluvrijeme možda i najbolja igra od dolaska Gasperinija, nekako sam zamišljao takvu Romu kada je potvrđeno da je on novi trener.

Mancini odigrao odličnu utakmicu, nema šta. Pellegrini standardno beskoristan, samo da vas podsjetim El Aynaoui je plaćen preko 20 miliona eura, koliko je igrao? Massara mora shvatiti da je on tu neka figura za slikat se kada igrač potpiše, ali moraš dovoditi igrače koje Gasperini želi, zna se da je htio Riosa, ti mu dovedeš svog igrača i samo baciš pare. Bailey je pokazao u ovom kratkom periodu da će biti pojačanje. Pa kada na terenu budu Bailey - Dybala - Soule iza napadača, moglo bi biti opasno. Wesley nula.

Svi to znamo, ali Massara mora već sad početi pregovore za novog napadača, ovo što imamo je najlošije u ligi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 18 okt 2025, 22:54

Za Baldanzija se zna da je promašaj, ali promašaj je i Wesley. Toliko hampe oko njega a nista. Ovakvih igrača puna Italija za 3-4 miliona. Mali Dahl koga smo dali Benfiki je za njega Cafu.

Bailey je klasa vidi se, ali nije ovo bilo vrijeme za njegov debi.

Ziolkowski ili kako već, dosta podsjeća na Huijsena.

Dybala i Ferguson ko dva stabla.. Kako smo se zajebali. Kako bi nam sad godio Azmoun ili Abraham (8 golova).

Kako je Dybala izašao nismo zaprijetili. Ili možda jednom.. Odbrani mu Sommer ona dva šuta.

Kone :bow:.

Mi kad bi dobijali derbije bili bi prvaci. Ali hajde, još smo tu u vrhu. Svi gube, svi kiksaju. Šteta dobro poluvremena.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 okt 2025, 14:52

Ne znam, meni je Wesley okej ima brzinu i finu kontrolu lopte, sinoc je igrao van svoje pozicije i istina nije briljirao, imao je samo jedan dobar ubacaj. Bzvz osjecaj danas, da smo pogodili jednu od onih sansi dobili bi utakmicu. Nemam pojma sta se planira za dalje, ali nama ocajnicki treba pristojan napadac, ovo sta ukrajinac i Ferguson igraju je ispod svakog nivoa.
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 19 okt 2025, 15:30

Nije nemoguć i kiks Milana protiv Fiorentine, kojoj baš gori pod nogama. Ukoliko se to desi, hajde, poraz je podnošljiviji.

Sassuolo, pa Parma - realno trebali bi upisati 6 bodova, mada obje ekipe imaju neke nezgodne igrače. Mourinho je znao naći igrača u omladinskim kategorijama, pa smo tako dobili Afenu Gyana i Tahirovića (propali su, ali u tom trenutku su bili dio rotacije). Antonio Arena je supertalenat, ima samo 16 godina, ali u ovakvom nedostatku napadača, ništa ne gubimo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 19 okt 2025, 16:20

Ja ne znam sta se desava sa tim omladinskim pogonom.Kako je moguce da tolike godine ne izbacimo nekog napadaca da valja.Pa nama najvece nade Baldanzi i Pisilli.Sta vise pricati.

Tekma ko tekma mogla se i okrenuti na nasu stranu al kad nemas pravog kreativca ili nekog grmalja u napadu jer vecina napada zavrsava centarsutem cemu se onda i nadati.Prodaja Abrahama mi je jedan od najglupljih poteza u zadnje vrijeme.Sad bi nam legao samo tako.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 19 okt 2025, 21:41

Tammy bi nam godio sa svojom agilnošću i pokretljivošću. Ja bih volio da uzmemo Endricka od Reala na pozajmicu u januaru, pošto je spreman za to. Mislim da je to igrač koji može dati 20+ golova po sezoni ali je zarobljen na klupi. Mali je bomba.
Commando Ultrà Curva Sud

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.