Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Cinjenica je da smo pobjedili i da smo drugom nogom zakoracili ka Brazilu, a vama ako se da pljuvati po Safetu zaboli nas kita.
Uzivaj, slavi, sta ste se ufatili pljuvati po covjeku koji ispunjava cilj.
Uzivaj, slavi, sta ste se ufatili pljuvati po covjeku koji ispunjava cilj.
I sto je najgore, covjek nas odvede na SP i opet ce se on susiti dok Miske igra. Susic ima srece samo takve.LenBias je napisao/la:okani se ubacivanja istih, na to mislim, sramota je da jedan hajrovic zbog ovakvog misketa sjedi na klupiMonolog je napisao/la:Što sad Zahirovića? Što Misketa? Razumijem staviti nekog na klupu, ali okaniti ga se u potpunosti?LenBias je napisao/la:pape dragi okani se visce i zahirovica ziv bio, okani se i misketa, ocito je proslo njegovo vrijeme
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
upravo tako ali hajde, svaka cast na pobjedi, sve to stoji ali pape je veceras prosao na cistu srecu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hvala Bogu koji nas je napokon pogledao, ali ti Safete si očajno odradio ove dvije utakmice. Neka nam je Bog (i dalje) na pomoći s tobom i ovakvim tvrdoglavim razmišljanjem.
ma ne možeš raji reć i dokazat. napisao sam par postova na onoj temi al bezveze pišem. sljedeći put pod euforijom kad ispušimo pitaće se što al hajde Bože moj valjda se opameti sajo naš.LenBias je napisao/la:upravo tako ali hajde, svaka cast na pobjedi, sve to stoji ali pape je veceras prosao na cistu srecu
još 2 utakmice koje se moraju dobit a naši već u Brazilu e Bože dragi ..
Vođa zna.
brate moj, treba biti realan i reci da smo indivdualnim rjesenjima dobili utakmicu
ove dvije utakmice smo mogli rutinski dobiti sto se tice kvalitete, da nam na klupi nije jedan poslovicno tvrdoglavi, samozadovoljni papak, koji nema velicine da prizna svoje greske
kakogod, pobjeda je pobjeda, ali mi nikad gorca nije bila, i ne mogu se posteno ni radovati, kad smo od 180 minuta visili 155 zbog necije gluposti
ove dvije utakmice smo mogli rutinski dobiti sto se tice kvalitete, da nam na klupi nije jedan poslovicno tvrdoglavi, samozadovoljni papak, koji nema velicine da prizna svoje greske
kakogod, pobjeda je pobjeda, ali mi nikad gorca nije bila, i ne mogu se posteno ni radovati, kad smo od 180 minuta visili 155 zbog necije gluposti
Mi da smo izgubili poslije ovakvih prilika kao Slovaci veceras....
Strah bi me bilo pomisliti sta bi se desavalo sirom drzave....
Temperatura me trese momci, mutan mi vid, vrijeme je spavanja, valja sutra na ispit nespreman doci..
Ali vrijediiiii

Strah bi me bilo pomisliti sta bi se desavalo sirom drzave....
Temperatura me trese momci, mutan mi vid, vrijeme je spavanja, valja sutra na ispit nespreman doci..
Ali vrijediiiii
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cuj rutinski smo ih trebali dobiti, kao da je rijec o Lihtenstajnu. Slovaci su podbacili do sada u kvalifikacijama ali su se vratili sa novim trenerom i ovo je sigurno jedna jaka ekipa.aimar je napisao/la:brate moj, treba biti realan i reci da smo indivdualnim rjesenjima dobili utakmicu
Haha cudno je vidjeti Safeta kako skace i onako se veseli kod Izetovog gola mislim da onako nije bio sretan nikad u zivotu 

Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo op op

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@ calcio
ne trebali, mogli...sto se kvalitete tice
jaci smo trenutno za klasu od njih i individualno i timski
i to bi se i desilo, da doticni nije izmisljao nove formacije i taktike
osnovno pravilo-tim koji pobjedjuje se ne mijenja i tacka
i upravo je susic odigrao to sto ti kazes, kao da su lihtenstajn
ne trebali, mogli...sto se kvalitete tice
jaci smo trenutno za klasu od njih i individualno i timski
i to bi se i desilo, da doticni nije izmisljao nove formacije i taktike
osnovno pravilo-tim koji pobjedjuje se ne mijenja i tacka
i upravo je susic odigrao to sto ti kazes, kao da su lihtenstajn
- anonymousHD
- Kontakt:
Opet loša taktika. Opet bez zadnjeg veznog. Opet neko izmišljanje, pojma ti Pape nemaš.
Hvala momcima koji su se borili, te doneli nam ovu pobedu.
Hvala momcima koji su se borili, te doneli nam ovu pobedu.
-
- Kontakt:
ovaj post vise govori o tebi nego o bilo kome, usput sto LAZES!! (kad god smo izgubili pape je govorio kako je on krivac dok napr prvi jagodic okrivi igrace)!!aimar je napisao/la:brate moj, treba biti realan i reci da smo indivdualnim rjesenjima dobili utakmicu
kakogod, pobjeda je pobjeda, ali mi nikad gorc nije bila, i ne mogu se posteno ni radovati, kad smo od 180 minuta visili 155 zbog necije gluposti
Sta ja imam od toga sto pape okrivi sebe kad je vec sjebo taj mec? Opet je srao. Igra uvijek po krilima i ubacaji a stavio sve veznjake u sredini pa mu bekovi idu naprijed. Koji qrac mu zaha igra beka? Jos sto je najgore krene u napad i kad treba centarsut usere se logicno jer ne zna i vrati loptu. Hajrovic koji treba igrat krilo uso i igro ba misketovoj poziciji srednjeg ofanzivnog veznog. Da nije zabio vjerovatno bi lose odigro i losije nego na krilu sto bi bio i opet bi momka ni krivog ni duznog napadali. Trebo je lik ko covjek rahimoca stavit od prve i onda u drugom bi poluvremenu imali dva friska igraca misketa i hajrovica ovako sve pobaca i qurcu ne valja.
@ edinjo
ne znam sta bi to post trebao govoriti vise o meni...ali eto, imas pravo na svoje misljenje
ti ocigledno imas slicne percepcije kao i pape
i odakle jagodica izvuce, da mi je samo znati
ocito vam je svima trn u oku, jer je gospodin i jer poznaje fudbal
samo bih te zamolio da se uzdrzis od komentara tipa "LAZES", jer su ispod svakog nivoa i nije im mjesto ovdje
ako mozes normalno diskutovati, ok, ako ne ...
ne znam sta bi to post trebao govoriti vise o meni...ali eto, imas pravo na svoje misljenje
ti ocigledno imas slicne percepcije kao i pape
i odakle jagodica izvuce, da mi je samo znati
ocito vam je svima trn u oku, jer je gospodin i jer poznaje fudbal
samo bih te zamolio da se uzdrzis od komentara tipa "LAZES", jer su ispod svakog nivoa i nije im mjesto ovdje
ako mozes normalno diskutovati, ok, ako ne ...
Centre forward je napisao/la:Prije 30 godina Radanović je spasio Papeta te se o'šlo na Euro u Francusku, sad je to napravio Izet. Koji srećković.Živjeli nam ovakvi momenti.

Tada je bila ključna utakmica, odnosno zadnja šansa. Ovo je u neku ruku isto tako, ali imamo još dvije tekme za odigrati bez obzira koliko protivnici smiješno izgledali.
Samo ne daj Bože da se i mi provedemo u Brazilu kao Tozina ekipa te davne '84 u Francuskoj.

Pape je ipak imao sreće. Zasad!

Vom Jäger zum Gejagten
Hajrovićeva sekundarna pozicija je AMF. Zaha je ušao na RB jer nije imao druge opcije da zamjeni Mujdžu osim njega. Ne bih da pišem o greškama večeras, previše sam emocionalno ispražnjen da bih pametovao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovdje su neki ograniceni fudbalskim intelektom..Bogati ne komentarisite vise glupi ste ko ****(sto se fzdbala tice , da ne vrijedjam)...
Nisam reko da ne zna igrati AMC nego da losije igra nego na krilu. I ne znam sta ce mu tamo kad vec na AMC ima pjanica a na CM mu ne Medunjanin. Taman hajrovic mogo ostavit im prostora i otic na krilo.
ONI TI GA PUŠE SAFETEEE, SAFETEEEEE, SAFETEEEEEEEEEE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.