Naravno, cesto repriziraju finale LP, pa se Max i igraci opuste gledajuci u dobroj atmosferi, popije se koja, malo meze i et ...
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Tako je, da uz alkohol lakše zaborave na prošlogodišnje 9. mjesto i pušenje od Dinama i Fejnorda
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mozemo konstatovati da je to sve proslost, kao sto je proslost da mi nismo igrali finale LP od davne 2007, kao sto je proslost da smo mi nekad bili top klub u svijetu, a da je sadasnjost sasvim nesto drugo.
Tako da i to sve sto je bilo prosle sezone je proslot okrenimo se ovoj sezoni i sadasnjosti, za sada interu nije krenulo dobro, a vcrs cemo vidjeti hocemo li mi biti malo bolji od vas trenutno
Tako da i to sve sto je bilo prosle sezone je proslot okrenimo se ovoj sezoni i sadasnjosti, za sada interu nije krenulo dobro, a vcrs cemo vidjeti hocemo li mi biti malo bolji od vas trenutno

Doduse vama ni alkohol ne moze pomoci da zaboravite petardu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pustimo mi reprize dvomeča sa Barcom i Bayernom i pomogne nam dosta da se bolje osjećamo

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ehh super ako vas to smiruje onda nije lose. Dobismo i mi Reala ali sta nam to vrijedi....
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024, Maestro^^, TheTruth34 i 21 gost.