HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Branko dobio novčanu kaznu, nema drugih sankcija, Muma 3 utakmice, a od Šćepe isto nema ništa...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ajde sve ok ali zasto Mumin 3 tekme.Pa nije ga sakom zavalio i cipelario ga.iwestherc je napisao/la:Branko dobio novčanu kaznu, nema drugih sankcija, Muma 3 utakmice, a od Šćepe isto nema ništa...
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Nije nego mu trisketinu zaljepio... Šteta što to nije napravio na nogometni način, uz aut liniju pa ga opleteš do atletske...
I samo žuti
I samo žuti

I have a dream
Nisam gledao prvo poluvrijeme protiv Celika pa ne znam ali kako sam cuo da ga je povukao za kosu ali sad je nebitno jer nije to smio napravit.Steta jer protiv Sirokog ce nam falit ali yebiga sad.westherc je napisao/la:Nije nego mu trisketinu zaljepio... Šteta što to nije napravio na nogometni način, uz aut liniju pa ga opleteš do atletske...
I samo žuti
bilo kako bilo a vi zijaniste 2 sigurna boda protiv CELIKA koji nikad nije bio slabiji u historiji pardon povijestiacovic2 je napisao/la:Nisam gledao prvo poluvrijeme protiv Celika pa ne znam ali kako sam cuo da ga je povukao za kosu ali sad je nebitno jer nije to smio napravit.Steta jer protiv Sirokog ce nam falit ali yebiga sad.westherc je napisao/la:Nije nego mu trisketinu zaljepio... Šteta što to nije napravio na nogometni način, uz aut liniju pa ga opleteš do atletske...
I samo žuti
niste vi ba za prvaka BOSNE I HERCEGOVINE
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
ba mi smo osvojili tu titulu 3 puta, aj sad dimitareizo je napisao/la:bilo kako bilo a vi zijaniste 2 sigurna boda protiv CELIKA koji nikad nije bio slabiji u historiji pardon povijestiacovic2 je napisao/la:Nisam gledao prvo poluvrijeme protiv Celika pa ne znam ali kako sam cuo da ga je povukao za kosu ali sad je nebitno jer nije to smio napravit.Steta jer protiv Sirokog ce nam falit ali yebiga sad.westherc je napisao/la:Nije nego mu trisketinu zaljepio... Šteta što to nije napravio na nogometni način, uz aut liniju pa ga opleteš do atletske...
I samo žuti

goveđigulašmajka
Zrinjski navodno zavrsava pregovore sa 2 igraca koji ce biti pojacanja za proljece. Rustemovic iz Zvornika i Todorovic iz Sarajeva?!
vlakanje je napisao/la:Zrinjski navodno zavrsava pregovore sa 2 igraca koji ce biti pojacanja za proljece. Rustemovic iz Zvornika i Todorovic iz Sarajeva?!
Moguće , jučerašnja izjava dopredsjednika Zrinje:
Sada fokus treba biti isključivo na utakmici protiv Širokog Brijega, a nakon toga ćemo imati jako puno vremena za razgovor, kako momčadi za proljeće, tako i o kadru za sljedeću sezonu, izjavio je izvršni dopredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta.
- Ono što mogu potvrditi jest da će naš cilj biti složiti još bolju momčad za proljeće, a u ovom trenutku mogu i potvrditi da sigurno nećemo čekati ljeto kako bismo počeli stvarati momčad za sljedeću sezonu, dodao je Šulenta
tareizo je napisao/la:bilo kako bilo a vi zijaniste 2 sigurna boda protiv CELIKA koji nikad nije bio slabiji u historiji pardon povijestiacovic2 je napisao/la:Nisam gledao prvo poluvrijeme protiv Celika pa ne znam ali kako sam cuo da ga je povukao za kosu ali sad je nebitno jer nije to smio napravit.Steta jer protiv Sirokog ce nam falit ali yebiga sad.westherc je napisao/la:Nije nego mu trisketinu zaljepio... Šteta što to nije napravio na nogometni način, uz aut liniju pa ga opleteš do atletske...
I samo žuti

Derbi prvenstva Zrinjski-Široki u subotu sa početkom u 13:00 sati???
Što tako kasno,mogli su termin bar u 11:00 sati staviti...

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Da nebi upalili reflektore, skupa struja zimski period, 6-7 max. Da je u 16h 10 milja min.

I have a dream
Prema dugoročnoj prognozi u subotu prohladno ali sunčano.Uglavnom što je najvažnije nema kiše a sve ostalo je ok. Meni je termin ok , svaki termin nekom odgovara nekome ne odgovara.Neko radi , neko će u svatove neko ima neku treću obavezu.Po meni zima nije za noćnih termina ali svak ima svoje razmišljenje.Neka mi uzmemo tri bobe pa taman igrali u 7 ujutro.Taramba je napisao/la:Derbi prvenstva Zrinjski-Široki u subotu sa početkom u 13:00 sati???
Ko nema obaveza subotom normalno da mu odgovara 13:00 sati,mogli su staviti bar u 15:00 sati ili pomaknuti na nedjelju,ipak se takva utakmica ne igra svaki tjedan.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
E vidis nedjelja bi bila dobra.Taramba je napisao/la:Ko nema obaveza subotom normalno da mu odgovara 13:00 sati,mogli su staviti bar u 15:00 sati ili pomaknuti na nedjelju,ipak se takva utakmica ne igra svaki tjedan.
sta vam je sa Zorana Brkovica?? jel se oporavio...pozz hvala
Trebao bi biti spreman na proljeće...
I have a dream
Je li poznat termin i dan odigravanja utakmice sa Širokim ?
Subota u 13 sati ali ovo jos nije definitivno.hifans je napisao/la:Je li poznat termin i dan odigravanja utakmice sa Širokim ?
Sad je sluzbeno,igra se u subotu u 13,00.acovic2 je napisao/la:Subota u 13 sati ali ovo jos nije definitivno.hifans je napisao/la:Je li poznat termin i dan odigravanja utakmice sa Širokim ?
Prijenos na areni
Šteta pa je subota ,još tako rano po mom misljenju nece biti puno ljudi nažalost
Šteta pa je subota ,još tako rano po mom misljenju nece biti puno ljudi nažalost
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.