u pravu si pola vas sto pise i nema predstavu ni ko je Pele a kamoli Ivanextra je napisao/la:.lafomamone je napisao/la:To razmisljanje je nakaradno, jednostavno je bajato i veoma tesko dokazivoLudilo13 je napisao/la:Nema veze sposobniji je Ivica onakav nego vecina sto sebe nazivaju direktorima i menadzerima. Dovoljno je da se Ivica zauzme za nesto to je vec pola posla uradjeno.![]()
Fudbal se mijenja iz godine u godinu, a porediti eru kada je Ivica bio autoritet i ovo danas vrijeme je suludo. Ja vjerujem da ogromna vecina ljudi koji su trenutno aktuelni u slovenackom biznisu i fudbalu uopste, nema bas predstavu ni ko je Ivica Osim. Sve je otislo puno dalje nego sto nama odavde izgleda, svugdje je parola ''mladji i pametniji'' osim ovdje gdje je sve naopako
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
Kad se sjetim sirokog,kad se Amar tek vratio bila nedjelja isto samo 9.8. Bio, 1:0 dobili nek se ponovi 

Lila kiša iz neba i zemlje i tad nikome nije smetala ni kiša ni termin, a sad...
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
od te utakmice je i pocela "Grbavica" prije utakmice... 

A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
Skinuti do pasa aaaa, sutra ce isto da budeAvanes je napisao/la:Lila kiša iz neba i zemlje i tad nikome nije smetala ni kiša ni termin, a sad...

I isto smo čekali Široki i Zrinjski u 2. i 4. kolu te sezone
Nek se rezultat ove prve ponovi sutra i extra
" onclick="window.open(this.href);return false;

Nek se rezultat ove prve ponovi sutra i extra

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
To razmisljanje je nakaradno, jednostavno je bajato i veoma tesko dokazivo
Fudbal se mijenja iz godine u godinu, a porediti eru kada je Ivica bio autoritet i ovo danas vrijeme je suludo. Ja vjerujem da ogromna vecina ljudi koji su trenutno aktuelni u slovenackom biznisu i fudbalu uopste, nema bas predstavu ni ko je Ivica Osim. Sve je otislo puno dalje nego sto nama odavde izgleda, svugdje je parola ''mladji i pametniji'' osim ovdje gdje je sve naopako.
lafomamone pricas gluposti, isti taj Ivica Osim je dobio poziv da licno u ime naseg kluba dodje na pregovore a o cemu se radi ces saznati za par dana

Fudbal se mijenja iz godine u godinu, a porediti eru kada je Ivica bio autoritet i ovo danas vrijeme je suludo. Ja vjerujem da ogromna vecina ljudi koji su trenutno aktuelni u slovenackom biznisu i fudbalu uopste, nema bas predstavu ni ko je Ivica Osim. Sve je otislo puno dalje nego sto nama odavde izgleda, svugdje je parola ''mladji i pametniji'' osim ovdje gdje je sve naopako.
lafomamone pricas gluposti, isti taj Ivica Osim je dobio poziv da licno u ime naseg kluba dodje na pregovore a o cemu se radi ces saznati za par dana

SWRA
Propade Željo TV sad za sad, traže novo riješenje
Sutra nam sudi onaj sudija što nam je dosudio penal prije 2 godine ja mislim, isto protiv Širokog, za jesenji naslov na 25. rođendan Manijaka
Sutra nam sudi onaj sudija što nam je dosudio penal prije 2 godine ja mislim, isto protiv Širokog, za jesenji naslov na 25. rođendan Manijaka

Zadnja izmjena: gio10, dana/u 09 avg 2014, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
- zubanovic89
- Kontakt:
Sjever broj 115 sad kupio, mislim da idu po redu. Ne znam kakva je situacija sa jugom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
20:00bagrcavi je napisao/la:U koliko je danas trening?

- RobertoBaggio
- Kontakt:
I ja sam malo nešto načuo o tome, ali nemam ništa pouzdano, svašta se priča, tako da se nadam da nije šuplja. Odavno mislim da bi nam Ivica mogao puno pomoći, ako on ima volje i snage da pokuša. To što ovaj gore pitar priča su gluposti. Samo je par ljudi koji su toliko cijenjeni na prostoru bivše Juge kao što je to Ivica. Čovjek je maltene samo svojom pojavom uspio izvući naš savez iz najvećih gova.na od poslije rata naovamo.petisesti98 je napisao/la:To razmisljanje je nakaradno, jednostavno je bajato i veoma tesko dokazivo![]()
Ah sutra, Grbavica, jug, reflektori. Baš sam se nešto poželio.

[youtube][/youtube]
FK Željezničar 1921
kako mislis da propade?gio10 je napisao/la:Propade Željo TV sad za sad, traže novo riješenje
šteta...znači ostade samo široki sa streamovima ..a vrlo lako to su mogli svi klubovi imat i da svaka utakmica ima barem stream..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hvala...arelinho je napisao/la:20:00bagrcavi je napisao/la:U koliko je danas trening?

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Jos jednom da postavim pitanje, pa ako niko i sada ne odgovori da znam da nije zato sto niko nije vidio pitanje.
Da li neko ima slike/vide/iskustva za VIP lozu na Grbavici? Ako neko zna bar opisati gdje se nalazi i slicno. Zanima me jer razmisljam da kupim sezonsku kartu ( nisam neki navijac, ali zivim pored stadiona pa da gledam malo nas fudbal ).
Da li neko ima slike/vide/iskustva za VIP lozu na Grbavici? Ako neko zna bar opisati gdje se nalazi i slicno. Zanima me jer razmisljam da kupim sezonsku kartu ( nisam neki navijac, ali zivim pored stadiona pa da gledam malo nas fudbal ).
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day
niko ti ne odgovara jer dosad nije bio posebni VIP, bila je zapadna tribina natkriveni i nenatkriveni dio (u svemu ostalom jednaki). vidim na stranici da će sad biti posebno VIP, ali ne znam šta je to tačno jer dosad nije bilo. najlakše da prošetaš, pitaš i vidiš ako si već tu a to hoćeš.
Nisam trenutno u Bosni, pa zato nisam u mogucnosti da licno odem.ChWilla je napisao/la:niko ti ne odgovara jer dosad nije bio posebni VIP, bila je zapadna tribina natkriveni i nenatkriveni dio (u svemu ostalom jednaki). vidim na stranici da će sad biti posebno VIP, ali ne znam šta je to tačno jer dosad nije bilo. najlakše da prošetaš, pitaš i vidiš ako si već tu a to hoćeš.
Hvala u svakom slucaju

Chelsea, Chelsea
¸ZuZa3 je napisao/la:Nisam trenutno u Bosni, pa zato nisam u mogucnosti da licno odem.ChWilla je napisao/la:niko ti ne odgovara jer dosad nije bio posebni VIP, bila je zapadna tribina natkriveni i nenatkriveni dio (u svemu ostalom jednaki). vidim na stranici da će sad biti posebno VIP, ali ne znam šta je to tačno jer dosad nije bilo. najlakše da prošetaš, pitaš i vidiš ako si već tu a to hoćeš.
Hvala u svakom slucaju
imas Amarov intervju iz vip loze kad se tek vratio 2009 ili 2010 cini mi se
edit: evo videa
To ti je centralni dio zapadne tribine, stolice su udobne, mekane, sjedis medju glavnim ljudima u klubu i u gradu opcenito i koliko ja znam prije se moglo ugravirati ime vlasnika godisnje ispod stolice, ne znam kako je to sada
[youtube][/youtube]
joj kad se sjetim ovog perioda i ove euforije, kako je Amar ovdje prozivao pitare i onaj "stadion za sletove"

Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 09 avg 2014, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Sad otisao da uzmem clansku kartu, i dobio uplatnicu, a od srijede ide podjela clanskih. Da li cu s uplatnicom moci uzeti jeftiniju kartu za ovu sad tekmu?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.