FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 feb 2016, 19:59

Rule_hz je napisao/la:[youtube][/youtube] :tokralju: :bih:
Cimirooot cimirooot na motorimaaaaaa :shock:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 21 feb 2016, 20:01

THEC je napisao/la:
Besic je napisao/la:Možel meni neko objasnit ovaj fenomen .

Todorović - kod nas je mogao promašit more s broda , nema te šanse koju on nije znao upropastit, eno ga u Zrinjskom haman glavni igrač to zabija , asistira nema gdje ga nema , čak je i nas prošle godine na Koševu mogao ubogaljit , malo je falilo .

a sad ovo

Hebibović - ubi asistencije , golove dođe kod nas nestane i još mnogi al ne nabraja mi se

i onda ovo

Ordagić - Povezivao s se s nama , tamo u Slobodi tata mata veznjak da je kojim slučajem došao kod nas ja sam ubijeđen da bi bio gori od Rustemovića.
izadjes na teren u Mostaru i lagano, nemas neki ogroman pritisak, izadjes na Kosevo i tek sto si zakoracio na teren neko ti zvizne citav rod, onako cisto preventivno, pogrijesis samo jedno dodavanje pozelis da nikad lopte osutao nisi :urnebes: jednostavno dosta dosta veci pritisak je kad igras u Sarajevu nego u nekim drugim klubovima
Može: taj fenomen se zove pritisak kao što si sam rekao i to nesnosljiv od nas samih. Koliko su puta prethodni treneri koji su nas vodili govorili kakvu atmosferu stvaramo u i oko tima, sjećamo se je li tako? Npr. da se vratim u prošlost kada je Pelak igrao riječi su mu bille: "Iz tunela nisam izašao a već me prozivaju!"Evo kada si pomenuo npr. Todorovića davno sam rekao dok mu se spremao odlazak da će taj igrač i ostali koji odu iz našeg kluba biti poželjni drugima i da će se tamo itekako snaći. Problem je u nama navijačima, pa se to prenese na igrače, pa zavlada mahalska politika svako hoće da bude trener igrač kapiten da sve zna šta se dešava i da se to brzinom svjetlosti širi. Što joker reče ovdje na forumu se želimo prikazati pametniji jedni drugima koliko ko zna pa je valjda na takav način bliže klubu ili šta već. Nikome se iza zareza ništa neprašta gleda se da jedan drugog isfuramo zbog čega, valjda nam fali humora pa da ispadneme mange jel?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 feb 2016, 20:03

:tokralju: Gojkara dominiraaaaa kakav gol !!! Majstoreeee
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 feb 2016, 20:03

Evro go, jedini igrac koji nam je OSVJETLO obraz bravo gojko.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 21 feb 2016, 20:03

Rule_hz je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0iKg6cscFgw[/youtube] :tokralju: :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Cemirot(ko sto bi dzeno rekao) je masina i to kakva :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 feb 2016, 20:04

FrancescoTotti je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0iKg6cscFgw[/youtube] :tokralju: :bih:
Cimirooot cimirooot na motorimaaaaaa :shock:
Opet ga onaj stručnjak neće zovnuti ,zovnuce kloca Hadzica prije
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 feb 2016, 20:05

Ogrijesila se sjeverna tribina od njega nedadose mu pehar ismirov a dadose ga projektu propalom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 20:06

Neki dan stojcev ih poprska,sad cimirot hahahaha :urnebes:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 feb 2016, 20:07

slika

Ovo je 4-4-2 :mrgreen:

Gdje kolega Ajax ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 feb 2016, 20:08

Rule_hz je napisao/la:Ogrijesila se sjeverna tribina od njega nedadose mu pehar ismirov a dadose ga projektu propalom
Velika greška.
Das Ist Walter

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 feb 2016, 20:09

22

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 feb 2016, 20:14

Pantelija je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Ja ću ponijeti grijeh i tvoj i moj .Nek me osude svi i nek me opsuju svi ,briga me.Advan Kadusic go do pasa na Instagramu.Boli njih **** kako će igrati u Mostaru i hoće li pobjediti ,a mi se sekiramo i razmišljamo,njih ba boli ****
Haj' mi reci kakve veze ima je l' on postavio sliku na instagram ili nije?
al' fakat bih volio da dokučim tu dimenziju ,... kakve veze to ima sa mostarom i utakmicom :mrgreen:
Ja mislim da je to u fazonu, ne znam više šta ću pljuvati pa haj' instagram. Djecem' ne kontam vas ljudi, bolan 300 puta veći igrači od svih koji su ikad igrali našu ligu imaju instagram profile i postavljaju slike pa nikom ništa al' je nama problem što to naši radi, samo ne znam koji je to problem, očekujem da se citirani gospodin @Majkl javi i objasni nam.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 feb 2016, 20:17

Besic je napisao/la:slika

Ovo je 4-4-2 :mrgreen:

Gdje kolega Ajax ?
Atletico Madrid igra 442 koju Jesic forsira, Juve igra vise sa rombom u sredini, a ne u liniji - tako imas Marchisia kao DM, Pogba kao AM, Sturaro i Khedira kao CM. A nekad zna i 442 klasicno da odigra, pa Khedria i Marchisio odigraju kao DM, a Pogba i Cuadrado kao LM i RM.
Razlika je sto oni imaju jednog koji zna lopte a igra kao DM (Marchisio/Gabi), i jednog strasnog DM, krila koja se vracaju i jednog napadaca koji se vraca po loptu - mi nemamo tog strasnog DM, i tog napadaca da se vraca nazad...ali na hajr :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 feb 2016, 20:17

Jos da istrpimo krajesnika uz brazilskog carobnjaka havarija ce biti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 feb 2016, 20:18

Kad ga Cimirot pristavi, skocio sam ko da jos za nas igra. Kako mi je taj momak prirastao srcu, to nije normalno. :beba:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 21 feb 2016, 20:19

joker90 je napisao/la:Kad ga Cimirot pristavi, skocio sam ko da jos za nas igra. Kako mi je taj momak prirastao srcu, to nije normalno. :beba:
Ima curu. Šteta. :kafa: :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 feb 2016, 20:19

DrustveniParazit je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la: Haj' mi reci kakve veze ima je l' on postavio sliku na instagram ili nije?
al' fakat bih volio da dokučim tu dimenziju ,... kakve veze to ima sa mostarom i utakmicom :mrgreen:
Ja mislim da je to u fazonu, ne znam više šta ću pljuvati pa haj' instagram. Djecem' ne kontam vas ljudi, bolan 300 puta veći igrači od svih koji su ikad igrali našu ligu imaju instagram profile i postavljaju slike pa nikom ništa al' je nama problem što to naši radi, samo ne znam koji je to problem, očekujem da se citirani gospodin @Majkl javi i objasni nam.
Onako imam neki osjećaj da njih boli **** hoće li pobjediti i koji će završiti na tabeli.Možda jedino Benko i još neki da se brinu a ovi instagram boysi njima su neke druge stvari prioritet.Uglavnom ja sam za to da im se i instagram zabrani.Što Benko,Barbarić itd nemaju instagram ili fejs što će i njima.Rezultat hoću i profesionlizam
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 feb 2016, 20:20

High je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kad ga Cimirot pristavi, skocio sam ko da jos za nas igra. Kako mi je taj momak prirastao srcu, to nije normalno. :beba:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :bow:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 21 feb 2016, 20:21

Rule_hz je napisao/la:[youtube][/youtube] :tokralju: :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 feb 2016, 20:21

High je napisao/la:
Te vezice su od danas do sutra svakako. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”