Cimirooot cimirooot na motorimaaaaaaRule_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cimirooot cimirooot na motorimaaaaaaRule_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
Može: taj fenomen se zove pritisak kao što si sam rekao i to nesnosljiv od nas samih. Koliko su puta prethodni treneri koji su nas vodili govorili kakvu atmosferu stvaramo u i oko tima, sjećamo se je li tako? Npr. da se vratim u prošlost kada je Pelak igrao riječi su mu bille: "Iz tunela nisam izašao a već me prozivaju!"Evo kada si pomenuo npr. Todorovića davno sam rekao dok mu se spremao odlazak da će taj igrač i ostali koji odu iz našeg kluba biti poželjni drugima i da će se tamo itekako snaći. Problem je u nama navijačima, pa se to prenese na igrače, pa zavlada mahalska politika svako hoće da bude trener igrač kapiten da sve zna šta se dešava i da se to brzinom svjetlosti širi. Što joker reče ovdje na forumu se želimo prikazati pametniji jedni drugima koliko ko zna pa je valjda na takav način bliže klubu ili šta već. Nikome se iza zareza ništa neprašta gleda se da jedan drugog isfuramo zbog čega, valjda nam fali humora pa da ispadneme mange jel?THEC je napisao/la:izadjes na teren u Mostaru i lagano, nemas neki ogroman pritisak, izadjes na Kosevo i tek sto si zakoracio na teren neko ti zvizne citav rod, onako cisto preventivno, pogrijesis samo jedno dodavanje pozelis da nikad lopte osutao nisiBesic je napisao/la:Možel meni neko objasnit ovaj fenomen .
Todorović - kod nas je mogao promašit more s broda , nema te šanse koju on nije znao upropastit, eno ga u Zrinjskom haman glavni igrač to zabija , asistira nema gdje ga nema , čak je i nas prošle godine na Koševu mogao ubogaljit , malo je falilo .
a sad ovo
Hebibović - ubi asistencije , golove dođe kod nas nestane i još mnogi al ne nabraja mi se
i onda ovo
Ordagić - Povezivao s se s nama , tamo u Slobodi tata mata veznjak da je kojim slučajem došao kod nas ja sam ubijeđen da bi bio gori od Rustemovića.jednostavno dosta dosta veci pritisak je kad igras u Sarajevu nego u nekim drugim klubovima
Rule_hz je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0iKg6cscFgw[/youtube]![]()
Opet ga onaj stručnjak neće zovnuti ,zovnuce kloca Hadzica prijeFrancescoTotti je napisao/la:Cimirooot cimirooot na motorimaaaaaaRule_hz je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0iKg6cscFgw[/youtube]![]()
Velika greška.Rule_hz je napisao/la:Ogrijesila se sjeverna tribina od njega nedadose mu pehar ismirov a dadose ga projektu propalom
Ja mislim da je to u fazonu, ne znam više šta ću pljuvati pa haj' instagram. Djecem' ne kontam vas ljudi, bolan 300 puta veći igrači od svih koji su ikad igrali našu ligu imaju instagram profile i postavljaju slike pa nikom ništa al' je nama problem što to naši radi, samo ne znam koji je to problem, očekujem da se citirani gospodin @Majkl javi i objasni nam.Pantelija je napisao/la:al' fakat bih volio da dokučim tu dimenziju ,... kakve veze to ima sa mostarom i utakmicomDrustveniParazit je napisao/la:Haj' mi reci kakve veze ima je l' on postavio sliku na instagram ili nije?Majkl je napisao/la:Ja ću ponijeti grijeh i tvoj i moj .Nek me osude svi i nek me opsuju svi ,briga me.Advan Kadusic go do pasa na Instagramu.Boli njih **** kako će igrati u Mostaru i hoće li pobjediti ,a mi se sekiramo i razmišljamo,njih ba boli ****
Atletico Madrid igra 442 koju Jesic forsira, Juve igra vise sa rombom u sredini, a ne u liniji - tako imas Marchisia kao DM, Pogba kao AM, Sturaro i Khedira kao CM. A nekad zna i 442 klasicno da odigra, pa Khedria i Marchisio odigraju kao DM, a Pogba i Cuadrado kao LM i RM.Besic je napisao/la:
Ovo je 4-4-2![]()
Gdje kolega Ajax ?
Ima curu. Šteta.joker90 je napisao/la:Kad ga Cimirot pristavi, skocio sam ko da jos za nas igra. Kako mi je taj momak prirastao srcu, to nije normalno.
Onako imam neki osjećaj da njih boli **** hoće li pobjediti i koji će završiti na tabeli.Možda jedino Benko i još neki da se brinu a ovi instagram boysi njima su neke druge stvari prioritet.Uglavnom ja sam za to da im se i instagram zabrani.Što Benko,Barbarić itd nemaju instagram ili fejs što će i njima.Rezultat hoću i profesionlizamDrustveniParazit je napisao/la:Ja mislim da je to u fazonu, ne znam više šta ću pljuvati pa haj' instagram. Djecem' ne kontam vas ljudi, bolan 300 puta veći igrači od svih koji su ikad igrali našu ligu imaju instagram profile i postavljaju slike pa nikom ništa al' je nama problem što to naši radi, samo ne znam koji je to problem, očekujem da se citirani gospodin @Majkl javi i objasni nam.Pantelija je napisao/la:al' fakat bih volio da dokučim tu dimenziju ,... kakve veze to ima sa mostarom i utakmicomDrustveniParazit je napisao/la: Haj' mi reci kakve veze ima je l' on postavio sliku na instagram ili nije?
High je napisao/la:Ima curu. Šteta.joker90 je napisao/la:Kad ga Cimirot pristavi, skocio sam ko da jos za nas igra. Kako mi je taj momak prirastao srcu, to nije normalno.![]()
Rule_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
Te vezice su od danas do sutra svakako.High je napisao/la:Ima curu. Šteta.joker90 je napisao/la:Kad ga Cimirot pristavi, skocio sam ko da jos za nas igra. Kako mi je taj momak prirastao srcu, to nije normalno.![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, aqarius, benko21, bhfanatic14, boki86, Bordo10, bordobijeli, Confiance, Cwirek, Dadox, ErosViverosViv, Fudo, gh0stHZ, Imamkarbarum, InatSilniBosanski, JavierBosnia, Kaunas, mosarajvosa83, MSOZ101, muhamedhulk, Oerde, Paromlinac, Proximic, rimljanin90, SilaMoc1946, spezial, Stole, tajsamja, THEC, ubipara, USB, zagorski i 292 gosta.