Historicar liked thisH8Z7 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:334231luckystrike je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:26Meščini da je ovo ipak 4 5 1;
Rockov
Beganović Čelik Jović Duraković
Đorđević Bubanja
Guliashvili Mehmedović Kyeremeh
Oliveira
Na hajr i na dobro, akoBogda.![]()
Ide pobjeda ako Bog da.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakvo poređenjeinsimadop je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:21Nadam se da ovo nije zvanična zbog Eldara, bolje Edin da igra, ili Bubanja štoper Edin ispred, ili Kuprešak na beka a Elvir na štopera...
Kako god, ne sumnjam u ZZ, da su tu Husref ili Mirza ili Simon ili takav kalibar, onda bih brinuo o postavi i pristupi
HAJMO VEČERAS NEKA NAM SE VRATI ZA PROMAŠAJE PRIJE 6 DANA!!! SARAJ'VO![]()
![]()
![]()

Bit ce gusto, bit ce 0:2 vcrs

Samo da su nam bekovi raspolozeni i naostreni 

Meni se nasa sredina nikako ne svidja
Nije posteno.
Prvo ga stavi kao i ostali treneri na poziciju koja nije njemu prirodna ,i to ne odigra uopste lose,sto i nasi rezultati potvrdjuju. I sad klupa,nas najbolji strijelac ,fakticki njegovim golovima smo i kvalificirali se za evropska takmicenja.
Ovo je prva zamjerka ZZ,samo da mu se ne obije o glavu u jako bitnoj utakmici.
Opcenito Hamza to nije zasluzio ,vidjet cemo.
Ne budite ludi…Eldar je naš najbolji vezni igrač, nadam se da je spreman da odigra makar 70 min.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SRAJ’VOOOO
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SRAJ’VOOOO
-
- Kontakt:
Ja smatram da po trenutnoj situaciji bolje da Oliveira pocinje tekmu. Hamzi svaka cast, ali mozda je bolje da sa klupe udje i odigra bolje nego prosli put.
Kako god, Zeka najbolje zna.
Kako god, Zeka najbolje zna.
Sta je zamjerka frajer nikako ne trci i kyera i guli moraju trcat za njega da on se samo lijepo moze namjestit na svoju ljevicu. Renan je puno bolja opcijaUser9025 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:39Nije posteno.
Prvo ga stavi kao i ostali treneri na poziciju koja nije njemu prirodna ,i to ne odigra uopste lose,sto i nasi rezultati potvrdjuju. I sad klupa,nas najbolji strijelac ,fakticki njegovim golovima smo i kvalificirali se za evropska takmicenja.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ovo mi se svidjelo kod ZZ -nije tvrdoglav. Svjestan je svojih greski i spreman je da ih u hodu koriguje.
Vidio je da je Jednonogi panj nasa najslabija karika i krivac sto nismo pobijedili Spartak. I mjesto njega je ubacio visprenog i snalazljivog Renana !
A drago mi je da i onu purgersku prevaru drzi na klupi
Izgleda ovo solidno,trebalo bi valjati !!
Btw ,prirodna pozicija jednonogog panja Catakovica je FK Igman Konjic,federalna liga
Gdje ce i zavrsiti najkasnije na zimu ako ne i ranije.
Vidio je da je Jednonogi panj nasa najslabija karika i krivac sto nismo pobijedili Spartak. I mjesto njega je ubacio visprenog i snalazljivog Renana !

A drago mi je da i onu purgersku prevaru drzi na klupi

Btw ,prirodna pozicija jednonogog panja Catakovica je FK Igman Konjic,federalna liga

-
- Kontakt:
Slazem se u ove 3 utakmice najmanje je pretrcaoJames1987 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:50Sta je zamjerka frajer nikako ne trci i kyera i guli moraju trcat za njega da on se samo lijepo moze namjestit na svoju ljevicu. Renan je puno bolja opcijaUser9025 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:39Nije posteno.
Evo pomocni rece 3 stopera (Bubanja centralni)
Eto rekao vam je pomocnik formaciju,ipak Gulisa na 10.Formacija ista kao do sada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hamza kako je poceo igrati u prvom sastavu na svojoj poziciji u zadnjih 14utakmica samo smo jednu izgubili i to u Mostaru protiv zrinjskog (gdje smo najbolju nasu utakmicu odigrali).James1987 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:50Sta je zamjerka frajer nikako ne trci i kyera i guli moraju trcat za njega da on se samo lijepo moze namjestit na svoju ljevicu. Renan je puno bolja opcijaUser9025 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:39Nije posteno.
Zato kazem da mozda i nije posteno da se tako lako izbaci iz prvog sastava.Al nebitno samo da prodjemo veceras.
Reno mi je bio drag na pocetku ,al kako je otisao u sred sezone partijati u Spaniju i nije se vratio na vrijeme,vidio sam njegov profesionalizam i odnos prema klubu.
Ako sa mehmedovicem durakovicem jovicem djodjrevicem prodjemo Trnavu,Zekicu dati ugovor dozivotno i kip mu napraviti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
**** ti sve bednoAntikloc je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:58Ovo mi se svidjelo kod ZZ -nije tvrdoglav. Svjestan je svojih greski i spreman je da ih u hodu koriguje.
![]()
![]()
A drago mi je da i onu purgersku prevaru drzi na klupi![]()
Btw ,prirodna pozicija jednonogog panja Catakovica je FK Igman Konjic,federalna liga![]()
Imate na Kodiju ko ima Kodi tekmu Sarajeva.Prenose Portugalci i Slovaci jer ce vjerovatno ovaj na bhliga stopati bolesno.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa druze ide na klupu jer ga nije htio gol u prosloj, ne znaci da ce pola sezone provest na klupi. Kako god, siguran sam da bi Renan pospremio one sanse iz prve tekme bolje nego bilo kod od nasih igraca.User9025 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 20:03Hamza kako je poceo igrati u prvom sastavu na svojoj poziciji u zadnjih 14utakmica samo smo jednu izgubili i to u Mostaru protiv zrinjskog (gdje smo najbolju nasu utakmicu odigrali).James1987 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:50Sta je zamjerka frajer nikako ne trci i kyera i guli moraju trcat za njega da on se samo lijepo moze namjestit na svoju ljevicu. Renan je puno bolja opcijaUser9025 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:39
Nije posteno.
Zato kazem da mozda i nije posteno da se tako lako izbaci iz prvog sastava.Al nebitno samo da prodjemo veceras.
Reno mi je bio drag na pocetku ,al kako je otisao u sred sezone partijati u Spaniju i nije se vratio na vrijeme,vidio sam njegov profesionalizam i odnos prema klubu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pa rekao je pomoćnik da su ostavili Hamzu za drugo poluvrijeme. Očekuje nas trkačka utakmica puna tempa, a oni bi Hamzu u špicu... Eldar na zadnjem veznom me brine nenormalno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Skontali smo da ti je Hamza rod. Nemoj ga samo puno braniti jer ce ga onda forum uzeti na zub. Dobar igrac, ali Zekic odredjuje ko ce i kada igrati !User9025 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:39Nije posteno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Neka je sa srećom
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, napoleon72 i 48 gostiju.