Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jos 11. minuta... aaaaaaaaaaaa, pa jel moguce... pogledacu ovo do kraja makar mi zadnje u zivotu bilo.
Florentino jos prica, y vamos a ver, pero bueno...
Florentino jos prica, y vamos a ver, pero bueno...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- anonymousHD
- Kontakt:
Adebayor je glavni sa onom perikom.

- Nail for Real
- Kontakt:
A jes ovaj Perez dosadan...
Jos malo pa delirijum
.
Jos malo pa delirijum

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dosadilo, nikad docekati, sat vremena gledam i slusam isto
nestrpljiv sam da ih vidim na autobusu kako slave 

daj neko link da i ja oci naparimMadridism je napisao/la:Dosadilo, nikad docekati, sat vremena gledam i slusam istonestrpljiv sam da ih vidim na autobusu kako slave

BHF Bosanska Krajina!
Joj kad nam u Ligi prvaka budu pravili spalir 

mogu nam ga obalit!!!Portillo je napisao/la:Joj kad nam u Ligi prvaka budu pravili spalir

hvala za link xD
BHF Bosanska Krajina!
- anonymousHD
- Kontakt:
Jest lepa ova plavuša aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Doooobraaa 

sta je ovo link ne zapinje ni malo ovi barcini izgleda otisli spavati

plavusa ubija

plavusa ubija

BHF Bosanska Krajina!
Ovaj dedo ima tresakvicu
Gori od mene, pretrno sam u drugom produzetku 
Ajmo sad svi: Puta Barca, puta Barca, eh, eh!

Ajmo sad svi: Puta Barca, puta Barca, eh, eh!
ahahah dedo nista ne cuje 
zadnji put sam ovako kasno ostajao, ne racunajuci predsezone, kad je Kaka u Brazilu na presici objavio da ide u Real. Ovo mi je nekako sad bolje
GORI SVE - si si si gana el madrid
evo igraca sigurno za par minta

zadnji put sam ovako kasno ostajao, ne racunajuci predsezone, kad je Kaka u Brazilu na presici objavio da ide u Real. Ovo mi je nekako sad bolje

GORI SVE - si si si gana el madrid

evo igraca sigurno za par minta
- Nail for Real
- Kontakt:
Vala dobro, evo 3:07 vec
.
Valja se dic' sutra za skolu.

Valja se dic' sutra za skolu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Evo zasto je Messija porediti sa Maradonom potpuno besmisleno. Dok je Maradona sam resavao utakmice, Messi igra samo dok njegovo okruzenje igra. Danas se Iniesta i Xavi nisu videli onoliko koliko se obicno vide na terenu, i Messi je bio beskoristan. Zasluzena pobeda Reala koji je bio bolji, a Barsa je opet platila cenu svojoj prepotenciji. I na kraju, pocinje strasno da zivcira koliko kukaju Katalonci. Sudija svira za njih prekrsaj, oni imaju sta da mu dobace. Samo se previjaju, kukaju, foliraju, sve bi na neku foru.Kad sam gledao snimak prve utakmice Inter-Barsa u Milanu, obratio sam posebnu paznju na Xavija. Covek je sve vreme kao kuce isao za sudijom i nesto mu kvocao. Toliki pritisak na sudije niko ne vrsi. A sampion sveta u svemu tome je Busquets. Ljigavijeg fudbalera trenutno nema na svetu. To je p*cketina par exellence - najmanje od fudbala zna od svih u timu Barcelone, a ponasa se kao da je izmislio isti.
ostavio ti je onaj komentar tamo, kaze da dva diega nebi mogli nista uraditi hahahahaMaGiCa je napisao/la:Evo zasto je Messija porediti sa Maradonom potpuno besmisleno. Dok je Maradona sam resavao utakmice, Messi igra samo dok njegovo okruzenje igra. Danas se Iniesta i Xavi nisu videli onoliko koliko se obicno vide na terenu, i Messi je bio beskoristan. Zasluzena pobeda Reala koji je bio bolji, a Barsa je opet platila cenu svojoj prepotenciji. I na kraju, pocinje strasno da zivcira koliko kukaju Katalonci. Sudija svira za njih prekrsaj, oni imaju sta da mu dobace. Samo se previjaju, kukaju, foliraju, sve bi na neku foru.Kad sam gledao snimak prve utakmice Inter-Barsa u Milanu, obratio sam posebnu paznju na Xavija. Covek je sve vreme kao kuce isao za sudijom i nesto mu kvocao. Toliki pritisak na sudije niko ne vrsi. A sampion sveta u svemu tome je Busquets. Ljigavijeg fudbalera trenutno nema na svetu. To je p*cketina par exellence - najmanje od fudbala zna od svih u timu Barcelone, a ponasa se kao da je izmislio isti.
BHF Bosanska Krajina!
- Nail for Real
- Kontakt:
Sad pustise video utakmice sa muzikom u pozadini
. Kakva utakmica
.
@MaGiCa, sve si dobro napisao
.

@MaGiCa, sve si dobro napisao

papa americano se cuje sad heheheNail for Real je napisao/la:Sad pustise video utakmice sa muzikom u pozadini. Kakva utakmica
.
@MaGiCa, sve si dobro napisao.

BHF Bosanska Krajina!
ne znam jeste li primijetili ali na proslavi kad je cassilas donio pehar i predao ga ramosu piuque se pojavio niotkuda i sapnuo nesto ramosu, ovaj ga samo potapsao po glaviNail for Real je napisao/la:Mogu misliti kako je onom drvosjeci PiqueuMadridism je napisao/la:Zabavljaju se fino uz Shakiru.

BHF Bosanska Krajina!
Joj kad ce ovo jbt, najavili u 3 evo proslo pola tri nidje nikog 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.