NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 17 avg 2025, 00:09

Danasnje slike

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 avg 2025, 12:10

Kako bi mi imali lijep stadion da se da sve urediti malo. Koliko mi je fino vidjeti sve ove radove, da se nesto pokrenulo sa mrtve tacke.

Kako smo odigrali jucer. 1:0 , iz penala zabili.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2025, 13:26

Eno odgovorili su na 11 pitanja.

Chat gpt populisticki odgovori. Kao zaposlili firmu za odrzavanje kompleksa i terena i rade vec 2 mjeseca. Kod restorana trava do koljena, a preko glavnog ne mozes trcati a da ne izvrnes zglob. Bageri idu preko njega.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 17 avg 2025, 13:33

Hahahah nek se ne brukaju s ovim odgovorima…Gdje su strucni ljudi za koje obecavaju da ce doci u klub…Jos jedna uprava koja se boji akademski obrazovanih ljudi…Posto pouzdano znam da vise na ovoj temi…Cekam odgovor

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 avg 2025, 13:44

harden je napisao/la:
17 avg 2025, 13:26

Chat gpt populisticki odgovori. Kao zaposlili firmu za odrzavanje kompleksa i terena i rade vec 2 mjeseca. Kod restorana trava do koljena, a preko glavnog ne mozes trcati a da ne izvrnes zglob. Bageri idu preko njega.
Zaposlili su E.M da odrzava, a zasto bas njega? Imas ljudi koji bi to odradili za mizerne cijene, dok taj lik nece odraditi za tu cijenu, nit ce odraditi kako treba jer ipak je on "neko" u gradu. Sa tim su mi odmah pali u ocima. Za dalje da ne pricam

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 17 avg 2025, 13:51

nebeskasila je napisao/la:
17 avg 2025, 13:44
harden je napisao/la:
17 avg 2025, 13:26

Zaposlili su E.M da odrzava, a zasto bas njega?
Zato sto je pomak…Jednostavno…Moraju svoje nesposobne ljude uvaliti negdje

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 17 avg 2025, 14:16

Pa zar prije par dana niste rekli da je ovo odličan potez? Ljudi, stručnjaci vam odgovorili i vi se sad bunite.

IstokZapad
Kontakt:

Post Postao/la IstokZapad » 17 avg 2025, 14:22

Ne vidim, sta je problem u odgovorima, sve i da je koristen CHATGPT, mislim dali su ljudi odgovore, jesmo li zadovoljni njima nismo, neke stvari jesu obrazlozili i malo su jasnije, ali sve je to površno odgovaranje, da li su ovo prvi koraci ka nekoj transparentnijoj komunikaciji jesu i svaka cast na tome, iducih 10 pitanja ocekujem bolje odgovore i preciznije, ali u svakom slucaju ovo je za pohvalu. Kad vec spominjete ovo da je neko zaposljen, ko god da je on, vidimn spominje se i da je stranacki, sto se mene tiče nek je i stranački, sve je to tako danas, ali da li obavlja posao ? to je moje pitanje

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2025, 14:41

Ima tu dosta dobrih stvari isto da ne crnim samo. Na stadionu se napokon konkretne stvari desavaju i ako budu uradjene kako treba ostaje nam samo reflektori i teren do bombona stadiona.

Prenos ce biti sto je ekstra za dijasporu, nek i oni poguraju malo, samo mislim da ce to biti losije sto se tice publike, cim bude losije vrijeme dio ljudi ce reci pa ima prenos, sta cu se ici smrzavati. Samo se nadam da ce se raditi kako treba a ne mobitelom 240p.

Super je sto cemo napokon moci kupiti dres, sto se radi na imidzu kluba, da ce klub prodavati pice grickalice i ostalo te samim tim prihodovati i tako.

Pohvalan je i pokusaj transparencije, nadam se da ce sljedeci put biti bolje i konkretnije. Obzirom kako je bilo, korak napred.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 avg 2025, 15:24

Najviše me nervira pitanja sa 1937 ili 1911, od svih problema u klubu pojedinim ljudima je to najveći problem, a zadnjih 50 godina na grbu piše 1911...

Kada stave 1937 bit će pitanje zašto nije 1911 ili pa može i 1992 itd...

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 17 avg 2025, 15:46

Ma dobro je ovo. Mi bi svi htjeli da sve bude gotovo za par mjeseci
Kad zavrse ovo sto je planirano vidjeti onda sta i kako dalje.
Po meni najbitnije da imamo a valjda inamo ekipu za top 8 da se vise ne stresiramo , da ovi sto ce odrzavati teren to odrade max ozbiljno i planirati aBd u nekoj od narednih sezone i promociju u PL..Zasto da ne

IstokZapad
Kontakt:

Post Postao/la IstokZapad » 17 avg 2025, 16:04

Upravo je to kako i ja gladam, napokon da neko, ko god da je, uopce ne znam ko od njih sta radi, da poduzima konkretne korake, znam da vecinu ovog zavrsava i radi Grad, što opet kritikujemo kako god stignemo, ali misljenja sam da se radi max koliko se moze u ovim uvjetima i ovom sistemu od drzave. Mene iskreno raduje što postoji određena transparencija, što se neke stvari koje su uvijek kasnile napokon rade na vrijeme, i što barem nekako sad mogu i očekivati da će iz godine u godinu biti urađeno što više, jer bez kvalitetne infrastrukture nema napredka i to je kljuc svega, ne moze jedinstvo svake sezone dovoditi 22 igraca, mora biti tu barem 50% iz našeg pogona, a sav kvalitet na kantonu nazalost ode u srednju bosnu .. to su problemi koje prioritetno moramo rjesavati.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 avg 2025, 16:12

Ima finih odgovora , meni je zasmetalo samo ovo vezano za odrzavanje stadiona, i oko stadiona, jer taj posao je dobio neko ko nije trebao dobiti to. Ali u nas inace ide tako. Daj Boze da i ti uvlakaci pocnu obavljati poslove kako trebaju.
Mislim da i pitanja treba postavljati bolja, pola glupih stvari ima.
Sad barem znamo da imaju neke planove, pa sta ce ostvariti vidjecemo. Da je svaka uprava uradila 1% bilo cega od ovog sad bi imali i ekipu i teren.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 17 avg 2025, 16:24

Bez obzira na neke propuste Uprave, treba biti iskren i realan.

Mi tako reći do neki dan nismo imali struje, vode, a ni opreme u klubu. Vratiti 80.000 KM duga u godini koja nije nije završila je po meni velika stvar.

Treba definitivno polako, jer čim krenemo sa nerealnim željama i očekivanjima završimo niže nego što smo bili.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 17 avg 2025, 16:49

@LIoris svaka čast na slikama.

Mislim da mi puno očekuda se mnoge stvari realiziraju što prijeje,a zaboravili ssmo da zadnjih 10 godina aa možda i više bilo je pitanje hoćemo li se takmičiti uopšte. pripreme su počinjale 7 dana prije početka prvesnstva, konstantna borba za opstanak, skupljenje para među navijačima da bi se platio račun za isključenu struju

Danas imamo pripreme koje su polele i prije vremena. Kvalitetne igrčae,

Stadion se uređuje gradi, Doće ako bog da i do renoviranja terena. bitno je da se radi.

NApreduju i ovi radovi oko atletske staze i ako sse nastavi s ovim tempom ne bojim se da ćemo prvu utakmicu igrati u Bihaču.

Podrška i samo naprijed

Što se tiče održavanja stadiona trebali su to dati Komradu koji ima i mehanizaciju i ljude. Koriste prostor pod tribinama mogu to dijelom i izkompenizirati

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 avg 2025, 19:40

Mene samo strah ove vlasti i njihovih izvodjaca radova.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 17 avg 2025, 19:45

harden je napisao/la:
17 avg 2025, 19:40
Mene samo strah ove vlasti i njihovih izvodjaca radova.
Mene je strah mafijaških uprava koje će sve uraditi da se vrate u klub...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.