FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hamzinjo na klupi znači
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nadam se da ovo nije zvanična zbog Eldara, bolje Edin da igra, ili Bubanja štoper Edin ispred, ili Kuprešak na beka a Elvir na štopera...
Kako god, ne sumnjam u ZZ, da su tu Husref ili Mirza ili Simon ili takav kalibar, onda bih brinuo o postavi i pristupi
HAJMO VEČERAS NEKA NAM SE VRATI ZA PROMAŠAJE PRIJE 6 DANA!!! SARAJ'VO

Zvanicna je sa uefine stranice.
-
- Kontakt:
Vjerovatno je Bubanja nazad ovdje kao štoper. Renane mačko poludi.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Da se citiramPena je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:22Mislim da ce igrati Durakovic umjesto Kupresaka i Mehmedovic umjesto JulardzijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:55RockovVrhbosnian je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:44Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Beganovic-Celik-Jovic-Kupresak
Bubanja
Julardzija-Djordjevic
Guliashvili-Renan-Kyeremeh
Onda ovako nema druge.Mislim da bi preofanzivno bilo da krila budu Kyeremeh i Andjusic a AM Guliashvili.Treba natrpati sredinu sa borcima i trkacima da tu izdominiramo.
Ako bude 352 spustit ce Bubanju na stoper sa Nidalom i Jovicem i to je to

Trener Zoran Zekić odlučio je u ovaj duel krenuti sa ovih 11 fudbalera: Rockov, Duraković, Jović, Čelik, Beganović, Mehmedović, Đorđević, Bubanja, Kyeremeh, Oliveira, Guliashvili.
Za Spartak će nastupiti: Frelih, Holik, Twardzik, Koša, Mikovič, Bainović, Prochazka, Zeljković, Azango, Ahl, Duriš.
Za Spartak će nastupiti: Frelih, Holik, Twardzik, Koša, Mikovič, Bainović, Prochazka, Zeljković, Azango, Ahl, Duriš.
Sarajevo ljubavi moja.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Realno, jedino ispravno za vecerasnju utakmicu, Djordjevic i Bubanja iza Mehmedovica. E zato nam treba jaka 10ka, sad bismo bili opasniji 10x nego proslu. Ali zna ZZ sta treba bolje i od mene i od nas svih. Juriiiisinsimadop je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:21Nadam se da ovo nije zvanična zbog Eldara, bolje Edin da igra, ili Bubanja štoper Edin ispred, ili Kuprešak na beka a Elvir na štopera...
Kako god, ne sumnjam u ZZ, da su tu Husref ili Mirza ili Simon ili takav kalibar, onda bih brinuo o postavi i pristupi
HAJMO VEČERAS NEKA NAM SE VRATI ZA PROMAŠAJE PRIJE 6 DANA!!! SARAJ'VO![]()
![]()
![]()
- luckystrike
- Kontakt:
Meščini da je ovo ipak 4 5 1;H8Z7 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:48Ma 442 rombluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:43Nisam stručnjak za neverbalnu komunikaciju, ali mi osmijeh Zorana na pitanje o promjeni sistema nešto govori.
Pretpostavljam da ćemo sutra igrati u formaciji 4 5 1 ili 4 3 1 2.
Sretno ekipi! Sretno momcima koji idu, u putu i na tribinama! I da se radujemo svi zajedno sutra u ova doba, akoBogda!
Rockov
Beganović Čelik Jović Duraković
Bubanja
Julardžija Đorđević
Čataković
Kyeremeh Guliashvili
Rockov
Đorđević Bubanja
Guliashvili Mehmedović Kyeremeh
Oliveira
Na hajr i na dobro, akoBogda.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
4-5-1
Ima da ih razvalimo 3:0
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Dobar stadion, naktriveno, moze se i s djecom doc
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
4231luckystrike je napisao/la: ↑31 jul 2024, 19:26Meščini da je ovo ipak 4 5 1;H8Z7 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:48Ma 442 rombluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:43Nisam stručnjak za neverbalnu komunikaciju, ali mi osmijeh Zorana na pitanje o promjeni sistema nešto govori.
Pretpostavljam da ćemo sutra igrati u formaciji 4 5 1 ili 4 3 1 2.
Sretno ekipi! Sretno momcima koji idu, u putu i na tribinama! I da se radujemo svi zajedno sutra u ova doba, akoBogda!
Rockov
Bubanja
Julardžija Đorđević
Čataković
Kyeremeh Guliashvili
Rockov
Đorđević Bubanja
Guliashvili Mehmedović Kyeremeh
Oliveira
Na hajr i na dobro, akoBogda.

Ide pobjeda ako Bog da.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zguzitcemoih
Ovo je 3 4 3,uvijek kad Renan igra (pripremne i ovo u Evropi )predje se sa 3 gore Gulaš i Kyeremeh odu na krila Renan na 9,kad je Hamza tu ova 2 idu na spiceve a Hamza bude povuceniji.
Ocekivao sam samo Julardziju umjesto Eldara ,koji moze više defanzivne zadatke odigrat.
Sretno momci
Ocekivao sam samo Julardziju umjesto Eldara ,koji moze više defanzivne zadatke odigrat.
Sretno momci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Oni 442
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Hajdee molim te etooo… IGRAJ BORDO-BIJELI OLE OLE!
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mikimaus, napoleon72, sekac, skoJaa, Tatamata1946 i 62 gosta.