FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
............
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Sigurno su praznovjerni u mitove neke vjeruju...Sarajlijica1946 je napisao/la:Sto se sad glupiraju sa timMBesic je napisao/la:Oni iz Zrinjskog hoće da se utakmica pomakne na subotu u 15:00 h

- PitarBordo
- Kontakt:
Želim ti sreću!Zukanovic je napisao/la:Nije to razlog sto ja idem.razlog je sto dosta sto gledam "nasu glupost" na terenu ne moram to i opet citati.samo duplo zivce gubim.necu ja ici zbog ove djece.
kad sam rekao da necu ovde vise pisati?kako ti u napred znas moj razlog?

Samo Saraj'vo.
Ma nek se igra kad god boli nas **** Rustem ce im 4 dat
@PitarBordo
Jel se pise upravu si,ili u pravu si,izvini sto nezzz jbg

Jel se pise upravu si,ili u pravu si,izvini sto nezzz jbg

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
Tačno. Za jedan klub kojeg se voli mišljenja nas svih mogu biti poprečna i suprotna ili da ukazujemo na greške jedni drugima na jedan odmjeren i kulturan način, međutim prozivanja i vrijeđanja nemaju nikakvog smisla niti su dozvoljena, zapitajmo se onda gdje nam je jedinstvo svih nas zajedno?RedEvil je napisao/la:Nema potrebe za vrijedjanjem,nemozes ti znati na osnovu ovog pisanja ovdje,dali je neko pismen,polupismen,nepismen,to za insajderstvo ok,jel nije pogodio![]()
Zuka brate samo ti piši nisi ti brate kriv ako nešto krivo krene u realizaciji nekog transfera i ti bi kao i mi volio da je sve OK.Zukanovic je napisao/la:Ja sam odlico da necu vise ovde pisati i pratiti forum.ali evo ja sam jos jednom tu. sta sam sada uradio da me neko napada?
Sarajevo ljubavi moja!
Razumijem i zukana od kojeg bukvalno "na silu" zele neke info i igrace a razumijem isto tako i ove sto su ogorceni sto nisu dosla jos neka pojacanja. Jedno je svim "insajderima" zajednicko, kad je objavljeno da smo isplatili dugovanja svi su pisali da ce se sad taj novac koji se uplacivao u svrhu tih dugovanja usmjeravati u igracki kadar. Debelo su slagali.PitarBordo je napisao/la:Želim ti sreću!Zukanovic je napisao/la:Nije to razlog sto ja idem.razlog je sto dosta sto gledam "nasu glupost" na terenu ne moram to i opet citati.samo duplo zivce gubim.necu ja ici zbog ove djece.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zukan ko da je makedonac.
Ljudi previse ozbiljno shvataju forum i ti insajderi ljudi podjele sa nama ono sto cuju ili znaju ili misle da znaju problem je u vama koji to sto procitate primate zdravo za gotovo.
Kad su pregovori u pitanju stvari se mjenjaju bukvalno iz minuta u minut tako da ljudi koji kazu dogovorili su se nasi sa "babovicem" pa on ne potpise ne znaci da su vas slagali jer dogovoriti se usmeno i potpisati ugovor nije isto.
Igrac obeca dolazim danas na potpis u Sarajevo oko 15:00h a u 13:30 mu se jave iz kine i nude tri puta vise para i sta on treba reci ej nemog obecao sam jesicu pa naravno da nece nego ce se zahvaliti preko menadzera i reci idem na drugo mjesto imam bolju ponudu.
Sabinho fino je edis rekao da to nece biti tako sa "viskom"
novca nakon vracanja dugova
Ljudi previse ozbiljno shvataju forum i ti insajderi ljudi podjele sa nama ono sto cuju ili znaju ili misle da znaju problem je u vama koji to sto procitate primate zdravo za gotovo.
Kad su pregovori u pitanju stvari se mjenjaju bukvalno iz minuta u minut tako da ljudi koji kazu dogovorili su se nasi sa "babovicem" pa on ne potpise ne znaci da su vas slagali jer dogovoriti se usmeno i potpisati ugovor nije isto.
Igrac obeca dolazim danas na potpis u Sarajevo oko 15:00h a u 13:30 mu se jave iz kine i nude tri puta vise para i sta on treba reci ej nemog obecao sam jesicu pa naravno da nece nego ce se zahvaliti preko menadzera i reci idem na drugo mjesto imam bolju ponudu.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Bra'o tebrabordospartanac je napisao/la:Tačno. Za jedan klub kojeg se voli mišljenja nas svih mogu biti poprečna i suprotna ili da ukazujemo na greške jedni drugima na jedan odmjeren i kulturan način, međutim prozivanja i vrijeđanja nemaju nikakvog smisla niti su dozvoljena, zapitajmo se onda gdje nam je jedinstvo svih nas zajedno?RedEvil je napisao/la:Nema potrebe za vrijedjanjem,nemozes ti znati na osnovu ovog pisanja ovdje,dali je neko pismen,polupismen,nepismen,to za insajderstvo ok,jel nije pogodio![]()

Jeste Kusta rekao naravno ali govorim o ovim insajderima ovdje.keli1946 je napisao/la:Zukan ko da je makedonac.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva si ti legendaPitarBordo je napisao/la:Ja kao mali materi rođenoj nisam vjerovao da je ručak gotov, dok ga ne svarim.kanarinac je napisao/la:Ljudi jos vjeruju u insajdere poput Zukana hahaha

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam sto i nama nebi odgovarao termin subota u 15h? Taman termin.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ja ne kontam sto su se pojedini naklatili na kosti @Zukanovic?Pa vise nas je ovdje furao pricama @Stanley i @kraljlavova,a niko njih ne proziva.Ovaj prvi citav dan nas karao informacijama,a ja nisam vidio da je zuka ovdje onaj dan nesto posebno pisao.
Ohanite malo ljudi koji vam je,jel treba zbog gluposti da jedni druge nazivamo nepismenima i dijelimo slicne epitete.Samo dusmanima dajemo povod za ismijavanje i podjebavanje.Ako sada,kad najvise treba,necemo biti kao jedan,yebo ti nas....
Ohanite malo ljudi koji vam je,jel treba zbog gluposti da jedni druge nazivamo nepismenima i dijelimo slicne epitete.Samo dusmanima dajemo povod za ismijavanje i podjebavanje.Ako sada,kad najvise treba,necemo biti kao jedan,yebo ti nas....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Utakmica izmedju Zrinjskog i Sarajeva se igra u nedjelju s pocetkom u 15:00 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U bilo koje doba dana i noci,po zivot da cemo napustiti BB neporazeni!

Saces napraviti novi nick i biti novi insajder,i opet ce djecca od 14 godina da vjerujuZukanovic je napisao/la:Nije to razlog sto ja idem.razlog je sto dosta sto gledam "nasu glupost" na terenu ne moram to i opet citati.samo duplo zivce gubim.necu ja ici zbog ove djece.
Samo Sarajevo
Nemam nikakvu informaciju,ali ja se jos uvijek nadam nekom ekstra pojacanju.
Osobno je pravo vjerovati ili ne,i niko te ne tjera na to,al to nije razlog za napad u ovom slucaju na @Zuku,jer on nije ubleha kao onaj Simba,Stanley,i da ne zaboravim @kinovsru i on je takodje regulara kao i Zuka

Pojacanja zaboravite to je sto je,i sad ne vrijedi ocajavati idemo ih podrzati ovakvu ekipu kakvu jest, cinjenica je da vise po kvalitetu nismo mozda ni medju 3 ekipe,ali idemo boriti se dati podrsku prvih 15 dana sezone moramo dati podrsku,jer u prvih 15 dana mozemo sve izgubiti
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, Anex, BeHighirly, Beli98, bordospartanac, Bosniacum Lilium, Confiance, Direktorcic, Dobrinja12345, egocentrik, Fudo, Gomis99, Haksss, Hamagara, hazarder, iliyaa8, insimadop, James1987, johntravolta123, JuricaSpindl, karama10, Lavcina, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MokraKifla, Morgen19, napoleon72, newton_heath_lyr, Posejdon, Proximic, rimljanin90, StevieG8, tajsamja, Taree, zagorski, zemuntrg i 463 gosta.