Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isto važi i za ostale "insajdere", možda su i oni svi bili u pravu pa se izjalovilo jer su pisali ovdje?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne znam gdje je zukan pogrijesio,mozda mu je greska sto je ista i pisao ovdje!
Tog Stanley nisam ni čitao, a ovo što sam ja napisao je takođe tačno. Uostalom zalibo me za polupismenim Zukanovićem koji kaže dolazi nam pojačanje pred Tursku i onda kad se ispostavi da je došao dječak koji je igrao seniorski fudbal koliko i Saša Matić i onda ovdje se hvali kako je njegova infromacija bila tačna, molim te nemoj.Sarajlijica1946 je napisao/la:Momak nam je vise stvari tacnih rekao ja sve pamtim!Jedini ko je zakuhao je onaj stanley koji se pojavio iz vedra neba!PitarBordo je napisao/la:Isto važi i za ostale "insajdere", možda su i oni svi bili u pravu pa se izjalovilo jer su pisali ovdje?
Činjenica je da je i on nafuravao ovdje raju u nekoliko navrata pa onda ništa od toga nije bilo, što je otprilike kao i 9 od 10 ostalih insajdera.
Ko je rekao da neće doći ?BosnianKingdom je napisao/la:Joj sto ne mogu ove politike seljačke...
Do prije mjesec dana piše "Ja imam milion posto provjerene informacije dolazi nam Said bla bla", a Zuka nam je 100 puta davao tačne informacije,i sad on nesta njega proziva,pa je li te stid?
Pa bukvalno na osnovu pisanja se to zaključuje... Nije na osnovu istričavanja 100 metara sa pripremama... Hahahaha, što me nasmija. Btw "ne" se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom glagolskom obliku "ne znam", "ne može" itd, nije vrijeđanje - samo lekcija iz maternjeg jezika iz drugog razreda osnovne škole...RedEvil je napisao/la:nemozes ti znati na osnovu ovog pisanja ovdje,dali je neko pismen,polupismen,nepismen
Jbg nezz onda sto pises s nama nepismenim,kako si ti zalutao ovdje,ili smo mozda mi,nismo na tvom levelu,i dosao na forum da gleda pismenost ljudi,i ti kao nekog ispravljas sta je pravilno/nepravilno,libo te tebra jesam li pismen ili nisam,hoces procitat,neces,zaboli me al mojne mi glumiti ucitelja ibogatiPitarBordo je napisao/la:Pa bukvalno na osnovu pisanja se to zaključuje... Nije na osnovu istričavanja 100 metara sa pripremama... Hahahaha, što me nasmija. Btw "ne" se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom glagolskom obliku "ne znam", "ne može" itd, nije vrijeđanje - samo lekcija iz maternjeg jezika iz drugog razreda osnovne škole...RedEvil je napisao/la:nemozes ti znati na osnovu ovog pisanja ovdje,dali je neko pismen,polupismen,nepismen
Haha, al' ga raja brani jer dodaje cijene na TM-u, nabijem i Zukanovića i ostale te sa informacijama nekim, ja pratim FK Sarajevo, a ne mahalu oko istog.
Makar mi je ovaj Majkl zanimljiviji u ulozi insajdera.
Ja kralju imam samo tu jednu informaciju i nju sam rekao.Ja nisam nikakav insajder ,nego mi je tako rečeno i ja sam rekao vama.Sad vidjecemo hoće li ispasti tačno.Ja ne izmisljam ko ostali i ne lozim raju .PitarBordo je napisao/la:Pa bukvalno na osnovu pisanja se to zaključuje... Nije na osnovu istričavanja 100 metara sa pripremama... Hahahaha, što me nasmija. Btw "ne" se uvijek piše odvojeno od glagola u ličnom glagolskom obliku "ne znam", "ne može" itd, nije vrijeđanje - samo lekcija iz maternjeg jezika iz drugog razreda osnovne škole...RedEvil je napisao/la:nemozes ti znati na osnovu ovog pisanja ovdje,dali je neko pismen,polupismen,nepismen
Haha, al' ga raja brani jer dodaje cijene na TM-u, nabijem i Zukanovića i ostale te sa informacijama nekim, ja pratim FK Sarajevo, a ne mahalu oko istog.
Makar mi je ovaj Majkl zanimljiviji u ulozi insajdera.
Zukane ne znam te,nit sam pisao na toj vasoj fb grupi ali nije u redu da ides radi gluposti!Sad treba da zbijemo redove!Zukanovic je napisao/la:Ja sam odlico da necu vise ovde pisati i pratiti forum.ali evo ja sam jos jednom tu. sta sam sada uradio da me neko napada?
Sto se sad glupiraju sa timMBesic je napisao/la:Oni iz Zrinjskog hoće da se utakmica pomakne na subotu u 15:00 h
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sto se sad glupiraju sa timMBesic je napisao/la:Oni iz Zrinjskog hoće da se utakmica pomakne na subotu u 15:00 h
A i ti se ponašaš kao da ti je 14 godina max. Ovo je drugi ili treći put da ti ovdje dođeš da napišeš kako ti ovdje viiše nećeš da pišeš jer te raja proziva. Kume, ovo je forum, what's more important, gotovo potpuno anoniman, šta si očekivao?Zukanovic je napisao/la:Ja sam odlico da necu vise ovde pisati i pratiti forum.ali evo ja sam jos jednom tu. sta sam sada uradio da me neko napada?
Ja kao mali materi rođenoj nisam vjerovao da je ručak gotov, dok ga ne svarim.kanarinac je napisao/la:Ljudi jos vjeruju u insajdere poput Zukana hahaha
Prepale se pickeSarajlijica1946 je napisao/la:Sto se sad glupiraju sa timMBesic je napisao/la:Oni iz Zrinjskog hoće da se utakmica pomakne na subotu u 15:00 h