Cestitam na optimizmuDrustveniParazit je napisao/la:Smijem se kladit da osvajamo na kraju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cestitam na optimizmuDrustveniParazit je napisao/la:Smijem se kladit da osvajamo na kraju.
Malo nas je,al' nas ima koji vjerujemo u to.DrustveniParazit je napisao/la:Smijem se kladit da osvajamo na kraju.
Sta ti cekasMemara je napisao/la:Pametnije vam je da spavate.
titule prije svega prijatelju zbog titule, da je kodro ostao i da ga se pustilo da napravi red titule nebi osvojili a ne smijem ni zamisliti kakva bi havarija bila na kraju sezone.Pantelija je napisao/la:Ne pominju kodru, muka mi je kad skontam kakvog smo stručnjaka izgubili zbog klana i upraveMirzaMuki je napisao/la:Sta vam je citam postove svi nesto pljujete pisete svi strucnjacii sacekajte da pocne prvenstvo pa pocnite pricati sjetite se kad je Kodro bio trener na pripremama sve dobili u ligi nismo mogli meda zato polahkom smirite malo sta vam je![]()
Tu sam ga i ugasio...Besic je napisao/la:Najjaci trenutak utakmice jucer : Rustem i 10 kvadrata oko njega prazno , nigdje igraca u njegovoj blizini i on izbi loptu u aut :rol
Uredu zrtva taktike ima i tog ali igrac travnika grijesi dodaje rustemu loptu u noge a ovaj sam nigdje nikog oko njega odbi mu se lopta u aut i mnogo takvih situacija kad nicim izazvan pravi neke pocetnicke greske.Lakoste je napisao/la:Hajde popustite vise Rustema ebo vas Rustem. Nije krivac Rustem, on je zrtva taktike, ne moze covjek trcati za citav vezni red. Na qurac ste mi se vise popeli s pljuvanjem Rustema.
Da ne ispadne da ga branim ali odbijanja lopte bilo je kad su bili sami redom:Emerson,rRadovac,Bekić nekoliko puta ,Czar,Benko tako da se za to može samo okriviti teren pa ne može biti da niko od njih ne zna smiriti loptu.keli1946 je napisao/la:Uredu zrtva taktike ima i tog ali igrac travnika grijesi dodaje rustemu loptu u noge a ovaj sam nigdje nikog oko njega odbi mu se lopta u aut i mnogo takvih situacija kad nicim izazvan pravi neke pocetnicke greske.Lakoste je napisao/la:Hajde popustite vise Rustema ebo vas Rustem. Nije krivac Rustem, on je zrtva taktike, ne moze covjek trcati za citav vezni red. Na qurac ste mi se vise popeli s pljuvanjem Rustema.
Slazem se ne treba srati toliko o njemu jer ce to uticati da bude jos gori a mi navijamo valjda za Sarajevo tako da malo podrske nece biti na odmet ako zelimo bolje, dajte malo pozitivne energije nemojte da ko zadnje pizde samo kukamo i crnjacimo
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HordasDolacMalta, Samba71, sekac i 45 gostiju.