FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 00:59

DrustveniParazit je napisao/la:Smijem se kladit da osvajamo na kraju.
Cestitam na optimizmu :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 feb 2016, 01:00

Hajmo raja podrzati ekipu, tek ono najvaznije slijedi i zato svi trebaju podrsku dati do kraja kako mi to znamo.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 feb 2016, 01:30

Pametnije vam je da spavate.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 feb 2016, 01:31

DrustveniParazit je napisao/la:Smijem se kladit da osvajamo na kraju.
Malo nas je,al' nas ima koji vjerujemo u to.
:zviz: :hmmmmm:
Sabrine mi moje!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 01:31

Memara je napisao/la:Pametnije vam je da spavate.
Sta ti cekas :?: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 21 feb 2016, 02:46

Kad se sjetim foruma prije pola godine, uhvati me sjeta, ovo je sada katastrofa ko sve pise. Sto vam uvedose internet, pk 50 stranica za dan napisete, a nisfa pametno, iz supljeg u prazno, u fkt odakle vam toliko vrijeem da sve ovo citate i pisete.... :/

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 feb 2016, 08:39

E cuj odigrali lose da bi nas podcijenili :D Ko ce to u ovoj ligi podcijeniti Sarajevo? Koji ste vi meni kraljevi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 21 feb 2016, 09:11

Pantelija je napisao/la:
MirzaMuki je napisao/la:Sta vam je citam postove svi nesto pljujete pisete svi strucnjacii sacekajte da pocne prvenstvo pa pocnite pricati sjetite se kad je Kodro bio trener na pripremama sve dobili u ligi nismo mogli meda zato polahkom smirite malo sta vam je ;) ;)
Ne pominju kodru, muka mi je kad skontam kakvog smo stručnjaka izgubili zbog klana i uprave
titule prije svega prijatelju zbog titule, da je kodro ostao i da ga se pustilo da napravi red titule nebi osvojili a ne smijem ni zamisliti kakva bi havarija bila na kraju sezone.
Potrošili smo čovjeka u nevakat sad nam ostaje da žalimo i budemo pametniji ali ovo drugo tesko
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 feb 2016, 09:44

Đe su insajderi Zukanovic i ostali ?Kako su se prosuli za Zahirovica ,nigdje ih
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 feb 2016, 09:57

Najjaci trenutak utakmice jucer : Rustem i 10 kvadrata oko njega prazno , nigdje igraca u njegovoj blizini i on izbi loptu u aut :rol
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 feb 2016, 10:09

Hajde popustite vise Rustema ebo vas Rustem. Nije krivac Rustem, on je zrtva taktike, ne moze covjek trcati za citav vezni red. Na qurac ste mi se vise popeli s pljuvanjem Rustema.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 21 feb 2016, 10:18

Besic je napisao/la:Najjaci trenutak utakmice jucer : Rustem i 10 kvadrata oko njega prazno , nigdje igraca u njegovoj blizini i on izbi loptu u aut :rol
Tu sam ga i ugasio... :bow:
IDEMO PONOVO!

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 21 feb 2016, 10:22

A sad ozbiljno, samo podrska ekipi i nista vise.. Necemo valjda u Mostar sa bijelom zastavicom..
Ni meni se ne svidjaju mnoge stvari, ali nama preostaje samo da damo podrsku voljenom klubu..
:bih:
IDEMO PONOVO!

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 21 feb 2016, 10:28

Lakoste je napisao/la:Hajde popustite vise Rustema ebo vas Rustem. Nije krivac Rustem, on je zrtva taktike, ne moze covjek trcati za citav vezni red. Na qurac ste mi se vise popeli s pljuvanjem Rustema.
Uredu zrtva taktike ima i tog ali igrac travnika grijesi dodaje rustemu loptu u noge a ovaj sam nigdje nikog oko njega odbi mu se lopta u aut i mnogo takvih situacija kad nicim izazvan pravi neke pocetnicke greske.
Slazem se ne treba srati toliko o njemu jer ce to uticati da bude jos gori a mi navijamo valjda za Sarajevo tako da malo podrske nece biti na odmet ako zelimo bolje, dajte malo pozitivne energije nemojte da ko zadnje pizde samo kukamo i crnjacimo
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 21 feb 2016, 10:35

Sjećam se jednog treninga u Vogošći, dok je Kodro bio trener, otišao ja da gledam malo i radio se presing na zadnju liniju. Dobrih 10 minuta je Kodro Rustemoviću objašnjavao šta on treba da uradi, ovaj blećak ga gleda, klima glavom, i kad treba da ponovi opet uradi pogrešno. I tako jedno 10 puta. Na kraju i Kodro, onako smiren sav ko uvijek izgubi živce. Rustemović je dobro ograničen igrač, veliki borac, ali ograničen i ne može držati naš vezni red ni pod razno.
Za ovo jučer neću komentarisati, Ješić je ljudima iz uprave rekao da su povukli ručnu, da li da zavara Mostarce ili šta, ne znam...prvo kolo nastavka je jedino mjerilo do tada neću ništa da govorim, ali poraz bi bio uz ovakvu atmosferu, jako, jako loša opcija.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 feb 2016, 10:36

keli1946 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Hajde popustite vise Rustema ebo vas Rustem. Nije krivac Rustem, on je zrtva taktike, ne moze covjek trcati za citav vezni red. Na qurac ste mi se vise popeli s pljuvanjem Rustema.
Uredu zrtva taktike ima i tog ali igrac travnika grijesi dodaje rustemu loptu u noge a ovaj sam nigdje nikog oko njega odbi mu se lopta u aut i mnogo takvih situacija kad nicim izazvan pravi neke pocetnicke greske.
Slazem se ne treba srati toliko o njemu jer ce to uticati da bude jos gori a mi navijamo valjda za Sarajevo tako da malo podrske nece biti na odmet ako zelimo bolje, dajte malo pozitivne energije nemojte da ko zadnje pizde samo kukamo i crnjacimo
Da ne ispadne da ga branim ali odbijanja lopte bilo je kad su bili sami redom:Emerson,rRadovac,Bekić nekoliko puta ,Czar,Benko tako da se za to može samo okriviti teren pa ne može biti da niko od njih ne zna smiriti loptu.
Sarajevo ljubavi moja!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 21 feb 2016, 10:37

Da li ce se noci na tekmu u mostar sa autom jer ima nas dosta koji nisu u sarajevo pa da se saceka u jablanici ili grabovici ili ce mup opet kenjat i samo pustit one pod pratnjom koji krenu iz sarajva ? Zna li iko ista jer svi navijaci sarajeva iz drugih gradova opet ce biti majorizirani radi mupa hnk, uprava bi trebala da napravi dogovor da bezbjedno svi dodju.pa 21 vijek je majku mu na mjesecu kafane se otvaraju kod nas gostujuci navijaci kasne po pola sata izlaze ranije ne mogu privatnim aranzamnom doci mora najavit se mora vako nako do kada ???

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 feb 2016, 11:10

Joj sto ne mogu ove politike seljačke...

Do prije mjesec dana piše "Ja imam milion posto provjerene informacije dolazi nam Said bla bla", a Zuka nam je 100 puta davao tačne informacije,i sad on nesta njega proziva,pa je li te stid?
Sabrine mi moje!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 feb 2016, 11:14

Meni je zanimljivo kad neki "insajder" ovdje promaši proziva ga se, a za tog Zukanovića, kojem odjednom svi tepamo sad, se kaže "pa nije on kriv što igrač nije došao"... Hehy :kafa:

slika
Još heftica...
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 feb 2016, 11:15

Ne znam gdje je zukan pogrijesio,mozda mu je greska sto je ista i pisao ovdje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HordasDolacMalta, Samba71, sekac i 45 gostiju.