FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 29 mar 2010, 14:29

Mislim da ipak nema smisla "proricati" kaznu,bice ta komisija i kad donese kaznu onda cemo komentarisati...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 mar 2010, 14:56

kada Slavija nije dobila kaznu igranja pred praznim tribinama zbog incidenta u Lukavici, necemo ni mi!
Borac nema nikakve veze, jer oni znaju da ih mozemo pobijediti i pred praznim tribinama.....

inace Travnik ima specificnu taktiku protiv nas, 7 - 2 - 1
Simo Krunic je jedva razbio njihov bedem, i tada smo dobili 1:0... hoce li Osimu isto poci za rukom ? 8-)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 29 mar 2010, 15:42

da nam je osvojit kup i plasman među prva 3 to bi bilo ODLICNO! a iduce sezone lagano glavni cilj TITULA, a ove godine ako moze tiula ako ne nikom nista idemo dalje :D
LIMVO TE LJOŽE
G A Z I
Željo sve do pobjede

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 29 mar 2010, 15:46

1921 je napisao/la:kada Slavija nije dobila kaznu igranja pred praznim tribinama zbog incidenta u Lukavici, necemo ni mi!
Borac nema nikakve veze, jer oni znaju da ih mozemo pobijediti i pred praznim tribinama.....

inace Travnik ima specificnu taktiku protiv nas, 7 - 2 - 1
Simo Krunic je jedva razbio njihov bedem, i tada smo dobili 1:0... hoce li Osimu isto poci za rukom ? 8-)
Ne sekiraj se ti za travnik, zna Brko sta radi. :mrgreen:
Ima da im uvalimo tri komada.

8-)
× Plava krv ispod koze ×

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 29 mar 2010, 15:57

Pogledajte ovog debila sta je napisao http://javno.ba/nogomet/cirkus-u-saraje ... mment-1140 pa ovog Danijela treba zapalit zivog i objesit ga da visi na trgu Austrije, kako se samo usudjuje ovoliko ne istine i osudjivanje i kluba i cije armije navijaca radi jednog pojedinca koji je utrcao u teren, eto sad samo kod nas se ovo desava nigdje drugo..... pa na teniskom matchu igra Federer na teniskom matchu gdje su vecinom sve gospoda uleti navijac i sprda se sa Federerom i trci po terenu, ali ne ovom debilu Danijelu je ovo prvi put da vidi da je na jednom sportskom dogadjaju utrcao navijac.... vidi se koje pisao, Danijel Ivankovic
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 mar 2010, 16:03

Sano cu kratko reci : Nek ga puše sve ljubomorne duše :twisted: sad kad smo u vrhu svima smetamo.
Ivankoviću zavuci se pod kamen...sikter u vrtacu :evil: :twisted:
A Kristića cekam da vidim negdje u gradu , ološ pitarski koji nas ne prestaje pljuvati :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 29 mar 2010, 16:16

napokon

Saturday
Clear. High: 16 °C . Wind Calm.

Saturday Night
Scattered Clouds. Low: 5 °C . Wind Calm.

znaci bez kise u subotu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 mar 2010, 16:16

blablabla je napisao/la:napokon

Saturday
Clear. High: 16 °C . Wind Calm.

Saturday Night
Scattered Clouds. Low: 5 °C . Wind Calm.

znaci bez kise u subotu
Ali i bez navijaca najvjerovatnije...zbog onog idiota :evil: :evil:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 mar 2010, 16:17

Ni u jednom momentu nije spomenuo kako se taj golman bespotrebno valjutao i simulirao nakon "strasnog udarca"... cuj prekid radi ovoga, pa on koda nikad nije vidio da neki navijac uleti an teren, pa cak se skoro ista situacija desila i u LP 2007., kada je neki navijac "nokautirao" Didu, a ovaj se valjao dok ga nisu iznijeli. Jel bila prekinuta utakmica? Ovo je jedan obicni provokator, da Bog da imao nocne more od Zeljinih uspjeha... STOKA!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 29 mar 2010, 16:19

drop je napisao/la:Sano cu kratko reci : Nek ga puše sve ljubomorne duše :twisted: sad kad smo u vrhu svima smetamo.
Ivankoviću zavuci se pod kamen...sikter u vrtacu :evil: :twisted:
A Kristića cekam da vidim negdje u gradu , ološ pitarski koji nas ne prestaje pljuvati :evil:
Takođe, volio bih ga pljunuti u onu odvratnu facu, više nego hljeba se najesti. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

EDIT
Ako se još uvijek ne smiju postavljati klipove, onda nek se obriše.

[youtube][/youtube]
Strauss Junior

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 mar 2010, 16:21

Ovaj majmun mu opalio tac iz uha i NIŠTA VIŠE.
Golman je cak i krenuo za njim,pa se igrac Slavije izderao na njega,da bi ovaj iznenada pao kao da ga je Tajson opalio i još se valjao ko krmak u onom blatu...sranje od glume , seljacka posla brđana iz Lukavice.
Doduše ni komšije nisu ništa bolje glumile ,sjetimo se Pekije i Šarića...isti slucaj ovaj mu palio tac iz uha,a ovaj kasnije 3 puta povracao u svlacionici...seljacka posla.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 mar 2010, 16:28

danijel Ivankovic sramota BIH,tolko ne objektivno, tolko lazi, nesto nevjerovatno. Danijele danijel gdje ti je obraz
Mes Que Un Club

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 29 mar 2010, 16:29

drop je napisao/la:Ovaj majmun mu opalio tac iz uha i NIŠTA VIŠE.
Golman je cak i krenuo za njim,pa se igrac Slavije izderao na njega,da bi ovaj iznenada pao kao da ga je Tajson opalio i još se valjao ko krmak u onom blatu...sranje od glume , seljacka posla brđana iz Lukavice.
Doduše ni komšije nisu ništa bolje glumile ,sjetimo se Pekije i Šarića...isti slucaj ovaj mu palio tac iz uha,a ovaj kasnije 3 puta povracao u svlacionici...seljacka posla.
sve to uredu, nije da ih branim, ali sagledaj to malo realnije...

mi u lukavici, dočekani pod nož, ubiše nas na terenu, policija ubi na tribinama, nacionalni i emocionalni naboj, još su tu kamere... i neki debil opali šehiću tac iza uha. Pa ja bi se prvi valjao, ali bi barem gledao da to ne bude ofirno. :D

gledajte svaki događaj malo realnije, nismo ni mi bolji. Ista smo mi gamad, u smislu da je zajebat drugog, malo guzovače poena :)
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 mar 2010, 16:33

UltrasNaBaterije je napisao/la:

mi u lukavici, dočekani pod nož, ubiše nas na terenu, policija ubi na tribinama, nacionalni i emocionalni naboj, još su tu kamere... i neki debil opali šehiću tac iza uha. Pa ja bi se prvi valjao, ali bi barem gledao da to ne bude ofirno. :D

gledajte svaki događaj malo realnije, nismo ni mi bolji. Ista smo mi gamad, u smislu da je zajebat drugog, malo guzovače poena :)
Evo link , klikni za zadnji klip i samo pogledaj kakva ofirna glumi golmana Slavije...obrati pažnju na usporeni snimak..pa jebote nije ga Tajson opalio da se onako izležava i valja,i još ga na kraju iznesoše na nosilima :o :o :shock: :shock: ....a ovi njihovi igraci jedva docekali da napuste utakmicu :evil: :evil:

Evo link,zadnji klip - obrati pažnju.

http://www.bihsoccer.com/bhs_vijesti.php?vise=386

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 mar 2010, 16:33

UltrasNaBaterije je napisao/la:

Kako ko care... kako ko... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 29 mar 2010, 16:35

nije kako ko već svi...

da se ovo isto desilo u je.benoj šumadiji lukavici, ovdje bi se ispisalo milion strana o tome kako ih treba istjerat iz lige, te ova kazna te ona. Vjeruj. care
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 29 mar 2010, 16:36

Kantonalno tužilaštvo Sarajevo predložilo je Općinskom sudu Sarajevo određivanje pritvora Amelu Muhiću (1985.), osumnjičenom za fizički napad na golmana FK "Slavije" u toku fudbalske utakmice s FK "Željezničar" na stadionu "Grbavica" 27. marta, potvrđeno je Feni u Tužilaštvu.

To je taj debil.Treba ga pritvoriti i zauvjek zabraniti ulazak na Grbavicu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 mar 2010, 16:40

123456 je napisao/la:Kantonalno tužilaštvo Sarajevo predložilo je Općinskom sudu Sarajevo određivanje pritvora Amelu Muhiću (1985.), osumnjičenom za fizički napad na golmana FK "Slavije" u toku fudbalske utakmice s FK "Željezničar" na stadionu "Grbavica" 27. marta, potvrđeno je Feni u Tužilaštvu.

To je taj debil.Treba ga pritvoriti i zauvjek zabraniti ulazak na Grbavicu.
Nema potrebe za tim, ionako vise nece smjeti ni priviriti Grbavici... ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 mar 2010, 16:43

To "ubij Srbina" i slicna nacionalisticka primitivna skandiranja ja oštro osuđujem jer to je isfrustrirana stoka koja dođe na utakmicu da lijeci svoje frustracije...ja se stidim zbog takvog izljeva nacionalizma jer smatram da manijaci nisu nikad bili nacionalisticki obojena grupa :oops:
Vec sam neko vece pisao da se mi manijaci moramo pozabaviti sa tim nacionalistickim elementima.
Ti isti likovi psuju Šehiću mrtvu sestru,kao i svakom igracu Želje sve živo.
Ja bih najsretniji bio kad nebi bilo takvih kretena na tribinama.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 mar 2010, 16:49

123456 je napisao/la:@UltrasNaBaterije

A kad se to orilo "Ubi Srbina"Ja to necu a bijo sam na tekmi............
Grupa primitivaca sa sjevera.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.