FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 20 feb 2016, 17:21

Jedno znam ako Okic pocne utakmicu u Mostaru mi to gubimo .I kasno je sad za dolazak igraca jer ga ne mozemo nikog registrovat najmanje 20 dana yebem savezu mater sporu. Sumnjam da je Harba registrovan iako ima nase drzavljanstvo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2016, 17:22

Hvala vam na odgovorima ovdje i na PM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 20 feb 2016, 17:22

Oj kako ce nas ljudi poniziti pa ovo je bruka zivota mi. Kec ko kuca u Mostaru.

High

Post Postao/la High » 20 feb 2016, 17:24

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 20 feb 2016, 17:25

MCMLXVII je napisao/la:Pa daj i meni malo te droge nemoj biti skrt, pa da i ja pocnem vjerovati u pobjedu 28.

Ja ne znam jesi ti gledao utakmice protiv Astane i Maribora sa prvom postavom? Vjerovatno nisi, meni to daje nadu da se moze pobjediti u Mostaru i dobro odigrati, al eto ja lud, treba mjenjati Ješića odmah sad, nije smio imati ovako loše rezultate na pripremnim utakmicama...I Selimovića i Kusturicu odma skinuti jer su neprikladni sa izjavama u medijima... :facepalm: :facepalm: pitarska posla...
Odjavljujem se s ove teme dok ne pocne ova naša lakrdija zvana PL BiH... :wave:
Zadnja izmjena: MosaaRajvosa, dana/u 20 feb 2016, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 feb 2016, 17:26

MosaaRajvosa je napisao/la:@Evander Stvari koje su pogrešne, ustvari za koje ti mislis da su pogrešne.
@MCMLXVII Imam ja staža na tribini malo više, vjerovatno od pola ovog pdfa

Svi cete se vi povuci u mišije rupe ako se uspije pobjediti u Mostaru, to je stara priča...ja samo ne mogu da shvatim da se toliko blati sve zivo u i oko sarajeva na osnovu jedne PRIPREMNE utakmice gdje seljacine travnicke ubise ko da je finale LP. Ne kažem da smo mi nesto odigrali ali dizati prasinu toliko, van sve pameti..Protiv Astane i Maribora dok je igrala prva postava skoro odlicno, tako da, laganini...
Ma zaboli me za ovu utakmicu u Travniku. Ona je samo odraz onoga sto pisemo odavno, a to je da se.ne.radi dobro. To je i vise nego ocito.
Izgubili smo kompas. Luta se, ne znaju u kojem pravcu da krenu. Totallni amaterizam.
Zaradimo rekordnu cifru a probijemo budzet?
Sta onda da ocekujemo na ljeto, koliki budzet?
Yebeno smo peti na tabel, a ekipa nam je taraba.
Za takve rezulltate i ovakvu keipu se nismo morali niti prodavati. I sa uhljupom Baljkom nismo bili losiji.
Ona ekipa sa Saidom i Sulljicem bi unakazila ovu.
Lafo investitor, Europsko Sarajevo, a mi nazadujemo.
Ko tu onda koga?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 feb 2016, 17:27

MosaaRajvosa je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
revolt je napisao/la: Nikako.

Nadam se da smo dotakli dno prije prvenstva i da u budcnosti oze biti aaml bolje.

Ovo jeblago receno danas bilo bijedno izdanje.

A druge strane drazi mi je danas ovaj kiks nego da smo dobili ove seljake, jer onda bi se nasi papci nafurali pabi eobili po usima u Mostaru.
Gotovo je drugar, gubitnicki mentalitet se vidi na igracima strah, nedostatak samopouzdanja, ne promisljeni potezi...
Idi komentariši Jedinstvo tita ti...
Dobro je ba sa pametovanjem. Komentarisi FK Sarajevo, ne forumase.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 feb 2016, 17:38

Ja nisam jos sreo ozbiljnog navijaca FKS,a da nije dobro zabrinut i da sebi ne postavlja mnoga pitanja! Kao npr.: koji je uopste smisao Tana i vracenih dugova,ako nismo u stanju dovesti 2-3 kvalitetna igraca? I ako su od nas finansijski bolje stojece ekipe i vise ulazu u ekipu one za koje nase rukovodstvo tvrdi da nemaju za vode ili one ekipe za koje tvrdimo da su vjestacke?!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 20 feb 2016, 17:39

Ma jašta klasika stara skola okrivi sudiju , e **** ti on mater nista ti nije kriv igramo ko Krivaja **** vam sunce

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 20 feb 2016, 17:40

Evander je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:@Evander Stvari koje su pogrešne, ustvari za koje ti mislis da su pogrešne.
@MCMLXVII Imam ja staža na tribini malo više, vjerovatno od pola ovog pdfa

Svi cete se vi povuci u mišije rupe ako se uspije pobjediti u Mostaru, to je stara priča...ja samo ne mogu da shvatim da se toliko blati sve zivo u i oko sarajeva na osnovu jedne PRIPREMNE utakmice gdje seljacine travnicke ubise ko da je finale LP. Ne kažem da smo mi nesto odigrali ali dizati prasinu toliko, van sve pameti..Protiv Astane i Maribora dok je igrala prva postava skoro odlicno, tako da, laganini...
Ma zaboli me za ovu utakmicu u Travniku. Ona je samo odraz onoga sto pisemo odavno, a to je da se.ne.radi dobro. To je i vise nego ocito.
Izgubili smo kompas. Luta se, ne znaju u kojem pravcu da krenu. Totallni amaterizam.
Zaradimo rekordnu cifru a probijemo budzet?
Sta onda da ocekujemo na ljeto, koliki budzet?
Yebeno smo peti na tabel, a ekipa nam je taraba.
Za takve rezulltate i ovakvu keipu se nismo morali niti prodavati. I sa uhljupom Baljkom nismo bili losiji.
Ona ekipa sa Saidom i Sulljicem bi unakazila ovu.
Lafo investitor, Europsko Sarajevo, a mi nazadujemo.
Ko tu onda koga?

**** ti se za ovu utakmicu a javljaš se nakon nje, kao što se javljas nakon svakog "sranja" u FKS, nisam te vidio da se javiš kad je neki dobar rezultat ili nešto pozitivno!
Drugo, ti znaš nesto o budzetu fks? kada se probio, kad je bio presjek, i da li su usle pare od trasfera u taj probijeni budzet? Haj selimovicu reci nam da znamo i mi tacno kako stojimo..lupaju se stvari na osnovu polu-informacija.
U kojoj stvari nazadujes? u toj što je klub konacno dobio komad svoje zemlje i vlasnistva, sto je napravio onakav kamp u drzavi, sto si izravnao dugove, da ne nabrajam. Ali ne, ti vidis i javiš se samo kad Sarajevo loše odigra da prvi kritikujes i to je ok. Samo kritikuj ono što nije dobro, ali tebi izgleda nista ne valja...Takvim kao ti i treba da se vrati Baljak.
Ja poštujem konkretnu kritiku, tipa haaad je poceo da fušeri, Kramar teško da je pojacanje. Ali ne razumijem da nakon što izgubis, loše odigras pripremnu utakmicu, nista ne funkcionise i rešeta se od onoga sto pere veš do Kusturice...ma daaaj, to nam pomoci nece sigurno. Niko ovdje nije telee, svi mi vidimo neke stvari, ali kritike tipa tvoje i slicnih tvojima su gore od bilo koje pozitive pa i pretjerane...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 20 feb 2016, 17:41

Jedino sto mogu da kazem pozitivno je da gore od ovog biti ne moze, morali bi se bas potruditi da bude gore.
Prvi sam prizeljkivao, pozdravio i podrzavao dolazak Jesica, covjek sa 20 godina karijere, respektabilni rezultati, dobre ekipe i td.. Medjutim ovo sto je do sad uradio u taktickom smislu je definitivno gore i od Pliseka, Jovica, Kodre, Dzene, a da ne pricam za Husrefa. Jedini trener koji je losiji takticki u nekih 5 godina poslijednjih je Jarni a zanimljivo da i on i Jarni su najvise znacaja posvetili fizickoj spremi i to je odlicno ali taktika je ipak jednako vazna. Kada je Krste igrao drugog spica nije bilo praznog prostora ovoliko koliko sad ima jer Krste se izvlacio na "desetku" i nije bio klasicni napadac. Benko, Amer i Cezar su klasicni napadaci, jednostavno ne znaju da se izuku na sredinu i preuzmu loptu od igraca iz sredine i pokusaju razigrati kolege, to je nemoguca misija. Ne mogu da shvatim kako to Jesic ne vidi da toliko prostora dajemo protivniku, da nam Travnik da 2 gola i napravi toliko problema. Ovo sto sam danas gledao je mozda i najlosija igra Bordo tima u poslijednjih xy godina, ova taktika izbij-nabij pa ako koja frljoka prodje, igraci iz sredine su odmah pri prijemu lopte duplirani i nemaju nikakvog izbora. Na poluvremenu vadi Cezara ubacuje Harbu i kontam da Harba ce igrati u sredini "desetku" ali on je ocigledno dao Harbi instrukcije da igra napadaca. I opet u generalci mjenja citavu ekipu, pa podjeli ih na treningu u dvije ekipe i nek igraju svi...

Pavlovic- malo je mogao sta uraditi kod golova
Plakalo- nije trebao ni ulaziti
Barbaric- solidan, ne kontam sto ga je izmjenio
Kovacevic- neshvatljivo los
Mihojevic- nista posebno
Kadusic- daleko najbolji, svaka cast momak
Al.Bekic- ofanziva solidna, defanziva neocjenjeno
Rustemovic- ja ga konstantno branim ali ovo danas nije ni za Travnika, mada je bilo igraca koji su losiji od njega bili
Emerson- grehota je ovog momka izlagati defanzivi, vidi se da zna, odlican pregled igre, samo se bespotrebno trosi na zadnjem veznom
Simeunovic- vise los nego dobar, ono se fuliti ne smije
Okic- taraba
Am.Bekic- dao gol ali opet katastrofa, bespotrebni prekrsaji, lose kretanje
Cezar- dao gol, imao dobru priliku, ostalo neprimjetno
Benko- katastrofa, konstantna nervoza
Radovac- bolji od Rustemovica dosta
Harba- veliko pojacanje, momak je majstor ali nije imao saigrace na nivou
Gljiva- nista
Osmanovic- veliko nista

Pisam se ja na onoga koji je odlucio da se generalka igra u Travniku sa ovim mesarima, i na onoga koji je onog sudiju postavio. Ako izadjemo u ovoj formaciji u Mostaru, a hocemo sigurno, nek nam je Allah na pomoci. A i za formacije 4231,451,433 kako god je zvali nam treba jedan igrac kojeg nemamo a to bi idealno popunio Zahirovic koji Jesicu ne treba. Iskreno se nadam da cemo Europu izboriti, sa ovakvom igrom mi titulu mozemo sanjati samo. Gledao sam Slobodu, listicu i neokupani i daleko su vise pokazali u pripremama nego mi, reci cete da pripremne utakmice nisu mjerilo i rezultat nije bitan ali pobijediti samo u jednoj pripremnoj utakmici je zabrinjavajuce. Ljetos smo samo u jednoj pripremnoj pobjedili i vidjeli smo na sta je licio pocetak sezone.

Ogorcen sam sa ovim danas, nikako nemam povjerenje u Jesica, jedino sto bi me moglo obradovati je da u naredna 2,3 dana potpise neki Drincic, Medo ili mozda cak i Lede i da promjeni formaciju...
Zadnja izmjena: VanCipelic, dana/u 20 feb 2016, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 feb 2016, 17:41

Svi pisete bez argumenata!Titula slavit ce se titula!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2016, 17:42

Prijedor je napisao/la:Ima l' sta od tih brazilaca 100 utakmica 105 golova hahaha gdje su golovi ovdje jel davo koji brazilac golove nisam u toku kakvi su
Dao je Cezar gol u 37. sekundi utakmice na asistenciju Emersona.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 feb 2016, 17:43

zagorski je napisao/la:Ja nisam jos sreo ozbiljnog navijaca FKS,a da nije dobro zabrinut i da sebi ne postavlja mnoga pitanja! Kao npr.: koji je uopste smisao Tana i vracenih dugova,ako nismo u stanju dovesti 2-3 kvalitetna igraca? I ako su od nas finansijski bolje stojece ekipe i vise ulazu u ekipu one za koje nase rukovodstvo tvrdi da nemaju za vode ili one ekipe za koje tvrdimo da su vjestacke?!
Smisao Tana je da je svojim ulogom vratio nase dugove i da od sad njega samo profit zanima. Mi cemo ubuduce igrati sa igracima iz akademije, neke prodavati i na taj nacin ce Tan dolaziti do zarade.
Ako je neko kontao da je on nas kupio da bezveze baca pare i da ce ulagati u prvi tim da bi se mi mogli kuurciti, onda taj neko nema blage veze o ekonomiji.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 20 feb 2016, 17:44

Haha koji klasik i izvlakusa, sudija jesicu kriv sto mu igraci neznaju na loptu da stanu i samo nabijaju, sto neznaju dva pasa da povezu, sto nema sredinu, sto defazivnog veznog igra unlehaba od igraca, ma da gospodine Jesicu za sve je sudija kriv..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 feb 2016, 17:45

bojler je napisao/la:Ma jašta klasika stara skola okrivi sudiju , e **** ti on mater nista ti nije kriv igramo ko Krivaja **** vam sunce
Jesa me.razocarao ovom izjavom.
Budi musko i reci, jesmo, katastrofa smo odigrali. Ovo vadjenje na sudiju mi je uvijek jadno bilo.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 feb 2016, 17:47

Jedno pitanje mi se provlacilo tokom citave danasnje utakmice: GDJE JE NESTAO ONAJ VISOKI PRESING KOJEG SMO RADILI U TURSKOJ?
ZZ

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 20 feb 2016, 17:48

Sarajlijica1946 je napisao/la:Svi pisete bez argumenata!Titula slavit ce se titula!
Nadam se care, nego da cujem tvoje argumente?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

High

Post Postao/la High » 20 feb 2016, 17:50

Sarajevo - Metalleghe 4:0

Brotnjo - Sarajevo 1:1

Maribor - Sarajevo 3:1

Sarajevo - Astana 2:3

Sarajevo - Kairat 1:3

Travnik - Sarajevo 2:2

Pobijedili smo čak jednom, izgubili samo tri puta, uz dva velika remija. Gol-razlika kao kod Aston Ville; 11-12.

#urinacija
Zadnja izmjena: High, dana/u 20 feb 2016, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 feb 2016, 17:52

Fudo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Svi pisete bez argumenata!Titula slavit ce se titula!
Nadam se care, nego da cujem tvoje argumente?
Mati mu je znala da se on drogira :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.