Maa ja sam budala sto se nerviram oko svega ovoga.MCMLXVII je napisao/la:Evander brate pusti djecu, za sve si u pravu, a nama nek nam je bog na pomoci.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Maa ja sam budala sto se nerviram oko svega ovoga.MCMLXVII je napisao/la:Evander brate pusti djecu, za sve si u pravu, a nama nek nam je bog na pomoci.
Fali ti jos par smajlica na ovako uman post.MosaaRajvosa je napisao/la:Evander je napisao/la:Zaboli me neka stvar na koga licim debilu kao ti sto si.MosaaRajvosa je napisao/la: Ne komentarisem ostale forumase ali brate ti trebas da se lijecis. Znam jednog lika (debeo, ogroman) bio je jedno vrijeme na istoku pa sam ga vidjao i na zapadu...vjerovatno znate koji... na njega mi bacas!
Je li ok to?
Okej je da uzmes neke pilule, roze, zelene, bilo šta!
Kakva ba realna snaga sa Olimpikom?Na osnovu neke generalke dosli smo do zakljucka ,gdje smo i sta smo..Ako sada dobijemo prve tri tekme u prvenstvu,kruzit ce prica po forumu da smo k'o Bugarski Ludogorets..zagorski je napisao/la:I nasa neka realna snaga i kvaliteta je tu negdje sa Olimpikom,tako da cemo morati dobro zapeti i imati dosta srece da ostanemo neporazeni u MostaruEvander je napisao/la:Zrinski-Olimpic 4:0 danas. Samo kazem...
Budi siguran da ta prica nece kruziti, ako se imalo razumijes u fudbal skontao bi da smo mi u lijepom qurcu sto se tice igre i taktike. Jeb.at ce nas Jesic da valja.vBOSTers19 je napisao/la:
Kakva ba realna snaga sa Olimpikom?Na osnovu neke generalke dosli smo do zakljucka ,gdje smo i sta smo..Ako sada dobijemo prve tri tekme u prvenstvu,kruzit ce prica po forumu da smo k'o Bugarski Ludogorets..
Nikako.MortemHz je napisao/la:Moze li mi neko napisati kako smo igrali molim vas, nisam bio tu.
Pocetak nije toliko los bio?revolt je napisao/la:Nikako.MortemHz je napisao/la:Moze li mi neko napisati kako smo igrali molim vas, nisam bio tu.
Nadam se da smo dotakli dno prije prvenstva i da u budcnosti oze biti aaml bolje.
Ovo jeblago receno danas bilo bijedno izdanje.
A druge strane drazi mi je danas ovaj kiks nego da smo dobili ove seljake, jer onda bi se nasi papci nafurali pabi eobili po usima u Mostaru.
MCMLXVII je napisao/la:Budi siguran da ta prica nece kruziti, ako se imalo razumijes u fudbal skontao bi da smo mi u lijepom qurcu sto se tice igre i taktike. Jeb.at ce nas Jesic da valja.vBOSTers19 je napisao/la:
Kakva ba realna snaga sa Olimpikom?Na osnovu neke generalke dosli smo do zakljucka ,gdje smo i sta smo..Ako sada dobijemo prve tri tekme u prvenstvu,kruzit ce prica po forumu da smo k'o Bugarski Ludogorets..
Gotovo je drugar, gubitnicki mentalitet se vidi na igracima strah, nedostatak samopouzdanja, ne promisljeni potezi...revolt je napisao/la:Nikako.MortemHz je napisao/la:Moze li mi neko napisati kako smo igrali molim vas, nisam bio tu.
Nadam se da smo dotakli dno prije prvenstva i da u budcnosti oze biti aaml bolje.
A druge strane drazi mi je danas ovaj kiks nego da smo dobili ove seljake, jer onda bi se nasi papci nafurali pabi eobili po usima u Mostaru.
slabo,pochetak sam i ja propustio,ukljuchio se u 15 toj minuti,kadusha,reis,harba,vrijedno spomena,ostali su furali mediokritetstvoMortemHz je napisao/la:Moze li mi neko napisati kako smo igrali molim vas, nisam bio tu.
Idi komentariši Jedinstvo tita ti...Iceplayer je napisao/la:Gotovo je drugar, gubitnicki mentalitet se vidi na igracima strah, nedostatak samopouzdanja, ne promisljeni potezi...revolt je napisao/la:Nikako.MortemHz je napisao/la:Moze li mi neko napisati kako smo igrali molim vas, nisam bio tu.
A sta ako ne dobijemo? Sta onda?MosaaRajvosa je napisao/la:@Evander Stvari koje su pogrešne, ustvari za koje ti mislis da su pogrešne.
@MCMLXVII Imam ja staža na tribini malo više, vjerovatno od pola ovog pdfa
Svi cete se vi povuci u mišije rupe ako se uspije pobjediti u Mostaru, to je stara priča...ja samo ne mogu da shvatim da se toliko blati sve zivo u i oko sarajeva na osnovu jedne PRIPREMNE utakmice gdje seljacine travnicke ubise ko da je finale LP. Ne kažem da smo mi nesto odigrali ali dizati prasinu toliko, van sve pameti..Protiv Astane i Maribora dok je igrala prva postava skoro odlicno, tako da, laganini...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, nedimmmm1337, rishovski i 8 gostiju.