Raul_64 je napisao/la:SAmo da se ne zaboravi Ramos koji je svaku utakmicu koju odigra na stoperu u zadnje vrijeme igrao profesoriski..
Opcenito u zadnje vrijeme igra u strasnoj formi uz naravno vec pomenute...
Arbeloa takodje je lagano izasao na kraj sa Viljom/Pedrom...
i za razliku od ESB niko nije napravio glupost i nisu uspjeli zabiti gol(120 minuta)
fino,fino..
Opet nisi reko PEPE IGRAČ UTAKMICE
A Baho nije skonto da igra večeras zadnjeg veznog ,i sve govori Pepe je izašao na centar daleko je od svoje pozicije i treba se brzo vratiti nazad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma bilo kako bilo ja sam stvarno zadovoljan izdanje citavog Reala samo mi malo smeta kako se onaj Khedira gubi kad primi loptu.Inace u zadnje vrijeme se provlaci prica kako bi u Real Madrid mogao Yaya Toure on bi za mene bio idealno pojacanje bas da zamjeni Khediru
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da, poslije je skontao i u jedne prilike rekao da je bolje da Lassana Diara udje umjesto Pepea kako bi izbjegao crveni karton. S obzirom da je ovaj zadnji vezni, ukopcao je.
Madridism je napisao/la:Ovako se postupa sa smecem!
[youtube][/youtube]
ovo dovoljno govori o tebi kao osobi ... ali hajde ko ne zna igrat moze uvijek bit hinjav i ovo radit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Dushi_Rob je napisao/la:frankovci, cestitam vam na pobjedi, iako vasa igra nije zasluzila trijumf, iskoristili ste svoje sanse i na tome vam cestitam...
Ma ti nisi gledao utakmicu uopšte. De skini sa interneta pa pogledaj malo bolje. Prvo poluvreme naše, drugo vaše, produžetci naši, i nezasluženo??? :S Nemoj se provaljivati!!
Dushi_Rob je napisao/la:frankovci, cestitam vam na pobjedi, iako vasa igra nije zasluzila trijumf, iskoristili ste svoje sanse i na tome vam cestitam...
da je Mourinho sa svojim ekipama uvijek igrao leprsavo pitam se samo da li bi postao ono sto danas jeste
opet napominjem morate shvatiti da je taktika sastavni dio nogometa i ako protiv nekog kluba moras da igras defanzivnije da bih ostvario pobjedu onda cilj opravdava sredstva
Ako nisi znao "Atletico Madrid" je bio omiljeni klub Generala Franco-a.
legenda reala je napisao/la:Đesu sad ovi Rauli ,Portili i companija ,kažu nećemo spavati slavimo i sad ih nigdje svi pospali u behutu ,a valjda sutra prva smjena
Ne spavaju, samo cekaju da se ovi frustrirani ispuhaju .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
legenda reala je napisao/la:Đesu sad ovi Rauli ,Portili i companija ,kažu nećemo spavati slavimo i sad ih nigdje svi pospali u behutu ,a valjda sutra prva smjena
ja sutra neam nastave pa mogu ostati malo duze iako sam strasno izmoren od ove utakmice
Tu su. Za Portilje garantujem Slavim jbg...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Cestitam na pobjedi bili ste bolji nesjecam se kad sam zadnji put nesta porazbijao u kuci nakon gola a da to nije gol Uniteda hehe Sad u LP u finale i da abd izgubite od Uniteda ! Jos jednom svaka cast na POBJEDI