FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 11:51

ultras je napisao/la:Svi vi fino pricate,normalno je da imate visoke ambicije al vjerujte da Travnik nije maciji kasalj.
Dobili smo pitare,a kod vas ne dolazimo igrat bunker nego se sportski nadmetat i pokusat neizgubiti
pa sta bude,cetvrta nam je utakmica sa Sarajevskim klubovima u 3 smo ostali neporazeni i uzeli 7 boba.
Slijedi Grbavica.Zivi vi meni i sretni bili.
Ako ne dobijemo Travnika kuci i ne treba da se borimo za titulu!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 11:53

AMAR OSIM

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 29 mar 2010, 11:55

Stole iz Bora je napisao/la:
ultras je napisao/la:Svi vi fino pricate,normalno je da imate visoke ambicije al vjerujte da Travnik nije maciji kasalj.
Dobili smo pitare,a kod vas ne dolazimo igrat bunker nego se sportski nadmetat i pokusat neizgubiti
pa sta bude,cetvrta nam je utakmica sa Sarajevskim klubovima u 3 smo ostali neporazeni i uzeli 7 boba.
Posteno,al posteno je i sportski priznati neuspjeh fudbal je to, danas ga svako igra.
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 11:55

Stole iz Bora je napisao/la:Kakav crni navijac iz Lukavice? Bila su dvojica koju je murija dovela do terena a jedan je imao sal Zelje.
Kazem ja lijepo! Vidio sam citav dogadjaj od pocetka do kraja ali nece ljudi da cuju nego me ubjedjuju u suprotno .. ;)
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 11:59

ultras je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Posteno,al posteno je i sportski priznati neuspjeh fudbal je to, danas ga svako igra.
Zar moze postenije? Kazem da ne zasluzujemo borbu za titulu ako ne mozemo Travnika dobiti na Grbavici. Ne omalovazavam vasu ekipu ali mislim da smo trenutno toliko bolji i da bi za nas bio neuspjeh sve osim pobjede. Ostaje nam da sve to vidimo u subotu ili cujemo na BH radiju ako i kad kazne klub ...
AMAR OSIM

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 29 mar 2010, 12:03

I ovaj Borac mi se zgadio. Sve kukaju kako su ugroženi, kako su svi protiv njih, a glavni kater u ovoj cijeloj priči su oni. Ugroženi će preko saveza RS i B.Čeke tražiti nepravednu kaznu za Želju, kako bi dišli do titule, iste one titule za koju kažu da im ne treba titula ove zemlje. Fuj kakvih smradova ima :x
Strauss Junior

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 29 mar 2010, 12:05

BlueSharks je napisao/la:I ovaj Borac mi se zgadio. Sve kukaju kako su ugroženi, kako su svi protiv njih, a glavni kater u ovoj cijeloj priči su oni. Ugroženi će preko saveza RS i B.Čeke tražiti nepravednu kaznu za Želju, kako bi dišli do titule, iste one titule za koju kažu da im ne treba titula ove zemlje. Fuj kakvih smradova ima :x
SVE SI REKAO OVIM POSTOM :!: :!: :!: :!: :!:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 mar 2010, 12:05

Posto mnogi tvrde da je ovaj navijac sa sjevara uletio, posto sam posmatro svaki detalj sto se tog navijaca tice dosao je sa juga preko istoka, vodila su ga jos dvojica jedan navijac i jos jedan lik (mozdaj e neki policajac bio ili nesto slicno ili jos jedan navijac, on se cuvao za glavu kao da ga je nesto udarilo i da treba hitnu, kad je usao u teren izmedju istoka i sjevera pozvan je specijalac da ga preuzme ali je ovaj samo prosao pored nejga i dosao do nekog treceg lika koji je imao sal i njega je zautavio dok je ovaj nesmetano nastavio hod pored sjeverne tribine i u jednom trenutku nabija kapuljacu i uljece u teren ostalo sve znate, znaci navijac je dosao sa Juga iz one mase koja se zaletila kad je bio onaj belaj sa sokolovima
Mes Que Un Club

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 mar 2010, 12:08

Igrac kad padne preko ispruzene noge, a lopta prosla, u 16 je...sta sta....P...P...PENAL!
Ako i dalje zelite da istrajete u svom strucnom misljenju, onda nemojte gledati snimak ili fotke koje je postavio zeljovac.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 29 mar 2010, 12:14

Ma Seyo dzaba je sve.. govorio il ne govorio... svi se fataju smo penala... pa sta i da nije bio? ko da je prvi put da se nekom dosudi penal koji je sumnjiv u najmanju ruku.... samo bih dodao da je nas onaj penal dobro zaj*****... kasnije nije svirano ono sto bi inace trebalo da se svira... u prvom poluvremenu svira se faul nad golmanom Slavije jer se sudario sa svojim suigracem :S pa gdje to ima? :o
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 mar 2010, 12:24

Trebamo da damo totalnu podrsku ekipi bez obzira kako na kraju zavrsilo,ja mislim da nas samo jedna utakmica dijeli od sigurne evrope i to protiv zrinjskog,gdje ne smijemo da izgubimo 2:0,racunam da ce borac uci u finale preko slavije i u tom slucaju bez obzira na pobjednika kupa,mi smo u evropi,tako da sam tu optimista...a prvenstvo trebamo ganjati,zasto da ne,medjutim lakse ce biti i puno vise bez pritiska ako uletimo u finale kupa,jer ce u tom slucaju cilj biti ostvaren...nekako svi izdvajamo borac i zelju kao jedine konkurente za titulu,ali bodovna prednost nije tolika za bar jos tri kluba,ako ne i cetiri...dovoljno je da neko od tih klubova ostvari nesto u gostima a da zeljo malo podbaci i eto jos nekoga u igri,zato sabur,imamo jos dosta utakmica i treba gledati samo sebe i pokusati na svakoj ostaviti srce,mi smo u igri jos uvijek samo za evropu i bilo bi super da to ostvarimo,ali u igri za evropu je 5 klubova,i niko nece odustati bez obzira na slabije igre zrinjskog,sirokog,sarajeva i veleza...gledajuci samo nas,protiv travnika moramo pobjediti i mislim da cemo to ostvariti lakse nego protiv slavije,imamo vremena osvjeziti ekipu,malo ih rijesiti stresa i sve bi trebalo biti u redu...ako dobijemo sve kuci uboli smo premiju za evropu,a ako uspijemo na gostovanjima koja slijede ubosti jos nesto,to je onda korak prema tituli...evropa je sasvim dovoljna,a titula ce doci kad tad ako ne ove sezone,mozemo biti puno jaci dogodine,ipak pusu neki drugi vjetrovi na grbavici,sada su dobri,a bolji dani tek dolaze
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 mar 2010, 12:50

boccaccio je rekao smisao svega a to je Trebamo da damo totalnu podrsku ekipi bez obzira kako na kraju zavrsilo ne treba praviti bauk od bilo koje ekipe od utakmice do utakmice naravno da ce mo negdje i kiksati to je savim normalno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 mar 2010, 12:56

Vidim delegat meca je napisao istinu i svaka mu cast ne mogu nas kazniti bez publike i oduzimanjem bodova jer je on ovim clankom dole rekao da je dujkovica odgurno onaj kloc te nakon razgovora sa igracima da je pao ;)

Svaka mu cast ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2010, 13:04

Seyo_TM je napisao/la:Igrac kad padne preko ispruzene noge, a lopta prosla, u 16 je...sta sta....P...P...PENAL!
Ako i dalje zelite da istrajete u svom strucnom misljenju, onda nemojte gledati snimak ili fotke koje je postavio zeljovac.
Nemoj da te čuje Kristić :o
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 mar 2010, 13:08

Željovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Igrac kad padne preko ispruzene noge, a lopta prosla, u 16 je...sta sta....P...P...PENAL!
Nemoj da te čuje Kristić :o
Ne brini reci cu mu ja kada ga vidim...a vidjam ga cesto...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 mar 2010, 13:56

Sjetih se modrice...ako nas kazne "praznim stadionom", onda su morali i modricu jer je prije par kola usao navijac da bije sudiju i izveden je sa stadiona...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 29 mar 2010, 14:04

Seyo_TM je napisao/la:Sjetih se modrice...ako nas kazne "praznim stadionom", onda su morali i modricu jer je prije par kola usao navijac da bije sudiju i izveden je sa stadiona...

Procitaj zapis ovog delegata da je navijac odgurno golmana a ovaj teatralno pao :)

I delegat oce da kaze da je golman odglumio ;)

Znaci hocu da kaem da nema kazne ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

jug je samo jedan
Kontakt:

Post Postao/la jug je samo jedan » 29 mar 2010, 14:18

TheManiacs je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Sjetih se modrice...ako nas kazne "praznim stadionom", onda su morali i modricu jer je prije par kola usao navijac da bije sudiju i izveden je sa stadiona...

Procitaj zapis ovog delegata da je navijac odgurno golmana a ovaj teatralno pao :)

I delegat oce da kaze da je golman odglumio ;)

Znaci hocu da kaem da nema kazne ;)

kaznice nas 100%, vidi ko nam je u savezu pa skontaj hoce li biti kazne ili nece :!:
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----

------------amar amar osim osim------------

----------------žeeeeeeljoooo--------------

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2010, 14:19

To je još uvijek prema nezvaničnim izvorima, kako Ligata piše. Al' fakat bi bilo previše da nas tako kazne. Ovaj što je utrč'o je baš Brilijantni um!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 mar 2010, 14:25

ide nam samo novcana

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina i 12 gostiju.