AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovaj Theo nekad zna biti bas govedo. Umjesto da doda loptu do Leao on pokusava da prodje kroz 6-7 igraca. Zasluzen zuti.
Tomori=Maguire kakve greske pravi to je nevjerovatno
Milan didn’t go back to the locker room because the air conditioning is not working at Renato Dell’Ara stadium. Milan will spend the half-time break on the sidelines

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ovaj sudija je velika budala, ništa ne svira, ako ovako nastavi počet će se igrači mlatiti na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To Pioli, odma sve povući od 46' i igraj na vrijeme. **** ti pleme glupo. Pa kako možeš protiv ovakvog protivnika igrat odbranu??? Ljudi se otvaraju ko francuski sir, a ti se zatvorio?
Pa kako je moguće da je svako pametniji od tebe? Kako je moguće da čak i komentator to saznaje i govori da trebamo pomaket igru na sredinu i tu držat kontrolu i čekat prostor za kontru koji će se stvarat svaki 20 sekundi.
Žalosno koliko taj tip moze spustit cijenu igračima, pa to je nevjerovatno. Čak bi i "panchina di merda" zvani Alegretto večeras povećao cijenu svakom igraču za 5-10 miliona.
Žalosno da od onakvog poluvremena, mi sve sjebasmo
Pa kako je moguće da je svako pametniji od tebe? Kako je moguće da čak i komentator to saznaje i govori da trebamo pomaket igru na sredinu i tu držat kontrolu i čekat prostor za kontru koji će se stvarat svaki 20 sekundi.
Žalosno koliko taj tip moze spustit cijenu igračima, pa to je nevjerovatno. Čak bi i "panchina di merda" zvani Alegretto večeras povećao cijenu svakom igraču za 5-10 miliona.
Žalosno da od onakvog poluvremena, mi sve sjebasmo
Sad ce izmjena, ali Kalulu - Calabrija 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
70' nema izmjene. Koji ce ti djavo 25 igrača onda??? Opet ćeš mi srat nemaš zamjene. Pa kako ćeš omat kad nikog ne ubacuješ.
E vidiš, ovo mene nazivcira, ovakav idiot mi izvadi svaki živac i zato postajem skeptičan. Sa ovakvim imbecilom možeš samo nazadovati, nikako napredovat
E vidiš, ovo mene nazivcira, ovakav idiot mi izvadi svaki živac i zato postajem skeptičan. Sa ovakvim imbecilom možeš samo nazadovati, nikako napredovat
Jel Musa jos dere jarca ili je pozvan za utakmicu?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Pobega, talijanština, mister Pioli masterclass 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Eto vam izmjene da ne jadite vise. Sad kad ga primimo biti ce sto je mijenjao 

Pardon, poslušao me 
Ajmo sad svi:
Bandito, una vita accanto al diavolo...
Najjača im himna do sad
Ajmo sad svi:
Bandito, una vita accanto al diavolo...
Najjača im himna do sad
Suspenzija, dobio crveni u zadnjem kolu prošle sezone za Valenciju. Iznimno retardirano pravilo.
Džaba koliko god igrača da dovedeš, Pobega će uvijek biti prva zamjena. 
Joj al' ćemo mi imati problema sa sredinom ako ne dovedu nijednog veznjaka, baš smo tanki.

Joj al' ćemo mi imati problema sa sredinom ako ne dovedu nijednog veznjaka, baš smo tanki.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Opet Kalulu kardinalno griješi 

Mi lopte ne mozemo iznijeti, tri pasa sastaviti. Pa kao da igramo protiv Reala ili Cityja a ne Bologne (svaka im cast). Mene bole oci a tek je prva utakmica sezone...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma daj bolan, sta pričaš??? Pa ovo je sjajno kako igramo, uzimamo Scudetto i Ch Ligu.
Ovakvu igru odavno nismo vidjeli, ja mislim neki 2 mjeseca od zadnjeg kola

Jadni smo mi u Ch Ligi, jer smo u trećem šeširu.
Al Leao je mašina, koji lik. Svaka mu čast. Njega ni Pioli ne moze uništit
Ukratko od dovedenih igrača Reijnders i Pulišić su materijal za prvih 11, ostalo ništa posebno. Treba zadnji vezni ( nešto kao Kessi). Pobega bi možda obzirom na konstituciju mogao biti riješenje
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.