Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Hajde Roger, bravo, ovakvim poenima je Wawa slomio Djokovica na RGu, lomio ga je winnerima kad je to trebalo, hajde Roger budi ko Wawa na RGu sad trebas samo drzati ritam
Ne da igra bolji tenis, nego igra najbolje što može u ovom trenutku. Konačno je uradio ono što je trebao uraditi pola sata ranije. Osvojio je drugi set, ali koju će cijenu platiti zbog propuštenih šansi u prethodnim i ranijim fazama seta, pokazat će ostatak meča.BeyKopites je napisao/la:I koliko je raja nerealna, to nije normalno. Pa Federer u drugom setu igra veoma dobar tenis, poprilično je popravio servis, igra agresivnije i što je najbitnije igra agresivno na Novakov servis. Ovakva igra bi mu donijela set protiv 99% Toura ali ne i protiv yebene mašine zvane Novak Đoković, pa lik igra strašno ovo finale. E ako tako dobra igra Federera ne može da slomi Đokovića onda ne znam stvarno šta može.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Jbm ti ovakvu publiku ... sramota
Bio sam neutralan ali bi sad volio da ga Nole zgazi.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Dal je moguće da je pogodio
ja sam je vidio u autu. Elem ovako se slavio i onaj set u finalu WB-a
Eh sad slijedi odlučujući set. Novak se obično digne nakon ovih stvari, a Roger ne smije popustiti sekunde ako želi 18-ku.

Eh sad slijedi odlučujući set. Novak se obično digne nakon ovih stvari, a Roger ne smije popustiti sekunde ako želi 18-ku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Napokon na 9.break loptu
Ufffff
Ufffff
- suptilnirocker21
- Kontakt:
iduca 3 gema ce biti odlucuja. Ko napravi break dobija mec
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
-
- Kontakt:
thatsssssssssssssssss the shotttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Ne kontam sta imate zamjeriti fedexu zbog navijaca?
To je takav sportista koji se voli i cijeni da igra protiv bilo koga.
Najveci svih vremena u svom sportu ljudi ga imaju priliku uzivo gledati pa logicno da ce njega bodriti.
To je takav sportista koji se voli i cijeni da igra protiv bilo koga.
Najveci svih vremena u svom sportu ljudi ga imaju priliku uzivo gledati pa logicno da ce njega bodriti.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Poceo je plesati po terenu
To je pravi Federer!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
idemo 6-0
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Federer poklonio game, direktno da ne može direktnije. Na kraju potpuno zasluženo uzima break i set. Idemo dalje. Fantastičan meč do sada.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta ce smecarska posla novak pao oni aplaudiraju i likujuAlanSmith14 je napisao/la:Jbm ti ovakvu publiku ... sramota![]()
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Pa ne iga protiv BrkicaPoliceman je napisao/la:idemo 6-0
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
On je trenutno qrac moj, a ne nerealno los. Sta je Roger onda dosad bio, totalno van meca, psihicka blokada. O kakvoj vi psihi Novakovoj pricate kada je Federer sam sebe do sada pobjedjivao, pa one udarce on pogadja bez gledanja, pa gubi 0:40 i sta sve ne. Jednostavno, daleko je bio od pravog Rogera, najboljeg ikada, svidjalo se to nekome ili ne, pa i ovom nazovi komentatoru na es. Covjeku u ustima cijelo vrijeme Djokovic, ni rijeci hvale za Rogera, a u pitanju covjek koji bez pola muke u ovim godinama dolazi u finale GS-ova, koji ima sve te postignute rezultate. Gdje je ta objektivnost, ako ne moze da postuje barem tog covjeka?Puma je napisao/la:Novak nerealno los. Trgni se malo, ubaci koji servis.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- suptilnirocker21
- Kontakt:
evo je prilika
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
moze on 6-0 napraviti protiv bilo kogadelinjo je napisao/la:Pa ne iga protiv BrkicaPoliceman je napisao/la:idemo 6-0

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Novak na 34,62 %svojih mogucnosti,mora ovo bolje,servis jako loš.
Publika slavi promašen servis i pada u euforiju na neforsiranu u toj mjeri da su joj vece poštovanje odali nego na recimo onaj drugi uzastopni lob poen,pošteno,nema šta..
Hajmo Nole Srbine !
Publika slavi promašen servis i pada u euforiju na neforsiranu u toj mjeri da su joj vece poštovanje odali nego na recimo onaj drugi uzastopni lob poen,pošteno,nema šta..
Hajmo Nole Srbine !
Konacno je postao agresivan kako smo svi zeljeli!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.