Nek si ga prozvo.AllGunsBlazing je napisao/la:Giroud smeta Alexisu![]()
Mora ovo bolje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nek si ga prozvo.AllGunsBlazing je napisao/la:Giroud smeta Alexisu![]()
Mora ovo bolje.
Djesi veliki gospodinebega_afc je napisao/la:Vidjeti vodju nasmijanog, neprocjenjivo.
Smaramo se smaramo, da nam prodje vrijeme....topnik1 je napisao/la:Djesi veliki gospodinebega_afc je napisao/la:Vidjeti vodju nasmijanog, neprocjenjivo.![]()
![]()
Kd ce bit opet kafa,bega_afc je napisao/la:Smaramo se smaramo, da nam prodje vrijeme....topnik1 je napisao/la:Djesi veliki gospodinebega_afc je napisao/la:Vidjeti vodju nasmijanog, neprocjenjivo.![]()
![]()
Brate taman, cekamo jos kiks Celzija.
EDIT: Ne daju se evo, djubrad mucka.
Priveo sam poslove kraju, samo da nam malo sad sunce ugrije pa da se idemo gotivit lagano.topnik1 je napisao/la: Kd ce bit opet kafa,![]()
Yebo terek
Jel to ti pusis jbte...QUARTERBACK je napisao/la:Otisao do prodavnice po cigare, vratio se, vodimo.. Odoh opet početkom poluvremena, zaboravio upaljač kupiti.
SamoZeljo je napisao/la:Tek sam nasao dobar link..
Sta je ovo Arsenal imao 74% posjed lopte?
Bas sad editovao komentar haha. Znao sma da ima jos onih koji traze.AA23 je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:Tek sam nasao dobar link..
Sta je ovo Arsenal imao 74% posjed lopte?
de posalji ako možeš ikako
Necu tebi popusit pa makar.bega_afc je napisao/la:Jel to ti pusis jbte...QUARTERBACK je napisao/la:Otisao do prodavnice po cigare, vratio se, vodimo.. Odoh opet početkom poluvremena, zaboravio upaljač kupiti.
anell je napisao/la:Od 46 minuta ja sam proveo 42 tražeći dobar link, za sad je ovaj najbolji http://koora720.com/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Taman htio pitat: A cigare?QUARTERBACK je napisao/la:[
Necu tebi popusit pa makar.ma pusim ova gofna evo vec 2 godine, pokusavao baciti al ne ide.. najgore je na faksu medju onom bagrom haj nemoj zapalit haha
EDIT : Šta se patite s tim streamovima, skinite sopcast i uzivajte u HD-u.![]()
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/143158[/url]
Izvini, Wilshere...QUARTERBACK je napisao/la:Otisao do prodavnice po cigare, vratio se, vodimo.. Odoh opet početkom poluvremena, zaboravio upaljač kupiti.
E neka si vala i avatar postavio,bega_afc je napisao/la:anell je napisao/la:Od 46 minuta ja sam proveo 42 tražeći dobar link, za sad je ovaj najbolji http://koora720.com/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Zato momci i vode. Dok ti ne gledas, oni i igraju. Valjda trema kad si ti tu. DaBogda ti krepo link.
Taman htio pitat: A cigare?QUARTERBACK je napisao/la:[
Necu tebi popusit pa makar.ma pusim ova gofna evo vec 2 godine, pokusavao baciti al ne ide.. najgore je na faksu medju onom bagrom haj nemoj zapalit haha
EDIT : Šta se patite s tim streamovima, skinite sopcast i uzivajte u HD-u.![]()
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/143158[/url]![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.